Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah bu hafta sonuna kadar 2 kilom giderde 60lı rakamları görmeye başlarım :)
Regliye güveniyom beni yarı yolda bırakmazsa...
69 göreyim bak devamı nasıl geliyor :) Verdikçe hırsım yükseliyor :)
Eve gidince kendimi spora vercem . Yemeğim hazır hafta sonu işlerimide bitirdim .
Ağır spor yapmamda dans ederim :) Eğleneyim birazcık :)

ben de diyom noluyooo yanlış konuya mı girdim
Kızlar regli oldum :)
umarım bu şişkinlik gidecek :)
Ama ağrım var offffff
hadi gözün aydın bakalım şişin iner cumaya kadar

canım eriğim de demiş maydonıoz suyu iyi geliyor bi de form çayı mutlaka iç bende kullanıyorum form çayı sürekli

bu arada öğleyin 45 dk tempolu yürüyüş yaptım öğle yemeğinde de avuç içi kadar tavuk ızgara ve buharda kabak patates yedim o kadar az önce de ara öğün olarak ceviz yedim 3-4 tane

İnşallah iner şişim cumaya kadar en azından mutlu olurum :)

Bizim de nohut vardı öğle yemeğinde ben yoğurt çorba 5,6 kaşık nohut yedim oda şişirdi sanki ...
Sporumu eve gidince yapacağım :)

selam kizlar nasilsiniz.gecmisi okuyup yazayim dedim ama ne yazik ki elektrik gitti.telefonumunda sarji cok az.kurs basladi yine.2 kurum kaldi nasip olurda bitirirsem ins feraha erecegim.
dunku menum:
iftar
kuru fasulye
bulgur pilavi

sonrada tursu yaparken biraz lahana ve havuc yedim

Miktar, saat, su, spor, bitki çayı bunlarıda yazman gerekiyor haberin olsun:)
Allah kabul etsin canım ....

Canim uzun sureli kullanim tembellestiriyor evet ama kuzenim bi sene kullandi ikinci denemde oldu arkadasim 6 ay kullandi 4 ay duzensiz adetin sonunda 5. Ay hamile kaldi bak ben korunurken hamile kaldim hemde reglime dort gun kala gec dollenmeymis simdi 5 denemedeyiz kismet rabnim ol derse olur yinede kimyasal hormon sonucta cok uzatma kismetinde varsa hersekilde olir yoksada naparsan yap olmaz ama ben hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum eskisi gibi degil yasam sarrtlari yuzdeleri dusuruyor ayda yirmiye yakin yumurta uretiyoruz ama tik yok :26:

bugun menulerde ne var cok okuyamadim.iftara 3,5 saat var ne pisirsem bilemedim.biraz bulgur pilavim var.ne tavsiye edersiniz.yayla corbasi mi yapsam acaba

Ee kizlar naptiniz ne kadar cansiz bugun keserim ulenn aksam kimler ne sporu yapcak

Miktar, saat, su, spor, bitki çayı bunlarıda yazman gerekiyor haberin olsun:)
Allah kabul etsin canım ....

biliyorum canim ben bayagi eskilerdenim ancak zor bir rahatsizlik gecirdim ve su an duzelme donemindeyim kendimi yormadan toparlanmaya calisiyorum spor su 2. planda biraz

Aynen canım tık yok. Bunun sebebi yaşam şartları herşey hormonlu artık, eskisi gibi hiç bir sebzenin tadı kokusu yok.
Eskiden bir domates keserdik mis gibi kokardı, nasıl lezzeti vardı şimdi nerde mevsiminde bile saman gibi.
Herşeyde kimyasal var. Kendi doğamızı bozuyoruz. Artık hep tedavilerle hamile kalıyor çoğu insan. Eskiden millet tarlada doğuyordu, çok nadirdi kısırlık şimdi ise yediklerimizden kısırlaşıyoruz.
Eskiden satın su bile yoktu herkes çeşmeden içiyordu. Şimdi yok ph bilemem kaç olcak filan neden toprağa kimyasalı veriyoruz sonra suyu düzeltmeye çalışıyoruz. Sağlığımızı kendi ellerimizle bozuyoruz. Neyse bu mevzular çok derin :)

bugun menulerde ne var cok okuyamadim.iftara 3,5 saat var ne pisirsem bilemedim.biraz bulgur pilavim var.ne tavsiye edersiniz.yayla corbasi mi yapsam acaba

Bulgur yayla olmaz sebze yap bence yaylayada pirinc koycan sebze iyi yada domates kremasiz ama

biliyorum canim ben bayagi eskilerdenim ancak zor bir rahatsizlik gecirdim ve su an duzelme donemindeyim kendimi yormadan toparlanmaya calisiyorum spor su 2. planda biraz

Anladım canım, önemli olan sağlık her zaman için.
Sağlığın varsa herşeyi yaparsın. Dikkat et kendine

sahnurcum bitki caylarini surekli tuketmemek lazim diyor uzmanlar daha dogrusu arada degistirmek lazim bunye alismasin diye.Sahsen denedim ayni turu surekli tuketince bunye alisiyor.arada sasirtmak lazim
Ee kizlar naptiniz ne kadar cansiz bugun keserim ulenn aksam kimler ne sporu yapcak

oooo jilet gibisin masallah:18: :18: :18:

Evet çok cansız bugün bende anlamadım valla :)
Spor yapcaz eve gidince ben dans etmeyi düşünüyom 1-2 saat oryantal filan kıvırcam heryerim çalışsın :)

benim etrafımda da kullananlar bırakır bırakmaz hamile kaldı bende onlara güvendim zaten ama bu işler kısmet meselesi tabi ki
inşallah temmuzdan sonra bende çok isterim bi bebeğim olsun

Hala karın ağrısından kıvranıyorum onun için dans etcem zaten :)
Yoksa leslie filan halt etsin benim yanımda

Lesliedeki kadin zayif degil ki ben ondan daha zayifim gerci hatun kas olmustur kiz regli avantaja cevir regl donemi meta hizli callisir hadi ben ciktim byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…