- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.801
iyiyiz canım sen nasılsın?Woooowww her keşlerde burdaymıssss.nasılsınız millet.tartıya son 1 gün
dün kekleri mantıları börekleri götürmedin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canım sen nasılsın?Woooowww her keşlerde burdaymıssss.nasılsınız millet.tartıya son 1 gün
evet canım bende ne yazık ki epey uzun zamandır uğraşıyorum artık kendimi yorgun hissediyorum
öncelikle benim de bu hissi atmam lazım üzerimden
vallahi şu yiyip yiyip kilo almayanlara uyuz oluyorum yaaa
çok klasik olacak ama bana su içsem yarıyornasıl bir bünyeye sahipsen
bak o dediğini yapıyorum mesela eskiye nazaran çok azalttım yemeğimi, arkadaşların ikramınada midem rahatsız bulanıyo deyip geçiştiriyorum ama bazen aklımdan kaçıyo tabi, bu slim 6 bu kadar iyiyse bende yapayım yaa![]()
Benim patronumda bu tabiri kullaniyor hergun kg yakiniyor sonra dedim ki size izledigim bi belgeseli anlatacagim;
Amerikada unlu bir tiyatrocu metasinin calismadigini az yedigini soyluyor yillardir diyette saglikli besleniyir abur cubur yemiyor vs ilk olarak bunu goturup metasini olcuyorlar bu esnada surekli kameralı takip var. Kadinin metasi hicte yavas degil aksine cok normal
1 hafta boyunca yediklerini aksam kasete okumasi soyleniyor
2 hafta aksam yazmasi soyleniyor
3 hafta aninda yazmasi soyleniyor
Ayni zamanda kadina ozel bi solisyon bulunan su iciriyorlar idrarindan gunluk tukettigi kaloriyi hesaplıyorlar
Oysa kadin ilk hafta % 70 ikinci hafta % 50. Ucuncu hafta % 20 daha az not aliyor yani yediklerini unutup kendine itiraf etmiyor sonra su icsem yariyor
Baska bi belgeselde calsiyum alan bir insanin az calsiyum alan birine gore haftada 400gr daha fazla kg verdigi cunku diskisiyla calsiyum almayan birinden 4 kat fazla yag attigi hesaplaniyor
Bu yuzden diyetinizden calsiyumu sut grubunu eksik etmeyin ve yediklerinizi aninda not edin
Yap yap ilk set bir hafta 25 dk suruyor bir saat spora bedel ikinci part iki hafta ucuncu part 3 hafta
Ve haftada 6 gun yapilip birgun mola inanilmaz fark edeceksin
Esim bana ilk once en son yapilcak seti indirmis yap yap bitmiyo cilkim kicti yarisinda pes ettim sonra baska sitedeydim onceden kizlara sordum meger en zorunu dayamis kocam cabuk eriyim diye![]()
Canim bende malesef baya taktim bu aralar ve gr gr zar zor gidiyo takinca gitmiyo esim bile diyo senin kadar takan var mi gayet iyisin diye bende butun kadinlar diyorumaslinda ben tam uygulayamiyorum slim 6 yapmak istiyorum cok guzel inceltiyo ama cok hoplamali ziplamali bebis düşün dugum icin ya varsa korkusundan yapamiyorum 59 um ama cok sıkı lastim spor cok onemli bi faktor her goren sasirmisti oysa daha 4 kg vermistim o zaman kimse inanmamisti saklama diyolardi tartiya cikaran bile vardi
diyette degiliz saglikli besleniyoruz yiyeceklerden kendini sogut yagli midemi agritir uff bu bana cok gelir sonra uyku uyuya mam diye kendini sartla
kalsiyumu bende okumuştum, o yüzden hep öğlenleri ayran yoğurt götürüyorum peynirsiz kahvaltı etmiyorum, bide şunu biliyorum bi kimyacı olarak söylemeliyimki vucuda ihtiyacından ne az ne çok vermemeliyiz, çünkü az olduğu zamanda hormonların tetiklemesiyle aldığımız gıdaları yağa çevirip öyle depoluyor, kalsiyum olayında ise kalsiyumun vücutta işi bittiği zaman yağla birleşerek vucuttan çıkıyormuş bu yüzden tüketmek lazımBenim patronumda bu tabiri kullaniyor hergun kg yakiniyor sonra dedim ki size izledigim bi belgeseli anlatacagim;
Amerikada unlu bir tiyatrocu metasinin calismadigini az yedigini soyluyor yillardir diyette saglikli besleniyir abur cubur yemiyor vs ilk olarak bunu goturup metasini olcuyorlar bu esnada surekli kameralı takip var. Kadinin metasi hicte yavas degil aksine cok normal
Ayni zamanda kadina ozel bi solisyon bulunan su iciriyorlar idrarindan gunluk tukettigi kaloriyi hesapliyorlar
Oysa kadin ilk hafta % 70 ikinci hafta % 50. Ucuncu hafta % 20 daha az not aliyor yani yediklerini unutup kendine itiraf etmiyor sonra su icsem yariyor
