- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.561
Lesliedeki kadin zayif degil ki ben ondan daha zayifim gerci hatun kas olmusturkiz regli avantaja cevir regl donemi meta hizli callisir hadi ben ciktim byee
Ee kizlar naptiniz ne kadar cansiz bugun keserim ulenn aksam kimler ne sporu yapcak
cok gecmis olsun erigim.INSAALLAH ise yararEvet canim alindiniz tugba ve sen zaten aktifsiniz dediger arkafaslardanda bekliyoruz daha aktif olmalarini bi aksilik olmszsa listemiz bu sekilde . Fitil denecegim bakalim ise yarar evet incurdede oluyor esim felan ayni ama benim bagirsaklar inat incir bile etki etmenisti yazin
bu da neyin nesi boyleDehidre besiyerlerinde en istenmeyen durum nem alma iken, hazırlanmış besiyerlerinde en istenmeyen durumlardan birisi nem kaybıdır. Bu durum özellikle selektif besiyerlerinde daha önemlidir. Basit olarak katkısı ilave edilmiş Baird-Parker Agar besiyeri dökülmüş Petri kutularının.buzdolabında 2 aya kadar depolanabileceği bildirilmektedir. Bu süre, nem kaybı olmadan yapılacak depolama için geçerlidir. Depolama sırasında %10 nem kaybı olursa besiyeri yüksekliği yaklaşık olarak 5 mm'den 4,5 mm'ye iner ve bu kalınlık azalması rahatlıkla fark edilemez. Ancak bu nem kaybının anlamı, besiyeri bileşenlerinde yaklaşık %10 artma demektir..Özellikle refakatçi florayı etkilemesi amacıyla kullanılan inhibitörlerin derişimi %10 artarsa hedef bakteri olan.Staphylococcus aureus.gelişimi üzerinde de olumsuz etki yapabilir
cok gecmis olsun tugbacigim.Kızlar regli oldum :)
umarım bu şişkinlik gidecek :)
Ama ağrım var offffff
sana da gecmis olsun canimm:))arkadaşlar geçmişi okudum herkes çok yoğunmuş ama menüler bana çok iç açıcı gelmedi
bir de bu tuvalete çıkamama problemini bende yaşıyorum ne yesem içsem fayda etmiyorkarnım davul gibi oluyor
doğal yollarla halledeyim diyorum ama ne kayısı ne incir hiç etki etmiyorhaliyle fazlsıyla şişkinlik oluyor
üstüne bir de regl olunca bende bugün tartının yanından bile geçmedim
benim bir başka problemimde su tüketemiyor olmam
hakkatenmi kiiz??geciriyormu siskinliyi .nasil yapmamiz gerek?Gecer canim cumaya kadar maydonoz suyu ic .
Ebyarcim fitil denilcem dogali filan kalmadisuyu gozunun onune koy benim masamda bir litre surekli durur yada alarm kur yarim saatte bi bir bardak inan ise yarar
yasaktan sonra hamile kalmak derken??Kizlar mutluyum dun kot aldim 27 beden ilk 29 istedim bol geldi sonra 28 bol geldi 27 cuk oturdu cok mutlu oldum yaaa
Ama ayni zamanda mutsuzda oldum eger yasaktan sonra hamile kalmis olaaydim hemen suan 4 aylik olacaktim ve 27 giyemedigim icin sevinecektim
Uff bu ay bari tuttsaahayirlisi ile
iy i canimm.bizdemi boyle yazmaliyiz??Sabah (09:00)
2 dilim ekmek(2 tahil karbonhidrat)
1 dilim kasardan yapilmistost(1 protein)
Ara (10:30)
1 fincan sutlu kahve (1 sut)
Ogle (12:00)
1 kepce mercimek corbasi (1/2 tahil)
3 yk ispanak(selbest)
3 yk makarna (1, 5 tahil)
2 yk yogurt (1/2 sut)
Toplam; 4 tahil-1 et-1.5 sut
Gunluk:4 tahil- 2 protein-3 sut- 2 meyve
Kalan: 0 tahil-1 et - 1, 5 sut - 2 meyve
Yani karbonhidrat almadan aksami kapamam lazim ne yiyebilirim avuc ici kadar et 1.5 sut 2 meyve ve sinirsiz yagsiz sebze yiyebilirim
evet stres hem hamileligi zorlastiriyor hem de tatmini(cok cok ozur diliyorum)rahat ol biraakk.Her ay ayni imut ayni dualar ve kirmizilari goruncehayal kirikligi bide piskolojik beklentim varya gecikiyo iyice stres hayir ilk hamileligimde nasil mustuda korunurken hamile kalmistim :26:
ALLAH kabul etsin canim.benim her yildan 6 gunum kaliyor,ust uste toplaniyorselam kizlar nasilsiniz.gecmisi okuyup yazayim dedim ama ne yazik ki elektrik gitti.telefonumunda sarji cok az.kurs basladi yine.2 kurum kaldi nasip olurda bitirirsem ins feraha erecegim.
