Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar benim haftanın 2 günü yüksek lisans derslerim var o yüzden şehir dışında oluyorum ve nete giremiyorum lütfen beni hemen elemeyin
çarşamba perşembe nete giremeyebilirim
önemli değil eriğim yazmış o yüzden sen kilo bildirimini cuma sabah erken saatte yaparsın hallederiz

Ay gitsin bu kilolar . Hakketen giycek bişiy bulamıyorum yaa. Varya evde birsürü hurç ay zayıflayınca giyerim diye kıyafet tıkılı duruyo.
Şişko olunca kıyafet çeşidi olmuyo malum. Çok fena psikolojim ondan bu kadar yazıyom :)

o takıntı bende de var saklıyorum sonra dolaplar dolup taşıyor ama giyecek kıyafet yok

arkadaşlar daha önce diyet deneyiminiz var mı diyetisyene hiç gittinizmi?
bize bunlardan bahsederseniz sizi ona göre yönlendirelim ben mesela burası sayesinde yaklaşık 10 kg verdim ilk defa diyetisyensiz verdim daha önce çok diyetisyen deneyimin oldu nerdeyse bir deiyetisyen kadar bu konularda bilgiliyim ama daha önce çok kilo alıp vermenin sonucu metabolizmam maalesef çok yavaş o biraz uğraştırıyor beni sizin metabolizmalarınız nasıl?

Bende geçen sene mayısta 3 aylık gebeliği sonlandırdılar. Kürtaj oldum yani bebeğin kalbi hiç atmadı gelişmemişte zaten. Kötü bir duygu. Bakalım tedaviye başlıcam bende 8 ekimde patalojiden sonuçlar çıkcak. Sonrada proföre gitcem özele. Bakalım ne dicek. Hakkımızda hayırlısı.

Hecmis olaun ve en kisa zamanda yenisini versin rabbim meleginin yerine benimde 9 haftalikti ama 5 haftalik gelisiimde kalmisti ve raporlu olmama ilac kullanmama ragmen dustu ilk gebeliklerde oluyormus dusukten sonra on kg verdim ve insallah kalan 5-6 kg da gidecek ve saglikli bir anne olacagim

son 2 ay içerisinde aldım
kesinlikle kilo verme konusun da azimliyimdir çünkü daha önce 69 kilodan 53e kadar düştüm
eşim aşırı derece de kilo takıntısı olan bir insan her fırsatta laf sokuyor bu da beni kilo vermek konusunda kamçılıyor açıkçası

Ay benim eşimde öyle Annem kilolu ismi Aydan . Banada küçük aydan diyo :)
Çok fena 2 güne bir karıcım ne zaman vercen bu kiloları diyo. Çok kötü yaaaaa

o takıntı bende de var saklıyorum sonra dolaplar dolup taşıyor ama giyecek kıyafet yok

arkadaşlar daha önce diyet deneyiminiz var mı diyetisyene hiç gittinizmi?
bize bunlardan bahsederseniz sizi ona göre yönlendirelim ben mesela burası sayesinde yaklaşık 10 kg verdim ilk defa diyetisyensiz verdim daha önce çok diyetisyen deneyimin oldu nerdeyse bir deiyetisyen kadar bu konularda bilgiliyim ama daha önce çok kilo alıp vermenin sonucu metabolizmam maalesef çok yavaş o biraz uğraştırıyor beni sizin metabolizmalarınız nasıl?

Ben hiç diyetisyene gitmedim çünkü artık profösörü olduk baksana :)
Ben lise hazırlığa giderken 3 ayda 20 kilo vermiştim. Ogün bugündür al ver böyle geçiyo :)

arkadaşlar yeni katılan arkadaşlar hariç diğerlerimiz için geçerli olacak bu özellikle birsen eriğim ve ben için
minimum 300 gr vermemiz gerekiyor haberiniz olsun
barajı aşabilmemiz için o yüzden lütfen bu konuya dikkat edelim ipek eğer haftasonuna kadar yazmazsa ve de sevda o ikisini de izinli yazacağımız için bu hafta + kilo lüksümüz yok lütfen bunu dikkate alın
aktif olan arkadaşlar tekrar ediyorum en az 300 gr vermelisiniz ki barajı aşabilelim tabii fazlasına kimse hayır demez
tuğba fabrika dışına çıkamıyormuşsun yağmurdan kolay gelsin ama eğer odan müsaitse tek başınaysan bacak hareketleri vs yapabilirsin

canım kesinlikle bu hafta -300 den fazla gidecekkk :51::51::51::51:

Kızlar bu arada günde 1 paket sigara içiyom yaaa :( içen varmı başka aranızda
canım bende içiyom ama 1 paket değil 13-14 bırakacam dedimmi syı 20 ye yükseliyor :1::1:

Aynen canım yeniyim :) Taze geldik buraya :) Valla bayramlık ne alcaz ne giycez onu düşünüyom. Gene sinirlerim bozulcak bişiy bulamıcam offfff.....

