- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.101
inadım inat kollarım iki kanat diyorsun yaniiiiiiiiiiiiiitamam kg veremezsem konusalım bunu
şahnur doktora git bence bu hiç sağlıklı değil..iyi akşamlarrr
iftarı 1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasülye ile açtım
1 tane misket büyüklüğünde lokma yedim iftarı su ile açar açmaz bekunis ve 2 bardak erik suyu içtim
vee maalesef hala wc ye çıkamadım çok üzgünüm iftardan önce de +800 geldim yaa ne yapcam ben bu kabızlığı yaaa perşembeden beri yarın 1 hafta olacak wc ye çıkamayalı resmen kafayı yiyeceğim oruca başladım kabızlık başladı ve hala devam ediyo yediklerim çok fazla da değil dün sahurda 1 dilim ekmek ve peynir yedim domatesle ama gene yok ne yapcam bilmiyorum olmadı yarın akşam lavman alıp yapacağım o derece yani kafayı yedim yaaaa
rabiş ve corni sizin adınıza sevindim maalesef ben -1 kg derken nerdeyse +1 kg oldum yaaa
hayır canım ne alakası var bugün daha dikkat edecegim sorun yok...
inadım inat kollarım iki kanat diyorsun yaniiiiiiiiiiiiii
şahnur doktora git bence bu hiç sağlıklı değil..
slm canım geçmiş olsun umarım tez zamnda düzelirsin bencede dr gitmeli ama bi ara doktorun biri suyu sindire sindire içmeli yani birden şişirmemk gerekiyor mesala 1 bardak suyu 3 ile 5 dk bitirsin böylelikle vucüt susuz kalmz bi dene istersen ama doktoruda ihmal etme.iyi akşamlarrr
iftarı 1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasülye ile açtım
1 tane misket büyüklüğünde lokma yedim iftarı su ile açar açmaz bekunis ve 2 bardak erik suyu içtim
vee maalesef hala wc ye çıkamadım çok üzgünüm iftardan önce de +800 geldim yaa ne yapcam ben bu kabızlığı yaaa perşembeden beri yarın 1 hafta olacak wc ye çıkamayalı resmen kafayı yiyeceğim oruca başladım kabızlık başladı ve hala devam ediyo yediklerim çok fazla da değil dün sahurda 1 dilim ekmek ve peynir yedim domatesle ama gene yok ne yapcam bilmiyorum olmadı yarın akşam lavman alıp yapacağım o derece yani kafayı yedim yaaaa
rabiş ve corni sizin adınıza sevindim maalesef ben -1 kg derken nerdeyse +1 kg oldum yaaa
canım valla bugün lavman alıp yapmayı düğşünüyorum aslında dün alsaydımda gece yapsaydım sahurda belki daha iyi olurdu bugün iftardan sonra yapabilecem ancak dr a gitmeyi düşünmüyorum çünkü zamanında gittim endeskopi, kolonoskopi, anorektal mnometrik ölçüm vs vs hepsi yapıldı yapabileceğimiz bişey yok psikolojik denildi sen her sabah 20 dk wc de oturacaksın bol su içeceksin lifli yiyeceksin vs vs ama oruçlu değilken günde en az 2 sefer form çayı içiyordum ramazan olunca form çayı falan içemedim bi de içtiğim su miktarı azaldı o yüzden böyle oldu bu sebebtende orucu bırakmak istemiyorum ama mide karın şişti yediklerim biriktikçe biikiyo offf sinir oluyom yaaaaaa :26::26::26:
inadım inat kollarım iki kanat diyorsun yaniiiiiiiiiiiiii
şahnur doktora git bence bu hiç sağlıklı değil..
