Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet tebrikler tatlım
yeni takımda umarım daha çok motive olursun
arada uğra ama bırakma bizi hemen:ssz::ssz::ssz:

tesekkur ederım canım ugrarım elbett ınsaallah 5. takımada dort elle sarılacak yarısmacılar gelır:38:

kızlar nasılsınız
ben bugun evd eful temizlik yaptım
malesef 2 ögün tüketebildim
ve çok yorgunum yatacağım sanırım hemen

Merhaba arkadaslar
Ben yeni katıldım aranıza.sanırım iki hafta deneyeceksiniz beni degil mi :)
kendimi tanıtayım ben 26 yasında,matematik ogretmeniyim.5 aylık bi oglum var.İlk evlendigimde 62 kiloydum.Boyum 1.70
Hamile kaldıgımda 68 dim.suan 80 kiloyum :(:(:( bu durum kahrediyor beni.sut olsun diye devamlı birseyler yiyorum .bir hafta aburcuburu kesip ekmegi azalttım.3 kilo verdim.ama bi grup dayanısması olmazsa isim zor.buraya devamlı bikdirecegim icin sanırım cok daha kolay olacak isim.baska bir bilgi yazmam gerekiyor mu?bir de kilo yuzdesini hesaplamayı anlamadım ben.yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaslar
Ben yeni katıldım aranıza.sanırım iki hafta deneyeceksiniz beni degil mi :)
kendimi tanıtayım ben 26 yasında,matematik ogretmeniyim.5 aylık bi oglum var.İlk evlendigimde 62 kiloydum.Boyum 1.70
Hamile kaldıgımda 68 dim.suan 80 kiloyum :(:(:( bu durum kahrediyor beni.sut olsun diye devamlı birseyler yiyorum .bir hafta aburcuburu kesip ekmegi azalttım.3 kilo verdim.ama bi grup dayanısması olmazsa isim zor.buraya devamlı bikdirecegim icin sanırım cok daha kolay olacak isim.baska bir bilgi yazmam gerekiyor mu?bir de kilo yuzdesini hesaplamayı anlamadım ben.yardımcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloları verirsin burada. Ben de çok eski sayılmam ama hedef kilonu belirtirsen sanırım tamam olacak :)

Pek kimse yazmıyor sanırım bu grupta.konu basında yediklerimizi yazacagımız soylenmis.ben bu sabah bol sebzeli menemen yedim azıcık ekmek blmiraz peynir zeytinle.oglen meyve yedim sadece aksam da corba taze fasulye biraz pilav salata ekmek yok.gun icinde suana kadar 2 litre su ictim ama bu yatana kadar 3 u gecer.saat 7 den sonra hicbirsey yemeyecegim insallah.ama bol su ve sut cayı

Yarın ise giderken rebook larımı giyeyim bari.easytone almıstım gecen sene yuruyuslerde kullanmak icin.bacak ve kalcayı gercekten sıkılastırıyor.bayadır giymiyordum madem kilo verecegiz herseyimiz tam olsun.gunde 45 dk yuruyorum.dersanede ogretmenlm.oglen arasında kayınvalidemin evine yuruyorum bebisi emzirmeye gidiyorum.bu da hergun yuruyus lmkanı saglıyor.bakalım nasıl bir hafts olacak

Yarın ise giderken rebook larımı giyeyim bari.easytone almıstım gecen sene yuruyuslerde kullanmak icin.bacak ve kalcayı gercekten sıkılastırıyor.bayadır giymiyordum madem kilo verecegiz herseyimiz tam olsun.gunde 45 dk yuruyorum.dersanede ogretmenlm.oglen arasında kayınvalidemin evine yuruyorum bebisi emzirmeye gidiyorum.bu da hergun yuruyus lmkanı saglıyor.bakalım nasıl bir hafts olacak

Aaaa super iste. Birara ben de 4 km yuruyordum ama hava bozunca ben de bozuldum ;) ise yuruyerek gidiyordum ama terleyince kotu oluyor. Neyse umarim iyi bir hafta olur.

Pek kimse yazmıyor sanırım bu grupta.konu basında yediklerimizi yazacagımız soylenmis.ben bu sabah bol sebzeli menemen yedim azıcık ekmek blmiraz peynir zeytinle.oglen meyve yedim sadece aksam da corba taze fasulye biraz pilav salata ekmek yok.gun icinde suana kadar 2 litre su ictim ama bu yatana kadar 3 u gecer.saat 7 den sonra hicbirsey yemeyecegim insallah.ama bol su ve sut cayı

Walla menu gayet guzel bence. Insallah 7 den sonra birsey yemezsin super olur ozaman

Bugunku menum

Sabah 09:00
Yarim pogaca

Ogle 13:40
1 adt sucuklu yumurtali tost
1 diyet kola

Aksam 17:30
1 kase corba

Aksam tekrar 20:00
1 dilim ekmek
Ceyrek porsiyon kiymali yumurta

Gun boyu 3 lt su spor yok

Kizlar buarada farkettim ki kisin ben spor yapamiyorum ya da vakit bulamiyorum hep bir bahanem oluyor yani Leslie cok hosuma gitti ama 1 saat suruyor cok uzun yani. Trambolin arastiriyorum bu hafta alacagim nasipse

Trambolin i evde mi kullanacaksın canım?buyuk degil mi ya?faydası ne

Egzersiz icin 90-100-120cm lik ozel kucuk trambolinler var. internette de cok eglenceli videolar var. gunde 20 dk ziplasam yeter en azindan hic spor yapmamaktan iyidir. Kosu bandi alacaktim ki kosu bandindan daha iyi terlettigini ogrendim netten. Bakalim deneyecegim. Egzersiz egzersizdir

Back
X