Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uygundur şahnur... ben konuyu tam kavrayamadım bu nedenle ses çıkarmadım... sen biliyorsan sorun değil...

evet kızlar 1,5 gün yine yokum ama burayı boşlamayın biliyorsunuz ki çentik atmaya devam ediyorum sonra vay ben bilmiyordum vay ben duymadım demeyin... ..

bu arada yeni üye gördüğünüz yerde yapışın davet edin gelsin aramıza ...
canım beril77 mezun olmuş daha mezun olalı 6 ay olmamış hamile kalmış 13. haftada sanırım düşük yapmış aldığı kiloları vermek için tekrar yarışmak istiyormuş 6 ay geçmediği için mezuniyetinden sonra o yüzden oylamaya sunuldu

iyi aksamlar herkesee:16::16::16::16::16:
iyi skşamlar tatlımm
iyi geceler her kese.yarin hepimizin menu raporunu not etmeye basliycam INSAALLAH.ve de spora ve de siki diyete .
bakalim kim ne yapicak.
peynir
esra
ebyar

MENU RAPORLARINIZI HIC AKSATMADINIZ ,MENULERI YORUMLADINIZ USTELIK.INSAALLAH zahmetinizin karsiligini alirsiniz
ucunuz de mukemmelsiniz MASAALLAH.

bugün ben de menümü yazayım sonunda hazır kendimi diyet moduna sokmuşken

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 yemek kaşığı lor
1 lokma beyaz peynir

ara
1/2 armut

öğle
1/2 kepçe sulu köfte

ara

1/2 elma

akşam
10-11 tane hamsi
salata 1/2 dilim ekmek

su
2,5 lt
spor
tam 1,5 saat tempolu yürüyüş ayaklarım ağrıyoo uzun süredir bu kadar yürümemiştim

korkudan tartıya çıkmadım bu arada bilmiyorum kaç kiloyum ama istediğim kiloda değilim onu biliyorum
haa öğleden sonra tatil olduğu için eve geldim buzdolabının birini boşalttım (2 buzdolabı var) derindondurucuyu aktardım yaprak sarması sardım(derindonduruyucu boşaltmaya uğraşıyorum) akşam yemeğini hazırla bu arada büyük oğln hasta onun nazını çek ancak oturabildim yorgunluktan ölüyorum

canım beril77 mezun olmuş daha mezun olalı 6 ay olmamış hamile kalmış 13. haftada sanırım düşük yapmış aldığı kiloları vermek için tekrar yarışmak istiyormuş 6 ay geçmediği için mezuniyetinden sonra o yüzden oylamaya sunuldu

iyi skşamlar tatlımm

bugün ben de menümü yazayım sonunda hazır kendimi diyet moduna sokmuşken

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 yemek kaşığı lor
1 lokma beyaz peynir

ara
1/2 armut

öğle
1/2 kepçe sulu köfte

ara

1/2 elma

akşam
10-11 tane hamsi
salata 1/2 dilim ekmek

su
2,5 lt
spor
tam 1,5 saat tempolu yürüyüş ayaklarım ağrıyoo uzun süredir bu kadar yürümemiştim

korkudan tartıya çıkmadım bu arada bilmiyorum kaç kiloyum ama istediğim kiloda değilim onu biliyorum
haa öğleden sonra tatil olduğu için eve geldim buzdolabının birini boşalttım (2 buzdolabı var) derindondurucuyu aktardım yaprak sarması sardım(derindonduruyucu boşaltmaya uğraşıyorum) akşam yemeğini hazırla bu arada büyük oğln hasta onun nazını çek ancak oturabildim yorgunluktan ölüyorum
vallahi süpersin ne diyim, başarılar ;)

bugünkü menü

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara 10.00
şekersiz kahve

öğle 12.00
1 kase çorba
3 yk kuru fasülye
3 yk pilav
turşu
1 bardak ayran

akşam 19.30
1 kase çorba
2 yk et kavurma
1 dilim ekmek

30 dk. yürüyüş, 35 dk. slim 6
2 lt.su

bugünkü menü

sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay

ara 10.00
şekersiz kahve

öğle 12.00
1 kase çorba
3 yk kuru fasülye
3 yk pilav
turşu
1 bardak ayran

akşam 19.30
1 kase çorba
2 yk et kavurma
1 dilim ekmek

30 dk. yürüyüş, 35 dk. slim 6
2 lt.su

seninki de gayet güzel canım yaa bir de benim bayram süresince ve düne kadar yediklerimi görseydin böyle demezdin :26:

merhabalar uzun süredir sürekli olmasa da sık sık gelip okuduğum bir takımsınız.eskiden 80-89 topiğinde yazıyordum 2 sene öncesine kadar yan.sonra bir takım olaylar oldu ve grup olarak çekildik ordan.geçen sene mart-haziran süresince dukan yaptım ve 12 kilo verdim.çok da disiplinli gittim kaçamak yapmadan.82 den 70 e düştüm.ama diyeti bırakıp tatlı hamur işi olayına girince bir kaç kilosunu geri aldım.şu an regl olduğum için tam kilomu bilmiyorum.diyet adına da bir şey yapıyor değilim.ama bugün alışverişimi yaptım ve tekrar dukana başlamaya karar verdim .fakat dukan topiğine yazmak istemedim.farklı bir sinerji var burada.acaba siz dukan yapsam da beni kabul eder misiniz?çünkü meyve yemeye özen gösterdiğinizi biliyorum.ama dukanda meyve yok.fakat dukan bugüne kadar cevap alabildiğim tek diyet.belki sınırsız ve alternatifi bol bir diyet diye.onu yaparken yine suyum sporum yeşilçayımı ihmal etmedim.

