- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.581
Jujum ozur dilerim progestan dan mi bilmiyorum aldimama evet haklisin sevda birakmak yok canim sen nasil istersen ben bugun ki kilonu listeye tazitim degisim olursa bildirir sin yarin onbire kadar.
Jujum insallah guzel haberler alacagiz senden rabbim gonlundekini versin duygusal degisimin hormonlardandir allahim bebis icin nere katlaniyoruz sen gobislerimizi bos birakma
valla ben tartıya bile çıkmaya çekiniyorum şu aşamada... kaldırdım bile artık gözümün önünde durmasın istiyorum... aman dikkat edin nolur emeğinizi boşya vermeyin kolay verilmiyo o kilolar
bakıyorum yine kimseler yok takımda
işyerinde int bağlantısı çok kötüğ sabahtan beri giremedim sevda tebrik ederim jujum inş güzel haberlerini alacağız canım eriğim bugün takım sana emanet öğleyin gittim arşivde 1 saat uyudum ama hala toparlayamadım müdür burda olaydı da eve gidip yatsaydım dinlenmeden geçmişyo burnum gözlerim akıyor diyete de konstantre olamıyorum maalesef c vitamini olsun diye mandaline limon vs yiyorum bi de hastalanınca milletin iştahı kesilir benimki açılır sürekli tatlı bişeyler yee isteği var maalesef bende napcam bilmiorum
Kizlar hala cok fena halde hastayim burayida boş bırakmak istemiyorum 11 e kadar bekleyecegim bildirimleri
Gunaydin erigim gunaydin arkadaslar
hastalik gecmek bilmiyo benimde ayni sabah nispeten iyiyim aksam eneeji bitince yenden ortaya cikiyo.cok gecmis olsun . ben aksam baya bi mevsimlerden romayi inceledim. ve hosuma gitti bugunden itibaren ona uygun beslenmeye baslayacagim 20013 yilinin basinda etap etap ilerlemisler o etaplari takip edecegmmm
birde benim anlamadigim pazartesi giydigim pantolon bu sabah giyemeyecegim derece skiyor.tamam kilo aldimdq bu derece mi. sendede siskinlik var mi eeigim
***5.TAKIM*** 328.ETAP
biricikoglumertug (/60,80 / . / / % )
Sevda_M (71.20/70.4 / 0.80 / % 1.12 )
erigim ( 59,4/ 60, 7/ 1.3/ %-2, 18)
birsen-deniz (65.70 / 66, 6 /0,90 %-1, 36)
ipekyol51 ( /76.1 / / / % )
toplight ( 70,50/ 70,90 / -0,40 /- % 0,57 )
yrmbraralk ( 76.00/76.00 / 0.00/% 0.00 )kilosu sabit
maymunarmut ( 79, 90/ 79.30/0.60 /%0.75 )
5. takım ortalaması %
maalesef kızlar bende kilo alanlar sınıfındayım
Canim malesef hepimiz battik kesin aldik sari karti ve benim -2.19 olmasi gerekmiyor mu cunku yuvarliyor -2.1888 den
canım ben hesapları kontrol etmemiştim ama evet 2,19 olması gerekiyor
biricikle ipekyolda bildirsin düzenleriz baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?