- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.181
kaç oldun şuan kız merak ettim....Günaydın arkadaşlarrr, nasılsınız bakalımmacık geçmişi okumak istiyorum ama önce selam verem dedimdi.. kilo veren herkesi tebrik ederim, jujumm hadi bakalım haftaya 7 li rakamlara inşaallah..corniii mezzuniyete 5 kalasın büşümmm almadığına dua et kuşum..
chentiq senin ağlamaklı olmanı hayal bile edemiyorum bacım yaacin gibisin allahıma sen ve ağlamak hahahaha sustum
Kahvaltımı yapıyorum, yarın son günümpazar oruca tam gaz devam, bu arada jujum regl dönemimde tartılmamıştım ve tartıdan kaçmıştım yaaa, almamışım kilo..kesinlikle 100-200 - bile gitmiş..az önce tartıldım
HAFTAYA %30 BARAJINI AŞMAMIZ İÇİN VERMEMİZ GEREKEN KİLOLAR....EV ÖDEVLERİMİZ...
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 320. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]79,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,37[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]60,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BUDA GENEL BAŞARI SIRAMIZ TAKIM İÇİ....
5.Takım 0,00
biricikoglumertug ( 80,00 / 61,70 / 18,30 / % 22,875 )
cornella ( 74,00 / 63,60 / 10,40 / % 14,054 )
toplight ( 78,20 / 69,20 / 9,00 / % 11,509 )
*JUJU* ( 89,80 / 80,00 / 9,80 / % 10,913 )
busramnmn ( 66,00 / 60,30 / 5,70 / % 8,636 )
rabyas ( 82,60 / 77,30 / 5,30 / % 6,416 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 470,60 412,10 58,50 10,629 )
BU LİSTE %30 BAŞARI DEĞERLENDİRMESİNİN İKİNCİ AYAĞINDA KİMİN KAÇ KİLO VERDİĞİ
*JUJU* ( 81,60 / 80,90 / 80,60 / 80,00 verdiği kilo 1,60
biricikoglumerttug ( 63,00 / 62,80 / 62,20 / 61,70 verdiği kilo 1,30
cornella ( 64,3 / 64,00 / 64,00 / 63,60 verdiği kilo 0,70
busramnmn ( 60,50 / 60,10 / 60,50 / 60,30 verdiği kilo 0,20
rabyas ( 77,50 / 78,10 / 78,00 / 77,30 verdiği kilo 0,20
toplight ( 68,80 / 69,00 / 69,00 / 69,20 verdiği kilo -0,40
malesef bir tane sarı kartımız var canım önemli olan ikincisini almamak.... onun için çabalıyoruz ya hep beraber...ayyy rabişte vermiş 700 gr eğer ben + ççıkmasaydım bizim takımın sonucu daha iyi olurdu gerçi sarı karttan kurtulduk ama kendimi çok kötü hissedyorum
gamzem hoşgeldin bacım hadi bakalım ne güzel sen de eksilerdesin bi ben kaldım + larda yaaaa
öyle deme şahnur bir dönem bende yüz karasıydım pes ettim mi... ayrıca senin durumun ramazana bağlı şiddetli kabızlık kolay değil yapma böyle bol hareketle düzelecek bir durumu kabusa çevirme lütfenmaalesef bu benim yüz karam allahım yaaa çok kötü hissediyorum kızlar abarttığımı söylemeyin bana ama içimdeki his maalesef öyle jujum bu sefer benim kesin 1 kg vermem lazım uçarı kaçarı kalmadı artık haftaya 68,9 değil 68,2 olmam gerekiyor bunun için gerekirse aç kalacağım yaaa
malesef bir tane sarı kartımız var canım önemli olan ikincisini almamak.... onun için çabalıyoruz ya hep beraber...
sarı kartımızı sildirmemez içinde ilk üçe girmemiz lazım takım olarak ancak öyle siliniyo...
