- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.921
ben sabit diye hatırlıyorum yarın kontrol ederim artıkjuju gecen haftakı kılomu hatırlamıyorumkı yanı 76 oldugumu bılıyorumda kusuratı hatırlamadım200 grm almıs yada vermıs olabılırım yada sabıtım lıstede vardır zaten
***5.Takım 318. Etap***
*JUJU* ( 80,90 /
dalin26 ( 76,70 / 76,70 / 0,00 / % 0,00 )kilosu sabit
biricikoglumertug ( 62,80 / 62,20 / 0,60 / % 0,96 )
cornella ( 64,00 / 64,00 / 0,00 / % 0,00 )kilosu sabit
rabyas ( 78,10 /
toplight ( 69,00 /
ipekyol51 ( 75,20 / 75,00 / 0,20 / % 0,27 )izinli
5.TAKIM ORTALAMASI ( )
maşallah dilek yaa bir zamanlar beraberken sen aldın başını gittin yaa tebrik ederim canım
bişey anlamadım dalin.. tam olarak hangi madde buraya eklersen açıklaamasını yaparımjuju karar defterını okurken bısey dıkkatımı cektı dıyorkı ızınlı olan uyenın acıklaması ızınlı seklınde olmayacak bı oncekı kılosu yazılıp sabıt ıbaresı yazılacak gıbı.bız hep ızınlı dıye yazıyorduk anlamadım bunu ben :26:
merak etme ben eklicem senin adınıPardon ama ben neden listede yokum anlamadim?? Neyse ben yazayim kilomu yinede 60.5. Regldn dolayi siskinlik var sanirim anlamadim :/ saat 4 hala uyuyamadim yarin bildirime gec kalirim diye simdi tartilip yazdim iyi geceler
Pardon ama ben neden listede yokum anlamadim?? Neyse ben yazayim kilomu yinede 60.5. Regldn dolayi siskinlik var sanirim anlamadim :/ saat 4 hala uyuyamadim yarin bildirime gec kalirim diye simdi tartilip yazdim iyi geceler
dalin sen nereyi okuyorsun allah aşkına.. bu okuduğun madde çok eskilere dayalı .. karar defterindeki son mesaj en güncel halidir...3- Takım üyeleri izinli görünmeyecek. Herhangi bir nedenle aramızda olmayan yarışmacılar kilo vermemiş gibi, takım kilo bildirim listelerinde rakamsal varlıklarına devam edecekler. Mazaret süreleri uzarsa, liderin inisiyatifinde yeniden alınmak kaydıyla yarışmadan çıkartılabilirler.
dalin sen nereyi okuyorsun allah aşkına.. bu okuduğun madde çok eskilere dayalı .. karar defterindeki son mesaj en güncel halidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?