Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım bir önerim olacak,mesajlarımızı günlük olarak saysak devamlılığı korumak adına,sanki pek kimseler uğramıyo gibi geliyor bana:26:.

yukarıda numaralandırdığım şekil olacak numaralandırma işlemi

bi de siz gelen gelmeyen pek takılmayın kızlar ben onları yazıyorum hafızaya zaten belli kriterleri aşamayan listede olamaz

takımlardan olumsuz yanıt gelmedi
yarışmadasın yani canım
ama senden ricam herhangi olumsuzlukta benim haberim olsun
gelemezsen ara vercek olursan yani

Kaptan benden bir kilo hedefim cunku bu hafta cokkacirdigim iicin daha dikkat. Edicem

deneme haftası var canım bu hafta aktifliğine göre listede olabilirsin

Herzaman olan gene oldu oglen hamurisi yiyince aksam kendimi engelleyemedim cok uzur dilerim ama soz tarida son bu hafya

Evet arkadaslar ben de yuklememi yaptim ve guzelce dinleniyorum. Yarin nasipse Leslie ye basliyorum hazirlik olsun diye pazar pazar basliyim dedim. Pazartesiden itibaren bana katilmak isteyen var mi birlikte yapalim. Dolayisiyla eyvah bugun atladim arkadaslara ne diyecegim dusuncesiyle hep birlikte yapariz gibi geliyor. Ne dersiniz bana katilmak isteyen var mi? Hergun kontrol ederiz birbirimizi daha keyifli olur belki

Cuma menum

Sabah 09:00
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Yarim demet maydonoz

Ogle 12:30
4 yk sebze yemegi
4 yk makarna
2 yk yogurt

Ara 16:00
1 elma
1 gofret

Aksam 20:30
6 adet kahnibahar kizartmasi ;(

Cumartesi menum yani bugun cozuttum biraz

Kahvalti yapamadim yukleme vardi

Ogle 13:30
2 haslanmis yumurta
1 simit
4 zeytin

Ara 15:00
Kuruyemis ama abarttim biraz

Aksam 19:00
Balik
Bol salata

Misafir geldi misir almislar patlatalim diye ve ben yaptim ve yedim ;((((

Hep kacamak yapinca bu sekilde pisman olmak zorunda miyim? Yerken niye aklim yeter dur diyemiyor

Merhaba kizlar kusura bakmayin ugrayamadin bir kac gun ama simdi motivosyonlu olarak geri geldim kizlar bana takim kurallarini yazar misiniz ben bilmiyorum ya ona gore tam uygulamak istiyorum yarin gorusmek uzere hoscakalinnnn:)))

Günaydın bayanlar,nasılsınız?Dün 2 tane günüm vardı hani,çok şükür korktuğum gibi geçmedi,dünkü yediklerimi yazayım:
sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 zeytin,çay
öğle
5 adet ızgara köfte(küçüktü köfteler)2 kaşık bulgur pilavı
ara
3 adet küçük tavuk köfte
1 elma,biraz leblebi
akşam
3 kaşık kısır
1 dilim sütlü tatlı
1 küçük poğaça

Bugün sabah tartıda eksileri gördüm,inşaallah bugün de aynı kararlılıkta geçer günüm.

Canım hiç korkma ve kararlı ol,canın bişey çektiğinde o gelinliğe sığamayacağını hayal et,ve nefsini köreltmek için en masum olanlarından az yemeye çalış .

Ben yapmistim ise yaramistu cok keyifli
Gecmis olsun canim
Evde olunca cok duzenli oluyor insan
Gelir bencr gunlerde zor diyete uymak ertesi gun dengelersin artik
Evet canım ben de daha önce yapmıştım ve gerçekten işe yarıyor,dün ayakkabıları aldım ama daha başlayamadım yoğunluktan,şimdilik sadece merdivenleri inip çıkmakla yetiniyorum,ekiden asansör kullanıyordum en azından onu bırakmaya çalışıyorum.

takımlardan olumsuz yanıt gelmedi
yarışmadasın yani canım
ama senden ricam herhangi olumsuzlukta benim haberim olsun
gelemezsen ara vercek olursan yani
çok sevindim canım,aslında çok kararlı bir üyeyimdir ama o sıralar motive olamamıştım,zaten kilomdanda anlarsın,o sıralar 80mişim şimdi 86ya çıktım.

