Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Durumdacım yulafa basladım daha etki etmedi ama edecektir sana guveniyorum
Blra mayası kapsulunu sorfum eczacım onu hic duymadım ama corek otu yagının kapsulu var onu verlyoruz dedi.o yuzden sordum canım.bir kac yere daha sorayım o zsman

Erigim sana zahmet tası lstersen bildirim yapmazssk daha kotu olur degil mi?ben cepten giriyorum o yuzden yapamayacagım.bu hafta harbi batmısız ama bunu en iyi sekilde telafi etmeliyiz

Kizlar sahnur cikarken birsey dedimi kacta yetisir liste son haliyle hazır istersenix paylasalim kadisten umudu kestim ben

evet cuma tartım gayet iyi oldu.. haftaya daha azimliyim bakalım:):)

bi ara sitede bakım vardı bende giremedim sonra iş yoğunluğu falan anca...

evet ya kesin birinciyiz ötesi yok hatta çarşamba ara tarım yapalım baktık gördük olmuyor iki gün daha yüklenelim :):)

bendece çok sert kurallara gerek yok.. herkesin işşi çıkabilir ne biliyim interneti kapanır falan.. özellikle hastalık kış aylarında... her zaman olmamak şartıyla opsiyon tanınabilir diye düşünüyorum...

Diyelim o gün 67 mesaj yazdım, hepsini mi sayacağım? Zor olmaz mı? Madem zorunlu sayı 5, 5'e kadar sayalım. Sonrasında bir işaret falan koyalım.

ayy ben bunu yapamam ki.. unuturum kesin yazmayı ama siz beni biliyorsunuz full burdayım zaten :):)

şimdilik bana biraz müsade dans seansıma başlayayım, fırsatınız varsa öneririm çook keyifli oluyor shakiradan waka waka ile coşuyoruuzzz :) herkese kolaylıklar dilerim...

ben yazana kadar dansın bitmiştir çoktan, dans fikri süper hem pozitif enerjide alırsın:):)

henüz takımda değilim yani bu beni demoralize etti, neyse teşekkür ederim, haftaya umarım

merak etme bende ik hafta takıma girememiştim ama sonra girmek daha iyi oluyor bir sürü şey öğreniyorsun :):)

65.300 kızlar böbreklerim hasta kızımda diş çıkarıyor kusuruma bakmayın geçen hafta. 66 kiloydum

çok geçmiş olsun biran önce iyileşin artık... öpüldünüz :):)

Hergün bir sürü mesaj yazdım nserin ile ko nuştukeleştiren bile olmadı motive eden fikir verende o yüzden yardımcı kaptan şart

bende yardımcı kaptan taraftarıyım :):)

Ayrıca maydonuzu blendıra atıyorsunuz saplarıyla içine limon birazda su aç karnına içiyorsunuz.oda işe yarıyor.bunlar benim deneyip işe yarra bulduklarım:)

bende yaptım ama içtikten hemen sonra titreme geldi, normalde tansiyonum düşük zaten birde bunu içinde iyice dibe vurdu... tansiyonunuz düşükse tavsiye etmem...

Canlar psylastim artik kadis gelirsede degisir

Cvplarinizida profilinize tiklayip formdaki cevaplarimdana tiklayip sayabilirsiniz haftada bir iki dk alir ben butun bunlari telden yspiyorum

kızlar dr dan yeni geldim saolsun eriğim listeyi eklemşiş ama ben kaç gündür kabızdım dün akşam içtiğim müshil hapları ancak öğlen işe yaradı öğleyin geldiğimde tekrar tartılmıştım 74,3 çıkmıştı çok önemli değil diye düzeltme yapmamıştım ama şimdi baktım ki bu kg mu yazarsam nota almıyoruz ne yapayım ana paylaşımdan düzelteyim mi?

Tamam canım.gecmis olsun benim sıpacık da yuzunu cızmıs kanadı ne bicim bide beni kan tutar yavruma mı uzuleyim kendimi mi toparlayım bilemedim..annelik zor is

ben senin mesajıı n göremeden teklif ettim canım şahnura( toplight a),

kendisi kabul ederse ben hepinizden daha çok sevineceğim

Son düzenleme:
Kadiscigim seni tanıyabilmeyi burada seni le beraber vakit geclrmeyi cok lsterdim ama nasip degilmis...aralarda ugra ama lutfen.umarım yogunlugunu en kısa zamanda atlatırsın canım.
Sevgili yeni kaptanımız canı gonulden tebrik ediyor motivasyon ve desteklerinizi bekliyoruz :)

Canım gnc var vitamin satıyor bu mays kapsül içinde hiç bişiy yok çocuk doktoru tavsiye etti profosör doktorumuz ben onunla idare ediyorum gerçekten faydalı almalısın bak netten

Hayırlı olsun bol moti vasyon bol spor az yemek :))))

Kurallara sevindim 3 haftadır takımda 2 kişi paylaşıp durduk nerdeyse vazgeçecektim.şimdi daha iyi sabah başlıyorum yeni kurallarınızla.bu arada yeni bişiyler denemek istiyorum yağ yakan çorba tarifi öğrendimndim onumu denemeliyim yoksa bildiğiniz varmı

Bugunku menumu paylasıyorum kızlar ( hic basarılı degil idare edin bugunluk)
sabah bir acma biraz beyaz peynir ve sekersiz cay
Oglen mercimek corbası iki kasık pilav bir kasık patates ( bunlar cıktı yemekte mecburen)
aksam ızgara et iki dilim kızarmıs ekmek salata ayran
Saat 20.30 da bir bardak meyvesuyu ve sonra hicbirsey yiyip icmedim
Ama cok basarısızdım bugun.umarım bu hafta toparlarım durumu.yeni arkadaslar ve kaptanla daha da basarılı olacagımı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…