Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün mesai yarım onun için pek yazamıyorum işleri toparlıyorum .. yarın da olmayacağım tatil olduğu için ama kimseden ben kendimi saldım mesajları duymak istemiyorum .. çıkın gezin dolaşın bol bol yürüyün hareket edin ve kilo verin

yooo öyle bişey yok, kise kendini bırakmadı bomba gibiyiz demi kızlarrrrrr

aferim ozaman... ben bugün tartıldım ve 1,60 eksideyim... kısmetse cumaya kadar 2,00 yapmaya çalışacağım .. bakalım geçen hafta artı gelenler kaç eksi çıkıcak

maşallah jujum sana ne güzel bende sabahleyin yürüyüş yaparak güne başladım öğlende yürüyüş yapacağım biraz artık toparlanma zamanı

aferim ozaman... ben bugün tartıldım ve 1,60 eksideyim... kısmetse cumaya kadar 2,00 yapmaya çalışacağım .. bakalım geçen hafta artı gelenler kaç eksi çıkıcak

valla çok sevindim snein adına, başarılarının devamını dilerim ;)

kaptanım jujum ben takım adına 4. takımdan beril e onay verdim umarım sizler içinde uygundur

332. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post32392747 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

GENEL
307. VE 308. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye edilmiştir: SAPHIRA, wuwum, sportie, anşaaa
Üyeleriniz izinden döndüğünde veya yeni üye aldığınızda lütfen öncelikle Diskalifiye Listesi topiğini kontrol etmeyi alışkanlık haline getiriniz.

3. TAKIM
3.Takım üyelerinden Mercani mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post32401611 (CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları)

4. TAKIM
Karar defterimize göre herhangi bir nedenle ayrılan, mezun olan yarışmacıların tekrar yarışmamıza katılabilmesi için 6 ay geçmesi gerekmektedir.
Ancak beril77 nin durumunu biliyorum ve diğer takım kaptanlarından bu defeya mahsus olarak, kural ihlaline onay vermelerini rica ediyorum.
Doğru olan bu talebi benim değil, sizin dile getirmenizdi, bu defalık böyle oldu..

14. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 332. Etap birincisi 3. Takımdan sahgull arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
6. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)

haberiniz olsun

İşte yağları yakmanızı sağlayan 5 strateji..

1. Gerçekçi olun

Gerçek öneri 1: "Kilo veremezsiniz. Kimse bunu duymak istemez." Eğer jeanlerinize gerçekten girmek istiyorsanız tepeden tırnağa yağ yakmanız gerekiyor. Bedeninizdeki yağlardan kurtulmak için kendinizden başka destekçiniz yok.

Gerçek öneri 2: Biraz
zamana ihtiyacınız var. "Karnınızı hemen düzleştirecek kolay bir yol yok. Dikkatli beslenirseniz ve egzersizlerinizi ihmal etmezseniz, zaman geçtikçe göbeğiniz veya basenleriniz kaybolacak. Kendinize birkaç ay verin. Kilonuz hemen değişmeyebilir ancak kıyafetlerinizi giydiğinizde farkı göreceksiniz.

Gerçek öneri 3: Bu biraz zalimce gelebilir. 20 yaşlarındaki gibi dümdüz bir karına sahip olmayı beklemeyin. "Yaş geçtikçe cilt elastikliğini kaybeder." Cilt sarkıklığı göbek gibi görünebilir. Yaş geçtikçe kaslar gücünü kaybeder, metabolizma yavaşlar ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalırız.

2. Yağ yakıcı egzersiz: Kalbinizi pompalayın
Kalbi çalıştıran kardiyovasküler egzersiz programı yağları yakmanızı sağlar. Yürüyüş
mükemmel bir egzersizdir. Düzenli ve tempolu yürüyen insanlar yağlarından ve sarkmalardan kolaylıkla kurtulabilir. Kısa süreli yürüyüşler çok fazla etkili olmaz. Günde iki gün yürüyorsanız 3 güne çıkarın. Eğer 30 dakika koşuyorsanız bunu 45 dakika yapın.

Ara egzersizler, hafif egzersiz yapanların
daha fazla yağ yakmalarını sağlar. 5 dakika yürüyüp 5 dakika koşun. Bu şekilde devam edin. Bu strateji daha fazla yağ ve kalori yakmanızı sağlayacak. Yaptığınız yürüyüş ve egzersizlerin aralıklarını sıklaştırmanız, sayısını artırmanız daha fazla kalori ve yağ yakmanızı sağlar.