Ayrıca ben tartıyı buzdolabının yanına koydum. Böylece dolabı açmadan tartıyla göz göze geliyom :) Geri gidiyom hahahahahah

ben alışverişi erteledimmmm :1::1::1:

Arkadaşlar bu takımda kaç kişi var şimdi? Ne kadar kilo vermemiz lazım birinci olmak için?

canım aslında çok kalabalıktık ama yaz gelince izne ayrıldık geri dönüşler az oldu ama onlareda gelir mesela ben 63 le izne ayrıdım şimdi 67 ye yaklaştım yeniden tempoya başladımmm.. ne kadar kilo vermemiz değilde kilo versek bile yeter :1::1::1: o hesaplamaları topliyt ile eriğim yapıyo ben bilmiyorummm

sigarayı bırakmayı yada azaltmayı düşünüyomusun

Ben hiç diyetisyene gitmedim çünkü artık profösörü olduk baksana :)
Ben lise hazırlığa giderken 3 ayda 20 kilo vermiştim. Ogün bugündür al ver böyle geçiyo :)

peki canım akşamları nasıl besleniyorsun sabahları kahvaltı alışkanlığın nasıldır?

ben cevap yazana kadar muhabbet yürümüş gitmişşşş :1::1::1::1::1: nazar değmesinn:nazar::nazar::nazar::nazar:

bebiş isteyen arkadaşlarada allahım hayırlı bir şekilde nasip eder inşallahhh:16::16::16::16:

peki canım akşamları nasıl besleniyorsun sabahları kahvaltı alışkanlığın nasıldır?

İşte diyete başlıcak dedim bugün sabah ekmeğin köşesine domates peynir soktum :) işyerinde sabah yedim.
Kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Artık akşamdan masaya kahvaltıyı hazırlayıp öyle yatacağım.
Ben hafta sonundan 3 tencere yemek yapar atarım dolaba. Şimdi evde 1 tencere barbunya 1 tancere börülce yemeğim var hazır. akşamları 1 rer porsiyon ısıtıp yeriz. Zor gelmezse salata yaparım , yoğurt turşu filan öyle geçiyor akşamları

Valla kimin kismetinden bilmem ama takim doldu gayet guzel oldu :) ill esrayi davet etmistikm dun . bugunde tugba ve zargarpuru aldik ebrayda geldi ayaklariyla teslim oldu :9:

İşte diyete başlıcak dedim bugün sabah ekmeğin köşesine domates peynir soktum :) işyerinde sabah yedim.
Kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Artık akşamdan masaya kahvaltıyı hazırlayıp öyle yatacağım.
Ben hafta sonundan 3 tencere yemek yapar atarım dolaba. Şimdi evde 1 tencere barbunya 1 tancere börülce yemeğim var hazır. akşamları 1 rer porsiyon ısıtıp yeriz. Zor gelmezse salata yaparım , yoğurt turşu filan öyle geçiyor akşamları

canım öğlen ya da akşam mutylaka 1 küçük kase yoğurt ya da ayran mutlaka yemeyi alışkanlık haline getir direk yağdan veriyoersun kiloyu bir de malum kadınız kalsiyuma ihtiyacımız var yoğurt yemeyi ihmal etmetin

canım öğlen ya da akşam mutylaka 1 küçük kase yoğurt ya da ayran mutlaka yemeyi alışkanlık haline getir direk yağdan veriyoersun kiloyu bir de malum kadınız kalsiyuma ihtiyacımız var yoğurt yemeyi ihmal etmetin

yoğurt konusunda işyerim sağolsun boyahane olduğu için bünyemizde her öğlen yoğurt zorunlu :)
Ben kepçe kepçe yiyom seviyomda.

dikkat dikkat

arkadaşlar hergün mutlaka en az 1 fincan yeşil çay içilecek (metabolizmayı hızlandırmak için)
spor adına bişeyler yapılacak spor yapma imkanım yok diyorsanız akşam mekik veya bacak hareketleri yapılacak asansör kullanmayı unutup merdiven kullanılacak
mesela bugün spor yapamadınız eviniz 5. katta en az 2 kere o merdivenler inilip çıkılacak
her gün saat 11 e kadar menüler yapılan spor ve içilen su ve yeşil çay miktarı yazılacak
eğer yukardaki işleri ben yapamam diyorsanız hiç diyetle uğraşmayalım bi işe yaramıyor çünkü
hayatımızdan hamurişi ve tatlılarıo bir süre uzaklaştıracağız yemekleri yaparken mümkün olduğu kadar az yağlı yapıp mümkünse sebze yemeklerini tabağımıza susuz olarak alacağız ekmeği yemeğin suyuna banmak artık yasak
hergün en az 5 kere mesaj yazılacak eğer bir mazeretiniz varsa bu bildirilecek takıma ister özel mesajla eriğim yada bana ister takıma açık mesajla
ekmek mümkünse kepek çavdar tam buğday yenecek beyaz ekmekten uzak durulacak
fast food külliyen yasak
kola kızartma tarzı şeyleri hayatınızdan kesinlikle çıkarmalısınız:47::47::47::47:
şu an aklıma gelenler bunlar sizlerin varsa istekleri bunlaı yazabilirsiniz
:27::27::27:

bir ara kendimi mumya gibi streçleyip leslie yapıyordum gene başlıyım bugün :)
Deli gibi oluyon süper stres atıyon , bide müziği açıp oryantel yapcan tey tey tey :) türk sporu hahahahah

Back
X