herkes bugün akşam ezan okunmasına 5 dk kala tartılıyor ve ister bugün akşam ister yarın öğleye kadar yazıyor..... bugün ve yarın erken çıkacağım için bildirimleri erken yapmanızı rica ediyorum
sahurda gevrek yemek sana iyi gelebilirdi şahnur keşke en başından öyle başlasaydın...günaydınlarrrrr
canım valla bugün lavman alıp yapmayı düğşünüyorum aslında dün alsaydımda gece yapsaydım sahurda belki daha iyi olurdu bugün iftardan sonra yapabilecem ancak dr a gitmeyi düşünmüyorum çünkü zamanında gittim endeskopi, kolonoskopi, anorektal mnometrik ölçüm vs vs hepsi yapıldı yapabileceğimiz bişey yok psikolojik denildi sen her sabah 20 dk wc de oturacaksın bol su içeceksin lifli yiyeceksin vs vs ama oruçlu değilken günde en az 2 sefer form çayı içiyordum ramazan olunca form çayı falan içemedim bi de içtiğim su miktarı azaldı o yüzden böyle oldu bu sebebtende orucu bırakmak istemiyorum ama mide karın şişti yediklerim biriktikçe biikiyo offf sinir oluyom yaaaaaa :26::26::26:
sen merak etme jujum hallederiz zaten kaç kişi kaldık ki şunun şurasında takımdaki herkes oruçlu olduğu için bu akşam tartılar halledilir gerçi ben lavman yaptıktan sonra sabah bi daha tartılmayı düşünüyoum ama o da sahurdan sonra olacağı için ne kadar etkili olur bilmiyorum yarın hallederiz
gamzoşş misafir mi ağırlıyon nerelerdesin dün hiç uğramadınn
sahurda gevrek yemek sana iyi gelebilirdi şahnur keşke en başından öyle başlasaydın...
corni bugün mr çekilicek... Umarım sorunsuz geçer.. Sonuçları hemen vermezler diye tahmin ediyorum
hadi hayırlısı inş sonuçlarında güzel çıkacak...slm kızlar ben geldim....bı haber vereyım dedım sonra bıraz uyuyacagım....
Mr ımı cektırdım......sonuc cıktı tabı ama yazılı rapor henuz cıkmadıgı için doktor bakmıyormuş. Mecbur pazartesıyı bekleyecegım.
Sonuc okuyamayan doktorlarımız da var işte
Ay nasıl prosedurlu seylermış bunlar ya. Neyse hallettık çok şükür.sonuc da temız cıktımı değmeyın keyfıme.
Cd yı acıp bakıyorum..eşime dıyorum oku bakalım kafamın içindekiler.
- bol bol soru işaretleri var diyor
Neyse kızlar azıcık yatayım. Daha ev temızlenecek sonra da iftara davetlıyız. Görüşürüz.
gamze bir haftadır tartılmıyorsan bu iyiye alamet değil. Tartıdan bukadar uzak durma regli biter betmez tartıl canım benden tavsiyesizi çok seviyorum amaaNasıl güzel ve huzurlu bir sohbet yapmışsınız Kilo verişlerinizde harika..ben 1 haftadır tarılamıyorum Sıkı diyet yapmıyorum ama çok pis cozutmadım da, reglim bitsin tartılıcam..çok merak ediyorum ayyy
Bu arada geçmiş olsun dileklerini benden esirgemeyen herkese teşekkürler
Corniiiiiiiii vucuda giren herşey orucu bozar? çıkan bozmaz balımm
Ayyyy tuğbaa kilo vermeyi özlemişim sözün bende ''dank'' etkisi yaptı..sanırım ramazanın son 2 haftası pis diyetle geçicek
hadi hayırlısı inş sonuçlarında güzel çıkacak...