3. Yağ yakıcı egzersiz: Ağırlık kaldırın ya da diğer güçlendirici egzresizleri yapın.

Haftada 3 kez yarım saat ağırlık çalışırsanız sarkmaları önlersiniz. Eğer başlangıç aşamasındaysanız önce sarkmaları kontrol altına almalısınız. 2 ağırlık kaldırma dersi işinize yarayabilir. Eğer sarkmaları kontrol altına aldıysanız haftada bir 2 ağırlık dersi kontrol etmenizi sağlayacaktır. Bu konuda aklınız karıştıysa ve diğer sarkan bölgelerinizin de toparlanmasını istiyorsanız eğiticinizden yardım alabilirsiniz.

Basit bie ev egzersizi:
Bir süpürge alın. Tutun ve başınızın üstüne kadar kaldırın. Sağa ve sola doğru hareket ettirin. Tekrarladıkça sıkılaşmayı hissedecek ve bu hareketi seveceksiniz. Ağırlık egzersizi boyunca maksimum yağ yakmak için her egzersizi 12-15 arasında tekrarlamalısınız. Erkeklerin ise bir hareketi 8 ile 12 arasında tekrarlaması yeterli.

4. Yağ yakıcı egzersiz: Şınav egzersizi
Sarkmalardan kurtulmak için insanlar sürekli şınav hareketi yapmayı planlar. Bu hareket karın ve bel çevresi yağlardan kurtulmanızı sağlar. Aynı şekilde bu şekilde oturup kalkmak basenlerdeki yağları da eritir.

5. Nasıl yağ kaybedersiniz: Beslenmenizi gözden geçirin
Her hafta beslenmenize yağ yakan şeyler ekleyin. Bunlar acı biber, yağsız süt ürünleri ve yağsız besinler olabilir. Bazı araştırmalar bazı yiyeceklerin metabolizma hızlandırıcı etkisine dikkat çekiyor. Örneğin biberin bu tür etkisi olduğu belirlenmiş. Günlük beslenmenizde diyetinize yardımcı olacak yağsız gıdaları tercih edin. Ufak besinleri sıkça tüketmek de kilo vermenizi sağlıyor. Günde 5 kere, daha ufak porsiyonlarda yiyeceklerinizi yemek kilo vermenize yardımcı olurken, her
zamanenerjik kalmanızı sağlar.

uygundur şahnur... ben konuyu tam kavrayamadım bu nedenle ses çıkarmadım... sen biliyorsan sorun değil...

evet kızlar 1,5 gün yine yokum ama burayı boşlamayın biliyorsunuz ki çentik atmaya devam ediyorum sonra vay ben bilmiyordum vay ben duymadım demeyin... ..

bu arada yeni üye gördüğünüz yerde yapışın davet edin gelsin aramıza ...

merhabalar arkadaşlar
dün hiç uğrayamadım eşimle tüm gün İstanbul turu yaptık o kadar yürüdük o kadar yürüdük ayaklarım hala ağrıyor
diyeti bozacakta bir şey yemediğimi düşünüyorum
bugün de sabah kalktığımdan beri ev temizliğiyle uğraşıyorum daha da bi ton ütüm var :27::27:
herhalde bugün yaptığım ev işleri epey kalori yaktırmıştır bana :1:
juju tebrik ederim 1.6 çok iyi
zargar canım nereye hemen hasta oldun diye bizde hasta olduk ama burayı terk etmedik aaaa :1::1::1: geçmiş olsun bu arada şimdi nasılsın?
bugün yine tatil başlıyor çarşambaya kadar yine görüşemeyeceğiz bazı arkadaşlarla
ne yapalım kalanlarla tam gaz devam o zamannnnn :52::52:

sabah kahvaltı yapıp metabolizmanı hızlandırman gerekirdi, ayrıca pide olmamış hamur ama napcan arkadaş ortamı bu pazarda böyle olsun bakalım
Kalkar kalkmaz gozumu derste actim canim malesef

Hizli giris yaptin tebrikler vallahi :) 2 kilo giderse daha ne olsun :)

offffffff bugün çok sıkıcı yine burası
kimse yok
ben de yok olmak istiyorum:95::113:

sağol canım görünmü yeni nesil adile naşiti... ve eskiden 62 lere üşmüş hatunu...

bende seni gördüm (yüzünü olmasada) ve arkadaşlara katılıyorum bölgesel çalışman gerek ... benim yanımda kürdan kaldın

sen ne kadar bizimle olur ne kadar bizimle paylaşımda bulunusan bizde seni okadar yakından tanır okadar destek oluruz canım... elsetteki herkesin yaşam tarzına göre bir yeme düzeni oluşturması gerek

bunuda ilk defa duyuyorum hastalandım izin alim..

canım ben hafta sonu giremiyorum vaktim olmuyor hafta için tüm gün buradayım hafta sonu olmayım bari...

