Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm

sabah 9:30
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 ince dilim keşer
1 tatlı kaşığı pekmez

öğlen 14:00
2 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
yağsız salata

ara 17:00
3 tane mandalina (grip olduğum için :1:)

akşam 19:00
yağsız salata
5 yemek kaşığı nohut

su 1.5 litre ancak içtim
3 bardak limonlu ıhlamur çayı
hasta olduğum için spor yapamadım :(

Lesliedeki kadin zayif degil ki ben ondan daha zayifim gerci hatun kas olmustur :9: kiz regli avantaja cevir regl donemi meta hizli callisir hadi ben ciktim byee

Bilmiyom neyi neye çevircemi ağrıdan :D
Bende kaçıyom şekerler :) Akşam müsait olursam yazarım ;)

Evet canim alindiniz tugba ve sen zaten aktifsiniz dediger arkafaslardanda bekliyoruz daha aktif olmalarini bi aksilik olmszsa listemiz bu sekilde . Fitil denecegim bakalim ise yarar evet incurdede oluyor esim felan ayni ama benim bagirsaklar inat incir bile etki etmenisti yazin
cok gecmis olsun erigim.INSAALLAH ise yarar

Dehidre besiyerlerinde en istenmeyen durum nem alma iken, hazırlanmış besiyerlerinde en istenmeyen durumlardan birisi nem kaybıdır. Bu durum özellikle selektif besiyerlerinde daha önemlidir. Basit olarak katkısı ilave edilmiş Baird-Parker Agar besiyeri dökülmüş Petri kutularının.buzdolabında 2 aya kadar depolanabileceği bildirilmektedir. Bu süre, nem kaybı olmadan yapılacak depolama için geçerlidir. Depolama sırasında %10 nem kaybı olursa besiyeri yüksekliği yaklaşık olarak 5 mm'den 4,5 mm'ye iner ve bu kalınlık azalması rahatlıkla fark edilemez. Ancak bu nem kaybının anlamı, besiyeri bileşenlerinde yaklaşık %10 artma demektir..Özellikle refakatçi florayı etkilemesi amacıyla kullanılan inhibitörlerin derişimi %10 artarsa hedef bakteri olan.Staphylococcus aureus.gelişimi üzerinde de olumsuz etki yapabilir
bu da neyin nesi boyle
Kızlar regli oldum :)
umarım bu şişkinlik gidecek :)
Ama ağrım var offffff
cok gecmis olsun tugbacigim.
arkadaşlar geçmişi okudum herkes çok yoğunmuş ama menüler bana çok iç açıcı gelmedi
bir de bu tuvalete çıkamama problemini bende yaşıyorum ne yesem içsem fayda etmiyor :( karnım davul gibi oluyor
doğal yollarla halledeyim diyorum ama ne kayısı ne incir hiç etki etmiyor :( haliyle fazlsıyla şişkinlik oluyor
üstüne bir de regl olunca bende bugün tartının yanından bile geçmedim
benim bir başka problemimde su tüketemiyor olmam:(
sana da gecmis olsun canimm:))
Gecer canim cumaya kadar maydonoz suyu ic .

Ebyarcim fitil denilcem dogali filan kalmadi :1: suyu gozunun onune koy benim masamda bir litre surekli durur yada alarm kur yarim saatte bi bir bardak inan ise yarar
hakkatenmi kiiz??geciriyormu siskinliyi .nasil yapmamiz gerek?
Kizlar mutluyum dun kot aldim 27 beden ilk 29 istedim bol geldi sonra 28 bol geldi 27 cuk oturdu cok mutlu oldum yaaa :16:

Ama ayni zamanda mutsuzda oldum eger yasaktan sonra hamile kalmis olaaydim hemen suan 4 aylik olacaktim ve 27 giyemedigim icin sevinecektim
Uff bu ay bari tuttsaahayirlisi ile
yasaktan sonra hamile kalmak derken??
canini sikma yaa.RABBIM nasip eder INSAALLAH.hayirlisi neyse o olur her zaman.hepsi imtahan
Sabah (09:00)
2 dilim ekmek(2 tahil karbonhidrat)

1 dilim kasardan yapilmistost(1 protein)

Ara (10:30)
1 fincan sutlu kahve (1 sut)

Ogle (12:00)
1 kepce mercimek corbasi (1/2 tahil)
3 yk ispanak(selbest)
3 yk makarna (1, 5 tahil)
2 yk yogurt (1/2 sut)

Toplam; 4 tahil-1 et-1.5 sut
Gunluk:4 tahil- 2 protein-3 sut- 2 meyve
Kalan: 0 tahil-1 et - 1, 5 sut - 2 meyve

Yani karbonhidrat almadan aksami kapamam lazim ne yiyebilirim avuc ici kadar et 1.5 sut 2 meyve ve sinirsiz yagsiz sebze yiyebilirim
iy i canimm.bizdemi boyle yazmaliyiz??:(

Her ay ayni imut ayni dualar ve kirmizilari gorunce :47: hayal kirikligi bide piskolojik beklentim varya gecikiyo iyice stres hayir ilk hamileligimde nasil mustuda korunurken hamile kalmistim :26:
evet stres hem hamileligi zorlastiriyor hem de tatmini(cok cok ozur diliyorum)rahat ol biraakk.
selam kizlar nasilsiniz.gecmisi okuyup yazayim dedim ama ne yazik ki elektrik gitti.telefonumunda sarji cok az.kurs basladi yine.2 kurum kaldi nasip olurda bitirirsem ins feraha erecegim.
dunku menum:
iftar
kuru fasulye
bulgur pilavi

sonrada tursu yaparken biraz lahana ve havuc yedim
ALLAH kabul etsin canim.benim her yildan 6 gunum kaliyor,ust uste toplaniyor:(

