Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu sonuç için hepimnizden çok özür dilerim eğer bu hafta juju listeye girmeseydi kendimi izinli yazıp eski halime gelene kadar takıma girmeyecektim bayram hiç yaramadı bana eğitime ara verildi şimdi sizlerden tekrar tekrar özür dilerim ben geri gidiyorum eğitime

canım tuzsuz 2 litre kadar ayranın içine haşlanmış yeşil mercimek nohut bulgur koyuyorsun 4 er kaşık
2 tane de salatalık rendeliyorsun
sabah normal kahvaltını yapıp ondan sonra 12de başlayarak 2 saat arayla akşam 22ye kadar bir kase bu karışımdan içiyorsun ama başka bir şey yemiyorsun su ve bitki çayı serbest sadece
2 gün yapılıyor ve 2 günde 2 kilo verdirdiği söyleniyor

vay bee çok güzel bişeye benziyo en sevdiğim yeşil mercimekte var haftasonu yaparım ben bunu teşekkürler :38:

kuzucuklarım..... artık bende döndüm aranıza... artık geçmişe bakıp ahlanmanın vahlanmanın zamanı değil.. bu haftaki berbat tabloyu haftaya süper bir tabloya çevirmek bizim elimizde...

$1382432_612904412105523_589488183_n.webp

Evet arkadaşlar bu resim benden size gelsin :)

Eki Görüntüle 839026

Evet arkadaşlar bu resim benden size gelsin :)
valla doğru... aman nolucak diye ağzımıza attığımız her lokmaya aman nolucak yemesemde olur desek şimdi böyle bir sıkıntımız olmucaktı belkide

kızlar menülere bakan var zaten bende sporu denetlicem herkes spor yapacak .. spor yapamayan hareket katacak hayatına sbir şekilde aktif olmalıyız ki yediğimizi yakalım

merhaba millet öğleden sonra saat 1 de vede şimdi 2de işletme turumu attım geldim burdayımmmm :8:

kızlar tekrar selam eğitimim bitti yerime döndüm
anlaşılan benim sonucuma herkes kızmış kimse yorum yapmamış ben aslında bu durumu takıma yansıtmamak için kendimi izinli yazacaktım insiyatifi kaptana bıraktım özel mesajla sizlere karşı gerçekten çok mahcubum ama anlamadım neden böyle olduğumu anlayamadığım bir iştah patlaması yaşıyorum bunun sonucu da görüldü zaten kendmi kötü hissediyorum iş temposundan fazla buraya yazamadığım için takımdan da biraz koptuğum için maalesef sonucum kötü oldu kaptanım jujum sen en azından tedavi sonucu kilo aldın ama benim hiç bir mazeretim yok söyleyecek hiç bir sözüm de yok :26::26::26::26::26:

anlaşılan benim sonucuma herkes kızmış kimse yorum yapmamış ben aslında bu durumu takıma yansıtmamak için kendimi izinli yazacaktım insiyatifi kaptana bıraktım özel mesajla sizlere karşı gerçekten çok mahcubum ama anlamadım neden böyle olduğumu anlayamadığım bir iştah patlaması yaşıyorum bunun sonucu da görüldü zaten kendmi kötü hissediyorum iş temposundan fazla buraya yazamadığım için takımdan da biraz koptuğum için maalesef sonucum kötü oldu kaptanım jujum sen en azından tedavi sonucu kilo aldın ama benim hiç bir mazeretim yok söyleyecek hiç bir sözüm de yok :26::26::26::26::26:

şahnur ayrılmanın sana fayda sağlayacağına inansam şuan bile gider izinli yazarım sana ama biliyorum ki önünü alamayacaksın ve belkide aylardır uğraşarak verdiğin o kilolar farkına varmadan geri gelecek.. Bu nedenle ben ayrılmanı istemedim... Toparlanman lazım şahnur.. Sadece senin değil benim ve diğer kilo alar arkadaşlarımızın da... Ve ben adile naşit formunda yaşamak yaşlanmak istemiyorum... Bu işe dur demem lazım 80 kiloya indiğimde aldığım giysilerim olmuyor ya içime oturdu sefasını süremeden yaz bitti bir iki giydim kaldı valla verdiğim paraya acıdım...

Kocama eliptiği al zayıflarım dedim adama onuda aldırdım valla yüzüm yok daha ne yapsın adam ...