Ben varım canım bugün başalayalım.

menü kötü değil aslında ama araların miktarını kısıtlamaya dikkat et,sen kendine ayrı bir tabağa yemen gereken kadarını al ve bu bitince daha yemeyeceğim de kendi kendine,sınırlandırma şart.

kızlar hafta derece yapmalıyız ben inanıyorum buna aktif üyelerimiz kilo veriyor
inşaallah,bu sefer ben de daha hızlı kilo vericem gibi hissediyorum,sakın birbirimzi bırakmayalım kızlaaar.
Herzaman olan gene oldu oglen hamurisi yiyince aksam kendimi engelleyemedim cok uzur dilerim ama soz tarida son bu hafya
Canım yapma, kanındaki karbonhidratlardan biran önce uzaklaşmaya çalış,sonra göreceksin bak daha canın pasta börek istemeyecek eskisi kadar.
Merhaba kizlar kusura bakmayin ugrayamadin bir kac gun ama simdi motivosyonlu olarak geri geldim kizlar bana takim kurallarini yazar misiniz ben bilmiyorum ya ona gore tam uygulamak istiyorum yarin gorusmek uzere hoscakalinnnn:)))
Canım kaptanımız seni bilgilendirir ama ben de yazayım;
1-hergün en az 5 mesaj yazmak ve spor,su menü bilgilerini paylaşmak.

2-cuma günü 14.00e kadar kilo bildirimini yapmak

buraya nekadar çok uğrarsan motivasyonun okadar artar hem de birbirimize bu süreçte yardımcı olmuş oluruz,başarılar canım.

canım bu sıralar bizim nette sorun var sık sık kesiliyor,ben de hemen sabahtan fırsat bulmuşken yazayım diyorum,olurda beni görmezseniz bu sıralar haberiniz olsun yani.herkese güzel pazarlar

canım bu sıralar bizim nette sorun var sık sık kesiliyor,ben de hemen sabahtan fırsat bulmuşken yazayım diyorum,olurda beni görmezseniz bu sıralar haberiniz olsun yani.herkese güzel pazarlar

Canim neredesin bilmiyorum ama bizim de hem is yerinde hem evde surekli kopuyor internet. Tam bir mail yaziyorum gondericem a bi bakmisim kopmus yine ara ki bulasin.

nezAman dıyete baslasam mısafırım eksık olmaz bugun süper gectı ama yarın gene mısafırım var hamurısı yapıcam

menum kahvaltı 1dilim ekmek 1 yumurta 50gr lor maydonozkıvırcık 2 zeytın 1tatlı kasıgı tahınpekmez
ara mandalına
ogle yarım yumurta 4 cevız 2kasık asure bitki cayı
aksam sutlu spıcel k
ara neskafe
su 3lt spor yok

Tamam cnm sik sik ugramaya caliscam benim yaramazimda firsat buldukca
Menum
Sabah ( kahvalti yapmadim cunku erkenden disari ciktik firsat bulamadim)

Ara Yok maalesef

Ogle vejeterjanli burger cok kucuk boy cips

Ara Yok

Aksam meyve cunku bugun kolorimi aldim yeterince

Spor 100 mekik 20 dakka halehup birde10 dakka egzersizzz hareketi
Su 3 litre su:))))

simit olmasamıymıs acaba ben hem pişman hende midem bulanıyor artık az yemeye alıstım cok yıyınce kotu oluyorm

ne yedın bacım benmı goremıyorun

ne yedın bacım benmı goremıyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…