öyle deme şahnur bir dönem bende yüz karasıydım pes ettim mi... ayrıca senin durumun ramazana bağlı şiddetli kabızlık kolay değil yapma böyle bol hareketle düzelecek bir durumu kabusa çevirme lütfen
saklı kalıyor canım silinmiyor....valla jujum paylaşım alanına baktım da yeni gelen takımlar maalesef canavar gibi çok yüksek takım ortalamaları ilk 3 e nasıl gireriz bunlarla bilmiyorum bi de önümüzdeki hafta gene %30 un üzerinde olursak 2. dönem bitiyor sanırım ama sarı kartımız saklı mı kalıyor siliniyor mu? ben bi karar defterini inceleyeyim
saklı kalıyor canım silinmiyor....
chentiq senin ağlamaklı olmanı hayal bile edemiyorum bacım yaacin gibisin allahıma sen ve ağlamak hahahaha sustum
AÜLAMAYAN Bİr terazi burcu düşünülemez... ben çok yufka yürekliyimdir..
kızlar ıftara mısafır çagıracagız ama ben kararsız kaldım. dun gıttıgımız yerde toplam 16 kişiydik
bekkar bır ark çagırmıstı 1+1 evde bıraz zor oldu. erkekler ayrı oturdu kızlar ayrı.....
şimdi bende aynı grubu yemege çagıracagım yanı hemen hemen aynı. ee böyle bıraz tuhaf oluyor yanı tam bır sohbet havası olusmuyor. ev sahıbı hıc oturmuyor vs.
yarıya bölsem 2. kez aynı ezıyetlerı cekecegım. tekrar ev temızle yemek yap bı ton iş.....benım kı amerıkan mutfak olunca bıraz sıkıntı tabı...
bende apartmanın asagısında bahce de agırlamayı dusunuyorum.bir sürü masa var. birleştirecegız masaları.
işte tek sıkıntı yukardan tasımak yemekleri.dünku bekar ark mercımek çorbası lahmacun yaptırmıstı. yanı pek anlamadım ne yedık kımle konustuk...
aslında mısafırler hem hosnut oluyor hem olmuyor böyle bır duurmdan.
iş dolayısıyla kımse bırbırını göremıyor bu sayede görmus oluyor. ama kalabalık olmasından da hosnut olmuyorlar.
bir de bu kadar ınsana yemek de sıkıntı oluyor. ne yapacagımı bilemedim:26::26::26:
vay vay vay vayyyyyyyyyyy aysunay nasıl sevindim anlatamam canım rabbim hayırlısı ile kucağına da almak nasip etsin inş...
artık seni hamiş topiklerine devrettik desene...
sen bilirsin kendi isteğinle geldin kendi isteğinle ayrılabilirsin elbette
son günlerde duydugum en güzel haber bu....
sizleri o kadar benimsemişim ki dün gece kendi ablam,kardeşim bana bu haberi vermiş gibi sevindim.
tüylerim diken diken valla
cnm çok mutlu oldum yaduygulandım.
seni tahmın edemiyorum.
darısı isteyen herkese olsun.
sağlıkla doğur inşallah.
Jujummmm cok tesekkur ederim canim...amin.yarinki degerim artmis olursa kesinlesmis gibi olacsk.
Evt jujum beni. Diyete ve gruba ara vermem gerekecek..diskalifiye olmuyorum degilmi.istedigim zaman geri donebilirmiyim..
cornim canımmm...çok teşekkür ederim..çokkkkkkkkkkkk
oyle bir an ki öyle güzel bir anmış ki o..eşimle sarılıp baya ağlaştık sokak ortasında
Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah dualarımdasınız.
tüp bebek gerçektende hem zorlu hem kolay oyle bi süreç işte..her yanım delik deşik mor
ama sonuç pozitif olunca hiç bişey umrunda olmuyomuş insanın
merkezden çokkkk memnun kaldım çok profesyonel işinin ehli bir merkez Allah hepsinden razı olsun...
geçen yıl yaptığım tedavinin yanından bile geçmez o yüzden onu saymıyorum ilk tedavim bu
sen nasılsın kuzum tahliller vs yaptırıyorsun sanırım..
prolaktinin yüksek mi çıktı sanki bi yerde okudum..
benimde yüksekti 2 haftaya kalmadan kontrole aldılar düzeldi..hiiç üzülme o bebek buraya gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?