- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.841
bir ara kendimi mumya gibi streçleyip leslie yapıyordum gene başlıyım bugün :)
Deli gibi oluyon süper stres atıyon , bide müziği açıp oryantel yapcan tey tey tey :) türk sporu hahahahah
hoşbuldum canım benimEbyaaarrr,hoş geldin canımmmm.
iyi akşamlar eşim gecikti bende ne yaptınız bakayım dedim fazla kaçamak yapmayın ona göre normalde bu saatte yemeğimizi yemiş olurduk çocukları doyurdum o yüzden ben yemesem mi akşam diye düşünmekteyim
eriğim bu arada mesajını bi türlü açamadım yeniden yazsana canım
Her zamanki gibii kol kola,omuz omuza,elvida kilolaaaarrrr.INSAALLAHyarın bende çok sıkı başlıyorum kızlarr :)
dediğim gibi nete giremesem de beni dışlamayın inşallah vaktim ve imkanım oldukça sizinleyim
en kısa zamanda fazla 5 kilomdan kurtulacağım inşallah
ben akşamları da çok giremem nete eşimin rızası olmuyor ama gündüz burdayım inşallah
yarın bende çok sıkı başlıyorum kızlarr :)
dediğim gibi nete giremesem de beni dışlamayın inşallah vaktim ve imkanım oldukça sizinleyim
en kısa zamanda fazla 5 kilomdan kurtulacağım inşallah
ben akşamları da çok giremem nete eşimin rızası olmuyor ama gündüz burdayım inşallah
bende yazcam ne yediysem :)
sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
ara 1 fincan şekersiz kahve
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 kaşık erişte pilavı, 1 bardak ayran
akşam 1 adet patatesten yapılan kızartma, 2 dilim ekmek
son atıştırma yarım armut, 2 adet yulaflı bisküvi
Günaydın kizlar
Birsencim menun cok olmus hemen duzeltiyorsun ve bugun fazla sporla kapatiyirsun aksam kekin ne isi varayrica evet fark ettigin gibi oglende cok olmus
Tugbacim nenun gayet guzel ama miktarlari belirtirsen daha guzel olur cunku barbunya kac yk buda onemli
Sporunda suyunda gayet iyi . Ama hergun tartilma cunku haftada bir tartilmak gercekten etkili zaten tarti gunlerimiz belli hergun tartilmak yaniltici oluyor
Salı günü
sabah 8:00
domates peynir 1 dilim ekmek
öğle 12:00
çorba
yoğurt
1 dilim dalyan köfte büyük
ara 15:00
1 tane mandalin
akşam 18:30
barbunya
marul salatası
su : 3 lt
spor : 1 saat egzersiz
Günaydın kizlar
Birsencim menun cok olmus hemen duzeltiyorsun ve bugun fazla sporla kapatiyirsun aksam kekin ne isi varayrica evet fark ettigin gibi oglende cok olmus
Tugbacim nenun gayet guzel ama miktarlari belirtirsen daha guzel olur cunku barbunya kac yk buda onemli
Sporunda suyunda gayet iyi . Ama hergun tartilma cunku haftada bir tartilmak gercekten etkili zaten tarti gunlerimiz belli hergun tartilmak yaniltici oluyor
Ya ben şimdi doğadan form karışık bitki çayı içtim nescafe içesimde var bide onu içsem mi ki ?
Kahvesiz ayılamıyom sabahları
canım akşam geç olunca bişey yemeyecektim eşimin zoru ile 1 kepçe çorba içtim onunla akşamı kapattımoo çok geç kalmışsın canım ya hafif geçirmeye bak yersendeok canım mesajı tekrar gönderiyorum
canım sabah kahvaltısdı olmamış ne o hoşbeş01/10/2013-salı
sabah(06:30)
4 adet hoşbeş
1 fincan kahve şekersiz
ara(10:00)
1 adet orta boy muz
Öğle(12:30)
1 dilim ekmek
1 dilim az yağlı peynir
domates-salatalık
5 zeytin
Ara(16:00)1 mandalina
3 adet light bisküvi
Akşam(19:00)
1 kase mantar çorbası
5 yk yağsız kavrulmuş kabak yoğurtlu
su: 2 lt
spor: 30 dk dans
bitki çayı: mate çayı+ kayısı çayı
yarın için yemekler yapıldı şimdi duş zamanı
kızartma konusunda söylenecekleri eriğim söylemiş zaten o yüzden ben bişey demeyeceğimbende yazcam ne yediysem :)
sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
ara 1 fincan şekersiz kahve
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 3 kaşık erişte pilavı, 1 bardak ayran
akşam 1 adet patatesten yapılan kızartma, 2 dilim ekmek
son atıştırma yarım armut, 2 adet yulaflı bisküvi
birsen kendinde biliyorsun canım hatalarını söylemeye gerek yok akşamki kek de hiç gitmemiş ona göreeGunaydin arkadaslar
aksam kizimi.derse.goturdum spor yapamadim(((( ama kizim dersteyken esimle baya bi gezdik
Dunki menum
sabah. 3kasik kornfleks.sutlu ve 1tane yeni dunya (hurma-cennet elmasi vb)
Ara 1dilim kk emek domat zeytin
ogle. yarim kase pilav ustu et sote 4 sarma 1 cok monik diliklm borek 3kasik kizarrma
ara 1cay bardagi sulu kahve
aksam. yarim dilim ev yapimi kek
oglen cok oldu((((
su tamam. yesil cay icemedim bugun teladi edilecek
gayett güzellSalı günü
sabah 8:00
domates peynir 1 dilim ekmek
öğle 12:00
çorba
yoğurt
1 dilim dalyan köfte büyük
ara 15:00
1 tane mandalin
akşam 18:30
barbunya
marul salatası
su : 3 lt
spor : 1 saat egzersiz
Günaydın kızlar
Dün akşam 1 saat karışık hareketler yaptım. Kol bacak yanlar mekik bisiklet ne ararsan :)
Sabah kalktığımda tartıldım 72,9 :)
ay şok oldum valla :)
sporun faydası valla.
Sabha kalktım suyumu içip servise bindim
domates peynir sıkıştırdım ekmeğe. İşyerinde yedim şimdi bi bitki çayı içeyim hemen erisin :)
Siz ne sporlar yaptınız akşam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?