Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam kg veremezsem konusalım bunu
inadım inat kollarım iki kanat diyorsun yaniiiiiiiiiiiiii

şahnur doktora git bence bu hiç sağlıklı değil..

slm canım geçmiş olsun umarım tez zamnda düzelirsin bencede dr gitmeli ama bi ara doktorun biri suyu sindire sindire içmeli yani birden şişirmemk gerekiyor mesala 1 bardak suyu 3 ile 5 dk bitirsin böylelikle vucüt susuz kalmz bi dene istersen ama doktoruda ihmal etme.

herkes bugün akşam ezan okunmasına 5 dk kala tartılıyor ve ister bugün akşam ister yarın öğleye kadar yazıyor..... bugün ve yarın erken çıkacağım için bildirimleri erken yapmanızı rica ediyorum

günaydınlarrrrr

inadım inat kollarım iki kanat diyorsun yaniiiiiiiiiiiiii

şahnur doktora git bence bu hiç sağlıklı değil..
canım valla bugün lavman alıp yapmayı düğşünüyorum aslında dün alsaydımda gece yapsaydım sahurda belki daha iyi olurdu bugün iftardan sonra yapabilecem ancak dr a gitmeyi düşünmüyorum çünkü zamanında gittim endeskopi, kolonoskopi, anorektal mnometrik ölçüm vs vs hepsi yapıldı yapabileceğimiz bişey yok psikolojik denildi sen her sabah 20 dk wc de oturacaksın bol su içeceksin lifli yiyeceksin vs vs ama oruçlu değilken günde en az 2 sefer form çayı içiyordum ramazan olunca form çayı falan içemedim bi de içtiğim su miktarı azaldı o yüzden böyle oldu bu sebebtende orucu bırakmak istemiyorum ama mide karın şişti yediklerim biriktikçe biikiyo offf sinir oluyom yaaaaaa :26::26::26:

sen merak etme jujum hallederiz zaten kaç kişi kaldık ki şunun şurasında takımdaki herkes oruçlu olduğu için bu akşam tartılar halledilir gerçi ben lavman yaptıktan sonra sabah bi daha tartılmayı düşünüyoum ama o da sahurdan sonra olacağı için ne kadar etkili olur bilmiyorum yarın hallederiz

gamzoşş misafir mi ağırlıyon nerelerdesin dün hiç uğramadınn

sahurda gevrek yemek sana iyi gelebilirdi şahnur keşke en başından öyle başlasaydın...

slm kızlar ben geldim....bı haber vereyım dedım sonra bıraz uyuyacagım....

mr ımı cektırdım......sonuc cıktı tabı ama yazılı rapor henuz cıkmadıgı için doktor bakmıyormuş. mecbur pazartesıyı bekleyecegım.

sonuc okuyamayan doktorlarımız da var işte

ay nasıl prosedurlu seylermış bunlar ya. neyse hallettık çok şükür.sonuc da temız cıktımı değmeyın keyfıme.

cd yı acıp bakıyorum..eşime dıyorum oku bakalım kafamın içindekiler.
- bol bol soru işaretleri var diyor

neyse kızlar azıcık yatayım. daha ev temızlenecek sonra da iftara davetlıyız. görüşürüz.

Sizi çok seviyorum amaa nasıl güzel ve huzurlu bir sohbet yapmışsınız kilo verişlerinizde harika..ben 1 haftadır tarılamıyorum sıkı diyet yapmıyorum ama çok pis cozutmadım da, reglim bitsin tartılıcam..çok merak ediyorum ayyy

Bu arada geçmiş olsun dileklerini benden esirgemeyen herkese teşekkürler

Corniiiiiiiii vucuda giren herşey orucu bozar? çıkan bozmaz balımm

Ayyyy tuğbaa kilo vermeyi özlemişim sözün bende ''DANK'' etkisi yaptı..sanırım ramazanın son 2 haftası pis diyetle geçicek

hadi hayırlısı inş sonuçlarında güzel çıkacak...
gamze bir haftadır tartılmıyorsan bu iyiye alamet değil. Tartıdan bukadar uzak durma regli biter betmez tartıl canım benden tavsiye

benimde yarın yada öbürgün regli olmam lazım inş tartıda etkisini görmem

Aynen jujum kesinlikle katılıyorum, dün akşam sevdalar iftar için misafirimdi..onunla da konuştuk, oda tartılamıyor ama toparlamak için buraya yarım saat takılmam yetiyor jujum

hoşgeldin gamze cim dikkat et aman bu arada sevdalara ne hazırladın bakimmm iftarda bende meraklı melahat

herkese gunaydın kızlarr nasılsız bakemm??

iyidir rabişim sen nasılsın
az önce dişçiye gitmiştim gene yarın 2 tane dolgu yapacak oruc tutmasan iyi olur dedi suyla temizleyeceğim için bogazına su kaçabilir dedi öğleyinde gittim lavman ı aldım akşam lavmanı yapacam iftardan sonra yarında oruc tutmayacağım için gece bişey yemeyecem sabah inş tartıda güzel bi rtakam görürüm ya da 1 haftadır artık vücutta kalanlar kiloya mı dönüştü buharlaştı mı bilmiyorum

Ayyyy vala kendimi aşan bir menü hazırladım canımmm yemin ediyorum şu an hissetmiyorum bedenimi menüm şöyleydi ve yaklaşık 11 kişiydik

Sebzeli mercimek çorbası
Ev usulü iskender
Beşemal soslu, tavuklu börek
soslu patates
Ali nazik
Pilav
salata
Tatlı olarakta cevizli bülbül yuvası

anammm gamzee sen ne yaptın kızz
ev usulü iskender nasıl oluyorr birrrr
beşamel soslu tavuklu börek ikiiiii
soslu patates üçççç tariflerini istiyorum
cevizli bülbül yuvası hazırdı dimi bu arada

evet cnm öğrendım o kısmı cıkan bozmaz giren bozar bugun nıyetlı degılım zaten

inş. jujum en büyük isteğim zaten şuan sağlıklı olmak.

şahnur bende cıkmıyorum wc ye .lavman ne demek? nasıl yapılıyor?

woww wooww woooo bu ne kız aç doyuran yapmısın.....
bende soslu patatesı merak ettım.
nasıl yaptın.

canım eczaneden aldım makattan kanülle ilaç sıkıyorsun yarım saat sonra bağırsaklar boşalıyor sen şu an form çayı falan içenilirsin şekerim libalaks diye bi ilaç eczanede 2 tl ye aldım canım toptan çözüm için tamamen boşaltsın diye bağırsaklarımı

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlarr

jujum tatilini allah içine sindirsin darsı başıma
corni can nasıl oldun iyisin dimii benim fıtık idare ederde uyku problemim gene başladı.
toplight canım geçmiş olsun

birde yeni bir arkadaş gelmiş adını unuttum hoş geldin
ben yokken baya bi gelişme oldu hayatımda ama iyi gelişmeler
eşimin tayini aydın merkeze çıktı çok mutluyuz .tabi taşınma telaşı başladı yavaş yavaş ev topluyorum. ve temizlik yapıyorum. yünler pamukları hepsini elden geçiriyorum. aldığımız ev seneye teslim olacağı için bu yıl kiradayız gene.
eşimin okulu hem ilkokul hem ortaokul olduğu için kızımda aynı okula gidecek.. tabi ben memur servisiyle her gün 55 km yol yapacağım.

kiloda öyle abartılı almadım sadece 700 gr ama dikkat etmezsem kalır.. gamzeminde dediği gibi insan az yemeye alışınca istese de çok yiyemiyor.. oturuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…