- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.281
Hoşgeldin durumda. :) Gerçi sanırım biz hoş geldik.
Ben de 26 yaşımdayım. Ticker'ımda görüldüğü kilodayım.
Yalnız sen harika kilo vermişsin, herhalde emzirmenin de etkisi vardır.
Bu hafta rahatsızdım yarında misfirim var sonra paylaşıma dewam arkadaşlarHayır ya emzirmek beni yavaşlattı tam tersine diyetisyenle başladım kilo vermeye bşr haftalık lohusayken yürüyüşe başladım ve şuan gerçekten az yiyorum
Çok sewindiim yeni arkadaşlar var kızlar kendimi tanıtayım 25 yaşında avukatım 6 ay önce 90 kiloyla doğum yaptım şuan 65 kiloyum diyete dewam.
sabah mümkün olduğunca erken kalkıyoruz ağzımıza bişiyler atıyoruz metobolizmayı uyandırıyoruz.aç karnına su içşyoruz oda sıcaklığı kahvaltıda gr lı yiyoruz 60 gr peynir uno tam tahıllı rkmek 2 dilim(100 gr oluyor)yeşik çay.4 zeytin bol yeşillik yeşil olan herşey.arada bir incir yada 2 kayısı bir fincan kahve.öğlen protein tüketiyoruz akşam mümkün olduğunca uzak duruyoruzki sindirimi zorakşam yemkeleri için.öğlen yemeğinde üç köfte büyüklüğünde et ızgara haşlama tavuk fala aklınıza ne gelirse ama 150 gr olucak bol salata yoğurt,iki dilim ekmek.ara önde birkaç bisküvi.vir sonraki ara öğünde probiyotik yoğurt.akşamda6 kaşık suyu süzülmüş sebze v. Salata ayrıca 2 dilim ekmek.eğer yeni başlıycaksanız deneyin derim ben.kilo vermeye bunla başladım iDurumda canım yaz istersen
Ben pek listelere baglı olamıyorum ama fikir olur en azından.ve yapabildigimiz kadar yaparız biz de herturlu motive ve bilgiye acız suan
Kızlar su menulere yorum yapma konusunda ben zaten daha yeni oldugum icin yani duzen oturtma konusunda,kendim cok guzel beslenemiyorken kimseye aa bunu yeme diyemiyorum hakkım yok gibi geliyor.
Bende kalori takibi yapıyorum gunluk 1200 kalori alıyorum.hergun 1 saat yuruyorum.bebek emziriyorum bazen sutum az oldugu icin panige kapılıp tatlı seylere yonelebiliyorum.yada kan sekerim dusuyor birsekilde.
Corekotu konusunda kendisinl ye diyen arkadaslar nasıl yiyeyim ki etkisi yagıyla daha fazlaysa o kadar yagı yapacak corek otu bir agız dolusudur ki yiyemem o kadar.
Simdi nettten arastırma yapacagım.corek otu yagı kapsul seklinde 69 tl. Ac karnına yutmak gereklyormus.kilo verdiriyormus ve sut yapıyormus.eczacım soyledi.tam aradıgım sey yani.bakalım bi arastırayım ona gore alıp baslayacagım.sizlerin de goruslerine ihtiyacım var ama
Zayıfladım ve daha güzel hissediyorum zayıfladıkça hem daha sağlıklı kilo çok kötü bişiy insanın özgüvenini zedeliyor.üstüme bişiyler almaya başladım saçlarımı boyattım dişlerimi beyazlattım şimdi daha iyiyim 50 kiloma geri döndüğümde daha iyi olucam
kesinlikle insan kilo verdikçe çok daha iyi hissediyor, maydanoz önerinizi deneyeceğim ayrıca prebiyotik yoğurdu da deneyeceğim hazımsızlık için, teşekkürler :)
Hem tok tutuyor o yoğurt hazımsızlık için kayısılı form çay.zayıflayalım daha güzel kalalım birde kalori takibi süper bir olay
Kızlar merhaba yeni üyemisiniz iki gün giremedim ne güzel paylaşım olmuş:)
***5.TAKIM 343. ETAP***
kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ 76,0/ 0 ,0 / % 0 ) kilosu sabit
nserin(76,0/ 75,5 / 0,50 / %0,66)
durumda(66,1/ 65,3 / 0,80 / %1,21 )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (79,1/ ) eski üye (288. etapta kendi isteği ile ayrıldı)hedef kilo 60
5. TAKIM ORTALAMASI:%
seni düzelttim durumda az önce hatalı hesaplamışım tebrik ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?