Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınn,
eminim kısa zamanda eski takımın sıcaklığını yakalayıp kaynaşacağız..
yemek yapmayı sevip diyet yapmak zor oluyor doğrusu. eve gidip güzelim yemekler yapmamak için zor tutuyorum kendimi..
bu ara ben ne yazıkki cumartesi çalıyorum.
dünkü kara cumadan sonra bugün hemen toparlayacağım kendimi.. hafif bir kahvaltı ile başladım şimdi..

merhaba rabyas hoşbuluk, lüfen senide tanıyabilmemiz için kısaca kendinden bahseder misin?
bu arad antalyada nereye geliyorsunuz?

ben çorbalarda un kullanmamaya çalışıyorum. hatta bir çoğunda yağ bile kullanmıyorum.. tel şehriye konması isteğe bağlı olmasa kalorisi dahada azalır. kabak blendrdan geçince çorba epey koyulaşıyor. sütlü versiyonuda güzel olacaktır eminim..
gerçekten tebrik ederim. 10-11 kilo gerçeten muhteşem..
afrikada yiyecek neler vardı ki kilo veremedin?
bu arada ben uzun zamandır diyet yapıp duruyorum. 1 aydırda 60,2-59,5 arası gidip geliyorum.. acayip drenç noktası oluştu. tabi arada kaçamakta yapıyorum. yeme ataklarım geliyor falan filan. ama bu direnci kirmak için öneriniz var mı?
diyetisyene açıkcası hiç gitmedim. bir sefer yağ ölçümümü yaptırmak için gitmiştim. birazda diyetisyenlere güvenim yok. kişiye göre liste verdiklerini sanmıyorum. ama ön yargılı davranıyorda olabilrim. takımda benim BMI degerime yakın biri var mı yarışabileceğim?

Hoşbulduk kızlar
Juju kilolarımız aynı tam rakip olur bizden :))
oh maymun hemen kendine rakipde buldun...

bugün haftasonu buralar sessiz sakin olur şimdi

alevcimmm nasıl sevindim anlatamam bebişine ve kendine çooookkkk dikkat et cnm

yeni gelen takım arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

bende kendimden bahsedeyim arkadaşlar banada biricik derler 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 tane 3 yaşında oğlum var benim gerçek anlamda ilk diyet tecrübem ve allaha hamd olsun bitmek üzere mezun olmama ramak kalmış durumda

evet cnm yavaş yavaş toparlanacagım artık....önce niğdeye sonra adanaya gececegız

bengı sen nerde oturuyorsun?

bende antalyanın ilçesindeyım de

bence yinede hareketli sayılır..
hepinizinde oğlu vae maşallah..
ve hepinizde epey kilo vermişsiniz. çizelgeleriniz inanılmaz. ben şunun şurasında kışadan beri 64den aşağı inmeye çalışıyorum. onca aydan sonra sadece 59lü rakamları göre bildim..

bengı sen nerde oturuyorsun?

bende antalyanın ilçesindeyım de
özel mesaj yazdım..
senin BMI değerin bana yakın ama inanılmaz kilo vermişsin. gözlerim faltaşı gibi açıldı...

Şuracım günaydın aşağıda gördüm seni,
perşembe günü dediklerimi yaptın mı. cuma kilo vermiş gördüm seni. yediklerini paylaşacaktın, işe yaradı mı?
birde artık raporlarını yazmaya başlayacaksın değil mi?

günaydınlarr normalde burası pek sakin olurdu ama saolsun yeni arkadaşlar hareketlendirmiş ne güzel
fazla uzun yazamayacağım sabahtan beri 2 makina çamaşır yıkadım ortalığı toparladım bir taraftanda nette ders takip etmeye çalışıyorum bi taraftan ufaklıkla uğraşıyorum anlayacağınız 50 parçaya bölündüm fırsat bulursam gelemeye çalışırım

bengicim un koymamak iyi fikir olabilir bi deneyeyim ben yemek yapmayı çok seviyorum tabii yemeyi de :)
bu arada benim şansıma gittiğim diyetisyenler hep iyi çıktı belki ankara çapında ismi duyulan diyetisyenler olunca ama çok para döktüm ben yaa artık diyetisyen kadar bilgim oldu nerdeyse müsait bir zamanla bu deneyimlerimi paylaşırım neyse ben işlerimin başına döneyimm

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Güzel bir güne merhaba. Benim bir durumum vardı ben onu belirtmeyi unuttum. Diğer takımımda ben şu dönemde rapor paylaşmıyordum. bayramdan sonra diyetisyene gideceğim. ozamandan sonra raporlarıma geri dönmek istiyorum. Bu arada bulduğum diyetisyen çok hoşuma gitti. İzmirde. doktorumun tavsiyesiyle gideceğim inşallah. Kola özel bir cihaz takıyorlarmış yaklaşık 3 gün duruyormuş ne kadar kalori aldığına bunun nekadarını vücudun harcadığına uyku saatine kadar herşeyi kaydediyormuş ve buna göre diyet listesi hazırlıyorlarmış. çok hoşuma gitti açıkcası. kızlar bu arada bengiciğin dediği gibi herkes evli nekadar güzel. ayrıyetten çocuklu o ayrı güzel benim de bu sene son senem hayırlısıyla seneye olacak düğünümüz. hepinizi tanımak çok güzel. izinde olan arkadaşlarda var ama olsun. onlarıda sonra tanırız inşallah. amacım kışın sonuna kadar 65 kiloya gelmek. okadar kısa bir süre içinde vermek istemiyorum zaten sağlıklısı da bu. çünkü zamanında birden verdim çoğunu geri aldım teori ve pratikle kanıtlanmıştır yemek yemeyi bende çok seviyorum. özellikle değişik tatlara bakmayı. gurme olsam yeri var şuanda ailemin yanında istanbuldayım. arife günü izmire geçeceğiz nasipse. bu arada yaz okulumdan bir ders aldım. oda perşembe öğlen ve cuma sabahtan öğleden sonraya kadar. o nedenle ben kilo bildirimimi bayramdan sonraları için perşembe sabah mı yapsam. birde bayramda bildirim yapacakmıyız. ben müsait olmayacağım tatilde olacağız çünkü. bebiş bekleyen arkadaşada hayırlısıyla Rabbim doğumunu göstersin bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. birde şunu söyliyim içime doğan erkek bebiş oldu

