Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın tugbis :9: gectimi agrin kiz ozel gun bantlari cikmis camasorinin ustunden karin altina yapistiriyon bildigin sicacik ve agrini aliyo

Günaydın tugbis :9: gectimi agrin kiz ozel gun bantlari cikmis camasorinin ustunden karin altina yapistiriyon bildigin sicacik ve agrini aliyo

Bakalım daha neler çıkacak :D
Kim icat etmiş acaba çok merak ettim :)
Bu arada günaydın canım :)
Ağrım yok şuan , bugün öğleden sonra patolojiden sonuçlarımı alacağım. Sonra doktora göstereceğim.
İnşallah kötü bişiy yoktur. Çok korkuyorum. Bu stresten şiştim birde yaaa offffff :(

Bakalım daha neler çıkacak :D
Kim icat etmiş acaba çok merak ettim :)
Bu arada günaydın canım :)
Ağrım yok şuan , bugün öğleden sonra patolojiden sonuçlarımı alacağım. Sonra doktora göstereceğim.
İnşallah kötü bişiy yoktur. Çok korkuyorum. Bu stresten şiştim birde yaaa offffff :(

Cikmsz canim icini ferah tut ne kadardir deniyodunuz siz bebek icin bizim besinci ay olcak 5 ayda yasaktan dolayi izin vermedi dr kurtajim uzun surdu

günaydınlarrrr

Kizlar tam 4 gundur ishal cekiyorum.ilac da fayda etmiyor bana bi care bulun artik sancidan oluyorum :(
kahve limon işe yaramadı mı?

7ekim 2013

Sabah
1 yesil elma

Oglen
1 tabak makarna
1 bardak kola

Aksam
1 muz

Birbucuk litre su
Dans
20 dk yuruyus

bu menüyü hiç tutmadım maymun cum yaa hem makarna hem kola ve başka bişey yok protein tamam sebze sevmiyon da salata olabilirdi

kızlar akşam sohbet gebne iyi imiş ben şu arabayram öncesi işler biraz yoğun menümü yazıp kaçacam fırsat buldukça uğrarım

sabah
1 dilim hindi füme et
2 yumurta
1 kaşık lor

ara yok

öğle
1 avuç içi kadar haşlama göğüs eti
buharda kabak patates (1 patates 1 kabak kadardı)

ara
4-5 ceviz

akşam
1/2 sandeviç ekmeğinde kokoreç
1 bardak ayran

ara
2 mandalina biraz fazla oldu akşam biliyorum (kokoreç ev yapımı yağsız ve sebzeli idi)

su 2-2,5 lt
yeşil çay+ form çayı
yürüyüş 45 dk tempolu

ipekyol cum dağgyolu allah oruclarınızı kabul etsin kızlar

Günaydın, dünkü menümü paylaşıyorum,,

Sabah 07.25
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

Ara 10.00
1 bardak yeşil çay

Öğle 12.00
1 porsiyon adana kebap
1 bardak ayran

Akşam
1 porsiyon tavuk ızgara
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Meyve ve sebze eklersek super bi menun var esracim da spor nirdeeee :47: dedim sende duzeltmeni yaptin alkis :16:

Sahnurcum evde kokorec mi yaptin helal sana ben kocama disarda ye gitte diyorum :9: menun guzel bu haftada proteinden devam ediyorsun

Kizlar ogleden sonra gorusuruz gozum kulagim sizde ona gore cumaya iki gun kaldi kg ne durumda :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cikmsz canim icini ferah tut ne kadardir deniyodunuz siz bebek icin bizim besinci ay olcak 5 ayda yasaktan dolayi izin vermedi dr kurtajim uzun surdu

Valla bizim 1 yılı geçti kürtaj olalı artık doktora gitmeye karar verdim bende.
Bakalım ne dicekler :(

Meyve ve sebze eklersek super bi menun var esracim da spor nirdeeee :47: dedim sende duzeltmeni yaptin alkis :16:

Sahnurcum evde kokorec mi yaptin helal sana ben kocama disarda ye gitte diyorum :9: menun guzel bu haftada proteinden devam ediyorsun

Kizlar ogleden sonra gorusuruz gozum kulagim sizde ona gore cumaya iki gun kaldi kg ne durumda :26:

zaman ne çabuk geçiyo hemende geldi cuma yine :) umarım yüzümüz yine güler bu hafta, meyve sebzeye alışmaya çalışıyorum bu aralar

Valla benim daha şişkinliğim geçmedi yada psikolojik olarak şiş hissediyorum :(
Kilolar aynı gibi selamları var sana :)
Yemedikçe şişiyom sanki psikoloji iyice gitti :((((

zaman ne çabuk geçiyo hemende geldi cuma yine :) umarım yüzümüz yine güler bu hafta, meyve sebzeye alışmaya çalışıyorum bu aralar

Meyve çok iyi geliyor canım akşamlarıda sebze tüketirsen daha iyi olur :)

Bu arada ben hala pazara çıkcam :)

Bu ay olmazsa ovulasyon testiyle deniycem oda olmazsa bi sonraki ay bende gitcem benimde nerdeyse bir yil olcak
Filimlerde millet el ele tutuştumu hamile kalıyo biz yırtınıyoz şekilden şekile giriyoz tık yok :)
Sinirlerim yıprandı artık her ay bekle bekle sinir bozucu :(

Filimlerde millet el ele tutuştumu hamile kalıyo biz yırtınıyoz şekilden şekile giriyoz tık yok :)
Sinirlerim yıprandı artık her ay bekle bekle sinir bozucu :(

Uzulme canim lismet. Ayrica kg icin morel bozmak yok biz yaptik yine olcak cumaya kadar aksamlari mumkun oldugunca hafif atlatiyoruz ok mi

Kizlar ,cesit cesit ekmeklerin,çöreklerin,tatlıların,kurabiyekerin,gözlemelerin,yemeklerin pişirildiyi markete gitdim demin,evimizden 10 dakika uzakta,yürüyerek,her gidişinde 2 gözleme alan,ketenin yanından geçirmeyen ben ,hem de açken gün kurusu kayısı bide cevizli sucuk aldım,şu pekmezden yapılan ve hızla çıktım:)çok zorlandım amaaaaa

Back
X