ha şöyle bende onu diyordum ne izni hasta oldum diye izin mi alınır ozaman kış boyu herkes izinli sayılacak soğuk algınlıkları gripler havada uçuşacak...

hoşşşşşş ben hasta bile olmam grip miş soğuk algınlığıymış bana uğramaz..

evetttttttttttttttt sizler neler yaptınız bilmiyorum ama ben kilo vermeye başladım.. kaç kilo verdiğimi söylemeyeceğim ama iyi bir rakam ve cumaya daha da artırmak istiyorum verdiğim kiloyu bu nedenle hareket etmeye çalışıyorum sürekli.. asansörü kullanmamaya çalışıyorum mesela.. servisten erken inip yürüyorum eve .. evde eliptiğime çıkıyorum ve kilo vermeyi gerçekten istiyorum beynen bu işi hallettim ben gönlüm istiyor çünkü ...
yok canim estagfurillah,boyun posun yerinde.kilolari da gule oynaya verdinmi her sey haarika olucak INSAALLAH
günaydınlarrrr
cuma gün oğlumu dişçiye götürdüm o yüzden erken çıkmak zorunda kaldım fırsatım olmadı tekrar haftasonu da girmeye şimdi günaydın demeden geçmişi bi okuyayım dedim maşşaallah çok güzel yazmışsınız kızlar ben kendimi kötü hissediyorum kilo aldım evet ama aynaya bakınca çok kötü görünüyorum hiç beğenmiyorum ne yapacam bilmiyorum acaip diyet hacvasından çıktım diyetle alakam klmamıştı ama bu sabah itibari ile yürüyüşe başladım inşallah bende toparlayacağım mide kısmım çok rahatsız ediyor beni
zargar cım canım ben haftasonu yazmayınca menü de bildiremedim bu gün itibariyle başlıyorum bende menü bildirmeye
oğlun nasıl oldu bu arada
jujum canım senin adına d çok sevindim senin kilolar geçici idi zaten
neyse benim de büyük oğlan hasta evde kaldı bugün işyeri yarım gün öğleden sonra gidip ev vs toparlayacam kendimşi çok yorgun hissediyorum
SAGOL CNM,ILGILENDIYIN ICIN COK TESEKKUR EDRIM.DAHA IYI SUKURLER OLSUN.
günaydın dünkü menüm

sabah 10.00
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, şekersiz çay

öğle 15.00
5 yk sebze yemeği
2 yk pilav
salata, 1 dilim ekmek

akşam 20.00
2 yk sebze yemeği
1 yk pilav

1 saat yürüyüş
2 lt. su
yav bu qiz bu qiz bu isi biliyor,bi meyve yemeyi de ogrense...

wooooww.haaarikasin.sen diyete yeni baslamanin ve su kaybetmenin avantajini yasiyorsun su anda.
merhabalar arkadaşlar
dün hiç uğrayamadım eşimle tüm gün İstanbul turu yaptık o kadar yürüdük o kadar yürüdük ayaklarım hala ağrıyor
diyeti bozacakta bir şey yemediğimi düşünüyorum
bugün de sabah kalktığımdan beri ev temizliğiyle uğraşıyorum daha da bi ton ütüm var :27::27:
herhalde bugün yaptığım ev işleri epey kalori yaktırmıştır bana :1:
juju tebrik ederim 1.6 çok iyi
zargar canım nereye hemen hasta oldun diye bizde hasta olduk ama burayı terk etmedik aaaa :1::1::1: geçmiş olsun bu arada şimdi nasılsın?
bugün yine tatil başlıyor çarşambaya kadar yine görüşemeyeceğiz bazı arkadaşlarla
ne yapalım kalanlarla tam gaz devam o zamannnnn :52::52:
her zaman gezmelerde cnm.
benim burnum aktimi kacarim durmam:)ha ha ha ha hapsuuuuuuuuu.
offffffff bugün çok sıkıcı yine burası
kimse yok
ben de yok olmak istiyorum:95::113:
ben iki gundur bogazimi yirtmaktan helak oldum,dediler ki haftasonu ondan oyle.eee bu gun de pzrtesi????

iyi geceler her kese.yarin hepimizin menu raporunu not etmeye basliycam INSAALLAH.ve de spora ve de siki diyete .
bakalim kim ne yapicak.
peynir
esra
ebyar

MENU RAPORLARINIZI HIC AKSATMADINIZ ,MENULERI YORUMLADINIZ USTELIK.INSAALLAH zahmetinizin karsiligini alirsiniz
ucunuz de mukemmelsiniz MASAALLAH.

Son düzenleme:
Back
X