- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.381
izinlilere sözüm yok ama izinsizler biz tatilimizi kilo alarak değil kilo vererek değerlendirelim lütfen... biricik seni mezun edelim sende gamze gibi koruma modunda takıl.. rabiş le ben kalıyoruz bizde birbirimizi ite kakak götürücez artık...
yarışmaya katılmak isteyenler topiğine bir mesaj yazdım bu sinirle gelecek olanlar onu okusunda gelsinler beni yormasınlar
büşra cenazeniz varmış başın sağolsun... izne ayrılman en doğrusu şu aşamada çünkü gerekli ilgi ve özeni gösteremiyorsun ki sende bunu diye getirmişsin zaten ..
şef müdür hep izne gidiyor tüm işleri bana bırakıp gidecekler bir aksilik olmazsa mersindeyim canım beklerimjujum yazdığın yazı gayet güzel olmuş gerçekten istekli olanlar gelsin takımı yeni heyecanlara taşıyacak arkadaşlar gelsin canlanalım izililer gidince senin yazdığın gibi rabiş ve sen kalıyorsun biricik mezun
haaa jujumm sen bayramdan sonra mersindemisin? Belki sana ceee derim ben cuma gün erdemliye geliyorum 1 hafta erdemlide kalacağım
şef müdür hep izne gidiyor tüm işleri bana bırakıp gidecekler bir aksilik olmazsa mersindeyim canım beklerim
bu arada sanırım 10. Takım bize transfer olacak
Bassagligi icinde tesekkr ederim juju ve sahnur abla.ay sizden rica ediyorum gogus kontrollerinizi ihmal etmeyin doktora gidin siz kontrol edin ya da ne bilim.kadincagiz 12 yildir meme kanseriyle mucadele ediyrdu kucuk kizi daha 15 yasinda ciddi anlamda cok kotu gunler gecirdik hepberaber.allah rahmet eylesin baya uzucu bir olay oldu bu bizim icin
şuanda bir kişi mezun oluyor.. 2 kişide geçmek istediklerini bildirdiler bana diğerlerini bilmem...
selam kardeş takımcım
listemizi kontrol edebilirmisiniz
teşekkürler
26 TEMMUZ 2013/2 AĞUSTOS 2013
***8.TAKIM 320.ETAP***
moni ( 88,9 / 88,8 /0,1 / % 0,11 )
nice15 ( 59,0/ 60,0 / -1 /%-1,69)
yağmur3872 ( 64,2 / 63,7 / 0,5 / % 0,78 )
hrnsnr (57,0/ 56,5 /0,5 /% 0,88 )
sewil087 (54,0/ 53,7/ 0,3 /%0,56 )
bitanemo (65,0/64,5 /0,5 /%0,77 )
koizumirisa ( 106,3 / 103,9 / 2,4 /% 2,26 )yeni üye hedef 60
8. TAKIM ORTALAMASI:%0,52
***12.TAKIM 319.ETAP ***
dalin26 (75.9 / 75,7 / 0,20 / % 0.26 )
çirkinördekyavrusu (69,4/ 69,1 / 0,30 / % 0,43 )
papyon (59,6/ 59,4 / 0,20 / % 0,34 )
zaygomatic (54,7/ 54,0 / 0,70 / % 1,28 )
prenses_ece (69,9 /68,2 / 1,70 / % 2,43 )
mahir (68,5/ 67,1 /1,40 / %2,04 )
değişimgünlüğüm (65,00 /62,8 / 2,20 / %3,38 ) yeni üye hedef 52,0 kg
benbirtaneyim ( 79,0 / 77,5 / 1,50 / %1,90 ) yeni üye hedef 60,0 kg
12.TAKIM ORTALAMASI % 1,50
kızlar ortalamamızı bı kontrol edermısınız.kardes takımımız yok henuz.
10. takımdan iki arkadaşımız artık bizimle birlikte.... umarım bizimde onlara onlarında bize faydası dokunur ve kaldığımız yerden devam edebiliriz....
şimdi giden gider kalan sağlar bizimdir mantığı ile bayram ödevi vercem sizden ricam buna uyun... daha fazla verebilirsiniz isterseniz ama bundan az vererek gelmemeye çalışın...
biliyorum bayram şeker çikolata tatlı demek ve gittiğin her yerde aman nolur ye ölümü gör bak küserim nidalarında bizim ağzımıza tıkıştırılır... direnin diyorum size direnin ... beni bizi takımımızı en önemlisi her gün aynada çıplak olarak kendinizi düşünün....
çıplak diyorum ama siz don sütyen giyin en azındanaynada bi bakın kendinize kendinizden memnunsanız şayet gelin bana söyleyin ben iyiyim böyle deyin hemen takımdan ayrılma talebinizi yerine getireyim... haaaa aynadaki görüntüden memnun değilseniz işte ozaman ağzınıza atacağınız her lokmayı ve o her lokma ile gelecek kalorileri ve sonucunda vucudunuzda yağ olarak depolanan ve aynada görüntünüzü etkileyen o süreci düşünün....
ben bu hafta 1,3 kilo aldım onun için kendimi cezalandırdım 3,30 kilo vercem dedim başarabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeceğim...
[TABLE="width: 916"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 321. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]81,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]78,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]3,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]4,06[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]60,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,15[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]1,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,30[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sura260511[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]86,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]85,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]1,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,28[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengi-arwen[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]59,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]59,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,34[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]1,83[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
merhaba sevgili arkadaşlar,
walla direk takıma katılmışız bile.. hatta ödev bile almısız. ben bir kaç gün sallanır çozuturum diye bekliyordum. hadi bakalımm..
16.08 de 59 kilo olmam lazımmış hadi hayırlısı arada bayramda var...
neyse bu kadra gevezelik yeter kendimi tanıtayımm..
adım bengi, antalyanın bir ilçesinde yaşıyorum. 8:30-12:00 13:30-18:00 olan düzenli bir işim var. pazatesi ve cuma günleri yogaya gidiyorum. ayrıca sporda yapıyorum. ama oldukça dengesiz kilo alıp veren bir bünyem var. epeydir 60.2-59.5 aralığında gidip geliyorum.. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. yemekelerimd eyağ kullanmam. kızartmalara karşıyım.. diyet yaptıkça daha zayıf olmaya çalıştıkça bünyem yeme atağına yakalandı. yeme bozukluğum var. sık sık şuurum kapanır ve markette ne bulduysam alır. sonra hepsini kısa zamand mideme doluşturum. sonrasınızı yazmayayım.. ama bu yeme ataklarım dışında oldukça sağlıklı beslenirim..
ağustosun sonunda şuan yaşadığım ilçeden antalya merkeze taşınacağım. 13 eylüldede düğünüm var antalyada...
fazla kilom yok. hatta bir çok kişiye göre normalim ama ben 57leri görmek istiyorum. fazlasıyla desteğe muhtaç biriyim..
mümkünse sizleri azda olsa tanıyabilmem için (biliyorum siz birbirinizi tanıyorsunuz ama 3 yeni üyeniz var) kendinizde kısacıkta olsa bahsedermisiniz.
ve JUJUcum takım düzeniniz neler. bizdeki gibi bir nöbetçi sistemi ve ya bakanlık sistemi var mı... 1. sayfadaki kuralları okudum ama ek bir şeyler var mı okumam gereken. çok fazya yazmışsınzı yoksa geçmişi okuyayım diyeceğim ama 1 yıl sürer galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?