Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ,cesit cesit ekmeklerin,çöreklerin,tatlıların,kurabiyekerin,gözlemelerin,yemeklerin pişirildiyi markete gitdim demin,evimizden 10 dakika uzakta,yürüyerek,her gidişinde 2 gözleme alan,ketenin yanından geçirmeyen ben ,hem de açken gün kurusu kayısı bide cevizli sucuk aldım,şu pekmezden yapılan ve hızla çıktım:)çok zorlandım amaaaaa

afferim sana çok iyi yapmışsın

Meyve ve sebze eklersek super bi menun var esracim da spor nirdeeee :47: dedim sende duzeltmeni yaptin alkis :16:

Sahnurcum evde kokorec mi yaptin helal sana ben kocama disarda ye gitte diyorum :9: menun guzel bu haftada proteinden devam ediyorsun

Kizlar ogleden sonra gorusuruz gozum kulagim sizde ona gore cumaya iki gun kaldi kg ne durumda :26:

evet canım ben değil eşim yaptı misafir de vardı kuzenler gene proteinden gidiyorum ekmek minimum ya da yok denecek kadar az bakalım

günaydınlarrrr

kahve limon işe yaramadı mı?

bu menüyü hiç tutmadım maymun cum yaa hem makarna hem kola ve başka bişey yok protein tamam sebze sevmiyon da salata olabilirdi

kızlar akşam sohbet gebne iyi imiş ben şu arabayram öncesi işler biraz yoğun menümü yazıp kaçacam fırsat buldukça uğrarım

sabah
1 dilim hindi füme et
2 yumurta
1 kaşık lor

ara yok

öğle
1 avuç içi kadar haşlama göğüs eti
buharda kabak patates (1 patates 1 kabak kadardı)

ara
4-5 ceviz

akşam
1/2 sandeviç ekmeğinde kokoreç
1 bardak ayran

ara
2 mandalina biraz fazla oldu akşam biliyorum (kokoreç ev yapımı yağsız ve sebzeli idi)

su 2-2,5 lt
yeşil çay+ form çayı
yürüyüş 45 dk tempolu

ipekyol cum dağgyolu allah oruclarınızı kabul etsin kızlar

Çok fazla degıl bence .,güzel menu

günaydınlar kızlarr:16::16:
ben hala iyi olamadım dün baş ağrısından öldüm resmen erkenden yattım
sabah kalktım hala kötüyüm :(
grip çok fena yakaladı gözlerimden bile yaş geliyor :2::2:
doğal yollarla geçmedi bugün doktora gideceğim artık
zargarpur canım dışarıya hiç çıkamadım eşime de söyledim dün unutmuş almayı o yüzden kullanamadım daha çörekotu yağını :(

zargarpur canım dışarıya hiç çıkamadım eşime de söyledim dün unutmuş almayı o yüzden kullanamadım daha çörekotu yağını :(

Mutlaka al canım,qripi bile iyileştirecek.ama boğaz ağrısında hemen geçirir

Kizlar ,cesit cesit ekmeklerin,çöreklerin,tatlıların,kurabiyekerin,gözlemelerin,yemeklerin pişirildiyi markete gitdim demin,evimizden 10 dakika uzakta,yürüyerek,her gidişinde 2 gözleme alan,ketenin yanından geçirmeyen ben ,hem de açken gün kurusu kayısı bide cevizli sucuk aldım,şu pekmezden yapılan ve hızla çıktım:)çok zorlandım amaaaaa

iraden müthişşş, tebriklerr.

Hiç meyve yok ama.hani su,yeşillik falan,sebze???

meyve sebze ile aram yok dun birazda öyle denk geldi maalesef

geçmiş olsun bol bol dinlen sen bitkinsindir

Geçmiş olsun canım. Dikkat et grip çok fena yaaa

Kayısılar ağrıtıyor karnını :)
İshal olursun birde dikkat et aman, sonra çadır kurarsın tuvalete :)

:) zaten kiraz sapının sayesinde 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum.eşim diyor ki demin sen ne yapıyorsun bu kadar tuvalet kağıdını çabuk bitiyor?:) sen ne yapıyorsan ben de aynını yapıyorum dedim.diyor ki hıhı inandım bende.dedim ki aferin iyi yakaladın beni birazını da yiyorum.:))

Kizlar nabersiniz ?

Zargar ye kaysiyi sonra cikamazsin tabi kiz abartma bide kuru kayisiysa caloriside cok :9:

Tubisim inşallah temiz cikar sonuclarin :16:

Esra sende mi kiz maymun var zaten mryve sebze yemeyen bide sen cikma basimiza :47:

KIZLAR DUNKU MENUMU BIR KISI BILE YORUMLAMAMIS.SEBEBINI OGRENE BILIRMIYIM.ama ben mutleka tum menuleri yorumlarim.kimin vazifesi yorumlamak.hepimizmi yorumlamaliyiz?veya kim yorumluyorsa niye benimki arada kayniyor?

Bu hafta kim daha fazla kilo vercek sizce biliyorsunuz veremeyen ve alanlar diger takimlara kendilerini rezil edecekler :9: idealari gorelim kim daha cok verecek

Back
X