- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.321
Bugunku menumu paylasıyorum kızlar ( hic basarılı degil idare edin bugunluk)
sabah bir acma biraz beyaz peynir ve sekersiz cay
Oglen mercimek corbası iki kasık pilav bir kasık patates ( bunlar cıktı yemekte mecburen)
aksam ızgara et iki dilim kızarmıs ekmek salata ayran
Saat 20.30 da bir bardak meyvesuyu ve sonra hicbirsey yiyip icmedim
Ama cok basarısızdım bugun.umarım bu hafta toparlarım durumu.yeni arkadaslar ve kaptanla daha da basarılı olacagımı umuyorum
Sevgili durumda
Blraz daha arastırdım bira mayası kapsulu gercekten faydalı gorunuyor fakat sanırım ancak internetten siparis ediliyor.bu hafta ici siparis vermeyi planlıyorum.
Sen ne zamandır kullanıyorsun?sut miktarın nasıl suan?ve gunde kac tablet kullanıyorsun ?
Kurallara sevindim 3 haftadır takımda 2 kişi paylaşıp durduk nerdeyse vazgeçecektim.şimdi daha iyi sabah başlıyorum yeni kurallarınızla.bu arada yeni bişiyler denemek istiyorum yağ yakan çorba tarifi öğrendimndim onumu denemeliyim yoksa bildiğiniz varmı
Oglen mercimek corbası iki kasık pilav bir kasık patates ( bunlar cıktı yemekte mecburen)
Ama cok basarısızdım bugun.umarım bu hafta toparlarım durumu.yeni arkadaslar ve kaptanla daha da basarılı olacagımı umuyorum
Kurallara sevindim 3 haftadır takımda 2 kişi paylaşıp durduk nerdeyse vazgeçecektim.şimdi daha iyi sabah başlıyorum yeni kurallarınızla.bu arada yeni bişiyler denemek istiyorum yağ yakan çorba tarifi öğrendimndim onumu denemeliyim yoksa bildiğiniz varmı
Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
6 zeytin
Ara
2 mandalina
1 kivi
Öğle
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
Nesfif+süt
Akşam
3 tabak çorba
Tamam canım saatler olarak en son yemek yedigim saati yazıyordum .su ve sporu unutmusum canım uyardıgın icin sagol.
Zor canım bizimki de daha cıkarmadı ama kusma istahsızlık bizdede var.
Dis icin krem verdi doktorumuz.dentinox diye.baya rahatlatıyor agrısı kasıntısını kesiyor.
Ben 86 kiloyla dogum yaptım canım.ikinci haftamda 72 kiloya dustum ama sut yetmiyor onu ye bunu ye dediler hoop sistim geri 82 oldum ama simdi 76 yım bunada sukur
Kızlar yazamıcam bugun cok dua edin aile ici bi durum
Doğru besinler bir araya geldiği zaman yeğ yakıcı oluyor gerçekten. Ama benim o şekilde özel bir formlüm yok. Sadece her gün süt ve yoğurt tüketmeye dikkat ediyorum. Ama senin tarifi duymayı isterim.
Çok kötü değil. Ama araları atlayınca kötü oluyor, onlara dikkat etmek lazım.
Ara öğünler bana kilo yapıyor ne garip dimi diyetisyenle denedik herkesin sobası atınca yanıyornbenimki atınca biriktiriyor o yüzdende aç kalmadan kilo verme ihtimalim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?