- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.301
canım ben senin gününü dün sanıyordum bugün olması çok güzel en azından cuma tartısına yansımayacak ve haftaya cumaya kadar telafisini mutlaka yapacaksın
kahvaltı işi gayet güzel tatlım güne mutlaka kahvaltı ile başlamak gerekiyor meto yu hızlandırmak için açıkcası ben Valkyrie89 kadar katı değilim süzme peynir de olabilir tabii yarım yağlı beyaz peynir 60 gr kadar çok daha iyi olur
bana gelince akşam yemek yemedim bol su içtim gece midem kazına kazına uyudum ama sabah tartıda ki rakam beni mutlu etti bi de regli öncesi açıkcası ben daha fazla bekliyordum
yüzde hesaplamayı Valkyrie89 yazmış canım bundan sonra herkes yavaş yavaş yüzdeleri hesaplamayı öğrenirse çok iyi olur ona göre kaptanın işi daha kolay olur hem de eğer olura kaptan ya da yardımcıları olmazsa sizler listeyi paylaşım alanına taşıyabilirsiniz
bu arada listede olan 5. takım üyeleri nerde yaaa nsreinden başka kimse uğramadı bu şekilde olmaz kızlar hele cuma günler ilk işimniz sabah aç karnına tartılıp kiloları bildirmek madem sıkıyönetime başlıyoruz motivasyonsuzluktan bahsedip duruyorsunuz hadi bakalım kızlar
Kızlar benlm kiloda yine bi degisiklik yok.blr hafta versem diger hafta veremiyorum ya 76 yım yine.ama bu hafta izmir e gittim ya tabi kardeslerimle esimle dısarda yemeler pasa sofrası ve waffle lar uff..ama yok bi daha.yemicem.bugun benim donusumum olacak.takım da baya topladı kendini.haftaya birinciyiz degil mi kızlar ??
Şahnurcum, takım yeni bir takım. O yüzden bence şimdilik basit kurallarla başlansın, tabi diğer üyeler de böyle düşünüyorsa... Birkaç kuraldan oluşan basit bir liste olsun.
- günlük 5 mesaj
- günlük menü
- cumaları X saate kadar bildirim zorunluluğu
Bir de şu kaçamak konusu... Bence bu konuya hiç girmeyelim. Benim ilk günlerimde aylarca "kaçamak nedir" sorusunu tartıştık. Kimsenin cevabı kimseye uymadı. Kimi simiti masum buldu, kimi bulmadı. r germçEkmek niyetine börek yemeyi normal bulan oldu, kaçamak sayan oldu... Spor cezası da aynı şekilde... Bir türlü uygulanamıyor. Yani demem o ki... Şimdi zaten takım yüzdesi %0.3'ün altına düşünce ceza alıyoruz. Bence takım içinde de bunun üzerinden gidelim. Üst üste X hafta kendi kilo ortalaması %0.3 ün altına düşen üyelere iki seçenek sunulsun:
a - zorunlu 2 haftalık izin
b - takımdan çıkma
Bu yazdıklarım belki çoğunuza sert gelir ama eski yarışmacılar bilirler, düzeni olan bir takımın içinde aylarını geçirmiş olanlar bilirler. Böye kuralların olması lazım, yoksa ip bir kere koptu mu geri gelmiyor.
Zaten eğer gerçekten kilo verme amacı ile burdaysak ve rejime sadık hareket ediyorsak %0.3 ün altına üst üste birkaç kere düşmemiz de mümkün olmaz. Benim önerim bu. Kaçamakmış, spor cezasıymış, o kısma hiç girmeyelim. O kuralı ben bu takımdayken çıkartmıştık. Çok etkili olacağını düşünmüştük ama hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki, hatta sadece sorun çıkarıyor.
Diyelim o gün 67 mesaj yazdım, hepsini mi sayacağım? Zor olmaz mı? Madem zorunlu sayı 5, 5'e kadar sayalım. Sonrasında bir işaret falan koyalım.
