- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.641
Bu hafta kim daha fazla kilo vercek sizce biliyorsunuz veremeyen ve alanlar diger takimlara kendilerini rezil edecekleridealari gorelim kim daha cok verecek
bennnnnnnnnnnnn tabikide bennnn bennn bennn INSAALLAH

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta kim daha fazla kilo vercek sizce biliyorsunuz veremeyen ve alanlar diger takimlara kendilerini rezil edecekleridealari gorelim kim daha cok verecek
KIZLAR DUNKU MENUMU BIR KISI BILE YORUMLAMAMIS.SEBEBINI OGRENE BILIRMIYIM.ama ben mutleka tum menuleri yorumlarim.kimin vazifesi yorumlamak.hepimizmi yorumlamaliyiz?veya kim yorumluyorsa niye benimki arada kayniyor?
sen kazana dustun cunkuAhada sana gorev menuleri sen ve tubis yorumluycak bende takipteyim eksik yada yanlis yorumda tepenizdeyim ona gore
![]()
kahvalti;
patates
2 dilim cavdar(patates yiyosun zaten iki dlm cok)
yumurta
kk kadar peynir
zeytin
ara;
1 tane armut
ogle;
2 kofte
lavas
domates
ara;azicik uzum
portakal
1 krep47:)
aksam;
yarim porsiyon manti corbasi
3 kasik yogurt
su;2.5 l
cay; 2bardak 7lim
kur ;2 bardak lahana suy
spor:az sonra egzersiz 30 dk INSALLAH
VE TUM GUN TEMIZLIK yaptim,MANTI ACTIM.hem pisirdim hem buzluga attim.
hadı yaaa.sen ne toplıght da bızım yorumlamalarımımızı mı yorumlayacaksınız.yok ole![]()
hadi qalin saglicakla![]()
zargarpur evet biraz fazla oldu ama dengelemeye çalişiyorumCanim,oncelikle ALLAH KABUL ETSIN.ama iftarda sanki onune geleni yemissin gibi.patates kizartmaydi degilmi?
amin evet haklısınAman bırıktırme borçlarını tatlım hamilktekileri tutarken zorlanmıştım şimdi hiç bekletmiyorum
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.tahlillerde bi problem yoksa kafaya çok takmayın kızlar
zargarpur güldüm ya yazdığına neden bana uzaktan bakıyorsun kiDAGYOLU CANIM,avatarin uzaktan bakinca kurbagaya benziyor,yakinlasinca cicek oldugu anlasiliyor![]()
bennnnnnnnnnnnn tabikide bennnn bennn bennn INSAALLAH![]()
zargarpur evet biraz fazla oldu ama dengelemeye çalişiyorum
amin evet haklısın
zargarpur güldüm ya yazdığına neden bana uzaktan bakıyorsun ki
erikciğim 66.0 dı başlangıç kilom hedef kilom 59Canim senin giris kilonla hedefin kacti bu hafta dahil olcaksin
erikciğim 66.0 dı başlangıç kilom hedef kilom 59
hadı yaaa.sen ne toplıght da bızım yorumlamalarımımızı mı yorumlayacaksınız.yok ole![]()
kızlar takım kalabalıklaştı ben biraz kenara çekileyim
şaka bir yana 23 kasımda İSG uzmanlık sınavım var evde çalışma fırsatım maalesef bebeler yemek temizlik vs derken pek olmuyor işyerinde fırsat buldukça bu sınava hazırlanmaya çalışıyoum mümkün olduğu kadar yanınızda olacağım ama bayram öncesi işler biraz yoğunlaştı bi de sınav çıktı başımıza öyle olunca ben hergün yorumlayamazsam bile sizin menülerinizi mutlaka okuyorum haberiniz olsun fazla aktif olamamamın sebebi maalesef budur beni bu dönem biraz idare edin buralarda olacam ama her an size laf yetiştiremeyebilirim haberiniz olsun:26::26::26::26::26:
Kolsy gelsin canim bu sinavlar hep mi hayatimizda olcak ya sen memurdun demi :) coluk yap cocuk yap hala sinava gir hic bitmiyosenin yerine cene calarim bunlara ben
yinede fazla kaybolma ortaliklardan
![]()
evet canım bi kamu kuruluşunda mühendis olarak çalışıyorum 20 senemi doldurdum şimdi yaşı bekliyorum emekli olmak için ama bu dönemde de emekli olunca çalışabileceim konularda kendime yatırım yapmaya çalışıyorum