gamze bir haftadır tartılmıyorsan bu iyiye alamet değil. Tartıdan bukadar uzak durma regli biter betmez tartıl canım benden tavsiye
benimde yarın yada öbürgün regli olmam lazım inş tartıda etkisini görmem
hoşgeldin gamze cim dikkat et aman bu arada sevdalara ne hazırladın bakimmm iftarda bende meraklı melahatSizi çok seviyorum amaanasıl güzel ve huzurlu bir sohbet yapmışsınız kilo verişlerinizde harika..ben 1 haftadır tarılamıyorum sıkı diyet yapmıyorum ama çok pis cozutmadım da, reglim bitsin tartılıcam..çok merak ediyorum ayyy
Ayyyy tuğbaa kilo vermeyi özlemişim sözün bende ''DANK'' etkisi yaptı..sanırım ramazanın son 2 haftası pis diyetle geçicek
herkese gunaydın kızlarr nasılsız bakemm??
hoşgeldin gamze cim dikkat et aman bu arada sevdalara ne hazırladın bakimmm iftarda bende meraklı melahat
iyidir rabişim sen nasılsın
az önce dişçiye gitmiştim gene yarın 2 tane dolgu yapacak oruc tutmasan iyi olur dedi suyla temizleyeceğim için bogazına su kaçabilir dedi öğleyinde gittim lavman ı aldım akşam lavmanı yapacam iftardan sonra yarında oruc tutmayacağım için gece bişey yemeyecem sabah inş tartıda güzel bi rtakam görürüm ya da 1 haftadır artık vücutta kalanlar kiloya mı dönüştü buharlaştı mı bilmiyorum
Ayyyy vala kendimi aşan bir menü hazırladım canımmmyemin ediyorum şu an hissetmiyorum bedenimi menüm şöyleydi ve yaklaşık 11 kişiydik
Sebzeli mercimek çorbası
Ev usulü iskender
Beşemal soslu, tavuklu börek
soslu patates
Ali nazik
Pilav
salata
Tatlı olarakta cevizli bülbül yuvası
Sizi çok seviyorum amaanasıl güzel ve huzurlu bir sohbet yapmışsınız kilo verişlerinizde harika..ben 1 haftadır tarılamıyorum sıkı diyet yapmıyorum ama çok pis cozutmadım da, reglim bitsin tartılıcam..çok merak ediyorum ayyy
Ayyyy tuğbaa kilo vermeyi özlemişim sözün bende ''DANK'' etkisi yaptı..sanırım ramazanın son 2 haftası pis diyetle geçicek
hadi hayırlısı inş sonuçlarında güzel çıkacak...
gamze bir haftadır tartılmıyorsan bu iyiye alamet değil. Tartıdan bukadar uzak durma regli biter betmez tartıl canım benden tavsiye
benimde yarın yada öbürgün regli olmam lazım inş tartıda etkisini görmem
hoşgeldin gamze cim dikkat et aman bu arada sevdalara ne hazırladın bakimmm iftarda bende meraklı melahat
iyidir rabişim sen nasılsın
az önce dişçiye gitmiştim gene yarın 2 tane dolgu yapacak oruc tutmasan iyi olur dedi suyla temizleyeceğim için bogazına su kaçabilir dedi öğleyinde gittim lavman ı aldım akşam lavmanı yapacam iftardan sonra yarında oruc tutmayacağım için gece bişey yemeyecem sabah inş tartıda güzel bi rtakam görürüm ya da 1 haftadır artık vücutta kalanlar kiloya mı dönüştü buharlaştı mı bilmiyorum
Ayyyy vala kendimi aşan bir menü hazırladım canımmmyemin ediyorum şu an hissetmiyorum bedenimi menüm şöyleydi ve yaklaşık 11 kişiydik
Sebzeli mercimek çorbası
Ev usulü iskender
Beşemal soslu, tavuklu börek
soslu patates
Ali nazik
Pilav
salata
Tatlı olarakta cevizli bülbül yuvası
evet cnm öğrendım o kısmı cıkan bozmaz giren bozarbugun nıyetlı degılım zaten
inş. jujum en büyük isteğim zaten şuan sağlıklı olmak.
şahnur bende cıkmıyorum wc ye .lavman ne demek? nasıl yapılıyor?
woww wooww woooobu ne kız aç doyuran yapmısın.....
bende soslu patatesı merak ettım.
nasıl yaptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?