Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün oruçlu değilim az sonra diş yaptırmaya gidiyorum 1 saate gelirim heralde 2 tane dolgu yaptıracağım gelince görüşürüz jujum sen neler yaptım sende eklesen artık kilonuı

***5.Takım 319. Etap***

*JUJU* ( 80,60 / 80,00 / 0,60 / % 0,74)
biricikoglumertug ( 62,20 /
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,00 / 69,20 / -0,20 / -% 0,29 )

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

selam arkıdıjleee herkese bol eksılı bır gun dılıyorum basarılar dılıyorum

juju mesaj kutuna bakarmısın sekerım

***5.Takım 319. Etap***

biricikoglumertug ( 62,20 /
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

jujum tebrik ederim ne güzel 600 gr vermişsin ben maalesef veremedim yaaa

bu arada dişimi yaptırdım geldim ağzımın yarısı uyuşuk vaziyette
takım nerdeeeeee
buşraaaa rabişş cornii dilekkk nerdesiniz bacılar yaaaaa

***5.Takım 319. Etap***

biricikoglumertug ( 62,20 / 61,70 / 0,50 / % 0,80)
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

Son düzenleme:
***5.Takım 319. Etap***

biricikoglumertug ( 62,20 / 61,70 / 0,50/ % 0,80)
cornella ( 64,00 /
busramnmn ( 60,50 /
rabyas ( 78,00 /

5.TAKIM ORTALAMASI (% )

tebrik ederim dilekcim çok güzel vermişsin helal sana takımın yüz karası benim

kendime bir hedef koydum şahnur kimseye sölemicem ... gerçekleştiğinde söylicem ancak...

şahnurcum bugün oruç değilsin fırsatı değerlendir yürüyüş mu yaparsın lifli gıdalar mı yersin su mu içersin kabızlığını bugün hallet canım sağlıklı değil bu gidişat

biricikkkk canım tebrik ederim mezuniyetine 1,7 kilo kaldı kısmetse ramazan bitmeden seni mezun edeceğiz

canım şu an yeşil çay ve form çayını karıştırdım iyice soğumasını bekliyorum içmek için 1-2 saat bişey yiyip içme demişti akşama kadarda sanırım sırf salata vs gibi şeyler yiyerek rahatlamaya çalışacağım biriciği böyle kilo veriyor gördükçe hem çok seviniyorum onun adına hemde çok üzülüyorum kendi adıma kaç hafta başa baş gelmiştik o şimdi beni solladı geçti gitti moralim çok bozuluyor yaaa bu arada öteki dolguyu da ptesi yapalım ikisi ağır gelir dedi ptesi de oruç tutamayacağım maalesef ama bu zamanı şu bağırsaklarımı düzeltmek için kullanacağım bende

son günlerde duydugum en güzel haber bu....

sizleri o kadar benimsemişim ki dün gece kendi ablam,kardeşim bana bu haberi vermiş gibi sevindim.
tüylerim diken diken valla
cnm çok mutlu oldum ya duygulandım.
seni tahmın edemiyorum.

darısı isteyen herkese olsun.

sağlıkla doğur inşallah.

bu arada hedefini merak ettim sanırım ramazan bitene kadar şu kiloya geleyim diye koydun diye düşünüyorum

öyle deme şahnur hepimiz bir denem duraklıyoruz malesef senin kabızlık yüzünden ramazan pek yaramadı diyetine ama olsun ramazanda biter sende vermeye başlarsın elbette...

bu arada hedefini merak ettim sanırım ramazan bitene kadar şu kiloya geleyim diye koydun diye düşünüyorum
yok söylemem söylersem hırs yapar... sessiz ve derinden gidecem...
bende yenı uyandım .birazdan tartıya cıkacagım.
corni neden dün tartılmadın kuzum

sağol şahnur öyle deme kabızlık probleminden böyle bence hallalur inş

sağol kaptanım öyle olucak inş ama bu aralar baş dönmesi göz kararması oluyo çok fena şekilde ayağı kalkınca oluyo sabah yine oldu bi anda yerde buldum kendimi nasıl yere düştüm hatırlamıyorum bile birazdan doktora gidicem eşim az yiyosun ondan demeye başladı ama az yemiyorum açda hissetmiyorum kendimi ama gelde anlat

tansiyon felan olmasın canım.... Yada hamiş olabülürmüsün... Neyse bi doktora görün netleştir ihmale gelmez böyle şeyler

jujum dün oruc değildim ya o yuzden akşam tartılmadım.hoş hıcbır sey yememiştim. wc ye de cıkamamıstım o yuzden tartılmadım.

evet canım yaramadı ramazan bana kabızlıkda had safhada olunca ama ramazandan sonra inşallah gidecek hepsi bu arada ben kilo veremedim vs diye sızlanırken eşimde yok yok gayet iyi bi süre bu kiloda kalırsan daha iyi olur kalıcı olursun geri almazsın eylülden sonra da dişini sıkar kalanını öyle verirsin diyor ama ben eylülü beklemek niyetinde değilim ramazandan sonra hem yoğun bişekilde spora başlayacağım hemde tam tekmil diyet olayı ile vereceğim inşallah bu kiloları gerçi tatile gidecez ama hedefim tatilde senin gibi kilo vermek

inş öyledir dilek cim
bu arada dikkat et kendine aman tansiyonun düşmüş olabilir bi de kan değerlerini falan da kontrol ettir

cornii hadi sende çatlatma adamı
bu arada büşş ve rabiş hala yoklarr yaaa

aceleye gerek yok yavaş yavaş inişe geçersin 200-300 500 gr derken bi bakmışın finiş....

Tatilde bol bol hareket edeceksen almazsın şahnur ben tabana kuvvt yürümüş dağ bayır gezmiştim...

Corniiiii hakkat kız ne nazlandırıyon kendini allalal

inşallah meltem cim yaa canım sıkılıyo böyle bu kiloda sabit kalınca
tatilde niyetim o canım bol bol hareket etmek bakalım yediklerime de dikkat edip almamaya çalışacağım

kardeş takım 8. takımdan geldin herkese hayırlı ramazanlar... inşallah emekleriniz boşa çıkmamıştır:)) kızlar listemizi kontrol eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…