- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.501
canım beril77 mezun olmuş daha mezun olalı 6 ay olmamış hamile kalmış 13. haftada sanırım düşük yapmış aldığı kiloları vermek için tekrar yarışmak istiyormuş 6 ay geçmediği için mezuniyetinden sonra o yüzden oylamaya sunulduuygundur şahnur... ben konuyu tam kavrayamadım bu nedenle ses çıkarmadım... sen biliyorsan sorun değil...
evet kızlar 1,5 gün yine yokum ama burayı boşlamayın biliyorsunuz ki çentik atmaya devam ediyorum sonra vay ben bilmiyordum vay ben duymadım demeyin... ..
bu arada yeni üye gördüğünüz yerde yapışın davet edin gelsin aramıza ...
iyi skşamlar tatlımmiyi aksamlar herkesee![]()
iyi geceler her kese.yarin hepimizin menu raporunu not etmeye basliycam INSAALLAH.ve de spora ve de siki diyete .
bakalim kim ne yapicak.
peynir
esra
ebyar
MENU RAPORLARINIZI HIC AKSATMADINIZ ,MENULERI YORUMLADINIZ USTELIK.INSAALLAH zahmetinizin karsiligini alirsiniz
ucunuz de mukemmelsiniz MASAALLAH.
bugün ben de menümü yazayım sonunda hazır kendimi diyet moduna sokmuşken
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 yemek kaşığı lor
1 lokma beyaz peynir
ara
1/2 armut
öğle
1/2 kepçe sulu köfte
ara
1/2 elma
akşam
10-11 tane hamsi
salata 1/2 dilim ekmek
su
2,5 lt
spor
tam 1,5 saat tempolu yürüyüş ayaklarım ağrıyoo uzun süredir bu kadar yürümemiştim
korkudan tartıya çıkmadım bu arada bilmiyorum kaç kiloyum ama istediğim kiloda değilim onu biliyorum
haa öğleden sonra tatil olduğu için eve geldim buzdolabının birini boşalttım (2 buzdolabı var) derindondurucuyu aktardım yaprak sarması sardım(derindonduruyucu boşaltmaya uğraşıyorum) akşam yemeğini hazırla bu arada büyük oğln hasta onun nazını çek ancak oturabildim yorgunluktan ölüyorum