- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.141
***5.Takım 319. Etap***
*JUJU* ( 80,60 / 80,00 / 0,60 / % 0,74)
biricikoglumertug ( 62,20 /
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,00 / 69,20 / -0,20 / -% 0,29 )
5.TAKIM ORTALAMASI (% )
kendime bir hedef koydum şahnur kimseye sölemicem ... gerçekleştiğinde söylicem ancak...jujum tebrik ederim ne güzel 600 gr vermişsin ben maalesef veremedim yaaa
bu arada dişimi yaptırdım geldim ağzımın yarısı uyuşuk vaziyette
takım nerdeeeeee
buşraaaa rabişş cornii dilekkk nerdesiniz bacılar yaaaaa
kendime bir hedef koydum şahnur kimseye sölemicem ... gerçekleştiğinde söylicem ancak...
şahnurcum bugün oruç değilsin fırsatı değerlendir yürüyüş mu yaparsın lifli gıdalar mı yersin su mu içersin kabızlığını bugün hallet canım sağlıklı değil bu gidişat
biricikkkk canım tebrik ederim mezuniyetine 1,7 kilo kaldı kısmetse ramazan bitmeden seni mezun edeceğiz
kızlar ben geldim...
evimize donduk herşey çok güzel geçti cok heyecanlı umutlu umutsuz 20 gün geçirdik ve bugün transferimin 7.günü idi test sonucum pozitiffffffffffffff çıktı...allahıma binlerce şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm...
kendime bir hedef koydum şahnur kimseye sölemicem ... gerçekleştiğinde söylicem ancak...
şahnurcum bugün oruç değilsin fırsatı değerlendir yürüyüş mu yaparsın lifli gıdalar mı yersin su mu içersin kabızlığını bugün hallet canım sağlıklı değil bu gidişat
biricikkkk canım tebrik ederim mezuniyetine 1,7 kilo kaldı kısmetse ramazan bitmeden seni mezun edeceğiz
bende yenı uyandım .birazdan tartıya cıkacagım.
öyle deme şahnur hepimiz bir denem duraklıyoruz malesef senin kabızlık yüzünden ramazan pek yaramadı diyetine ama olsun ramazanda biter sende vermeye başlarsın elbette...canım şu an yeşil çay ve form çayını karıştırdım iyice soğumasını bekliyorum içmek için 1-2 saat bişey yiyip içme demişti akşama kadarda sanırım sırf salata vs gibi şeyler yiyerek rahatlamaya çalışacağım biriciği böyle kilo veriyor gördükçe hem çok seviniyorum onun adına hemde çok üzülüyorum kendi adıma kaç hafta başa baş gelmiştik o şimdi beni solladı geçti gitti moralim çok bozuluyor yaaa bu arada öteki dolguyu da ptesi yapalım ikisi ağır gelir dedi ptesi de oruç tutamayacağım maalesef ama bu zamanı şu bağırsaklarımı düzeltmek için kullanacağım bende
yok söylemem söylersem hırs yapar... sessiz ve derinden gidecem...bu arada hedefini merak ettim sanırım ramazan bitene kadar şu kiloya geleyim diye koydun diye düşünüyorum
corni neden dün tartılmadın kuzumbende yenı uyandım .birazdan tartıya cıkacagım.
***5.Takım 319. Etap***
*JUJU* ( 80,60 / 80,00 / 0,60 / % 0,74)
biricikoglumertug ( 62,20 / 61,70 / 0,50/ % 0,80)
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,00 / 69,20 / -0,20 / -% 0,29 )
5.TAKIM ORTALAMASI (% )
tebrik ederim dilekcim çok güzel vermişsin helal sana takımın yüz karası benim
tansiyon felan olmasın canım.... Yada hamiş olabülürmüsün... Neyse bi doktora görün netleştir ihmale gelmez böyle şeylersağol şahnur öyle deme kabızlık probleminden böyle bence hallalur inş
sağol kaptanım öyle olucak inş ama bu aralar baş dönmesi göz kararması oluyo çok fena şekilde ayağı kalkınca oluyo sabah yine oldu bi anda yerde buldum kendimi nasıl yere düştüm hatırlamıyorum bile birazdan doktora gidicem eşim az yiyosun ondan demeye başladı ama az yemiyorum açda hissetmiyorum kendimi ama gelde anlat
öyle deme şahnur hepimiz bir denem duraklıyoruz malesef senin kabızlık yüzünden ramazan pek yaramadı diyetine ama olsun ramazanda biter sende vermeye başlarsın elbette...
yok söylemem söylersem hırs yapar... sessiz ve derinden gidecem...
corni neden dün tartılmadın kuzum
evet canım yaramadı ramazan bana kabızlıkda had safhada olunca ama ramazandan sonra inşallah gidecek hepsi bu arada ben kilo veremedim vs diye sızlanırken eşimde yok yok gayet iyi bi süre bu kiloda kalırsan daha iyi olur kalıcı olursun geri almazsın eylülden sonra da dişini sıkar kalanını öyle verirsin diyor ama ben eylülü beklemek niyetinde değilim ramazandan sonra hem yoğun bişekilde spora başlayacağım hemde tam tekmil diyet olayı ile vereceğim inşallah bu kiloları gerçi tatile gidecez ama hedefim tatilde senin gibi kilo vermek
öyle deme şahnur hepimiz bir denem duraklıyoruz malesef senin kabızlık yüzünden ramazan pek yaramadı diyetine ama olsun ramazanda biter sende vermeye başlarsın elbette...
yok söylemem söylersem hırs yapar... sessiz ve derinden gidecem...
corni neden dün tartılmadın kuzum
sağol şahnur öyle deme kabızlık probleminden böyle bence hallalur inş
sağol kaptanım öyle olucak inş ama bu aralar baş dönmesi göz kararması oluyo çok fena şekilde ayağı kalkınca oluyo sabah yine oldu bi anda yerde buldum kendimi nasıl yere düştüm hatırlamıyorum bile birazdan doktora gidicem eşim az yiyosun ondan demeye başladı ama az yemiyorum açda hissetmiyorum kendimi ama gelde anlat
evet canım yaramadı ramazan bana kabızlıkda had safhada olunca ama ramazandan sonra inşallah gidecek hepsi bu arada ben kilo veremedim vs diye sızlanırken eşimde yok yok gayet iyi bi süre bu kiloda kalırsan daha iyi olur kalıcı olursun geri almazsın eylülden sonra da dişini sıkar kalanını öyle verirsin diyor ama ben eylülü beklemek niyetinde değilim ramazandan sonra hem yoğun bişekilde spora başlayacağım hemde tam tekmil diyet olayı ile vereceğim inşallah bu kiloları gerçi tatile gidecez ama hedefim tatilde senin gibi kilo vermek
inş öyledir dilek cim
bu arada dikkat et kendine aman tansiyonun düşmüş olabilir bi de kan değerlerini falan da kontrol ettir
cornii hadi sende çatlatma adamı
bu arada büşş ve rabiş hala yoklarr yaaa
aceleye gerek yok yavaş yavaş inişe geçersin 200-300 500 gr derken bi bakmışın finiş....
Tatilde bol bol hareket edeceksen almazsın şahnur ben tabana kuvvt yürümüş dağ bayır gezmiştim...
Corniiiii hakkat kız ne nazlandırıyon kendini allalal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?