- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.861
Ya ben şimdi doğadan form karışık bitki çayı içtim nescafe içesimde var bide onu içsem mi ki ?
Kahvesiz ayılamıyom sabahları
canım içebilrisin şekersiz olduktan sonra çay kahve istediğin kadar serbest bana göre sasdece kahve selilüt yapıyor o kadar
gelelim benim menüme
sabah 7,30
2 yumurta
1 dilim hindifüme et
1 tatlı kaşığı lor
öğle 13,30
1 avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara
1 ayran
ara 16,00
1 elma
akşam 19,30
1 kepçe çorba
su 2,5 lt
spor 30 dk jogging 30 dk tempolu yürüyüş
1 adet yeşil çay
bu arada bende sabah tartıldımbu hafta cumadan 500 gr fazla çıkıyordum ama bu sabah cumanın altına indim bu hevesle artık cumaya kadar ne giderse en az bi 500 gr daha gitcek bana göre
bugün bende tartıldım çok mutluyummmm
arkadaşlar kızımın ön dişleri çok ayrık bunun için ortodontist araştırıyorum. çocuğunu ortodontiste götüren var mı
canım içebilrisin şekersiz olduktan sonra çay kahve istediğin kadar serbest bana göre sasdece kahve selilüt yapıyor o kadar
gelelim benim menüme
sabah 7,30
2 yumurta
1 dilim hindifüme et
1 tatlı kaşığı lor
öğle 13,30
1 avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara
1 ayran
ara 16,00
1 elma
akşam 19,30
1 kepçe çorba
su 2,5 lt
spor 30 dk jogging 30 dk tempolu yürüyüş
1 adet yeşil çay
bu arada bende sabah tartıldımbu hafta cumadan 500 gr fazla çıkıyordum ama bu sabah cumanın altına indim bu hevesle artık cumaya kadar ne giderse en az bi 500 gr daha gitcek bana göre
canım üniversite hastanelerinde genelde yapıyorlar o işi süt dişleri düştü mü?
Seninde menün çok güzelmiş canım :)
İşyerinde çay kahve çok tüketiyorum şekersiz tabikide :)
Ayrıca suyuda bol tüketiyorum. KAhve 3 taneyi geçmez günde belki 2 yani çok değil. Onu baya azaltmayı başardım. Bu arada çantama 1 elma 1 mandlin attım evden çıkarken. Onları ara menü yapcam
BURDADA ÜNİVERSİTEDE VAR AMA ÖZELE GÖTÜRCEM bakalım erken müdahale varmı diye
benim en büyük hatam çaya tek şeker atmam.
bugün 2. günüm dahaama annemde diyette oldugu için hızlı ilerleyeğim inşallah
Ya ben şimdi doğadan form karışık bitki çayı içtim nescafe içesimde var bide onu içsem mi ki ?
Kahvesiz ayılamıyom sabahları
Benim fiks bi fincan icerim yoksa wc çıkamıyorum ama sekersiz vmumkunse sutluinsan hareket ettikce aciliyor yitirmeyin azminizi
Sahnurum haklisin canim hosbes olmadi evden apar topar ciktim arkadastan itlandim yoksa pogaca yiyecektimneyse bugun yaptim kahvalrimi.
Bu arada tarti guzel sarkilar siylemeye baslamis herkese cok guzel valla
Burde elsie bizim takimdamiydi ben mi gormedim misafir mi
Ben erken kalkiyorum bugun besbucukta uyandim ne derdim varsa hatta esranin menusunu yorumladimonceden servis kapimin onunden gecmiyodu sabah aksam yarim saat yuruyordum ve cok iyiydi simdi on adimsa servisteyim. zor valla calismak allahtan esim herseyime yardim ediyor
TOPLİGHT beni guruba aldığınız için teşekürler
kendimi tanıtayım boy 163 kilo 66 evliyim inş az zamanda bol yol katederiz
inş inş inş kilo vermek gerçekten çok kolay ama zor olan istikrariyet burda da yol arkadaşların elinden tutması çok önemli çünkü benim en büyük zafiyetim sürekli yapamamaHoş geldin :) Emin ol çok yol katedeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?