- Konu Sahibi Cherry Mom
- #95.981
herkese selam canlar nasılsınız?? cok yorgunum esımın arkadasları yatılı gelıcekler 2 gundur temızlıktı yemektı yoruldum hersey hazır bırazdan gelcekler haber verım dedımm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar ben bursaya eldim ama sizde gene hic hareket yok yaa nasil toparlanacaz neyse 8gun aradan sonra ilk oruc biraz sarsti beni cok sistim istem disi cok yedim ama gece toarlayacagim
corni cim ben aliskinim yolculuklara eskiden ayda 2-3defa sehir disina santiyeye giderdim onunla kiyaslayinca simdi hic hareket etmiyom :) az once pazara ciktik bizde ohhh ne guzel yaa bursanin pazarini seviyorum hem ucuz hem cok guzel oluyoriyi dayanıyorsun bu yolculuklara valla
bende acayıp şişim şuanda...juju dan ses soluk cıkmadı misafir falan mı agırlıyor ne yapıyor acaba?
Kolay gelsin jujum neler hazirladin misafirlerine bizde iftara corba karniyarik ve pilav var sizlerde neler varevet dün davetteydim.. bugün ve yarında misafirlerim olacak
corni cim ben aliskinim yolculuklara eskiden ayda 2-3defa sehir disina santiyeye giderdim onunla kiyaslayinca simdi hic hareket etmiyom :) az once pazara ciktik bizde ohhh ne guzel yaa bursanin pazarini seviyorum hem ucuz hem cok guzel oluyor
Kolay gelsin jujum neler hazirladin misafirlerine bizde iftara corba karniyarik ve pilav var sizlerde neler var
bende temızlık yapıyorum ve suan cok yorgunum..kendımı duşun altına atmak ıstıyorum.....
akşama;
yaprak sarma
çorba
ayran yaparım
tatlımız dunden var...
kızlar nabersınız cokk yorgunum gun boyu mayısık haldeydımmm hala da oleyımmm
aksama dunden kalan yemekler var ve ekstradan sonunda bamya pısırıyorummmm![]()
oohhhh tubiş senın mutfakk bayagı ıyı anladıgım kadarıyla sarmalar falannnn![]()
bızler aynıyızsenın mısafırler gıttı mı?
bamyaafiyet olsun
yok cnm ya orta halli......
dun buzlugumda yaprak vardı kardesımle beraber sardık.2 kılo yapragı sardık ortaya kucuk bır kap dolusu sarma cıktı. hiç bereketlı değil.
iftara mısafır çağıracagız ya bu hafta ona hazırlık yapıyorum ufaktan.
Canim 2kg yaorak diyorsun yaaa bayaa cok cikmistir o bizde az once kv ile kara lahana sardik ankaraya goturecemyok cnm ya orta halli......
dun buzlugumda yaprak vardı kardesımle beraber sardık.2 kılo yapragı sardık ortaya kucuk bır kap dolusu sarma cıktı. hiç bereketlı değil.
iftara mısafır çağıracagız ya bu hafta ona hazırlık yapıyorum ufaktan.
Hadi gozun aydin rabisim demek sonunda bamyayi yaptin gozun aydinkızlar nabersınız cokk yorgunum gun boyu mayısık haldeydımmm hala da oleyımmm
aksama dunden kalan yemekler var ve ekstradan sonunda bamya pısırıyorummmm![]()
Herkese selaaaam bn iki uc gundur diyet isini baya iyi tutuyodum ama bugun iftari disarda yaptik ayiptir soylemesi kaburga dolma yemeye gittik biraz kacirdim midem agriyor baya.yesil cay iciyorum simdi sizler napiyosunuz ayol
Bu arada burunda kemik egriligi icin ameliyat olucak boy friendim :) bu ameliyatin zorluguyla ilgili bi bilgisi olan var mi ya cok nazli bide korkuyorum valla
kızlar nerdesınız yahuuuu??? acayıp sıcak yanıyorum resmennnn![]()
zor canım ama sen söyleme ona kolaymış de yoksa korkusundan ameliyat olmaz... ..Herkese selaaaam bn iki uc gundur diyet isini baya iyi tutuyodum ama bugun iftari disarda yaptik ayiptir soylemesi kaburga dolma yemeye gittik biraz kacirdim midem agriyor baya.yesil cay iciyorum simdi sizler napiyosunuz ayol
Bu arada burunda kemik egriligi icin ameliyat olucak boy friendim :) bu ameliyatin zorluguyla ilgili bi bilgisi olan var mi ya cok nazli bide korkuyorum valla
günaydın rabişşş... Sabahtan beri burdayım bir tek sen yazdın...herkese gunaydın canlarr nasılsınızz???![]()