Bu arada Kadir Geceniz mübarek olsun kızlar. Allah hayırlısıyla bütün dualarınızı kabul eylesin inşallah.

Son düzenleme:
Hafta sonları buranın boş olmasını hiç sevmiyorum ve yaz daha da boş. okullar açılsa işler başlasa izinler bitsede sohbet etsek kızlarrrr

Kızlar ben bu gunde toparlanamadim.. Çok fena seyler yedim.. Ataklarım devam ediyor.. Kendimi kontrol etmem lazım.. Günümde çok keyifli degildi..

Kızlar ben bu gunde toparlanamadim.. Çok fena seyler yedim.. Ataklarım devam ediyor.. Kendimi kontrol etmem lazım.. Günümde çok keyifli degildi..

Benimde yeme ataklarım başladı kizlar iyi dglm kilo vermedgmi görünce de psikolojm de bozuluyor

kızlarr ne oluyoruz bu yeme atakları neden yahuu hemen bir mate çayı için bakimmmm mate çayı iştahı kapatır
bende dün akşam yemekte accık abarttım ama sahurda iyi idi
bu akşamada ftara hazırladım biraz bakalım hayırlısı ile şu ramazanı bi bitirseydik

Benimde yeme ataklarım başladı kizlar iyi dglm kilo vermedgmi görünce de psikolojm de bozuluyor

kızlarr ne oluyoruz bu yeme atakları neden yahuu hemen bir mate çayı için bakimmmm mate çayı iştahı kapatır
bende dün akşam yemekte accık abarttım ama sahurda iyi idi
bu akşamada ftara hazırladım biraz bakalım hayırlısı ile şu ramazanı bi bitirseydik

sura sende de yok yokmuş canım... elbette kilo verme sürecin diğerlerine göre biraz zor olacak ama sonuçta kilo verilecek...
yok kuzum bu hafta değil bu hafta bildirim yok ondan sonraki hafta bildirim var yani iki haftamız var önümüzde

Hoşbulduk kızlar
Juju kilolarımız aynı tam rakip olur bizden :))
olalım canım bana da rakibe lazımda zaten gözüme başkasını kestirmiştim ama senlede rakipleşiriz

vay arkadaş ben niye böyle beceriksiz yeteneksizim... bildiğim üç çorba var onlar arasında döner dururum ben.. yayla-mercimek-pirinç
öncelikle gönlüne göre bir diyetisyen bulmana sevindim... hastalıklarını da göz önüne alarak sana uygun bir diyet listesi belirler umarım.. ben gönlüme göre diyetisyen bulamamıştım çünkü...

ve bayramda bildirim yok .. ondan sonraki hafta bildirim yapacağız.. sen cumaları bildirim yapamayacaksan perşembe günü istediğin saatte kilo bildirimini yaparsın sorun olmaz...

bengi --- maymın kuzum noluyor ikinizede .. tamam hafta sonu pek aktif olmaz burası ama yapmayın gözünüzü sevim... ben demedim mi aynada çıplak bakın kendinize içinize siniyormu diye... iradenizi siz yönetebilirsiniz onun sizi yönetmesine izin vermeyin gözünüsü sevim...

ben ramazan bitsede sporuma başlasam diye ölüyorum bitiyorum ... zaten ramazan sonunda herkes denetlenecek herkes spor yapacak okadar

günaydınlarrrr
jujum ben orucu bitirdim artık bu sene anlamadım yaaa hem başında hem sonunda regli oldum cuma akşamı tartıldığımda +800 ge fazla çıkmıştım neden acaba diyordum ki ctesi iyice şiştim ve dün akşam gene regli oldum anlamadım ben yaaa
güya orucun sonunda ben ne güzel 66 ları görecem derken şiştim iyice neyse artık abartmayacağım tatilden malum kg verip dönmemiz lazım

her sene benim öyle oluyordu... Bu sene allahtan ortasına denk geldi de yırttım.. Allahtan kadir gecesinde temizlendim de duamı yapabildim...

şahnur bizim burda bi arkadaş orucunu tam tutmak için adet geciktirici kullanıyor ramazanda ... Hiç duydun mu sen

canım ben adet geciktiri kullanma taraftarı değilim yaaa sonuçta hormon yaaa düzeni bozmamak lazım bu arada bende seneler sonra ilk defa kadir gecesinde regli değildim allah yüzüme baktı kadir gecesi duamı ettim dün akşam iftardan sonra regli oldum :)

herkese kocaman gunaydın canlarrr nasılsınız bakalımmm??

iyidir şeker kuşum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…