Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Görüyormusun juju.offfffff
Niye böle yapıyorsunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzz.şiştiiiiiiiiiiim.ühü ühüüüüü.VALLAHİ KÜÇÜK ŞEYLERI DERT ETMEYE DEĞMEZ,küçük şeyleri bahane edip mutlu olmalıyız.kilo veremedinse dalganı geç.geçen 200 g vermiştim ben maymun gibi oynatıyordum kendimi ortada:) ya degermi.degmezzZ.biz kilo vermediğimiz zamanlarda eşimiz ailemiz somurtan suratımızı haketmiyor.bunu defalarca denedim,25 yasım var ama sanki biraz daha fazlasını biliyorum.gül ki hayat gülsün.somurtmak ve ya küsmek onun kalbini yumsaltmıyor,bunu sadece gülerek ve RABBIMİZE ŞÜKREDEREK basarabiliriz.
aynen öyle bitanem :46::46::46::46::46::46::46: değmez tabi ki
pozitif düşünelim her şey pozitif olsun arkadaşlarrr :16:

Bende kamerayla izleniyormuşum gibi hissediyorum kendimi.
Ben neden kilo aldığımı çözdüm kızlar.
Stres birinci sırada ondan eminim.
Tatilde fosur fosur düzensiz uyuduk + öğlen kahvaltı yaptık + günde 2 öğün yedik + baklava + kavurma + kola
Bunlar ana başlığı oluşturuyor. Acil toparlıyoruz. Düzene giriyoruz spor yapıyoruz :)
Takıma karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.
Düşünün arife günü tartıya çıktım 71,20 geliyordum bugün 72,00
düşünün hemen nasıl aldık kiloyu offfffffffff KAFAMDA DELİ SORULAR :(

yaa kimden utanıyorsun ki.ben eger her seyi doğru yaptımsa .,vicdanım rahatsa ve allah karşısında alnım aksa kimseden utanmam.koy bi göbek havası keyfin yerine gelsin boşveeeeerrrrrr

ohhh yandan yandan :)
getirin zillerimi verin mikrafonumu şöyle dağıtayım ortalığı :d

Bende kamerayla izleniyormuşum gibi hissediyorum kendimi.
Ben neden kilo aldığımı çözdüm kızlar.
Stres birinci sırada ondan eminim.
Tatilde fosur fosur düzensiz uyuduk + öğlen kahvaltı yaptık + günde 2 öğün yedik + baklava + kavurma + kola
Bunlar ana başlığı oluşturuyor. Acil toparlıyoruz. Düzene giriyoruz spor yapıyoruz :)
Takıma karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.
Düşünün arife günü tartıya çıktım 71,20 geliyordum bugün 72,00
düşünün hemen nasıl aldık kiloyu offfffffffff KAFAMDA DELİ SORULAR :(

Diyorum ben sana stressss,senin başladığımız zamanlarda ki,çeneni durmuyordun ya,2günde ne güzel kilo verdin unutdunmu?:)öyle daha tatlısın canım.

HAYATA GÜLÜMSEEEEE
HAYATA GÜLÜMSEEEEE
MUTLU OLMAK İÇİN HAYATA GÜLÜMSEEEE

Diyorum ben sana stressss,senin başladığımız zamanlarda ki,çeneni durmuyordun ya,2günde ne güzel kilo verdin unutdunmu?:)öyle daha tatlısın canım.

HAYATA GÜLÜMSEEEEE
HAYATA GÜLÜMSEEEEE
MUTLU OLMAK İÇİN HAYATA GÜLÜMSEEEE

aynen canım yaaa
takıntı haline geldimi gitmiyor kilolar. Vücut otokontrol yapıyor herkalde kitliyor kendini.
Ayrıca bişiy daha öğendim. Stres yapınca bütün kan beyine gidiyormuş orayı düzeltmek için. Diğer bölgeler kansız kalıyormuş.
Haberiniz olsun sizinde.

Upppssss
Paylaşım alanına baktm bu hafta eksilerdeyiz.hadi kızlar 3 diyimce ağlıyoruz ve hokuuusss pokuuuusss her sey düzeliyoroooo. Biiir ikiiii üüüüçççç

arkadaşlar düşünce çok etkili bir güçtür. İnsan düşünerek olacağına kesin gözüyle baktığı her şeyi mutlaka yaşar. Kendimizi yönetmenin yöntemini bulursak tüm sorunları çözebiliriz. Önce kendimize inanmalıyız ve arzu ettiğimiz şey için tabi ki çabalamalıyız. Düşüncemizi etrafımızda ki insanlarla paylaşmaktan çekinmemeliyiz vazgeçirmek isteyenler olabilir bu konu da kimseye fırsat vermemeliyiz ve bu yolda esnek olmalıyız arkadaşlar olmuyor diye pes etmek yerine farklı yöntemler bulmalıyız. Hedefimize ulaşamamayı 1 saniye bile düşünmemeliyiz.
bu sadece zayıflama konusunda değil her konu da böyle olmalı sonra başarı kendiliğinden gelecek arkadaşlar

arkadaşlar düşünce çok etkili bir güçtür. İnsan düşünerek olacağına kesin gözüyle baktığı her şeyi mutlaka yaşar. Kendimizi yönetmenin yöntemini bulursak tüm sorunları çözebiliriz. Önce kendimize inanmalıyız ve arzu ettiğimiz şey için tabi ki çabalamalıyız. Düşüncemizi etrafımızda ki insanlarla paylaşmaktan çekinmemeliyiz vazgeçirmek isteyenler olabilir bu konu da kimseye fırsat vermemeliyiz ve bu yolda esnek olmalıyız arkadaşlar olmuyor diye pes etmek yerine farklı yöntemler bulmalıyız. Hedefimize ulaşamamayı 1 saniye bile düşünmemeliyiz.
bu sadece zayıflama konusunda değil her konu da böyle olmalı sonra başarı kendiliğinden gelecek arkadaşlar

Gel başarı gel :) Gel bu takımı toparla :) Hokus pokus .....

