- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.461
Tamam kaptan ben bu hafta yokum diye anladim peki biz cuma gunu kilomuzu yazarkan bir hafta oncekini yazmamiza gwrek varmi birde biz simdi kac kisiyiz
kaptanım bir önerim olacak,mesajlarımızı günlük olarak saysak devamlılığı korumak adına,sanki pek kimseler uğramıyo gibi geliyor bana:26:.
Bu haber canımı çok sıktı çünkü diskalifiyeden haberim yoktu,çok fazla vakit geçirememiştim o takımda,o sıralar tam motive olamamıştım çünkü neyse inşaallah bi aksilik çıkmaz da devam ederim bu takımla
dün yazamadım biraz rahatsızdım kızlar o yüzden dünkü menümü hiç yazmıyım fazla bişey yok cünkü diş agrısı yüzünden ayakta zor durdum başlangıç kilom 70 di kadiş cim şimdide 10 gr vermişim cuma tartılmada ama takımda ismim geçmiyo neden anlamadım
Canım hiç korkma ve kararlı ol,canın bişey çektiğinde o gelinliğe sığamayacağını hayal et,ve nefsini köreltmek için en masum olanlarından az yemeye çalış .kızlar ben şimdiden menümü paylaşmak istiyorum sabah galeta ve şekersiz çay dişimden dolayı da az yemeye başladım iyimi oldu ne :)
saat 10 da yeşil çay ve galeta
aralarda hep galeta yiyorum çükü bayılıyorum tadına hele susamlısı :)
öglen yarım ekmek ve çorba içiçem sadece
akşam annemin günü var malsef inşallah fazla kaçırmam diyorum ama cok güzel şeyler oluyo ya
Evet canım ben de daha önce yapmıştım ve gerçekten işe yarıyor,dün ayakkabıları aldım ama daha başlayamadım yoğunluktan,şimdilik sadece merdivenleri inip çıkmakla yetiniyorum,ekiden asansör kullanıyordum en azından onu bırakmaya çalışıyorum.Ben yapmistim ise yaramistu cok keyifli
Gecmis olsun canim
Evde olunca cok duzenli oluyor insan
Gelir bencr gunlerde zor diyete uymak ertesi gun dengelersin artik
çok sevindim canım,aslında çok kararlı bir üyeyimdir ama o sıralar motive olamamıştım,zaten kilomdanda anlarsın,o sıralar 80mişim şimdi 86ya çıktımtakımlardan olumsuz yanıt gelmedi
yarışmadasın yani canım
ama senden ricam herhangi olumsuzlukta benim haberim olsun
gelemezsen ara vercek olursan yani
Ben varım canım bugün başalayalımEvet arkadaslar ben de yuklememi yaptim ve guzelce dinleniyorum. Yarin nasipse Leslie ye basliyorum hazirlik olsun diye pazar pazar basliyim dedim. Pazartesiden itibaren bana katilmak isteyen var mi birlikte yapalim. Dolayisiyla eyvah bugun atladim arkadaslara ne diyecegim dusuncesiyle hep birlikte yapariz gibi geliyor. Ne dersiniz bana katilmak isteyen var mi? Hergun kontrol ederiz birbirimizidaha keyifli olur belki
menü kötü değil aslında ama araların miktarını kısıtlamaya dikkat et,sen kendine ayrı bir tabağa yemen gereken kadarını al ve bu bitince daha yemeyeceğim de kendi kendine,sınırlandırma şart.Cumartesi menum yani bugun cozuttum biraz
Kahvalti yapamadim yukleme vardi
Ogle 13:30
2 haslanmis yumurta
1 simit
4 zeytin
Ara 15:00
Kuruyemis ama abarttim biraz
Aksam 19:00
Balik
Bol salata
Misafir geldi misir almislar patlatalim diye ve ben yaptim ve yedim ;((((
Hep kacamak yapinca bu sekilde pisman olmak zorunda miyim? Yerken niye aklim yeter dur diyemiyor
inşaallah,bu sefer ben de daha hızlı kilo vericem gibi hissediyorum,sakın birbirimzi bırakmayalım kızlaaar.kızlar hafta derece yapmalıyız ben inanıyorum buna aktif üyelerimiz kilo veriyor
Canım yapma, kanındaki karbonhidratlardan biran önce uzaklaşmaya çalış,sonra göreceksin bak daha canın pasta börek istemeyecek eskisi kadar.Herzaman olan gene oldu oglen hamurisi yiyince aksam kendimi engelleyemedim cok uzur dilerim ama soz tarida son bu hafya
Canım kaptanımız seni bilgilendirir ama ben de yazayım;Merhaba kizlar kusura bakmayin ugrayamadin bir kac gun ama simdi motivosyonlu olarak geri geldim kizlar bana takim kurallarini yazar misiniz ben bilmiyorum ya ona gore tam uygulamak istiyorum yarin gorusmek uzere hoscakalinnnn:)))
canım bu sıralar bizim nette sorun var sık sık kesiliyor,ben de hemen sabahtan fırsat bulmuşken yazayım diyorum,olurda beni görmezseniz bu sıralar haberiniz olsun yani.herkese güzel pazarlar
inşaallah,bu sefer ben de daha hızlı kilo vericem gibi hissediyorum,sakın birbirimzi bırakmayalım kızlaaar.
Canım yapma, kanındaki karbonhidratlardan biran önce uzaklaşmaya çalış,sonra göreceksin bak daha canın pasta börek istemeyecek eskisi kadar.
Canım kaptanımız seni bilgilendirir ama ben de yazayım;
1-hergün en az 5 mesaj yazmak ve spor,su menü bilgilerini paylaşmak.
2-cuma günü 14.00e kadar kilo bildirimini yapmak
buraya nekadar çok uğrarsan motivasyonun okadar artar hem de birbirimize bu süreçte yardımcı olmuş oluruz,başarılar canım.
Cumartesi menum yani bugun cozuttum biraz
Kahvalti yapamadim yukleme vardi
Ogle 13:30
2 haslanmis yumurta
1 simit
4 zeytin
Ara 15:00
Kuruyemis ama abarttim biraz
Aksam 19:00
Balik
Bol salata
Misafir geldi misir almislar patlatalim diye ve ben yaptim ve yedim ;((((
Hep kacamak yapinca bu sekilde pisman olmak zorunda miyim? Yerken niye aklim yeter dur diyemiyor
ne yedın bacım benmı goremıyorunTamam cnm sik sik ugramaya caliscam benim yaramazimda firsat buldukca
Menum
Sabah ( kahvalti yapmadim cunku erkenden disari ciktik firsat bulamadim)
Ara Yok maalesef
Ogle vejeterjanli burger cok kucuk boy cips
Ara Yok
Aksam meyve cunku bugun kolorimi aldim yeterince
Spor 100 mekik 20 dakka halehup birde10 dakka egzersizzz hareketi
Su 3 litre su:))))
ne yedın bacım benmı goremıyorunTamam cnm sik sik ugramaya caliscam benim yaramazimda firsat buldukca
Menum
Sabah ( kahvalti yapmadim cunku erkenden disari ciktik firsat bulamadim)
Ara Yok maalesef
Ogle vejeterjanli burger cok kucuk boy cips
Ara Yok
Aksam meyve cunku bugun kolorimi aldim yeterince
Spor 100 mekik 20 dakka halehup birde10 dakka egzersizzz hareketi
Su 3 litre su:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?