Baska bi belgeselde calsiyum alan bir insanin az calsiyum alan birine gore haftada 400gr daha fazla kg verdigi cunku diskisiyla calsiyum almayan birinden 4 kat fazla yag attigi hesaplaniyor
Bu yuzden diyetinizden calsiyumu sut grubunu eksik etmeyin ve yediklerinizi aninda not edin
Yap yap ilk set bir hafta 25 dk suruyor bir saat spora bedel ikinci part iki hafta ucuncu part 3 hafta
Ve haftada 6 gun yapilip birgun mola inanilmaz fark edeceksin
Esim bana ilk once en son yapilcak seti indirmis yap yap bitmiyo cilkim kicti yarisinda pes ettim sonra baska sitedeydim onceden kizlara sordum meger en zorunu dayamis kocam cabuk eriyim diye![]()
Kizlar cikiyorum tartida eksileri gormek icin sabirsizlandim aksami herkes hafifgeciriyor unutmayin yoksa şimdi den rezalet konusmanizi hazirlayin![]()
Kızlar zayıflıcaz dimi yaaaaaaaaaaa
valla psikolojim bozuldu sanki kilo vermemişim gibi geliyor![]()
neeeeyyy ben anlamadim.ama boyum 165.kilo 68.7:126: sahnurcum benden olsun kshve soyleyim ayni durum bendede var yogurt corbasi ictim bende ustunede guneste 40dk tempolu yuruyus bir mayistim ki sorma
Kizlar vucutlariniz cok cabuk alisti demek ki ben ilk basladigimda boyle degoldi . O zaman metayi sasirtiyoruz bi gun bi ogunde dilediginizce yiyerek ( cumadan sonra) yada ara ogunleri kaldirarark ve birazda sporu artirarak bi hafta sasirsin diger hafta normal devam edin meta inattir ama acildimida durmaz bana kalsanix sporu artirmak en guzeli![]()
Zargarcim protein vitamin karbinhidrat oranlari degisir ama isterseniz herkes biyunu kg yazip ozelden mesaj atsin yada biriniz listeleyin oranlarinizi belirleyeyim boy kilo yas belirtin benim ki 4232
niye ugrasiyorsun ki hastalikla.corekotu ic hissettigin ilk anda gecsin isteeTUğba geberiyor hastalıktan
sabahtan itibaren grip+nezle+boğaz ağrısı Allah ne verdiyse şuan bende
Sabahtan beride yoğunum daha yeni girebildim. Çok yoğundum gerçekten.
Aşadan yukardan hastayım. Kendinize çok dikkat edin salgın var herhalde bende anlamadım nasıl hasta olduğumu.
Görevimi yaptım menüleri yorumladım. Dünki menümüde yazıp çıkıcam.
Beni bugünlük affedin gerçekten kötüyümm kızlar![]()
08.10.2013
Sabah 08:00
1 domates
1 peynir
1 dilim ekmek
ara yok
öğle 12:00
1 kase çorba
1 kase yoğurt
4 kaşık orman kebabı ( içindeki etleri seçtim çatalla)
ara yok
akşam 18:30
4 yk kuru fasulye
3 yk pilav
2 kaşık yoğurt
su: 2 lt
spor: 30 dk dans+egrzersiz
Sahur meyve
Iftar
1 kase çorba
2 lavaş ekmege sarılı tavuk döner
2 kaşik melemen sonra ya iftarda ben biraz zıvanadan çıkıyorum maleesef yani biraz ekmek arası peynir
sonra döner gelince onunda tadına baktım malesef bilmiyorum çok mu oldum gün boyunca aç olunca durumum böyle
su sahura kadar olduğu için dün 2 lt yaklaşik içtim bugunspor 30 dk yürüyüş
iyi fikir bence cnm.rekabet cok etkilidirkızlar bir arkadaşim var onunda benimde 5 kilo fazlaliğimız var bayramdan sonra bir ay boyunca diyet yapacağiz kim bozarsa hediye alacak birbirine kaç kere bozarsan o kadar hediye sizce güzel mi şartlanmak adına tabi herkesin fıtratı farklı beni şartlaması adına güzel her hediyenin fiyatı yazacaktım vazgeçtim
niye cunki ilk anda corekotu icmiyorlaarrrSağol canım. Gerçekten herkes hasta![]()
gecmis olsun cnm.guzelGünaydın Kızlar;
Dün menüm;
Sabah 07:30
1 yumurta
1 dilim peynir
yarım domates
2 zeytin
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
2 biber dolması
ara yok
akşam 18:30
1 dilim peynir
yarım dilim ekmek
hasta olduğum için canım hiçbişiy istemiyordu ilaç içicem için yedim![]()
spor yok : hastayım çok fena akşam bile erkenden ilaç içip yattım
su: 1,5 lt
bitki çayı: 1 tane form çay
(cızzz biliyorum ama canım çok tatlı çekmişti)günaydınlarrr
geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine mevsim geçişleri direk hasta ediyor insanı
iyi yapmışsın tatlım bende tartıldım aynı çıktım geçen hafta ile bakalım yarına bi değişiklik olacak mı?
