- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.821
Kizceleeeerrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zayıflıycaz beybi meraklanma, bu avatarındaki kız kim
kolay gelsin ebyar allah kabul etsin
kızlar yarın 11 e kalmadan lütfen bildirimlerinizi yapın bakalım bu hafta nasıl olacak lütfen akşam dikkat edin yediklerinize
Kizlar nasilsiniz surekli yazinlari takip edemiyorum dersler yogunlasti bu yuzden ara ara bakabiliyorum. Bu sizi rahatsiz ederse takımdan ayrılabilirim.
Kilo bildirimi :77.4
yaa beni fırçalayıp durursan böyle olurbelki bu hafta kilo vermedim ama yarin INSAALLAH cooook siki siki sarikicam diyete INSAALLAH.umarim yarin rezil olmama yaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
kız tuğba kendi resmini koysana bu kız bana bi sanatçıyı hatırlatıyo sevmediğim bi sanatçi vardı oavatardaki kız kim bilmiyom :) öylesine bir avatar :)
merhaba
bugünkü menüyü paylaşıyorum
sabah 07.00
yarım dilim ekmek ve peynir
şekersiz çay
ara 10.00
1 tane biskrem
1 tane yeşil çay
öğle 12.00
1 kase mercimek çorba
2 yk patlıcan musakka
1 bardak ayran
akşam
yarım tabak yemek
1 saat yürüyüş, 2 lt su
yaa beni fırçalayıp durursan böyle olur
kız tuğba kendi resmini koysana bu kız bana bi sanatçıyı hatırlatıyo sevmediğim bi sanatçi vardı o
Gorursun sen yarim.birinci olayim da gor.ha haaayy![]()
Azicik birazcik firca istermisin biskrem icin:) bu arada yeni biskrem reklami harika.menun da oyle
vay guzel fikirmis benimde ust komsum var onu bi yoldan cikarayim bakayim yarisirsak belki gaza geliriz ikimizdekızlar bir arkadaşim var onunda benimde 5 kilo fazlaliğimız var bayramdan sonra bir ay boyunca diyet yapacağiz kim bozarsa hediye alacak birbirine kaç kere bozarsan o kadar hediye sizce güzel mi şartlanmak adına tabi herkesin fıtratı farklı beni şartlaması adına güzel her hediyenin fiyatı yazacaktım vazgeçtim
insallah bende ayni fikirdeyimbelki bu hafta kilo vermedim ama yarin INSAALLAH cooook siki siki sarikicam diyete INSAALLAH.umarim yarin rezil olmama yaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
avatarımı değiştireyim kısa zamanda
haklısınız yarına 500 gr vermem lazım bugun çok dikkat etmeye çalışacam
Niye gelip giden yok???![]()
kolay gelsin ebyar allah kabul etsin
kızlar yarın 11 e kalmadan lütfen bildirimlerinizi yapın bakalım bu hafta nasıl olacak lütfen akşam dikkat edin yediklerinize