Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben şimdi doğadan form karışık bitki çayı içtim nescafe içesimde var bide onu içsem mi ki ?
Kahvesiz ayılamıyom sabahları

canım içebilrisin şekersiz olduktan sonra çay kahve istediğin kadar serbest bana göre sasdece kahve selilüt yapıyor o kadar

gelelim benim menüme
sabah 7,30
2 yumurta
1 dilim hindifüme et
1 tatlı kaşığı lor

öğle 13,30
1 avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara
1 ayran

ara 16,00
1 elma

akşam 19,30
1 kepçe çorba

su 2,5 lt
spor 30 dk jogging 30 dk tempolu yürüyüş
1 adet yeşil çay

bu arada bende sabah tartıldımbu hafta cumadan 500 gr fazla çıkıyordum ama bu sabah cumanın altına indim bu hevesle artık cumaya kadar ne giderse en az bi 500 gr daha gitcek bana göre

bugün bende tartıldım çok mutluyummmm

arkadaşlar kızımın ön dişleri çok ayrık bunun için ortodontist araştırıyorum. çocuğunu ortodontiste götüren var mı

Seninde menün çok güzelmiş canım :)

İşyerinde çay kahve çok tüketiyorum şekersiz tabikide :)
Ayrıca suyuda bol tüketiyorum. KAhve 3 taneyi geçmez günde belki 2 yani çok değil. Onu baya azaltmayı başardım. Bu arada çantama 1 elma 1 mandlin attım evden çıkarken. Onları ara menü yapcam

canım üniversite hastanelerinde genelde yapıyorlar o işi süt dişleri düştü mü?

BURDADA ÜNİVERSİTEDE VAR AMA ÖZELE GÖTÜRCEM bakalım erken müdahale varmı diye

benim en büyük hatam çaya tek şeker atmam.

Evet kızlar saat : 10:20 oldu ara öğün ne yiceksiniz? Ben 1 mandalina düşünüyorum.

bugün 2. günüm daha ama annemde diyette oldugu için hızlı ilerleyeğim inşallah

Benimde 2. gün biz fasulyeden takılıyoz şuanlık :) İlerleriz canımsen merak etme bizim ne eksiğimiz var kız :) hatta fazlamız varda ondan burdayız hahahhaha

Ya ben şimdi doğadan form karışık bitki çayı içtim nescafe içesimde var bide onu içsem mi ki ?
Kahvesiz ayılamıyom sabahları

Benim fiks bi fincan icerim yoksa wc çıkamıyorum ama sekersiz vmumkunse sutlu insan hareket ettikce aciliyor yitirmeyin azminizi

Sahnurum haklisin canim hosbes olmadi evden apar topar ciktim arkadastan itlandim yoksa pogaca yiyecektim neyse bugun yaptim kahvalrimi.
Bu arada tarti guzel sarkilar siylemeye baslamis herkese cok guzel valla
Burde elsie bizim takima hosgeldin

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahnurcum mesaj kutuna bakarmisin ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben sabahları servisle geliyom. Gerçekten evde sabahları beni çekçekler millet gülme krizine girer tıklanma rekorları kırarım.
İnsan kahvaltımı yapsın giyinsinmi dişinimi fırçalasın saçınımı tarasın makyajmı yapsın çantamı hazırlasın hangini kaç dkya sığsırcaz diye uğraşıyoz :)

Ben erken kalkiyorum bugun besbucukta uyandim ne derdim varsa hatta esranin menusunu yorumladim onceden servis kapimin onunden gecmiyodu sabah aksam yarim saat yuruyordum ve cok iyiydi simdi on adimsa servisteyim. zor valla calismak allahtan esim herseyime yardim ediyor

TOPLİGHT beni guruba aldığınız için teşekürler
kendimi tanıtayım boy 163 kilo 66 evliyim inş az zamanda bol yol katederiz

bugunki yediklerimi paylaşayım
10 gibi 1 kase kadar kısır ve üzüm yedim

Son düzenleme:

Maşşallah sana. Ben 6,30 gibi kalkıyorum. Servise 5 dk yürüyorum. Ama genede 2 ayağım bi pabuca giriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…