Tekrardan merhaba, ilgine teşekkür ederim jujucum.

Ben istanbulda yaşıyorum, aslen kayseriliyim.Evliyim 2 seneye yaklaştı evleneli.
Ev hanımıyım, çalışmıyorum. Yaş 29.
Diyet konusuna gelince herzaman diyette buldum kendimi.
Evlenmeden öncesi çalışıyordum aşçılık üzerine ozamnlar 60 lı kilolardaydım, evlenince saldım kendimi çok engel olmaya çalıştım
bu halime ama olmadı yapamadım.
Nitekim şu an 84 kiloyum hala şaşırıyorum kendime nasıl bu hale gelene kadar durduramadım kendmi, acı verici bir durum.
Daha öncesindede en son 77 kg çıkmıştım, sonra verdim 62 kadar, sonra bu hale geldim işte.
Dukan diyetini yaptım en fazla 4 gün falan dayanabildim, sonra fazlasıyla geri döndü verdiğimden fazlası yapıştı kaldı vücuduma,
diyetisyene gitmeye karar verdim 2 kere falan gittim çok güzel ilerleme kaydediyorum dediklerini aynen uygulabiliyordum
çok güzel şartlandırmıştım kendimi haftada 2 kg verdim o sürede, sonra o semtten taşındık, maddi sıkıntıda oluşunca bir daha gidemedim, şu an eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyor,

benim hala umudum var tekrar başarabileceğimi düşünüyorum,
tabiki kk faydası çok oluyor bu konuda birebir yaşadım bu yüzden çok iyi biliyorum burdaki kavramı.
Umarım hepimiz için faydalı olucak paylaşımlarda bulunabiliriz, şu an kendimce bir diyet uyguluyorum, bi kaç gündür konsatrasyonum düşüktü ama bugün hepsini toparladım iyice bir deşarj ettim kendimi, 10000 adım atmaya başladım bugün ayrıca egzersizde ekledim sporuma. şimdilik böyle gerisini hep beraber yaşayıp görmek dileği ile hepinizi öpüyorum...