- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #99.961
günaydınlarr bu hafta sadece 200 gr verebilmişim kusura bakmayın izne ayırıyorsun dimi jujum fırsat buldukça geleceğim tabiki de
ipek cim geçmiş olsun sana hakkaten verilmiş sadakanız varmış kızında bir an önce iyileşir sen nijerdeysin dimi? eşim haftaya güney sudan a gidiyor bi aksilik olmazsa ordan da nijer e geçecek 1 hafta 10 gün oralarda olacak öyle olunca oğlanı hastaneye yatırma işini onun dönüşüne erteledik benden haberler bu kadar
gijicash
bugünle birlikte 5 gündür bizimle
günlük 5 mesaj kuralına bir gün uydu
kalan günlerde 4 msj...3 msj...2 msj... ve bugün 1. msj..
Bu şekilde bir ayna tutulacağını farkedememişim
evet kesinlikle yolu daha uzun olan arkadaşların bence de sık sık fikir alışverişinde bulunması lazım
uykun öyle az felan değil ki canım gerekli olan uykuyu alıyorsun sen zaten... bir süre çikolata ile olan ilişkini tamamen kes.. tarçın çayı iç tatlı isteğini frenler
takıma girme konusunu takım arkadaşlarıma bırıktım...
şöyle söyleyeyim ben ilk geldiğim dönemlerde değil 5 mesaj 20-30 mesaj yazardım .. ne yediğimi ne yiyeceğimi her şeyimi yazar motivasyonumu tavan tutardım...
hatta bir dönem yemeden önce menü paylaşıp onu mu yesem bunu mu yesem fikir aldığım olmuştu...
evet kesinlikle yolu daha uzun olan arkadaşların bence de sık sık fikir alışverişinde bulunması lazım
zorunluluklar farklı ama her gün de bahaneler olmamalı
bu hem gruptaki arkadaşların hem de kendinizin motivasyonunu kırar
ben bu hafta çok gayret ettim ama topiğe geliyorum herkeste bi rehavet tüm havam kaçıyor
böyle grup olunmaz olunsa da verim alınmaz
uykun öyle az felan değil ki canım gerekli olan uykuyu alıyorsun sen zaten... bir süre çikolata ile olan ilişkini tamamen kes.. tarçın çayı iç tatlı isteğini frenler
takıma girme konusunu takım arkadaşlarıma bırıktım...
şöyle söyleyeyim ben ilk geldiğim dönemlerde değil 5 mesaj 20-30 mesaj yazardım .. ne yediğimi ne yiyeceğimi her şeyimi yazar motivasyonumu tavan tutardım...
hatta bir dönem yemeden önce menü paylaşıp onu mu yesem bunu mu yesem fikir aldığım olmuştu...
Takımıma girip girmeyeceğimi bugün öğrenebilirim değil mi?
Tarçınlı çayı içeceğim bugün not aldım.kök zencefilim de var ikisi iyi olur sıcak sıcak
20-30 mesaj yazma biraz vakitle de sınırlı benim açımdan.
Bu hafta yazılı haftam.artı sınıflarda göstereceğim görseller ve videolar için de netteki diğer forumları inceliyorum.
Öğretmenim öğlenciyim.
Iki kızım var biri 7 diğeri 10 yaşında
Birinci sınıf olunca daha meşgul olmam gerekiyor onunla.bunun dışında haftanın üç günü korodayım.
Isteyerek yazmamazlık yapmıyorum.
Durumumu göz önünde bulunduracak karar verirsiniz artık
Çıkmam lazım evi toplayıp yemek yapacağım
Az kalorili bol sulu bir gün diliyorum herkese.bu da şu ana kadar içtiğim su.şişemi ayarladım ve 750 ml bitti bile
Eki Görüntüle 853951
Yok canım ben nijerde değil nijeryadayım.sizede çok geçmiş olsun.rabbim şifalar versingünaydınlarr bu hafta sadece 200 gr verebilmişim kusura bakmayın izne ayırıyorsun dimi jujum fırsat buldukça geleceğim tabiki de
ipek cim geçmiş olsun sana hakkaten verilmiş sadakanız varmış kızında bir an önce iyileşir sen nijerdeysin dimi? eşim haftaya güney sudan a gidiyor bi aksilik olmazsa ordan da nijer e geçecek 1 hafta 10 gün oralarda olacak öyle olunca oğlanı hastaneye yatırma işini onun dönüşüne erteledik benden haberler bu kadar
Allah razı olsun canım Rabbim kimseyi çocuğuyla imtihan etmesinSahnurcum tekrar gecmis olsun saglik cok onemli.
Ipekcim sana da cok gecmis olsun
Cocugum yok bilemiyorum ama cok yiprandiginizi onlar hastayken sizin daha cok uzuldugunuzu biliyorjm allah her ikisinede acil sifalar versin
***5.Takım 334. Etap***
*JUJU*(86,50 / / / % )
eriğim( 58,70 /62,6/ -1,95/ % -3,32 ) 332.etapta izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
ipekyol51 ( 77,70 / 78,00 / 0,30 / % -0,39 )
toplight ( 72,00 /71,80 / 0,20 / % 0,28 ) izinli
oluroylebazen ( 77,50 / / / % )
esrasi ( 66,70 / / / % )
zargarpur ( 68,40/ / / % )
tuğba-serdar ( 72,00 / / / % )
ebyar ( 57,50 / 57, 00 / 0.50/ % 0.87 )
wisper( 74.6 / 74 / 0.30/% 0.40 ) yeni üye hedef kilo: 65
gejicash( 67.4 / 64.8 / 2.60/% 3.86 ) yeni üye hedef kilo: 53
bsrmhmmt( / / /% ) yeni üye hedef kilo:
coznur ( / / /% ) yeni üye hedef kilo:
5.takım ortalaması:[TABLE="width: 320"]
[TR]
[TD="colspan: 5"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/B]
jujum ben lisatyi düzenledim demek ben 3 gün mesaj yazmamışım haa kusura bakmayın ama malum bu dönem biraz sıkıntılı
Hoşçakalın kendinize iyi bakın.görüşürüz İNŞAALLAH.gerçekten burda olmamın şimdilik bir anlamı yok.diyete konsantre oldugum zaman dönerim İNŞAALLAH
ipek cim seni de izinli yazdım listeye jujum sen ne yaptın kilonu hala yazmamışsın canım yaa merak ettim
bence de yeni arkadaşlar listeye girsinler ama şöyle bir önerim var kaçamak vs yapmamak şartı ile madem 5 mesaj kuralına pek uyulamıyor kaçamak vs yapıp kilo aldıkları ilk hafta çıkarılısınlar çok mu acımasız oldu?
listeyi son bi kez düzenlicem kendi kilomu da ozaman eklerim biraz işim var bugün ... halledeceğim ama
Zargar izin istemisti izin icin bildirimsiz izin alcak galibada tugbada yok ortada bildirim bu saate kalmazdi bizdemaymunda esrada coznur burdasin kg kac bildirirmisin bsrm.. sende bildirim yapmadin bildirim saatini mi uzattiniz jujum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?