sadece sormak istedim.kabul edemeyiz derseniz canınız sağ olsun.ama kontrollü oluşunuz ve motivasyonunuz çok iyi bence.amacım ben yapamıyorum bana yardım edinden çok ben size siz de bana destek olun demek.

cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada boyum 1,65 sanırım 74 üm.regl öncesi son tartıda öyleydi.35 yaşındayım öğretmenim

merhabalar uzun süredir sürekli olmasa da sık sık gelip okuduğum bir takımsınız.eskiden 80-89 topiğinde yazıyordum 2 sene öncesine kadar yan.sonra bir takım olaylar oldu ve grup olarak çekildik ordan.geçen sene mart-haziran süresince dukan yaptım ve 12 kilo verdim.çok da disiplinli gittim kaçamak yapmadan.82 den 70 e düştüm.ama diyeti bırakıp tatlı hamur işi olayına girince bir kaç kilosunu geri aldım.şu an regl olduğum için tam kilomu bilmiyorum.diyet adına da bir şey yapıyor değilim.ama bugün alışverişimi yaptım ve tekrar dukana başlamaya karar verdim .fakat dukan topiğine yazmak istemedim.farklı bir sinerji var burada.acaba siz dukan yapsam da beni kabul eder misiniz?çünkü meyve yemeye özen gösterdiğinizi biliyorum.ama dukanda meyve yok.fakat dukan bugüne kadar cevap alabildiğim tek diyet.belki sınırsız ve alternatifi bol bir diyet diye.onu yaparken yine suyum sporum yeşilçayımı ihmal etmedim.

sadece sormak istedim.kabul edemeyiz derseniz canınız sağ olsun.ama kontrollü oluşunuz ve motivasyonunuz çok iyi bence.amacım ben yapamıyorum bana yardım edinden çok ben size siz de bana destek olun demek.

bu arada boyum 1,65 sanırım 74 üm.regl öncesi son tartıda öyleydi.35 yaşındayım öğretmenim

hoşgeldin wisper aramıza aslında bizde şu ara yeni eleman arıyorduk eğer katılımın düzenli olursa neden olmasın ben kaptan yardımcısıyım şu ara düzenli bir diyet uygulayamıyorum maalesef o yüzden biraz kilo aldım vermeye çalışıyorum bizim kaptanda zamanında dukan yapıp çok güzel kilo vermiş ama sonrasında geri almış dukan yaparak tabiiki takıma katılabilirsin bizim aslında amacımız diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmek yalnız yarın pek katılım olmayabişir tatilde biraz sessiz oluyor burası ilk sayfadaki kurallarımızı da okuduysan seninle beraber devam edebiliriz

Toplight,cnm senin davet ettigin üye,kabul etmiş,ben de buyur ettim,yarın sabah baslıycak İNŞAALLAH

evet canım gördüm bende sayfaın linkini verdim yalnız sen katılmak isteyenler kısmında başka bir takımın davet ettiği kişiyi çağırmışsın orda düzeltme yaptım canım ben üye çağırırken takıma dikkat et de başka takım çağırmadan yakalayalım ok mi tatlım iyi gecelerr

kızlar çok gaza gelmiş durumdayım, siz nerdesiniz yaa, 1 ay içinde hepimiz 6 kilo verelim mi mesela, her hafta 1,5 kilodan gideriz yani, taş gibi hatunlar olalım yaa!

Günaydın every body ;)))
Gunaaydiiin
kızlar çok gaza gelmiş durumdayım, siz nerdesiniz yaa, 1 ay içinde hepimiz 6 kilo verelim mi mesela, her hafta 1,5 kilodan gideriz yani, taş gibi hatunlar olalım yaa!
Cok cok cok istiyorum ben varim

Hosgeldin canim.

28 ekim pazartesi
Sabah
2 dilim ekmek
2dilim peynir
1 salatalik
1 bardak yesil cay

Oglen
2 tavuk kanat
Ayran

Aksam
1 kadeh şarap
1 elma
2 dilim peynir

Yarim saat yuruyus
2 litre su

28 ekim pazartesi
Sabah
2 dilim ekmek
2dilim peynir
1 salatalik
1 bardak yesil cay

Oglen
2 tavuk kanat
Ayran

Aksam
1 kadeh şarap
1 elma
2 dilim peynir

Yarim saat yuruyus
2 litre su

çok ist6ediğin gerçekten menünde belli oluyor, süpersin,, başarılı olacağız böyle devam edelim ;)

Sizin ne çok tatiliniz oluyor yaaa
Sorma ya tatilmis bende repsiyon daveti olunca farkettim
Ya önce dişim sonra boğazım şimdi qrip sebebiyle sadece çay içe biliyorum ya.kabız yapıyor o da beni
Allah şifa versin. Hastalık zor bugün sabaha kadar tifo olduğumu düşünüyordum. Agrilarim hafifleyince vazgeçtim hastaneye gitmekten
hep beraber callanetics egzersizleri yapalım mı mesela, link atıyorum, çok işe yarıyormuş 21 günde değişimi görebiliyormuşuz :8::8::8:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

O biraz ağır kaçar bana kitabını indirip okumuştum. Videolarinida indirdim a ma onu kilo Koruma doneminde yapmayi düşünmüştüm.

Sorma ya tatilmis bende repsiyon daveti olunca farkettim

Allah şifa versin. Hastalık zor bugün sabaha kadar tifo olduğumu düşünüyordum. Agrilarim hafifleyince vazgeçtim hastaneye gitmekten

O biraz ağır kaçar bana kitabını indirip okumuştum. Videolarinida indirdim a ma onu kilo Koruma doneminde yapmayi düşünmüştüm.

denedin mi bu egzersizi, gerçekten ağırmı yani, basit gibi görünüyo ama

Back
X