şimdilik bana biraz müsade dans seansıma başlayayım, fırsatınız varsa öneririm çook keyifli oluyor shakiradan waka waka ile coşuyoruuzzz :) herkese kolaylıklar dilerim...
henüz takımda değilim yanibu beni demoralize etti, neyse teşekkür ederim, haftaya umarım
65.300 kızlar böbreklerim hasta kızımda diş çıkarıyor kusuruma bakmayın geçen hafta. 66 kiloydum
Hergün bir sürü mesaj yazdım nserin ile ko nuştukeleştiren bile olmadı motive eden fikir verende o yüzden yardımcı kaptan şart
Ayrıca maydonuzu blendıra atıyorsunuz saplarıyla içine limon birazda su aç karnına içiyorsunuz.oda işe yarıyor.bunlar benim deneyip işe yarra bulduklarım:)
canım sonuçlar iyi büyük oğlanı götürmüştüm dur düzeltmeye gidiyorum
Kilo bildirmeyenleri boşuna korumaya gerek yok bence... Zaten prosedür belli "bildirimde bulunmadı" yazalım. Özel bir durum olduysa, normalde düzenli bir üyeyse, zaten bir kere bildirimde bulunmadı yazılması sorun olmaz onun için...
Bir de arkadaşlar ortaya bir öneri atmak istiyorum. Kaptanı tanımam, gruba daha dün girdim sayılır. Kimseyle özel bir sorunum da doğal olarak yok. Ama görüyorum ki kaptan pek giremiyor, ilgilenemiyor. Dün de bu konu konuşulmuştu. Ben de madem yeniyim, lafa ben gireyim diyorum.
Kaptanı değiştirmeyi, yeni bir kaptan seçmeyi öneriyorum. Kaptan olarak da toplight'ı öneriyorum. Bir takım, kaptana emanettir ama bütün üyelere aittir. Kaptanı değiştirmek için kadis'in onayına ihtiyacımız aslında yok. Zaten kendisi gelince de herhalde bunu önerecektir. Dediğim gibi kadis'i tanımam, kişisel hiçbir sorunum da yok.
Karakedi gibi görünmek istemiyorum ama takıma bir düzen gelmesi açısından konuşuyorum. :) Siz ne dersiniz?
Durumdacım yulafa basladım daha etki etmedi ama edecektir sana guveniyorum
Blra mayası kapsulunu sorfum eczacım onu hic duymadım ama corek otu yagının kapsulu var onu verlyoruz dedi.o yuzden sordum canım.bir kac yere daha sorayım o zsman
merhaba durumda sen çarşamba 65 kg yum demişsin ona göre işlem yapmıştık düzeltirim hemen
ben bu takımın eski üyelerindenim kaptan yardımcısıydım izindeyken takım dağıldı ve kadis toparlamak için gelmiş sizlerde yeni bir oluşuma girmişsiniz bende dün funda ile birlikte ki funda bu takımda daha eskiden yarışmış geri döndük artık gerçek takım ruhu oluşsun istiyoruz ve bazı kurallarımız var sabahki mesajlarımızda yazmıştım bu arada fırsat oldukça ben beni yorumlamaya çalışırım siz yediklerinizi yazın ama yediklerinizi sabah öğle akşam ve ara öğün olarak saatleri ile alt alta yazarak eski sayfalara bakarsanız örneklerini görürsünüz günlük bu düzene göre mutlaka menü paylaşımı yapılacak pürmelal canım çörek otu kapsülünü boşver durumdanın dediği bence daha etkili eczacı sana satmak için demiş kapsülü bence sen onun yerine sabahları aç karnına 1 kaşık çörek otunu çiğneyerek yut o daha etkili olur bu arada benim hastane gitme işim 3-5 arasına sarktı umarım o zamana kadar kadis de gelir
ben listeyi son duruma göre düzenleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?