Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KIZLAR DUNKU MENUMU BIR KISI BILE YORUMLAMAMIS.SEBEBINI OGRENE BILIRMIYIM.ama ben mutleka tum menuleri yorumlarim.kimin vazifesi yorumlamak.hepimizmi yorumlamaliyiz?veya kim yorumluyorsa niye benimki arada kayniyor?

Sen kazana dustun cunku :9: ahada sana gorev menuleri sen ve tubis yorumluycak bende takipteyim eksik yada yanlis yorumda tepenizdeyim ona gore :47:

kahvalti;

patates
2 dilim cavdar(patates yiyosun zaten iki dlm cok)
yumurta
kk kadar peynir
zeytin

ara;
1 tane armut

ogle;
2 kofte
lavas
domates

ara;azicik uzum
portakal
1 krep:17:(:47:)

aksam;
yarim porsiyon manti corbasi
3 kasik yogurt

su;2.5 l
cay; 2bardak 7lim
kur ;2 bardak lahana suy
spor:az sonra egzersiz 30 dk INSALLAH

VE TUM GUN TEMIZLIK yaptim,MANTI ACTIM.hem pisirdim hem buzluga attim.

Menune genel bakarsak proteinde var meyvede ama sebze yok :( ve karbonhidrat cok lavas ekmek patates manti ohh ohh bide benden borek yeseydin sana yakismadi

Canim,oncelikle ALLAH KABUL ETSIN.ama iftarda sanki onune geleni yemissin gibi.patates kizartmaydi degilmi?
zargarpur evet biraz fazla oldu ama dengelemeye çalişiyorum

Aman bırıktırme borçlarını tatlım hamilktekileri tutarken zorlanmıştım şimdi hiç bekletmiyorum

Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.tahlillerde bi problem yoksa kafaya çok takmayın kızlar
amin evet haklısın

DAGYOLU CANIM,avatarin uzaktan bakinca kurbagaya benziyor,yakinlasinca cicek oldugu anlasiliyor:9:
zargarpur güldüm ya yazdığına neden bana uzaktan bakıyorsun ki

hadı yaaa.sen ne toplıght da bızım yorumlamalarımımızı mı yorumlayacaksınız.yok ole:1:

kızlar takım kalabalıklaştı ben biraz kenara çekileyim :27::27::27:

şaka bir yana 23 kasımda İSG uzmanlık sınavım var evde çalışma fırsatım maalesef bebeler yemek temizlik vs derken pek olmuyor işyerinde fırsat buldukça bu sınava hazırlanmaya çalışıyoum mümkün olduğu kadar yanınızda olacağım ama bayram öncesi işler biraz yoğunlaştı bi de sınav çıktı başımıza öyle olunca ben hergün yorumlayamazsam bile sizin menülerinizi mutlaka okuyorum haberiniz olsun fazla aktif olamamamın sebebi maalesef budur beni bu dönem biraz idare edin buralarda olacam ama her an size laf yetiştiremeyebilirim haberiniz olsun:26::26::26::26::26:

kızlar takım kalabalıklaştı ben biraz kenara çekileyim :27::27::27:

şaka bir yana 23 kasımda İSG uzmanlık sınavım var evde çalışma fırsatım maalesef bebeler yemek temizlik vs derken pek olmuyor işyerinde fırsat buldukça bu sınava hazırlanmaya çalışıyoum mümkün olduğu kadar yanınızda olacağım ama bayram öncesi işler biraz yoğunlaştı bi de sınav çıktı başımıza öyle olunca ben hergün yorumlayamazsam bile sizin menülerinizi mutlaka okuyorum haberiniz olsun fazla aktif olamamamın sebebi maalesef budur beni bu dönem biraz idare edin buralarda olacam ama her an size laf yetiştiremeyebilirim haberiniz olsun:26::26::26::26::26:

Kolsy gelsin canim bu sinavlar hep mi hayatimizda olcak ya sen memurdun demi :) coluk yap cocuk yap hala sinava gir hic bitmiyo :( senin yerine cene calarim bunlara ben :47: yinede fazla kaybolma ortaliklardan :38:

Kolsy gelsin canim bu sinavlar hep mi hayatimizda olcak ya sen memurdun demi :) coluk yap cocuk yap hala sinava gir hic bitmiyo :( senin yerine cene calarim bunlara ben :47: yinede fazla kaybolma ortaliklardan :38:

evet canım bi kamu kuruluşunda mühendis olarak çalışıyorum 20 senemi doldurdum şimdi yaşı bekliyorum emekli olmak için ama bu dönemde de emekli olunca çalışabileceim konularda kendime yatırım yapmaya çalışıyorum

evet canım bi kamu kuruluşunda mühendis olarak çalışıyorum 20 senemi doldurdum şimdi yaşı bekliyorum emekli olmak için ama bu dönemde de emekli olunca çalışabileceim konularda kendime yatırım yapmaya çalışıyorum

Ahh ahh emeklilik 2008 girisliyim ben cok var daha emeklilige . Allah kolay lik versin canim sana

Kızlar şimdi doktordan geliyorum sonuçlarımı alıp gösterdim. Hiçbişiyin yok dedi. Folik asite devam :D
Çok mutluyum :)

Back
X