Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese merhaba canlar nasılsınız?? ne kadar az kalmısız cıdden yaaaa
bayramda buyuk ıhtımalle memlekete gıdemıcezz burda olcaz agustos 15 ten sonra ızne ayrılcaz kısmet olursa kendı evımde ılk bayramım olacak ama aılemden ayrı olcamm

hoş geldın cnm......evde bayram bıraz zor oluyor....desene sende agustosun yarısından sonra yoksun:S

canım

yağmur3872 ( 65,0 /64,5/0,5/%0,76)
sewil087 (55,3/54,3/1/%1,81)

olarık çıkıyor bende .. bu 0,01 farklar dışında listenizde genel ortalamanız da doğru

tatlım bende de şu şekilde çıkıyor, kafam da dalgın çok, bilemedim şimdi:26:
2 kişiyi tekrar hesaplayabilirmiyiz:26:

bendeki sonuçlar:
yağmur3872 ( 65,0 /64,5/0,5/%0,77) 65,0-64,5=0,5/65,0=00,769230*100=0,769 yuvarlayınca % 0,77
sewil087 (55,3/54,3/1/%1,81) 55,3-54,3=1/55,3=0,0180*100=1,808 yuvarlayınca 1,81 mi olacak ,8 den sonraki 0 beni şaşırtmış olabilir,tekrar yardımcı olursanız sevinirim

bızım ızın cok degıl 20 gunn.. sız ne zaman gıdeceksınız?

cnm bızım durumlar karıstı bıraz ....eşimin iş arkadası izne cıkmıstı o dönunce de bız gıdecektık...şimdi onun eşi rahatsızlanmıs....kadının amelıyat olma durumu var...böbreklerınde kist varmıs.tamamen iltihap kaplamıs.iltıhap kuruyacak da amelıyat olacak vs. uzun bir süreç gibi......
eger adam sureklı rapor alırsa bizim izin sekteye ugrayacak gibi.....

ama bir aksılık olmazsa agustosun ılk haftası gidecegız.......

ayyy uzuldum yaaa Allah yardımcısı olsun kuzum yaaa ılk defa duydum bobrekte kıst olayınııı... hayırlısı olsun arkadasınızın esı ıyılessınde ızın her turlu yapılır...

canım yagmurun ortalaması %0,77
sevılın % 1,81

ayyy uzuldum yaaa Allah yardımcısı olsun kuzum yaaa ılk defa duydum bobrekte kıst olayınııı... hayırlısı olsun arkadasınızın esı ıyılessınde ızın her turlu yapılır...

ya sorma rabişim dün öğrendık bizde.....bugun mr sonucları cıkacak....böbregın tam üstündeymıs galıba 4-5 cm kist...
zaten bi görsen aşırı zayıftı 45 kılo falan.....süreklı doktora gıderdı midesı agrırdı falan...en son böbregınn oralarda agrı olunca doktora göturmusler hemen ,bu sayede ortaya cıkmıs yani.......

valla her şey boş işte sağlık olmazsa her şey boş...Allah yüzüne bakar inş. da mr sonucları temiz çıkar.patalojıye gıdecekmiş sonuclar

ıns temız cıkar kuzum ya..... haklıısn kesınlıkle en onemlı sey saglık rabbım tum hastalara sıfa versın ınsallah....

kızlar yoldan yeni geldim bi bakayım edim sarı kart yemişiz sanırım toparlanmamız lazımmm müsait olunca yazarım şimdi bi ortalığı toplayayım

ay juju dalınlı son kım kaç kg verdı dıye baslık atmısın ıcım burkuldu desem abartmıs olmam boru deıl 7 ayın gectı bu takımda ıyı gunlerde yasadım uzuldugumde oldu en onemlısı 10 kusur kılomu burda sızlerle verdım.gonul ısterdıkı bundan 5 ay oncekı takım olarak kalsaydı 5.takım herkesın ımrendıgı takıam gırmek ıcın sıaya gırdıgı bı takıma sahıptık 12 kısılık kontenjanı doldurup ust lımıt hakkımızıda oy bırlıgıyle kullanmak zorunda kaldık yogun talepten dolayı.keske ehrsey o gunlerdekı gıbı olsaydı.sohbetlerımız gırımız samatamız hıc eksık olmazdı uzucu gercekten ama genede 5.takım ın yerı bende hep ayrı olacak.yanı bu takımı unutmıcam.

juju kardes takımınız olabılırmıyım

sessizlik devam ediyor bizim takımda arkadaşlar nerdesiniz ben sabah 7.30 da evden çıktım arkadaşlarla buluşup direk yola çıktık şantiyede işimizi halledip akşam üzeri 5 gibi eve döndük ortalığı sil süpür iftara hazırlık yap yemekleri topla vs derken bu saat oldu yarın da bursa ya gidiyoruz leylek havada oldu anlayacağınız ptesi akşama döneceğiz yarın sonunda oruca başlayacağım inş yolda sıkıntı olmaz bu arada sarı kart yedik sanırım o yüzden haftaya çok dikkatli olmalıyız arkadaşlar jujum senin bi ara bi hesabın vardı %0,30 un altına düşmemek için en az kaç gr vermeliyiz diye müsait olursan onu yapabilirmisin canım yaa sana zahmet olacak
ben kendi adıma haftaya 68 hatta 68 in altına inmeyi hedefliyorum inş bursa da da abartmadan gelirim oructa da daha dikkat edeceğim fırsatım olursa bursadan da yazarım keninize iyi bakın ama canlanın biraz

rabişim bende bayramda ailemin yanına gidecem şimdiye kadar her bayramda ya kendi ya da eşimin ailesinin yanındaydık aileden ayrı hiç bayram geçirmedim zor olmalı diye düşünüyorum insan hüzünlenir biraz

bu arada jujumm corni sizlerde bugün hiç uğramamışsınız yaaaa

ben buralardayım şahnurcum...haftasonu sessızlıgı hukum sürüyor

merhaba kızlar ders çalışmaktan telef oldum ama çok verimli oldu

haftasonu bende olamam buralarda yarın sınavdan sonra abime iftara gidicem geç gelirim ertesi gün yine sınav sonrasındada kayınvalidemde iftarda olurum geç gelmezsem yazarım yine şahnurcum hayırlı yolculuklar sanada

öyle bir denem biter yenisi başlar .. 5. takımda küllerinden doğmayı bilir...

kardeş takımda bir sınır varmı bilmiyorum iki takımla kardeş takımız hali hazırda .. chentiq tek takımın kardeş takımı ona da danırş istersen

pazartesi yayınlarım şahnur ... ilk sarı kartı yedik bari ikinciyi yemeyelm herkes ona göre davransın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…