Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar müdür yok yerine ben bakacağım 2 gün bu arada şimdi çıktı yarın günübirlik afyon a seyahate gideceğim bildirimi cepten yaparım birinize

Aleyküm selam canım...Yaaa şahnurum bu kadar fazla çeşit yapmanı eşin mi istiyor? Mesela bizim evde 2 çeşit yetiyor..Çorba ve bir tane hafif yemek 3. yemeği kaldıramayız biz, kapağı bile açılmaz..hayır şundan söyledim, çeşit varsa illaki insanın canı çekiyor, az çeşit çok diyet

Yok jujum bırakmayacağım.. Çünkü ben hayatımda hiç olmadığım kadar (bekarken bile) zayıf oldum, bu ne demek yaa, benim için şans bu, fırsat, herşey bunu elimden kaçırmayacağım..Asıl bu ay yememem lazım jujum, diğer günlerde 3 gün yer 1 hafta geri dönüşümü olabilir ama ramazanda yedim, hep yedim

günaydın kızlar...........

gamzecim nerden geldı bu azim kız.....

Canım 1 etek gördüm 38 çok rahat ve doğal durmadı bayrama onu istiyorum 1,5-2 kilo verirsem bu etek bende harikaaa durucak eee tabiki en önemlisi sağlık

Ben geldim... Naparsınız gençlik?

Hoş geldin chetiq bacımm, sefalar getirdin..Nasılsın bakalım, senin kuzuların durumu nasıl ? kaptanlık zormu söyle kolay mııı?

Günaydın kızlarr, en güzel ve en hoş anlarınız olsun, aklınız başınızda olup höpürdetmeyin, ince olun ki havanız, pskolojiniz ve özgüveniniz kalın olsun

herkese gunaydın canlar nasılsınız bakalımmmm?
dun tam ıftar hazırlıkları yapıyordum kı esımın akrabası aradı ıftara bızdesınız dıye cok ısrar edınce apartopar oraya gıttık. yemekler kaldı yıne bugun yencek onlar yemek yapmıcammmm

dun ıftarda
yarım corba
1 kasık et sote
1 kasık pılav
1 fırın sutlac yedımm dısım agrıyo bu aralar ınsallahh artmazzzz

Ben geldim... Naparsınız gençlik?

iyidir cnm sen nasılsın

ay bu son sözün çookk hoşuma gitti inş istediğin eteğe rahat rahat girebilirsin cnm

günaydın rabiş

İyiyim ben...

Kaptanlık kolay olur mu hiç Gamzem ya.. Zor zanaat...

Sizlerde ne var ne yok? Ramazanla aranız nasıl? Gamze, senin son sözlerin çok meşhur ya.. Bu da çok güzelmiş.. Mezunluktan sonra napmayı düşünüyorsun? Koruma günlüğü falan var mı? Ben çok pis yumuldum tatlılara..

Senin yazını okudum.. Kendini sevda da tutma yazısı..

offfffffffffffffff offfffffffffffff sıkıntı sıkıntı sıkıntı.... Eşim yarından itibaren gündüz vardiyasına dönecek ve az önce aradı müjdeyi verdi en az 5 davet verecekmişim bu hafta Allahım sabır ver bana ben çalışan kadınım anlamıyomu bu adam bilemedim

5 davetmı bunu nasıl kabul edersın.ben pazar gunu 3 aıle cagırdım ve kara kara dusunuyorken haftanın 5 gunu 5 ayrı davet

vardiyalı çalışınca müsait olduğu haftaya sığdırdı hepsini.. kara kara geziniyorum yemek sitelerinde ne yapacam diye

pazartesıden asure kazanalrıyla yap cuma gununude cıkar napcan baska bende ne yapsam dıy dusunuyoken dun cornellanın verdıgı bı lınkı gordum yemek tarıflerı falan vardı ordan menumu belırledım sende bı gezın oraya.
bende aylak aylak dolanıyorum sınek avlıyorum sorma gitsin

baktım bakmam mı canım.. gözümü kestirdiklerimi not ettim .. benim davet işlerine 1 hafta kafa yormam lazım öyle çat kapı misafiri olan birisi olmadığımdan pek beceremem...

sinek avlarsın tabi dün 14. takım kaptı kaç kişiyi sana not bırak davet etmesin kimse demiştim
jujum hepsine aynı menuyu yap gıtsın.nerden haberlerı olacak
valla düşünmedim değil.. eşim pot kırmazsa kimse anlamaz da aynısını yap gitsin ...

ablam aradı etini getir ben sana içli köfte yaparım dedi ama kıyamadım ablama

ya ne bıleyım takıma cılmadanda sacma olmazmıydı ınsanalr beklemezdıkı.ama ılk uyemızı buldum devamı gelır hehehhe

bende sneın gıbıyım bı davet verıceksem 1000000000000000000000000kez dusunurum cunku cok sık mısafır cagıran bırı olmadıgımdan acemıyımdır bu konulara

iyidir cnm sen nasılsın

ay bu son sözün çookk hoşuma gitti inş istediğin eteğe rahat rahat girebilirsin cnm

günaydın rabiş

Offff ne yumulması balım yaaa, aklını başına alsanaaa

evet herkes gibi bende aynı düşünüyorum 5 davet 1 menü

neyse bir kişi gelmiş birde sen etti mi iki haftaya cumaya kadar sayınız artar.. sen karar defterini hatmetmeye bak bu arada boş zamanın varken

Offff ne yumulması balım yaaa, aklını başına alsanaaa

evet herkes gibi bende aynı düşünüyorum 5 davet 1 menü
valla üç aşağı beş yukarı öyle olacak gibi uğraşamam hepsine ayrı ayrı yemek düyünmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…