Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın bende çok sıkı başlıyorum kızlarr :)
dediğim gibi nete giremesem de beni dışlamayın inşallah vaktim ve imkanım oldukça sizinleyim
en kısa zamanda fazla 5 kilomdan kurtulacağım inşallah
ben akşamları da çok giremem nete eşimin rızası olmuyor ama gündüz burdayım inşallah

oo çok geç kalmışsın canım ya hafif geçirmeye bak yersende ok canım mesajı tekrar gönderiyorum

Her zamanki gibii kol kola,omuz omuza,elvida kilolaaaarrrr.INSAALLAH

tamam canım şartları biliyorsun ihmal etmediğin ve salmadığın sürece öyle kolay kolay takımdan kimseyi çıkarmıyoruz. benim eşim artık alıştı akşamları bi taraftan film izleyip bi taraftanda böyle buralarda oluyorum

Zargarpur ee anlat bakalım neler var neler yok yarın çok sıkı başlıyorsun bak . bu arada yaş kaçtı öğlen ki yoğunlukta söyledin mi bilmiyorum ama hatırlayamadım:26:

[TABLE="width: 1001"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 2"] 01/10/2013-salı
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]çarşamba
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Grup üyeleri
[/TD]
[TD]menü
[/TD]
[TD]mesaj
[/TD]
[TD]su
[/TD]
[TD]spor
[/TD]
[TD]menü
[/TD]
[TD]mesaj
[/TD]
[TD]su
[/TD]
[TD]spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Erigim
[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maymunarmut
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrasi
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zargarpur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugba_serdar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebyar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

01/10/2013-salı

sabah(06:30)
4 adet hoşbeş
1 fincan kahve şekersiz

ara(10:00)

1 adet orta boy muz

Öğle(12:30)
1 dilim ekmek
1 dilim az yağlı peynir
domates-salatalık
5 zeytin

Ara(16:00)
1 mandalina
3 adet light bisküvi

Akşam(19:00)

1 kase mantar çorbası
5 yk yağsız kavrulmuş kabak yoğurtlu

su: 2 lt
spor: 30 dk dans
bitki çayı: mate çayı+ kayısı çayı

yarın için yemekler yapıldı şimdi duş zamanı

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yazcam ne yediysem :)

sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
ara 1 fincan şekersiz kahve
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 kaşık erişte pilavı, 1 bardak ayran
akşam 1 adet patatesten yapılan kızartma, 2 dilim ekmek
son atıştırma yarım armut, 2 adet yulaflı bisküvi

Ozellikle saatleri kabacada olsa belirtmelisin canim neden cunku aksam kacta yedigin onemli ve aralar arasindaki saatte 2, 5 dan az 4 saatten fazla olmamali . Gelelim patates kızartması na telafisi spor olarak yapilmamis be normal sporda yapilmamis ayrica oglen ki ekmek fazla olmus menumuzde bakliyat varsa ekmek yememeye ozen gosterelim mercimek bakliyat corbasi eriste bakliyat ve bunlar zaten karbonhidratten bide ekmek fazla olur . Menunde karbonhidrat agirlikli olmus et ve sut eklenmeli yada yerine gecen diger yiyeceklerde olabilir veee gelelim cezamiza bu hafta baska kacamak luksun yok ve carsamba sporunu yarimvsaat artiracaksin bugun yapmadigin spor ve patates icin

Gunaydin arkadaslar

aksam kizimi.derse.goturdum spor yapamadim (((( ama kizim dersteyken esimle baya bi gezdik

Dunki menum

sabah. 3kasik kornfleks.sutlu ve 1tane yeni dunya (hurma-cennet elmasi vb)

Ara 1dilim kk emek domat zeytin

ogle. yarim kase pilav ustu et sote 4 sarma 1 cok monik diliklm borek 3kasik kizarrma

ara 1cay bardagi sulu kahve

aksam. yarim dilim ev yapimi kek

oglen cok oldu((((

su tamam. yesil cay icemedim bugun teladi edilecek

Salı günü

sabah 8:00
domates peynir 1 dilim ekmek

öğle 12:00
çorba
yoğurt
1 dilim dalyan köfte büyük

ara 15:00
1 tane mandalin

akşam 18:30
barbunya
marul salatası

su : 3 lt
spor : 1 saat egzersiz

Günaydın kızlar
Dün akşam 1 saat karışık hareketler yaptım. Kol bacak yanlar mekik bisiklet ne ararsan :)
Sabah kalktığımda tartıldım 72,9 :)
ay şok oldum valla :)
sporun faydası valla.

Sabha kalktım suyumu içip servise bindim
domates peynir sıkıştırdım ekmeğe. İşyerinde yedim şimdi bi bitki çayı içeyim hemen erisin :)

Siz ne sporlar yaptınız akşam ?

Günaydın kizlar

Birsencim menun cok olmus hemen duzeltiyorsun ve bugun fazla sporla kapatiyirsun aksam kekin ne isi var ayrica evet fark ettigin gibi oglende cok olmus

Tugbacim nenun gayet guzel ama miktarlari belirtirsen daha guzel olur cunku barbunya kac yk buda onemli
Sporunda suyunda gayet iyi . Ama hergun tartilma cunku haftada bir tartilmak gercekten etkili zaten tarti gunlerimiz belli hergun tartilmak yaniltici oluyor

Valla dayanamadım ya :) tartı buzdolabının yanında duruyo :) okey tartılmıcam cumaya kadar .....
miktarları yazarım canım. 4-5 kaşığı geçmez yani diyete uygun :) oturup kendimi kaybetmiyom :)

Yalnız kızlar varya acayip hamlamışım. Hakereti yapıyom 20 set sayıyom hemen yanma başlıyo kaslarımda. Yanma başlayınca 5 sayıyom. Süper olcak süper :)

Motivasyonu düşürmeyelim arkadaşlar ......

Ya ben şimdi doğadan form karışık bitki çayı içtim nescafe içesimde var bide onu içsem mi ki ?
Kahvesiz ayılamıyom sabahları

tamam canım akşam fazla spor yapılacak

Ya ben şimdi doğadan form karışık bitki çayı içtim nescafe içesimde var bide onu içsem mi ki ?
Kahvesiz ayılamıyom sabahları

ben az sonra sabah kahvemi içeceğim

günaydınlarrrrr

oo çok geç kalmışsın canım ya hafif geçirmeye bak yersende ok canım mesajı tekrar gönderiyorum
canım akşam geç olunca bişey yemeyecektim eşimin zoru ile 1 kepçe çorba içtim onunla akşamı kapattım
canım sabah kahvaltısdı olmamış ne o hoşbeş
kızartma konusunda söylenecekleri eriğim söylemiş zaten o yüzden ben bişey demeyeceğim
bir de hem ekmek hem erişte pilavi olmamış ekmek yiyeceksen pilav yemeyeceksin bundan sonra
birsen kendinde biliyorsun canım hatalarını söylemeye gerek yok akşamki kek de hiç gitmemiş ona göree
gayett güzell

ben akşam maalesef spor yapamadım büyük oğlanın ödevi ile uğraşmaktan fırsatım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…