- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.541
ben de diyom noluyooo yanlış konuya mı girdimDehidre besiyerlerinde en istenmeyen durum nem alma iken, hazırlanmış besiyerlerinde en istenmeyen durumlardan birisi nem kaybıdır. Bu durum özellikle selektif besiyerlerinde daha önemlidir. Basit olarak katkısı ilave edilmiş Baird-Parker Agar besiyeri dökülmüş Petri kutularının.buzdolabında 2 aya kadar depolanabileceği bildirilmektedir. Bu süre, nem kaybı olmadan yapılacak depolama için geçerlidir. Depolama sırasında %10 nem kaybı olursa besiyeri yüksekliği yaklaşık olarak 5 mm'den 4,5 mm'ye iner ve bu kalınlık azalması rahatlıkla fark edilemez. Ancak bu nem kaybının anlamı, besiyeri bileşenlerinde yaklaşık %10 artma demektir..Özellikle refakatçi florayı etkilemesi amacıyla kullanılan inhibitörlerin derişimi %10 artarsa hedef bakteri olan.Staphylococcus aureus.gelişimi üzerinde de olumsuz etki yapabilir
hadi gözün aydın bakalım şişin iner cumaya kadarKızlar regli oldum :)
umarım bu şişkinlik gidecek :)
Ama ağrım var offffff
arkadaşlar geçmişi okudum herkes çok yoğunmuş ama menüler bana çok iç açıcı gelmedi
bir de bu tuvalete çıkamama problemini bende yaşıyorum ne yesem içsem fayda etmiyorkarnım davul gibi oluyor
doğal yollarla halledeyim diyorum ama ne kayısı ne incir hiç etki etmiyorhaliyle fazlsıyla şişkinlik oluyor
üstüne bir de regl olunca bende bugün tartının yanından bile geçmedim
benim bir başka problemimde su tüketemiyor olmam
hadi gözün aydın bakalım şişin iner cumaya kadar
canım eriğim de demiş maydonıoz suyu iyi geliyor bi de form çayı mutlaka iç bende kullanıyorum form çayı sürekli
bu arada öğleyin 45 dk tempolu yürüyüş yaptım öğle yemeğinde de avuç içi kadar tavuk ızgara ve buharda kabak patates yedim o kadar az önce de ara öğün olarak ceviz yedim 3-4 tane
selam kizlar nasilsiniz.gecmisi okuyup yazayim dedim ama ne yazik ki elektrik gitti.telefonumunda sarji cok az.kurs basladi yine.2 kurum kaldi nasip olurda bitirirsem ins feraha erecegim.
dunku menum:
iftar
kuru fasulye
bulgur pilavi
sonrada tursu yaparken biraz lahana ve havuc yedim
ayyy kızlar yaa inşallah tez vakitte olur bebişler beklemek zordur eminim
bende şu an ilaç kullanıyorum herkes beni korkutuyor ilaç kullanıyorsun isteyince de çocuğun olmaz diye
doktor öyle bir şey olmz dedi ama ben yine de korkuyorum
hele kayınvalidem hep diyor kullanma çocuğun olmaz diye
Allah korusun bi olmasa onun dilinede düşerim
Miktar, saat, su, spor, bitki çayı bunlarıda yazman gerekiyor haberin olsun:)
Allah kabul etsin canım ....
Canim uzun sureli kullanim tembellestiriyor evet ama kuzenim bi sene kullandi ikinci denemde oldu arkadasim 6 ay kullandi 4 ay duzensiz adetin sonunda 5. Ay hamile kaldi bak ben korunurken hamile kaldim hemde reglime dort gun kala gec dollenmeymis simdi 5 denemedeyiz kismet rabnim ol derse olur yinede kimyasal hormon sonucta cok uzatma kismetinde varsa hersekilde olir yoksada naparsan yap olmaz ama ben hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum eskisi gibi degil yasam sarrtlari yuzdeleri dusuruyor ayda yirmiye yakin yumurta uretiyoruz ama tik yok :26:
bugun menulerde ne var cok okuyamadim.iftara 3,5 saat var ne pisirsem bilemedim.biraz bulgur pilavim var.ne tavsiye edersiniz.yayla corbasi mi yapsam acaba
biliyorum canim ben bayagi eskilerdenimancak zor bir rahatsizlik gecirdim ve su an duzelme donemindeyim kendimi yormadan toparlanmaya calisiyorum spor su 2. planda biraz
sahnurcum bitki caylarini surekli tuketmemek lazim diyor uzmanlar daha dogrusu arada degistirmek lazim bunye alismasin diye.Sahsen denedimcanım eriğim de demiş maydonıoz suyu iyi geliyor bi de form çayı mutlaka iç bende kullanıyorum form çayı sürekli
bu arada öğleyin 45 dk tempolu yürüyüş yaptım öğle yemeğinde de avuç içi kadar tavuk ızgara ve buharda kabak patates yedim o kadar az önce de ara öğün olarak ceviz yedim 3-4 tane
Ee kizlar naptiniz ne kadar cansiz bugun keserim ulenn aksam kimler ne sporu yapcak
Ee kizlar naptiniz ne kadar cansiz bugun keserim ulenn aksam kimler ne sporu yapcak
saol canim yogurt yemis olurum diye dusunmustum.Artik evdeki sebzelerden bisey cikaracaz insBulgur yayla olmaz sebze yap bence yaylayada pirinc koycan sebze iyi yada domates kremasiz ama
Anladım canım, önemli olan sağlık her zaman için.
Sağlığın varsa herşeyi yaparsın. Dikkat et kendine
Evet çok cansız bugün bende anlamadım valla :)
Spor yapcaz eve gidince ben dans etmeyi düşünüyom 1-2 saat oryantal filan kıvırcam heryerim çalışsın :)
Leslie 5 mile goz diktim yada 5 km bantta acayip yuruyesim var bhgun
benim etrafımda da kullananlar bırakır bırakmaz hamile kaldı bende onlara güvendim zaten ama bu işler kısmet meselesi tabi kiCanim uzun sureli kullanim tembellestiriyor evet ama kuzenim bi sene kullandi ikinci denemde oldu arkadasim 6 ay kullandi 4 ay duzensiz adetin sonunda 5. Ay hamile kaldi bak ben korunurken hamile kaldim hemde reglime dort gun kala gec dollenmeymis simdi 5 denemedeyiz kismet rabnim ol derse olur yinede kimyasal hormon sonucta cok uzatma kismetinde varsa hersekilde olir yoksada naparsan yap olmaz ama ben hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum eskisi gibi degil yasam sarrtlari yuzdeleri dusuruyor ayda yirmiye yakin yumurta uretiyoruz ama tik yok :26:
Hala karın ağrısından kıvranıyorum onun için dans etcem zaten :)
Yoksa leslie filan halt etsin benim yanımda
Leslie 5 mile goz diktim yada 5 km bantta acayip yuruyesim var bhgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?