İnanıyoruz öyleyse varız , varsak zayıflıyoruz :47::47::47:

Tabiki inanmak basarmanın yarısıdır
Bana hep öyle oluyor

bugün itibari ile yeşil çaya da başlamış bulunuyorum.....

Kızlar düşünce gücüne bende inanıyorum... Kilo vereceğinize inanırsanız gerçekten de beyin kilo vermenizi sağlıyor... Ama buna inanmanız önemli... Bugün aynanın karşısına dok sütyen geçin bi bakın bakalım vucudunuzu beğeniyormusunuz... O görüntüden memnun değilseniz bi çaresine bakacaksınız artık...

Ben şahsen eskisi gibi eşime çekici görünmek istiyorum... Giydiğimin yakışmasını eşimin beni kıskanmasını.. Arkadaşlarımın vayyy ne hoş olmuşsun demesini istiyorum...

Sağolsun eşim beni hiç rencide etmedi ama artık benim sürekli vereceğim deyip veremeyişimden sıkılmış olsa gerek inanmıyor... Küçük beden giysilerimi kimselere verekiyorum kıyamıyorum kilo vercem giricem içine diyorum ama bizimki yıllardır aynı şeyi söylüyorsun değişen bişey yok diyor... X

ben kilo vererek öncelikle kendi öz güvenimi kazanacağım sonrasında eşimin bana olan inancını

bugün itibari ile yeşil çaya da başlamış bulunuyorum.....

Kızlar düşünce gücüne bende inanıyorum... Kilo vereceğinize inanırsanız gerçekten de beyin kilo vermenizi sağlıyor... Ama buna inanmanız önemli... Bugün aynanın karşısına dok sütyen geçin bi bakın bakalım vucudunuzu beğeniyormusunuz... O görüntüden memnun değilseniz bi çaresine bakacaksınız artık...

Ben şahsen eskisi gibi eşime çekici görünmek istiyorum... Giydiğimin yakışmasını eşimin beni kıskanmasını.. Arkadaşlarımın vayyy ne hoş olmuşsun demesini istiyorum...

Sağolsun eşim beni hiç rencide etmedi ama artık benim sürekli vereceğim deyip veremeyişimden sıkılmış olsa gerek inanmıyor... Küçük beden giysilerimi kimselere verekiyorum kıyamıyorum kilo vercem giricem içine diyorum ama bizimki yıllardır aynı şeyi söylüyorsun değişen bişey yok diyor... X

ben kilo vererek öncelikle kendi öz güvenimi kazanacağım sonrasında eşimin bana olan inancını
ALLAHIN IZNI ILE BAŞARIRSIN CANIM.sen kaç kiloydun,kaça indin.kilonda nasıl oynamalar oldu şimdiye kadar ,anlatırmısın

ben hamilelikle kilo aldım normalde kilolu değildim... Buraya kaydolduğum yıl 76 kilo ile başladım ve 62 kilo ile ayrılmıştım buradan .. Fıstık gibi hatun olmuştum... Böyle gitti bir yıl sonra ikinci için çalışmalara başladık tedavi vs derken ister istemez almaya başladım.. Hem ilaçlardan hem psikolojim bozulduğundan ben yedim ondan aldım işte... 2-3 yıl aldım verdim aldım verdim ..

Sonra bir yıl önce döndüm buraya 86 kilo ile .. 80 kiloya kadar da düştüm temmuz ayıydı sanırım... Neysem sonrasında işte üç kilo derken tedavi süreci 4 kilo geldim mi başladığım yere...

Artık bebek işini de rafa kaldırdığıma göre hayatımı kaliteli yaşamanın zamanı geldi

ben hamilelikle kilo aldım normalde kilolu değildim... Buraya kaydolduğum yıl 76 kilo ile başladım ve 62 kilo ile ayrılmıştım buradan .. Fıstık gibi hatun olmuştum... Böyle gitti bir yıl sonra ikinci için çalışmalara başladık tedavi vs derken ister istemez almaya başladım.. Hem ilaçlardan hem psikolojim bozulduğundan ben yedim ondan aldım işte... 2-3 yıl aldım verdim aldım verdim ..

Sonra bir yıl önce döndüm buraya 86 kilo ile .. 80 kiloya kadar da düştüm temmuz ayıydı sanırım... Neysem sonrasında işte üç kilo derken tedavi süreci 4 kilo geldim mi başladığım yere...

Artık bebek işini de rafa kaldırdığıma göre hayatımı kaliteli yaşamanın zamanı geldi

Haa.bayağı kilo almışsın ama 1 kere başarman senin için başarman konusunda yeterince yureklendirici olmalı degilmi.bu sefer de basarıcaksın

Back
X