- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.821
hızlı olmak zorundayız vermemiz gereken kilolar varÇok hızzzlısınıııııızzzzz
koşu ve koşu hızında tempolu yürüyüş bence ama boğazıda dur demek lazım
limonlu olarak denedin mi? öyle fena değil yeşil çay metabolizmayı hızlandıracak yeşil çay içemiyorsan mate veya beyaz çay falan da olabilir bunlar meto yu hızlandıran şeyler şeker
valla hangi spor olursa olsun bence düzenli yapılan her spor yağ eritir diye düşünüyorum bende 2 tane oğlan var onlar yüzünden evde spor yapmam ya da spor slonuna gitmem pek mümkün görünmüyor ben şahsım adına sadece yürüyüş yapabiliyorum tempolu yürüyüş parkuru var bizim işyerinin yakınında öğle tatillerinde oraya gitmeye çalışıyorum
sen hangisine fırsatın oluyorsa onu yap spor yaparken bol ter atmak önemli bi de suyumuzu ihmal etmiyoruz kızlar ona göree
koşu ve koşu hızında tempolu yürüyüş bence ama boğazıda dur demek lazım
hızlı olmak zorundayız vermemiz gereken kilolar var
katılıyorum sana birsen boğaza dur demeden spor bi işe yaramaz
Aynen vermemiz gereken kilolar var. İlk önce kendimiz için sonra sevdiklerimiz için sonra birinci olmak için sebebimiz çok yani :)
Evet ona dur demezsek bi anlamı yok zaten , boşuna koş dur yerinde :) akşama ne yemeyi planlıyorsun ?
ben akşama taze faülye yapmıştım 4 kaşık susuz taze fazülye ve salata düşünüyorum yemek olarak
sizler neler yiyeceksiniz belki şimdiden buraya yazarsanız söz verdim bu kadar yiyecem deyip fazlasını yemezsiniz
şimdi burdan devam et canım bu arada kısaca sana ne diyelim bana zor geliyor zargarpur demekEskiden benim de topikim vardı,yüzlerce sayfayı bulmuştu.ne azim vardı bee.ne kilolar gitti.hey gidi eski günleeer.lider ruhluyumdur ama fazla mesuliyet hissetsiğimçin hayatımı kötü etkiliyor.
Sahnurcum yok oyle kacamaga goz yummak cezalar cekilecek ayrica mesaj kutun dolu tatlim bi temizlesen ne pasaklisin kizdeminde benimki doluymus
ben akşama taze faülye yapmıştım 4 kaşık susuz taze fazülye ve salata düşünüyorum yemek olarak
sizler neler yiyeceksiniz belki şimdiden buraya yazarsanız söz verdim bu kadar yiyecem deyip fazlasını yemezsiniz
1. Paten ile kayma
30 dakikada 425 kalori yakar
2. Koşma
30 dakikada 374 kalori yakar
3. İp atlama
30 dakikada 340 kalori yakar
4. Hulahop çevirme
30 dakikada 300 kalori yakar
5. Tenis
30 dakikada 272 kalori yakar
6. Dans etme
30 dakikada 221 kalori yakar
7. Enerjik yürüme
30 dakikada 170 kalori yakar
Sizin için kızlar :) en iyi yağ yaktıran sporların sıralaması :) seç beğen al :)
kızlar benim çıkma zamanım geldi akşam fırsatım olursa gelirim kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere akşam az kalorili şeyler yiyin mümkün olduğunca spor yapın kilo vermiş olarak gelin haaa
şimdi burdan devam et canım bu arada kısaca sana ne diyelim bana zor geliyor zargarpur demek
öyle oldu valla işyerimde de masamın üstü pek bi kalabalık bugün yarın temizleyecem ama mesaj kutusunu şimdik temizledim bomboş artıkın
Yarından itibaren tam qaz basliyorum İNŞAALLAH.benim de derimi boğazımdan yüzüüünn,nefes aldırtmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?