- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.561
Ayy ben halaanneme gidince oyleyim neden anne guvence cunkuaramaya gerek yok
selamlar....
dün misafirlerim vardı o yüzden uğrayamadım ....ama bu gün burdayım....
bende yazayım dedim ama nereye yazacağımı bilemedim 25 ocaktı sanırım 80.9 başlangıç kilom 71.2 şimdiki kilom
birsencim grip salgınmıdır nedir herkeste var bu ara çok geçmiş olsun
erigim evet buyuk sözu dnlemıyorum hep uzuluyorum dınleyeyım bakalım :)))))))))))))
sevdamm tamam sustum sustum gıtmek yok ölmek var dönmek yokk
bende buradayım kızlar bugun dıkkat ettm ıyıydı bol harket ettım yalnız gunduz uyudum gunduz uyumak kılo vermeyı etkıler mı bırde bende cok baş agrsı yapıyor yav :18:
tatlım hoşgeldin sende....gündüz uykusu kilo aldırırmı bilmiyorum ama bende uyurum genelde 1 saat falan...yoksa uykusuzluktan ölürüm gece çok geç sabahta okullar açıldıktan sonra erken kalkınca mecbur uyuma gereği duyuyorum....
.
Günaydın herkes e birsencim benim tartiyi degil kendimi firlatasim geldi 60, 7ve gripten burayada vakit ayiramadim uff cok kotu bi ornegim oysa bu hafts icin cok guzel planlarım vardi
eriğim ben valla yazmaktan utanıyorummm .moralim yerlerdeeee.. kızgınım öfkeliyimm. yaa ne hissettiğimi bile bilmiyorum. dikkat ettikçeee inadınamı artıyoo diye düşünüyorum. direk savunma pisikolojisi yapıyorum.
neyse nerde hata yaptığımı bulmalıyımmm. ilk olarak çok karbon ağırlıklı beslendim. spor yok. üstüne hastalık.
bu arada 2. sarı kart alırsak ne olacak
Z
Yaz birsencim battik zaten bence ikinciyi alirsak meltem bize ne dese yeridir
canım 66,6 ve ben geçen hafta 65,6 yı görmüştüm. bana her şey müstahak .takıma hiç bir faydam olmadığını düşünüyorum. koca 1 ay vermediğim gibi üstüne almışımm
günaydınlarr kızlar ben dün izin alıp gidip yattım ama hala toparlanamadım bugün mecburen işe geldim ama yediklerim çok düzensizdi regli oldum sonunda 3 gündür çok az kanamam vardı sonunda bugün arttı da şişliği ama hala geçmedi valla bu hafta bende sanki aldım gibi hatta bende yarın itibari ile izinli mi olsam diye düşünüyorum çünkü bu ara maalesef ben kendi adıma diyet psikolojisine giremedim yürüyüş yapıyordum 2 gündür hastalık sebebiyle yürüyüş de yapamadım tartıya hiç çıkmadım bakalım yarın ne olacak eriğim işin doğrusu bende senin gibi izinli gösterip kendimi buralarda mı olsam diyorum diyet psikolojisine girince de tekrar izinimi bırakıp başlasam ne diyorsunuz kızlar yaa ne olacak bu halimiz
***5.Takım *** 328.etap
biricikoglumertug (/60,80 / . / / )
Sevda_M (71.20/ / / /% . )
erigim ( 59,4/ 60, 7/ 1.3/ %-2, 18)
birsen-deniz (65.70 / 66, 6 /0,90 %-1, 36)
ipekyol51 ( /76.1 / / / % )
toplight ( 70,50/ / / % )
yrmbraralk ( 76.00/ / /% )
maymunarmut ( 79, 90/ / / )
Gunaydin arkadaslar moralim sifirrrr tartiyi firlatacaktim
Günaydın herkes e birsencim benim tartiyi degil kendimi firlatasim geldi 60, 7ve gripten burayada vakit ayiramadim uff cok kotu bi ornegim oysa bu hafts icin cok guzel planlarım vardi
günaydınlarr kızlar ben dün izin alıp gidip yattım ama hala toparlanamadım bugün mecburen işe geldim ama yediklerim çok düzensizdi regli oldum sonunda 3 gündür çok az kanamam vardı sonunda bugün arttı da şişliği ama hala geçmedi valla bu hafta bende sanki aldım gibi hatta bende yarın itibari ile izinli mi olsam diye düşünüyorum çünkü bu ara maalesef ben kendi adıma diyet psikolojisine giremedim yürüyüş yapıyordum 2 gündür hastalık sebebiyle yürüyüş de yapamadım tartıya hiç çıkmadım bakalım yarın ne olacak eriğim işin doğrusu bende senin gibi izinli gösterip kendimi buralarda mı olsam diyorum diyet psikolojisine girince de tekrar izinimi bırakıp başlasam ne diyorsunuz kızlar yaa ne olacak bu halimiz
selam kızlar nasılsınız... Giremidim bi kaç gündür.. Hormonal dengem alt üst durumda bezen canım bi çok şiy istiyor bazen içime kapanıyorum bu aralar...
Bugün yine kontrolüm vardı gittim cumartesi günün yumurtalarımı toplayacaklar hayırlısı ile .. Transfer ne zaman yapılacak o gün belli olacakmış bakalım...
Sizden ne var ne yok bakalım nasıl gidiyor
yapma güzelim neden aldın... şu transfer bi gerçekleşsin yatacam bir hafta evde bol bol vaktim olur umarım girerim... Bende özledim buraları ama valla bazen bilgisayarı açasım olmuyor stresten...juju gitmiyo ben kg aldim
bende özledim sevda hayatımı yeniden bir düzene soksaydım rahatlayacağım ... şu adanaya git geller biterse artık düzenli olarak aranızda olacağım ... Zayıflama yolunda olmasa da paylaşım yolunda buralarda olurumselamlar.....
Kızlar yapmayın ama azcık kendimize gelelim bu hafta da böyle olsun bişey olmaz ....haftaya herşey daha güzel olacak .toparlanın azcık
meltemcim özledik seni ...herşeyin hayırlısı olsun canım...hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?