Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben kahvaltı yaptığımda sabah bi kalkıyorum sanki hiç bişey yememişim gibi açlıktan miğdem deliniyor.. ama gevrekte daratım bi dene bence

ben kahvaltı yaptığımda sabah bi kalkıyorum sanki hiç bişey yememişim gibi açlıktan miğdem deliniyor.. ama gevrekte daratım bi dene bence

benimde işin kötü tarafı gece kahvaltı yapınca ya da bişey yiyince sonrasında uyuyamıyorum midem de taş oturmuş gibi oluyo alışacaktır heralde bakalım

Slm kızlar sanırım herkez iftar hazırlıgında ben oruç degilim hem ilaç kullanıyorum hemde 1 haftaya yakın tuttum kg aldım ikisi birleşince ertellemek zorunda kaldım.
Bugünki menüm.
Sabah yarım pogaça
yarım açma
biraz rulo böregin yarısı kadar
yani sigara böregi kadar birşey
sabah sıkı kahvaltı yapınca
bol bol spor yaptım
ara 10 fındık 1 çay bardağı süt
öglen 2 tane tost beyaz peynirli domatesli
3 yemek kasığı dondurma 10 fındık
böyle kapatırım günü biliyorum fazla oldu hesaplayınca 1500 kalori civarı
birazdan yine spor devam görüşmek üzere kızlar hayırlı iftarlar:16:
hoşgeldin sevil valla senin günün hiç olmamış jujunun dediği gibi sırf karbonhidrat sabah hem poaça hem açma hem rulo börek öğlen de tost hiç olmamış böyle
nasılsınız kızlar bende dün tartıldım 200 artıdayım ama perşembeye kadar dikkat edicem ve eksiye geçerim artık of ya bu ramazandaki tatlılar :56::56::56: dayanamıyorum bendeee

birick sen gene haftasonuna gecersin eksilere

tünaydın kızlar.......

hastaneden geldim.......perşembe gunu ilaçlı mr çektirecegım.aslında bugun cekılcekti ama kardesım bugun yolcu o yuzden persembeye kaldı.
hayırlısı ile bir şey cıkmaz inşallah.

ilaçlı mr dan önce kan aldılar benden.üre ve keratın ne içinse artık.....

bu arada kan aldırmak orucu bozmuyormuş.onu da öğrenmiş oldum.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar bende dün tartıldım 200 artıdayım ama perşembeye kadar dikkat edicem ve eksiye geçerim artık of ya bu ramazandaki tatlılar :56::56::56: dayanamıyorum bendeee
biricik kuzum nolur yeme artık tatlı cumaya kadar tut kendini eksi çık ikinci sarıyı yersem takımı kapatırım valla

gunaydın kızlarr.....
günaydın rabiş...

tünaydın kızlar.......

hastaneden geldim.......perşembe gunu ilaçlı mr çektirecegım.aslında bugun cekılcekti ama kardesım bugun yolcu o yuzden persembeye kaldı.

hadi hayırlısı corni sonuçlar çıkınca söylersin...

ramazan çıksın beni de doktor serüvenleri bekliyor ..

tünaydın kızlar.......

hadı hayırlısı kuzummm sonuclar ne zaman cıkacak???

biricik kuzum nolur yeme artık tatlı cumaya kadar tut kendini eksi çık ikinci sarıyı yersem takımı kapatırım valla

günaydın rabiş...

hadi hayırlısı corni sonuçlar çıkınca söylersin...

ramazan çıksın beni de doktor serüvenleri bekliyor ..

söylerım tabı jujum....evet okudum bebek için başlıcakmışsınız hadi bakalım hep beraber hamile kalalım inş:16::16::16:

hadı hayırlısı kuzummm sonuclar ne zaman cıkacak???

cnm perşembe cekılecegım mr ı kan sonuclarım cıktı normal sevıyelerde onlar.

rabiş
corni

tartıldınız mı bakim

yok ben tartılmadım jujum aslına bakarsan unuttum:44:

jujum 78.3 kg yum yenı uyandım ıftar oncesı 77 lere duserım dıye tahmın edıyorum ıftar oncesı yazarım yıneee:32::32::32:ramazanda kılo almadım yaa cok mutluyummm:32::32: bugun ve yarın sahurda bende nesfıt yıcem:56:

söylerım tabı jujum....evet okudum bebek için başlıcakmışsınız hadi bakalım hep beraber hamile kalalım inş:16::16::16:

cnm perşembe cekılecegım mr ı kan sonuclarım cıktı normal sevıyelerde onlar.