Canim uzun sureli kullanim tembellestiriyor evet ama kuzenim bi sene kullandi ikinci denemde oldu arkadasim 6 ay kullandi 4 ay duzensiz adetin sonunda 5. Ay hamile kaldi bak ben korunurken hamile kaldim hemde reglime dort gun kala gec dollenmeymis simdi 5 denemedeyiz kismet rabnim ol derse olur yinede kimyasal hormon sonucta cok uzatma kismetinde varsa hersekilde olir yoksada naparsan yap olmaz ama ben hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum eskisi gibi degil yasam sarrtlari yuzdeleri dusuruyor ayda yirmiye yakin yumurta uretiyoruz ama tik yok :26:
cok zor bir devirde yasiyoruz gercekten.gun gelicek et bile bulamayacagiz:(dna da et uretiyorlar japonlar artik:(
Ee kizlar naptiniz ne kadar cansiz bugun keserim ulenn aksam kimler ne sporu yapcak :47:
ben azz sonra egzersizimi yapicam INSAALLAH
sahnurcum bitki caylarini surekli tuketmemek lazim diyor uzmanlar daha dogrusu arada degistirmek lazim bunye alismasin diye.Sahsen denedim :21: ayni turu surekli tuketince bunye alisiyor.arada sasirtmak lazim

oooo jilet gibisin masallah:18: :18: :18:
AYNEN KATILIYORUM.SARACOGL diyor ki asla hic bir bitki cayini uzun sure tuketmeyin
menüm

sabah 9:30
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 ince dilim keşer
1 tatlı kaşığı pekmez

öğlen 14:00
2 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
yağsız salata

ara 17:00
3 tane mandalina (grip olduğum için :1:)

akşam 19:00
yağsız salata
5 yemek kaşığı nohut

su 1.5 litre ancak içtim
3 bardak limonlu ıhlamur çayı
hasta olduğum için spor yapamadım :(
menun guzel canim.ictinmi dedigim corekotu yagini bakiiimmm??

kahvalti;

patates
2 dilim cavdar
yumurta
kk kadar peynir
zeytin

ara;
1 tane armut

ogle;
2 kofte
lavas
domates

ara;azicik uzum
portakal
1 krep:17:

aksam;
yarim porsiyon manti corbasi
3 kasik yogurt

su;2.5 l
cay; 2bardak 7lim
kur ;2 bardak lahana suy
spor:az sonra egzersiz 30 dk INSALLAH

VE TUM GUN TEMIZLIK yaptim,MANTI ACTIM.hem pisirdim hem buzluga attim.

kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum çocuk isteyenlere Rabbim hayırlısını nasip etsin bende kendime hep hayırlısını istiyorum çünkü vermesimi hayırlı vermemesimi bilmiyorum oyüzden hayırlısiı nasılsa isteğimiz o
bugun çok yogundum ancak vakit bulabildim iftarımı açtım şimdi dinlenmeye çalişiyorum
sırtımda 3tane yakı var ne rahat oturabiliyorum ne eğilebiliyorum tabiri caizse kocakarı ilacı yaptırdım bir teyzeye inş iyi gelir

sahur
çeyrek tost
çayla beraber biraz kuru meyve
iftar
yarım kase çorba
1 porsiyon lahana sarması
salata
patates
biraz peynir
domates
su dün 2lt yaaklaşik içtim
spor yok çünkü hava çok soğuk evde değilim

07.10.2013 pazartesi

sabah 08.00
4 tane tutku bisküvi ( regli oldum tatlı isteğim kabardı onun için sabah yedim :))
Nescafe şekersiz

ara yok

öğle 12:00
4-5 kaşık etli nohut yemeği
1 kase çorba
1 kepçe yoğurt

ara yok

akşam 18:30
5 kaşık corn flacks süt karıştırdım

su: 2 lt
bitki çayı : 1 büyük bardak 7li doğadan form çay
spor: 1 saat hareketli dans ettim :)

şuan bitik bir şekilde o ses türkiye izliyorum :)

İyi akşamlar şekerler....
Bu günlük benden bu kadar hala azda olsa ağrım var :)
Birazdan sıcacık duşumu alıp rahatlıcam. Hepinizi öptüm bysss

07.10.2013 pazartesi

sabah 08.00
4 tane tutku bisküvi ( regli oldum tatlı isteğim kabardı onun için sabah yedim :))
Nescafe şekersiz

ara yok

1 kase çorba
1 kepçe yoğurt

ara yok

Iyi seyirler cnmmmm

07.10.2013 pazartesi

sabah 08.00
Nescafe şekersiz

ara yok

1 kase çorba
1 kepçe yoğurt

ara yok

gayet güzel bir gün geçirmişsin tebrikler

7ekim 2013

Sabah
1 yesil elma

Oglen
1 tabak makarna
1 bardak kola

Aksam
1 muz

Birbucuk litre su
Dans
20 dk yuruyus

sabah:
1 tost(kepekli tost ekmeği ve beyaz peynirle)
1 bardak mandalina suyu

öğlen:
1 kase çorba
1 kase cacık
1porsiyon bezelye yemeği (suyunu yemedim)

ara:
1 bardak ayran
(öğlen cacıktan sonra niye ayran içtiysem :D saçmalığını şuan yazarken farkettim :P)

akşam:
1 kepçe kuru fasülye susuz yine
2 kanat
4 parça patates( en fazla yarım patates ederler toplasak)
patates ve kanatlar haşlamaydı

2 lt su şimdiye kadar
1 saat yürüyüş

Back
X