benim menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
ara
1 avuç fındık dut kurusu
öğle
yoğurt
1,5 galeta
2 kaşık yulaf ezmesi karıştırıp yedim
ara
3-4 parça cezerye (cızzz biliyorum ama canım çok tatlı çekmişti)
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe suluköfte
2 kaşık yoğurt
akşam
1 mandalina
yürüyüş cezeryeyi yediğim için 1,5 saat tempolu yürüyüş
su 2 lt
yeşil çay bitki çayı vs tamam
hakkinda hayirlisi olsun canim.INSAALLAH.ama biz sensiz naaparizdemi ohh artik. Kizlar dua edin bayramdan sonra aranizda olmayim
![]()
oh ohhh biskrem ,aksam pilavv.yarasinnnGünaydın millet, hemen münümü paylaşıyorum,
sabah 07.15
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay
ara 10.30
1 adet mandalin
1 bardak yeşil çay
3 adet biskrem
öğle 12.00
avuç büyüklüğünde fırında tavuk ve patates
1 bardak ayran
ara 17.00
1 yk menemen
yarım dilim ekmek
akşam 20.00
3 yk tavuk sote ( az yağlı)
3 yk pilav
1 tabak yağsız salata
1 saat yürüyüş, 3 lt su
ben hemencecik anladim ne demek istediginiAa mezun olmak aklima gelmwmistide regl olcam yada olmuycam bayramdan sonra![]()
evet canim malesef menun hic iyi degilbende hemen dünkü menümü yazayım
sabah 09:00
2 mandalina
2 tane erik
öğle 13:00
1 paket eti form
akşam 17:00
ıspanak salatası
2 tane lahana sarması
2 yemek kaşığı yoğurt
2litre su
2bardak kayısılı form çay
sporum yok
dün okulda olduğum için menüm çok iyi olmadı bugünde niyetliyim sahurda abartmadan yedim inşallah o dengeyi bozmam iftarda :)
azicik ucunndan kosesinden yaiyiyiz canım sen nasılsın?
dün kekleri mantıları börekleri götürmedin inşallah![]()
yogurrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttttttt.yedim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBenim patronumda bu tabiri kullaniyor hergun kg yakiniyor sonra dedim ki size izledigim bi belgeseli anlatacagim;
Ayni zamanda kadina ozel bi solisyon bulunan su iciriyorlar idrarindan gunluk tukettigi kaloriyi hesapliyorlar
canim bize kilo aldiran cayin yaninda arada loppurdettiklerimiz yaaa.inan bana.bende yağ ölçümü yaptırmıştım o zaman metabolizman normal çalışıyor demişti
ama yine de hemen kilo alıyorum
o zaman ben çok yiyorum
nedense bende ole hissediyorum yaa.karnim sis gibiKızlar zayıflıcaz dimi yaaaaaaaaaaa
valla psikolojim bozuldu sanki kilo vermemişim gibi geliyor![]()
Eki Görüntüle 827575 ya dagyolu avatarin neden gozume kirbaga gibi gozukuyor ya
İftarda gerçekten abartmışsın. 1 lavaş ekmeğe niye sardırıyon ya 1 tane neyine yetmiyor. Dikkat edelim canım. Bu şekilde yaparsan dahada kilo alırsın.
avatarımı değiştireyim kısa zamandaGüzel bence , bunu bizde çok yapardık. Süre bittimi aynı kilolara dönerdik :)
Aman verince dikkat edin. Bizim gibi olmayın :)