yok ben tartılmadım jujum aslına bakarsan unuttum:44:

benimkisi eldeki para ile kat kaloriferi döşetelim diyor ama inat ettim tüp bebeğe başlıcam... her şeye para var neden ona yok bir yol daha kat kaloriferi olmadan yaşayabiliriz sanırım....

rabiş senin tartıda pek sağlıklı olmucaktır en iyisi akşam ikinizde tartılın cumaya süprüzle karşılaşmayalım... bende tartılıcam çünkü dünkü tartının üstüne tatlı yemiştim sonuç ne meram ediyorum eğer artı gelirsem aç karnına yürüyüş yaparım valla harap ve bitap düşşemde

benimkisi eldeki para ile kat kaloriferi döşetelim diyor ama inat ettim tüp bebeğe başlıcam... her şeye para var neden ona yok bir yol daha kat kaloriferi olmadan yaşayabiliriz sanırım....

rabiş senin tartıda pek sağlıklı olmucaktır en iyisi akşam ikinizde tartılın cumaya süprüzle karşılaşmayalım... bende tartılıcam çünkü dünkü tartının üstüne tatlı yemiştim sonuç ne meram ediyorum eğer artı gelirsem aç karnına yürüyüş yaparım valla harap ve bitap düşşemde

okeyta jujum ıftar oncesı tartılırım yıne....

eger bir kez daha evlat sahıbı olmak ıstıyorsan jujum ki bu senın en dogal hakkın. kalorifer bekleyebilir.:16:

[TABLE="width: 858"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 319. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]80,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,37[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda -700 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +200 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda ??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]60,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda ??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +300 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +600 da[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
durumumuz bu cumaya kadar sizden istediğim 200---300 gr üstüne birde yandaki artıları vermeniz gerekecek... ben baştan söyleyeyim de siz ona göre asılın

okeyta jujum ıftar oncesı tartılırım yıne....

önümüzde iki akşam yemeği ve 2,5 gün var.... salı akşak çarşamba akşam... zaten perşembe akşam tartılıyoruz... iki gün kendinizi tuttun emin olun ölünmüyor... bol bol su için zaten tıkanıyor çorbayı zor bitiriyorsunuz...

sahurdada dediğim gibi gevrek yeyin anacım en temizi .. zaman almaz sizi yormaz 10 dk sonra dişler fırçalanmış yatakda olursunuz

eger bir kez daha evlat sahıbı olmak ıstıyorsan jujum ki bu senın en dogal hakkın. kalorifer bekleyebilir.:16:
aynısını bende söyledim... ilk çocukdada aman borcumuz bitsin diye beni sallamıştı... milletin eşi ister kadın doğıurmam der benim eşim beni sallıyo... o bitsin şu bitsin.. kafaya koydum ve bu sene bu iş olacak...

bizimkinin kafasında hep bekarken yıldıznameye baktırdığı adam var... o adam suna bir çocuğun olacak oda erkek demiş.. durup durup bunu söylüyo bana ...

sende kendimi gördüm bir an... hikayen benziyor bana çünkü... bende 60 lı kilolardan birden 80 lere ulaştım azmettim verdim kiloları 62 kiloya düştüm .. sonrasında ne oldu nasıl oldu anlamadan kilo almaya başladım dur dediğim anda 85 kilo idim.. ve bende dukan yaptım ama 4 gün değil 4 ay.. 75 kiloya kadar indim sonra dukana dayanamadım ve bıraktım kendime geldiğimde 89 kilo idim ve kk ya başladım yine yeniden... şuanda 80 kiloyum dahada verme azmi ile doloyum... senide eriteceğiz emin ol...

valla beğendiler tavuk tamamen bitti çorba ve pilavı çok yapmışım ki bitmedi napıcam okadar yemeği.. mantı da yarısı duruyo.. perşembe günü bir misafir daha gelecek hemde iki aile aman allahımmmmmmmmmmmm

ameliyat ne zaman büşşş... neyle karşılacağına bilmedin girmesi en iyisi..