şahnur ayrılmanın sana fayda sağlayacağına inansam şuan bile gider izinli yazarım sana ama biliyorum ki önünü alamayacaksın ve belkide aylardır uğraşarak verdiğin o kilolar farkına varmadan geri gelecek.. Bu nedenle ben ayrılmanı istemedim... Toparlanman lazım şahnur.. Sadece senin değil benim ve diğer kilo alar arkadaşlarımızın da... Ve ben adile naşit formunda yaşamak yaşlanmak istemiyorum... Bu işe dur demem lazım 80 kiloya indiğimde aldığım giysilerim olmuyor ya içime oturdu sefasını süremeden yaz bitti bir iki giydim kaldı valla verdiğim paraya acıdım...

Kocama eliptiği al zayıflarım dedim adama onuda aldırdım valla yüzüm yok daha ne yapsın adam ...

başarıcaz kızlar olumlu düşünelim 50 60 yaşındakiler başarıyo biz gencizz yaparızzz

bu hafta kaçamak felan yapmayalım.. Zaten yeterince yapmışız ki durum bu...

Yedikleriniz kafi ise gereğinden fazla yemekten kısmanın anlamı yok.. Sporu artırıcaz.. Hareketi artırıcaz...

jujum haklısın ama bir takıma gripde böyle kilo alınca insan kendini kötü hissediyor takım arkadaşlarına karşı sorumluluk duygusu falan onların kilo vermesine karşı bu kadar kilo almak vs vs kafamdan bi sürü şey geçiyor anlayacağın

jujum haklısın ama bir takıma gripde böyle kilo alınca insan kendini kötü hissediyor takım arkadaşlarına karşı sorumluluk duygusu falan onların kilo vermesine karşı bu kadar kilo almak vs vs kafamdan bi sürü şey geçiyor anlayacağın

daha iyi ya işte bize karşı sorumlu hissedince kaçamak yapmaktan vazgeçersin, ben kamera ile izleniyomuşum gibi oluyom çok iyi motive ediyo ;)

canım tek kilo alan sen değilsin ki hemen hemen hepimiz almışız
bu kadar da kendini yıpratma
takım olmak demek kilo versekte alsakta birlikte olmak demek değil mi? :38:

bu hafta kaçamak felan yapmayalım.. Zaten yeterince yapmışız ki durum bu...

Yedikleriniz kafi ise gereğinden fazla yemekten kısmanın anlamı yok.. Sporu artırıcaz.. Hareketi artırıcaz...

sayın kaptanım ben yeşil çayımı içtim kayısılı form çayımı içtim birazdan da yürüyüşe çıkacağım inşallah:1::8:

işletmede son turumu atmaktan geliyorum, birazdan çıkıp evime gitcem ohh bugünde bitti :)

Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Utana sıkıla yazdım valla :(

kuzucuklarım..... artık bende döndüm aranıza... artık geçmişe bakıp ahlanmanın vahlanmanın zamanı değil.. bu haftaki berbat tabloyu haftaya süper bir tabloya çevirmek bizim elimizde...

Görüyormusun juju.offfffff
Niye böle yapıyorsunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzz.şiştiiiiiiiiiiim.ühü ühüüüüü.VALLAHİ KÜÇÜK ŞEYLERI DERT ETMEYE DEĞMEZ,küçük şeyleri bahane edip mutlu olmalıyız.kilo veremedinse dalganı geç.geçen 200 g vermiştim ben maymun gibi oynatıyordum kendimi ortada:) ya degermi.degmezzZ.biz kilo vermediğimiz zamanlarda eşimiz ailemiz somurtan suratımızı haketmiyor.bunu defalarca denedim,25 yasım var ama sanki biraz daha fazlasını biliyorum.gül ki hayat gülsün.somurtmak ve ya küsmek onun kalbini yumsaltmıyor,bunu sadece gülerek ve RABBIMİZE ŞÜKREDEREK basarabiliriz.

Görüyormusun juju.offfffff
Niye böle yapıyorsunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzz.şiştiiiiiiiiiiim.ühü ühüüüüü.VALLAHİ KÜÇÜK ŞEYLERI DERT ETMEYE DEĞMEZ,küçük şeyleri bahane edip mutlu olmalıyız.kilo veremedinse dalganı geç.geçen 200 g vermiştim ben maymun gibi oynatıyordum kendimi ortada:) ya degermi.degmezzZ.biz kilo vermediğimiz zamanlarda eşimiz ailemiz somurtan suratımızı haketmiyor.bunu defalarca denedim,25 yasım var ama sanki biraz daha fazlasını biliyorum.gül ki hayat gülsün.somurtmak ve ya küsmek onun kalbini yumsaltmıyor,bunu sadece gülerek ve RABBIMİZE ŞÜKREDEREK basarabiliriz.

yaaa sen ne kadar tatlı bi insansın yaa seni yaradana şükürler olsun :38:

Back
X