dunku menum:
iftar
kuru fasulye
bulgur pilavi
sonrada tursu yaparken biraz lahana ve havuc yedim
cok zor bir devirde yasiyoruz gercekten.gun gelicek et bile bulamayacagizCanim uzun sureli kullanim tembellestiriyor evet ama kuzenim bi sene kullandi ikinci denemde oldu arkadasim 6 ay kullandi 4 ay duzensiz adetin sonunda 5. Ay hamile kaldi bak ben korunurken hamile kaldim hemde reglime dort gun kala gec dollenmeymis simdi 5 denemedeyiz kismet rabnim ol derse olur yinede kimyasal hormon sonucta cok uzatma kismetinde varsa hersekilde olir yoksada naparsan yap olmaz ama ben hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum eskisi gibi degil yasam sarrtlari yuzdeleri dusuruyor ayda yirmiye yakin yumurta uretiyoruz ama tik yok :26:
ben azz sonra egzersizimi yapicam INSAALLAHEe kizlar naptiniz ne kadar cansiz bugun keserim ulenn aksam kimler ne sporu yapcak
AYNEN KATILIYORUM.SARACOGL diyor ki asla hic bir bitki cayini uzun sure tuketmeyinsahnurcum bitki caylarini surekli tuketmemek lazim diyor uzmanlar daha dogrusu arada degistirmek lazim bunye alismasin diye.Sahsen denedimayni turu surekli tuketince bunye alisiyor.arada sasirtmak lazim
oooo jilet gibisin masallah:18: :18: :18:
menun guzel canim.ictinmi dedigim corekotu yagini bakiiimmm??menüm
sabah 9:30
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 ince dilim keşer
1 tatlı kaşığı pekmez
öğlen 14:00
2 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
yağsız salata
ara 17:00
3 tane mandalina (grip olduğum için)
akşam 19:00
yağsız salata
5 yemek kaşığı nohut
su 1.5 litre ancak içtim
3 bardak limonlu ıhlamur çayı
hasta olduğum için spor yapamadım
Kizlar tam 4 gundur ishal cekiyorum.ilac da fayda etmiyor bana bi care bulun artik sancidan oluyorum
Iyi seyirler cnmmmm07.10.2013 pazartesi
sabah 08.00
4 tane tutku bisküvi ( regli oldum tatlı isteğim kabardı onun için sabah yedim :))
Nescafe şekersiz
ara yok
öğle 12:00
4-5 kaşık etli nohut yemeği
1 kase çorba
1 kepçe yoğurt
ara yok
akşam 18:30
5 kaşık corn flacks süt karıştırdım
su: 2 lt
bitki çayı : 1 büyük bardak 7li doğadan form çay
spor: 1 saat hareketli dans ettim :)
şuan bitik bir şekilde o ses türkiye izliyorum :)
gayet güzel bir gün geçirmişsin tebrikler07.10.2013 pazartesi
sabah 08.00
4 tane tutku bisküvi ( regli oldum tatlı isteğim kabardı onun için sabah yedim :))
Nescafe şekersiz
ara yok
öğle 12:00
4-5 kaşık etli nohut yemeği
1 kase çorba
1 kepçe yoğurt
ara yok
akşam 18:30
5 kaşık corn flacks süt karıştırdım
su: 2 lt
bitki çayı : 1 büyük bardak 7li doğadan form çay
spor: 1 saat hareketli dans ettim :)
şuan bitik bir şekilde o ses türkiye izliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?