ben normal doğum yaptım mesela..nasıl bişey bilmiyodum sazan gibi gittim.. geçenlerde doğum videosu izledim deee anam ben nası doğurdum bir daha mümkün değil doğurmam dedim...

onun için bilmeden saf saf girsin araştırma neyim yapmasın

oooooooooooooooooooo sevil anam hatalar yumağı gibisin sen ne yapıyorsun öyle :53: o nasıl bir kayvaltıdır anlamadım tamamen kh(karbonhidrat) asılmışsın farkındamısın... ne bir sebze ne bir meyva ne bir protein yok.. sadece kh kh kh.. hal böyle olunca da elbette kilo alırsın sen....

biz hepimiz niyetliyiz menü yazmıyoruz ama sen madem ilaç kullanıyorsun niyetli değilsin hergün düzenli menülerini yaz güzelin sende düzeltmemiz gereken çok şey var...

evet kızlarrrrrrrrrr bu arada size dün tartılın demiştim kimler tartıldı bir görelim bakalım
evet canım 84 düm mesaj yazdım yanlıs olmus karmasık birşey oldu baya yazdıgım halde eksik karekter diyor valla birşey anlamadım
ya aslında bu benim bir kez baıma gelmiş birşey onuda yazayım karsımda olsun diye yazdım evde hiç birşey yoktu
ne zeytin ne peynir domates ekmek bizimkide ben uyurken gitmiş almıs evde birşey olmayınca mecbur 2 şer lokma aldım
yoksa öyle bir menü yapmazdım 1 kere olur başka olmaz

Son düzenleme:
tünaydın kızlar.......

canım hoşgeldin sen ve rabişş
kan almak değil vermek bozuyor orucu hatta iğne bile yaptırabiliyormuşsun güyaa ben ona inanmıyorum ama

jujum mersinde idare edersiniz boşver kat kaloriferini yaşınız müsaitken yaptırın tüp bebeği mersinde mi yaptıracaksın yoksa ankaraya mı geleceksiniz bi düşünce var mı?

önümüzde iki akşam yemeği ve 2,5 gün var.... salı akşak çarşamba akşam... zaten perşembe akşam tartılıyoruz... iki gün kendinizi tuttun emin olun ölünmüyor... bol bol su için zaten tıkanıyor çorbayı zor bitiriyorsunuz...

sahurdada dediğim gibi gevrek yeyin anacım en temizi .. zaman almaz sizi yormaz 10 dk sonra dişler fırçalanmış yatakda olursunuz

aynısını bende söyledim... ilk çocukdada aman borcumuz bitsin diye beni sallamıştı... milletin eşi ister kadın doğıurmam der benim eşim beni sallıyo... o bitsin şu bitsin.. kafaya koydum ve bu sene bu iş olacak...

bizimkinin kafasında hep bekarken yıldıznameye baktırdığı adam var... o adam suna bir çocuğun olacak oda erkek demiş.. durup durup bunu söylüyo bana ...

evet jujum 2,5 gün var bu 2,5 günde benim en az 1 kg vermem lazım abakalım ne olacak benim hedefim 1 kg nunda üstü ama çok mu abartmış oluyorum bilmiyorum aslında bugün salı değil ptesi ya da pazar olsaydı kesin 1,5 kg giderdi de salı olunca fazla zaman yok maalesef

evet canım 84 düm mesaj yazdım yanlıs olmus karmasık birşey oldu baya yazdıgım halde eksik karekter diyor valla birşey anlamadım
ya aslında bu benim bir kez baıma gelmiş birşey onuda yazayım karsımda olsun diye yazdım evde hiç birşey yoktu
ne zeytin ne peynir domates ekmek bizimkide ben uyurken gitmiş almıs evde birşey olmayınca mecbur 2 şer lokma aldım
yoksa öyle bir menü yapmazdım 1 kere olur başka olmaz
tmm... anladım.. artık yediklerimeze dikkat ediyor ve akşam menü paylaşıyorsun... şunu yedim bunu yedim gibisinden... günde en az 2 lt su tüketiliyor... yeşil çaş içiliyor 2 fincan ...

spor olarak ne yapıyorsun ne yapabilirsin imkanındahilinde olan

Back
X