- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.601
kisi severim canimda disardakileri dusununce![]()

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kisi severim canimda disardakileri dusununce![]()
Iyi seyirler cnmmmm
Günaydın tugbisgectimi agrin kiz ozel gun bantlari cikmis camasorinin ustunden karin altina yapistiriyon bildigin sicacik ve agrini aliyo
Bakalım daha neler çıkacak
Kim icat etmiş acaba çok merak ettim :)
Bu arada günaydın canım :)
Ağrım yok şuan , bugün öğleden sonra patolojiden sonuçlarımı alacağım. Sonra doktora göstereceğim.
İnşallah kötü bişiy yoktur. Çok korkuyorum. Bu stresten şiştim birde yaaa offffff![]()
kahve limon işe yaramadı mı?Kizlar tam 4 gundur ishal cekiyorum.ilac da fayda etmiyor bana bi care bulun artik sancidan oluyorum![]()
7ekim 2013
Sabah
1 yesil elma
Oglen
1 tabak makarna
1 bardak kola
Aksam
1 muz
Birbucuk litre su
Dans
20 dk yuruyus
Cikmsz canim icini ferah tut ne kadardir deniyodunuz siz bebek icin bizim besinci ay olcak 5 ayda yasaktan dolayi izin vermedi dr kurtajim uzun surdu
Meyve ve sebze eklersek super bi menun var esracim da spor nirdeeeededim sende duzeltmeni yaptin alkis
Sahnurcum evde kokorec mi yaptin helal sana ben kocama disarda ye gitte diyorummenun guzel bu haftada proteinden devam ediyorsun
Kizlar ogleden sonra gorusuruz gozum kulagim sizde ona gore cumaya iki gun kaldi kg ne durumda :26:
Meyve ve sebze eklersek super bi menun var esracim da spor nirdeeeededim sende duzeltmeni yaptin alkis
Sahnurcum evde kokorec mi yaptin helal sana ben kocama disarda ye gitte diyorummenun guzel bu haftada proteinden devam ediyorsun
Kizlar ogleden sonra gorusuruz gozum kulagim sizde ona gore cumaya iki gun kaldi kg ne durumda :26:
Valla bizim 1 yılı geçti kürtaj olalı artık doktora gitmeye karar verdim bende.
Bakalım ne dicekler![]()
zaman ne çabuk geçiyo hemende geldi cuma yine :) umarım yüzümüz yine güler bu hafta, meyve sebzeye alışmaya çalışıyorum bu aralar
Filimlerde millet el ele tutuştumu hamile kalıyo biz yırtınıyoz şekilden şekile giriyoz tık yok :)Bu ay olmazsa ovulasyon testiyle deniycem oda olmazsa bi sonraki ay bende gitcem benimde nerdeyse bir yil olcak
Filimlerde millet el ele tutuştumu hamile kalıyo biz yırtınıyoz şekilden şekile giriyoz tık yok :)
Sinirlerim yıprandı artık her ay bekle bekle sinir bozucu![]()
Meyve çok iyi geliyor canım akşamlarıda sebze tüketirsen daha iyi olur :)
Bu arada ben hala pazara çıkcam :)
Uzulme canim lismet. Ayrica kg icin morel bozmak yok biz yaptik yine olcak cumaya kadar aksamlari mumkun oldugunca hafif atlatiyoruz ok mi
bizde bu hafta çıkamadık para ondan böyle oldu, marketten alınca olmuyor yaa