Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada kızlar bana eşinize ilk nerde rezil oldunuz topiğini öğrettiler şu ara oraya takılıyorum kızlar

hoşbuldum rabiş... Sende ne var ne yok bakalım ramazan nasıl geçiyor....

Hayırdır arkadaş ben geldim diyemi kimse gelmiyor ne iş anlamadım.. Tekrar izne çıkarım çok istiyorsanız...

Corni geldi canım geldi de yazmadan gitti ... Illa gelecek ama kaç kaç nereye kadar

[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]*JUJU* BURDAAAAAAAA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26 YOKKKK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug YOKKK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella YOKKK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn YOKKK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas BURDAAAAAAAA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight BURDAAAAAA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51 YOKKKKK[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cornimm aman ha ozaman doldurma kotanı ama kuzum netmişsin sen yaaa mezun edeceğiz derken hiç iyi olmadı bu son haftaki bildirimin.... Iftarda ne yiyorsun bakalım söyle kaçırıyormusun yoksa...

jujum corni kardeşi burda olunca biraz abarttı hatta mesajlarda okumuşsundur işzin alayı9mda taklıma zarar gelmesn dedi ama biz izin vermedik o da toparlamaya başladı bşize söz verdi

cornimm aman ha ozaman doldurma kotanı ama kuzum netmişsin sen yaaa mezun edeceğiz derken hiç iyi olmadı bu son haftaki bildirimin.... Iftarda ne yiyorsun bakalım söyle kaçırıyormusun yoksa...

yarın yenılerım jujum biterse.....jujum ıftarda neler yemıyorum ki....herkes gibi yıyorum ama sahurda yıyınce kılo aldım ......

eskı yeme duzenımle arada daglar var.....bir de hormon hapı kullanmaya basladım bıraz agır bır hap.....yanında b12 iğnesı de yıyorum...
anlayacagın düzen falan kalmadı.....

kullandıgım ilaçlar uyku ,baş dönmesı her şeyı yapıyor.......diyet psikolojisinden iyice uzaklastım .....hergun kendımle konusuyorum hadi diyorum bugun daha duzenlı olacaksın ama olmuyor.....mesela dun sahura kalkmadım....ama vucudum şiş......buyuk ıhtımal haptan kaynaklı....cunku dun hormon ilacımı aldım....

ben izne ayrılmak istiyorum jujum...zaten 2 hafta sonra mecbur ayrılacaktım.....izne cıkıyoruz çunku....eylülde falan döneriz...

ah corni.. Biliyorsun bu şekilde izne çıkman demek kontrolünü iyice kaybetmen demek... Sen bilirsin ben kalabildiğin kadar kal derim yoksa verdiğin okadar kilo bir ay bitmeden geri dönecek gibi.. Malum hormon ilaçları normaldede kilo aldırırlar...

valla bende şu reglim bi bitse bi türlü diyet psikolojisine giremiuyorum yaaa neden öyle oldu anlamadım bi silkinip kendime gelemem lazım amaa nasıl bilmiyomm

evet ,dengemı altüst ettı ilaç......zaten hıc dıkkat edemıyorum jujum......takımı da etkılıyorum bu sekılde......ben yıne buralarda dolanırım ama en azından kılo alırsam takımı etkılemem.....takımda da eskısı gibi değiliz zaten......dogru dürüst kimse ugramıyor.
eylül gibi toparlanacaga benzıyor...
ama kilo almamak için elımden gelenı yapacagım jujum
ben bugunden izni mi alayım:26:

valla bende şu reglim bi bitse bi türlü diyet psikolojisine giremiuyorum yaaa neden öyle oldu anlamadım bi silkinip kendime gelemem lazım amaa nasıl bilmiyomm

iyi bende takımı topluca izne çıkarayım olsun bitsin o halde topu topu kaç kişi kaldık ki şurda.. Siz kendinizi bırakırsanız ben nasıl toparlayayım hepinizi birden... Içimdeki o azmi paylaştırma imkanım olsa inanın verecem sizlere ama yapabileceğim tek şey sözlerin bana verdiği güçten ibaret...

Ben zorunlu olmadıkça kimsenin gitmesi taraftarı değilim.. şayet kilo alıyorum takımı etkiliyorum diye bir düşünce ile gidiyorsan emin ol takımdan çıkınca onun verdiği rahatlıkla önüne geçemeyeceksin.. Dayanabildiğin kadar dayan derim sana ancak.. Sen ana taşlarından birisin takımın corni ..sende gidersen kim toparlıcak geri kalanları

tugbaaa jujuya kesinlikle katılıyorumm... izne ayrılınca daha rahat olcaksın ve kılo alman kacınılmaz olacak en azından ızne gıdene kadar burda ol bence....

tugbaaa jujuya kesinlikle katılıyorumm... izne ayrılınca daha rahat olcaksın ve kılo alman kacınılmaz olacak en azından ızne gıdene kadar burda ol bence....

:26::26: ne yapsam ki ben hiç diyet yapamıyorum ama yanı diyetteyım sunu yemeyım bunu yemeyım demıyorum....evdekıler gıbı beslenıyorum....
birde şu vıtamın olayı cıkınca başıma üstüne basımda ki ağrı.....

bu hafta da gecsın bakalım.cuma günü yıne takım ortalamasını etkılersem haftaya bakarız.....

gelmesin kimse arkadaş gidin yatın uyuyun yiyin yiyin şişin.. hepten izne ayrılın ohh ben tek başıma da idare ederim

jujum napcaz yaa hakkaten bizde 1. takım gibi toptan ine mi çıkalım dalin banlanmaktan çıktı ama halaa yazmıyo büşra da aynı şekilde ipekyolda bikaç gündür yazmıyo diğerleri de selam deyip gidiyo ne olaca?

takım olarak izne ayrılma talebiniz varsa bana uygulamaktan başka bişey düşmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…