Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anladım canım. Bende dışarı çıkamazsam evde leslie filan yaparım. Ama mutlaka yaparım. Bu arada benim içtiğim su kesin 3 lt. geçmiştir. bir bardağım var yarım kiloluk nerdeyse :)
Form sallama çaylar var doğadanın oldan içiyom şuanlık. Bakalım tekrar denerim yeşil çayı :)

hızlı olmak zorundayız vermemiz gereken kilolar var

katılıyorum sana birsen boğaza dur demeden spor bi işe yaramaz

Aynen vermemiz gereken kilolar var. İlk önce kendimiz için sonra sevdiklerimiz için sonra birinci olmak için sebebimiz çok yani :)

Eskiden benim de topikim vardı,yüzlerce sayfayı bulmuştu.ne azim vardı bee.ne kilolar gitti.hey gidi eski günleeer.lider ruhluyumdur ama fazla mesuliyet hissetsiğimçin hayatımı kötü etkiliyor.

Sahnurcum yok oyle kacamaga goz yummak cezalar cekilecek ayrica mesaj kutun dolu tatlim bi temizlesen ne pasaklisin kiz deminde benimki doluymus

Evet ona dur demezsek bi anlamı yok zaten , boşuna koş dur yerinde :) akşama ne yemeyi planlıyorsun ?

ben akşama taze faülye yapmıştım 4 kaşık susuz taze fazülye ve salata düşünüyorum yemek olarak
sizler neler yiyeceksiniz belki şimdiden buraya yazarsanız söz verdim bu kadar yiyecem deyip fazlasını yemezsiniz

1. Paten ile kayma
30 dakikada 425 kalori yakar

2. Koşma
30 dakikada 374 kalori yakar

3. İp atlama
30 dakikada 340 kalori yakar
4. Hulahop çevirme
30 dakikada 300 kalori yakar

5. Tenis
30 dakikada 272 kalori yakar

6. Dans etme
30 dakikada 221 kalori yakar

7. Enerjik yürüme
30 dakikada 170 kalori yakar

Sizin için kızlar :) en iyi yağ yaktıran sporların sıralaması :) seç beğen al :)

Bitmedi gitti mantar corbasi bi kase mantar corbasi ve salata canim salata yerine firinda mucverde olabilir

Eskiden benim de topikim vardı,yüzlerce sayfayı bulmuştu.ne azim vardı bee.ne kilolar gitti.hey gidi eski günleeer.lider ruhluyumdur ama fazla mesuliyet hissetsiğimçin hayatımı kötü etkiliyor.
şimdi burdan devam et canım bu arada kısaca sana ne diyelim bana zor geliyor zargarpur demek
Sahnurcum yok oyle kacamaga goz yummak cezalar cekilecek ayrica mesaj kutun dolu tatlim bi temizlesen ne pasaklisin kiz deminde benimki doluymus

öyle oldu valla işyerimde de masamın üstü pek bi kalabalık bugün yarın temizleyecem ama mesaj kutusunu şimdik temizledim bomboş artıkın

Ben börülce yicem yanınada marul salatası yaparım. Aynen herkes ne yemeyi planlıyor yazsın :)

Ve bu rakamlar kilonuza ve temponuza gore artar eger yaptiginiz spordan sonra tamarlarinizin atisini hissediyorsaniz ise yariyor demekfir ve hemen dusa girmeyin bi bitki cayi icin vucufunuz kendi sicakligina donmek icin ugrassin dusta bunu su yaptigi icin vucut tembellik yapiyor

kızlar benim çıkma zamanım geldi akşam fırsatım olursa gelirim kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere akşam az kalorili şeyler yiyin mümkün olduğunca spor yapın kilo vermiş olarak gelin haaa

Iyi aksamlar canim bende cimiyorum opuldunuz aksamda ugrarim byeee

Kızlar bende çıkıyorum evden müsait olursam yazarım. Bugün akşamda muhteşem yüzyıl var. Benim dizim. Ayrıca kışlıklardan da çıkartmam lazım. Vakit bulursam yazarım.

iyi akşamlar eşim gecikti bende ne yaptınız bakayım dedim fazla kaçamak yapmayın ona göre normalde bu saatte yemeğimizi yemiş olurduk çocukları doyurdum o yüzden ben yemesem mi akşam diye düşünmekteyim

eriğim bu arada mesajını bi türlü açamadım yeniden yazsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…