Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kolay gelsin ebyar allah kabul etsin
kızlar yarın 11 e kalmadan lütfen bildirimlerinizi yapın bakalım bu hafta nasıl olacak lütfen akşam dikkat edin yediklerinize

Zargar muhtesemsin ya gelmis herkese laf yetistirmis :9: ben hamis kaliyim yine burda olurum kimi dovecem kizcam yoksa catlarim yoksa :62:

Canim wc cikmama yardimci olan kuru erigi ve balli ilik suyu ve kayisili form cayini iftiharla sunarim. Fitil hic mi ise yaramadi yok canim aksine sisirdi gaz yapti kaldi icerde :17: dr de sordum bekunis yazdi fitil hafif kabizliklari gideriyomus

kolay gelsin ebyar allah kabul etsin
kızlar yarın 11 e kalmadan lütfen bildirimlerinizi yapın bakalım bu hafta nasıl olacak lütfen akşam dikkat edin yediklerinize

Akşam yemiyelim bence bende düğüne gitcem akşam yemek yemeden kurtlarımı dökeyim ohhh ohhhh yandan :)

Arkadaslarrr,gecen carsamba persembe daha bir farlkiydi topik,daha kipir kipir.nolur cumadan itibaren toparlanalim.yarindan itibaren ,ozellikle de 1.olamazsak kat kat artirmaliyiz disiplini.bu arada Elsie yok ortalarda qaliba:47:

Kizlar nasilsiniz surekli yazinlari takip edemiyorum dersler yogunlasti bu yuzden ara ara bakabiliyorum. Bu sizi rahatsiz ederse takımdan ayrılabilirim.

Kilo bildirimi :77.4

merhaba
bugünkü menüyü paylaşıyorum

sabah 07.00
yarım dilim ekmek ve peynir
şekersiz çay

ara 10.00
1 tane biskrem
1 tane yeşil çay

öğle 12.00
1 kase mercimek çorba
2 yk patlıcan musakka
1 bardak ayran

akşam
yarım tabak yemek

1 saat yürüyüş, 2 lt su

belki bu hafta kilo vermedim ama yarin INSAALLAH cooook siki siki sarikicam diyete INSAALLAH.umarim yarin rezil olmama yaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
yaa beni fırçalayıp durursan böyle olur :D
avatardaki kız kim bilmiyom :) öylesine bir avatar :)
kız tuğba kendi resmini koysana bu kız bana bi sanatçıyı hatırlatıyo sevmediğim bi sanatçi vardı o

Kahvalti:
2 dilim cavdar
1 dilim peynir
1 domates
4 zeytin

Ara:cevizli sucuk

Ogle: 1 kase corba
1 dilim cavdar

Ara; 1 taze hurma

Aksam:1.5 dilim cavdar
Patatesli tavuk cigeri yarim porsiyon
1 armut

2 Kupa 7 lim
30 dk spor
2 l su
1 kupa lahana suyu( sonuncuydu.esim yapmami istemiyor,kokusu cok kotuymus,vucudum Ve nefesimin kokosunu bozuyormus)

merhaba
bugünkü menüyü paylaşıyorum

sabah 07.00
yarım dilim ekmek ve peynir
şekersiz çay

ara 10.00
1 tane biskrem
1 tane yeşil çay

öğle 12.00
1 kase mercimek çorba
2 yk patlıcan musakka
1 bardak ayran

akşam
yarım tabak yemek

1 saat yürüyüş, 2 lt su

Azicik birazcik firca istermisin biskrem icin:) bu arada yeni biskrem reklami harika.menun da oyle

kızlar bir arkadaşim var onunda benimde 5 kilo fazlaliğimız var bayramdan sonra bir ay boyunca diyet yapacağiz kim bozarsa hediye alacak birbirine kaç kere bozarsan o kadar hediye sizce güzel mi şartlanmak adına tabi herkesin fıtratı farklı beni şartlaması adına güzel her hediyenin fiyatı yazacaktım vazgeçtim
vay guzel fikirmis benimde ust komsum var onu bi yoldan cikarayim bakayim yarisirsak belki gaza geliriz ikimizde
belki bu hafta kilo vermedim ama yarin INSAALLAH cooook siki siki sarikicam diyete INSAALLAH.umarim yarin rezil olmama yaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
insallah bende ayni fikirdeyim
avatarımı değiştireyim kısa zamanda
haklısınız yarına 500 gr vermem lazım bugun çok dikkat etmeye çalışacam

vaaaw bir gunde 500 gr farkeder mi dersin

Niye gelip giden yok???:3:

basima geleni bir bilseniz..dun eve geldik jenerator calisiyor ama bizim evde lambalar yanmiyor.prizlerin basinda minik lambalar var burda onlar yaniyor ama prizler calismiyor telefon sarj olmuyor laptop sarj olmuyor.cay seti kaynamaya alinca lambalar yaniyor ama kaynama bitince lambalarda sonuyor.butun gece elektriksiz oturduk hicbir alet calismiyordu evde sinir oldum.
sebeke elektrigi gelince kisa sureligine biraz calisir gibi oldu aletler bu oglen.telefonumu laptobumu komsuya goturup sarj ettim gunduz.aksama dogru elektrikci geldi neyse halloldu heersey.daha neler gorecez acaba.cay setle calisan ampuller :52::52:

Back
X