- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.881
tuğbiş aman ihmal etme ilaçlarını son zamanlar düzensiz değilde regl dönemim kısa sürüyo acaba bi sorun olabilirmiki :44::44::44:
günaydınlarrrrr
bizde de dün akşam
domates çorba
zeytinyağlı fasülye ve pilav vardı yanında salata
1 kepçe çorba
4 kaşık fasülte 2 kaşık pilav aldım salata ile ama akşam eşim için iftarı beklerken çok zor oldu yaa allahtan bir mani gelmezse yarın başlayacam bende oruca
gamze sevda döktürmüş desene selam söyle sevdaya
corni cim hem iftara mantarlı pide sahura poaça pek olmamış şekerim yaa
iftarda sebzeli ya da etli bişeyler yeseydin keşke
vay arkideş vayyyyyyyyyyyy kız hakkat sen bu işin peyini bırakacağa benzemiyorsun gamze süpersin.. senin yerinde kim olsa aman bu ay da yiyim derdi tebrikler canımcım
valla niyetli olmak daha iyi anam.. oruç değilken böyle arada derede bir yerde kalıyo insan ne oruç ne değil ne tam yiyebiliyo ne aç kalabiliyo
günaydın kızlar...........
gamzecim nerden geldı bu azim kız.....
Ben geldim... Naparsınız gençlik?
bugün cuma bu akşam tartılıp bildirimlerimizi yapmaya başlayabiliriz...kızlar müdür yok yerine ben bakacağım 2 gün bu arada şimdi çıktı yarın günübirlik afyon a seyahate gideceğim bildirimi cepten yaparım birinize
Ben geldim... Naparsınız gençlik?
Aleyküm selam canım...Yaaa şahnurum bu kadar fazla çeşit yapmanı eşin mi istiyor? Mesela bizim evde 2 çeşit yetiyor..Çorba ve bir tane hafif yemek 3. yemeği kaldıramayız biz, kapağı bile açılmaz..hayır şundan söyledim, çeşit varsa illaki insanın canı çekiyor, az çeşit çok diyet
Yok jujum bırakmayacağım.. Çünkü ben hayatımda hiç olmadığım kadar (bekarken bile) zayıf oldum, bu ne demek yaa, benim için şans bu, fırsat, herşeybunu elimden kaçırmayacağım..Asıl bu ay yememem lazım jujum, diğer günlerde 3 gün yer 1 hafta geri dönüşümü olabilir ama ramazanda yedim, hep yedim
Canım 1 etek gördüm38 çok rahat ve doğal durmadı bayrama onu istiyorum 1,5-2 kilo verirsem bu etek bende harikaaa durucak eee tabiki en önemlisi sağlık
Hoş geldin chetiq bacımm, sefalar getirdin..Nasılsın bakalım, senin kuzuların durumu nasıl ? kaptanlık zormu söyle kolay mııı?
Günaydın kızlarr, en güzel ve en hoş anlarınız olsun, aklınız başınızda olup höpürdetmeyin, ince olun ki havanız, pskolojiniz ve özgüveniniz kalın olsun
iyidir cnm sen nasılsın
ay bu son sözün çookk hoşuma gittiinş istediğin eteğe rahat rahat girebilirsin cnm
günaydın rabiş
offfffffffffffffff offfffffffffffff sıkıntı sıkıntı sıkıntı.... Eşim yarından itibaren gündüz vardiyasına dönecek ve az önce aradı müjdeyi verdi en az 5 davet verecekmişim bu haftaAllahım sabır ver bana ben çalışan kadınım anlamıyomu bu adam bilemedim
vardiyalı çalışınca müsait olduğu haftaya sığdırdı hepsini.. kara kara geziniyorum yemek sitelerinde ne yapacam diye5 davetmı bunu nasıl kabul edersın.ben pazar gunu 3 aıle cagırdım ve kara kara dusunuyorken haftanın 5 gunu 5 ayrı davet
vardiyalı çalışınca müsait olduğu haftaya sığdırdı hepsini.. kara kara geziniyorum yemek sitelerinde ne yapacam diye
vardiyalı çalışınca müsait olduğu haftaya sığdırdı hepsini.. kara kara geziniyorum yemek sitelerinde ne yapacam diye
baktım bakmam mı canım.. gözümü kestirdiklerimi not ettim .. benim davet işlerine 1 hafta kafa yormam lazım öyle çat kapı misafiri olan birisi olmadığımdan pek beceremem...pazartesıden asure kazanalrıyla yap cuma gununude cıkar napcan baskabende ne yapsam dıy dusunuyoken dun cornellanın verdıgı bı lınkı gordum yemek tarıflerı falan vardı ordan menumu belırledım sende bı gezın oraya.
bende aylak aylak dolanıyorum sınek avlıyorum sorma gitsin
valla düşünmedim değil.. eşim pot kırmazsa kimse anlamaz da aynısını yap gitsin ...jujum hepsine aynı menuyu yap gıtsın.nerden haberlerı olacak
baktım bakmam mı canım.. gözümü kestirdiklerimi not ettim .. benim davet işlerine 1 hafta kafa yormam lazım öyle çat kapı misafiri olan birisi olmadığımdan pek beceremem...
sinek avlarsın tabi dün 14. takım kaptı kaç kişiyi sana not bırak davet etmesin kimse demiştim
valla düşünmedim değil.. eşim pot kırmazsa kimse anlamaz da aynısını yap gitsin ...
ablam aradı etini getir ben sana içli köfte yaparım dedi ama kıyamadım ablama
iyidir cnm sen nasılsın
ay bu son sözün çookk hoşuma gittiinş istediğin eteğe rahat rahat girebilirsin cnm
günaydın rabiş
İyiyim ben...
Kaptanlık kolay olur mu hiç Gamzem ya.. Zor zanaat...
Sizlerde ne var ne yok? Ramazanla aranız nasıl? Gamze, senin son sözlerin çok meşhur ya.. Bu da çok güzelmiş.. Mezunluktan sonra napmayı düşünüyorsun? Koruma günlüğü falan var mı? Ben çok pis yumuldum tatlılara..
Senin yazını okudum.. Kendini sevda da tutma yazısı..
offfffffffffffffff offfffffffffffff sıkıntı sıkıntı sıkıntı.... Eşim yarından itibaren gündüz vardiyasına dönecek ve az önce aradı müjdeyi verdi en az 5 davet verecekmişim bu haftaAllahım sabır ver bana ben çalışan kadınım anlamıyomu bu adam bilemedim
neyse bir kişi gelmiş birde sen etti mi iki haftaya cumaya kadar sayınız artar.. sen karar defterini hatmetmeye bak bu arada boş zamanın varkenya ne bıleyım takıma cılmadanda sacma olmazmıydı ınsanalr beklemezdıkı.ama ılk uyemızı buldum devamı gelır hehehhe
bende sneın gıbıyım bı davet verıceksem 1000000000000000000000000kez dusunurum cunku cok sık mısafır cagıran bırı olmadıgımdan acemıyımdır bu konulara
valla üç aşağı beş yukarı öyle olacak gibi uğraşamam hepsine ayrı ayrı yemek düyünmek için
Offff ne yumulması balım yaaa, aklını başına alsanaaa
evet herkes gibi bende aynı düşünüyorum 5 davet 1 menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?