• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim bölgesel problemim var. Akşam protein almamayı biraz açarmısın? Bir de tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin.ben emzirirken aldım.

Protein ihtiyacını sabah yafa öğlen gidermen gerekiyor simdirimi uzun sürdüğü için.mesala sabah yumurta yedin günlük protein ihtiyacın tamamdır ertesi gün öğlen tavul balık kırmızı et üç köfte büyüklüğünde.böyle olunca bacaklar falan kas yapmıyor inceliyor

kızlar bende karatay diyetine takıldım eriğim de onunla gecen hafta bayaa iyi kilo vermişti bende onu mu denesem diye onu okuyup duruyorum sağlıklı yaşam için diyorlar ömür boyu yapılabşilirmiş dukan gibi değilmiş vs vs bakalım okumaya devam edeyim ben

kızlar bende karatay diyetine takıldım eriğim de onunla gecen hafta bayaa iyi kilo vermişti bende onu mu denesem diye onu okuyup duruyorum sağlıklı yaşam için diyorlar ömür boyu yapılabşilirmiş dukan gibi değilmiş vs vs bakalım okumaya devam edeyim ben

Bencede araştıralım lahanadan sonra ortada kalmayalım ama karatay kafayı yemiş:)

Aslında mantıklı bir diyet yani işin özü glisemik indeksi dengelemekte - montignac da öyle ama karatayda ekmek hiç yok yerine ceviz var o yüzden beni pek sarmıyor

Son düzenleme:
Sana sabır diliyorum lucicim. :) Ben yine akşam krize girerim korkusuyla yedim.
Sen bir de yanına doğru düzgün kalori bile almıyorsun. Cumaya faydasını görürsün umarım.

çok teşekkürler canım kilo fazla olunca mecbur başta asılmak zorunda kaldım ... inşallah cumaya kadar etki eder... haklısın sen de, önemli olan sağlık kötü hissettiğinde yiyeceksin tabi bir şeyler...

Ben lahanayla duramadım kızlar.
1,5 porsiyonluk bir kahvaltı yaptım az önce. :D
Umarım bütün gün idare eder.

iyi yapmışısın kız.. öğlen yediğinde bişiy yok akşiama çorbayla kapatırsın sen bugünü :):)

ben hala direnmekteyim :) salatalık ve çorbayla devam :/

çok azimlisiniz ya utanıyorum kendimdeeeennnn :(:(

Çorba okadar tatsızki dimi ama iğrenç değil azcık çiğ köftede yedim :)

:( maalesef içtikçe lezzetsiz gelmeye başladı... bi de sadece salatalık yiyorum ben sebze olarak... benim diyetteki 8.günüm bugün ben hiiiiç kaçamak yapmadım...1 dilim bile ekmek yemedim, makarna, pilav vs 1 kaşık dahi yemedim. 8 gündür ağzıma meyve şekerinden başka şeker girmedi... azimliyim bu sefer olacak ve geri almayacağım... bitecek kilo sorunum sonsuza dek!

Bencede araştıralım lahanadan sonra ortada kalmayalım ama karatay kafayı yemiş:)
canım bende anlamaya çalışıyorum tatlı yasak diyorlar helva yemişler aslında kuruyemiş var tam benlik ne yapsam bilemedim biraz daha okuyayım da

:) nserincim bu sefer ben bile şaşırıyorum azmime, çoook istikrarlıyım, iyi konsantre oldum.. artık bitecek kilo problemim...

bence sen bu hafta dereceye girecen luci cim:30::30::30:

bence sen bu hafta dereceye girecen luci cim:30::30::30:

grubumuza katkı sağlayacaksa ne mutlu, bakalım kaç kilo gitmiş olacak cuma sabahı... sürpriz olacak...
ama ben takıma girmeden bir kaç gün önce diyete başlayıp 3 kilo (su-ödem ) atmıştım takıma girdiğimde yani su gitmişti o süreçte.. bakalım yağ ne kadar yakmışım... umarım hayal kırıklığı yaşamam...

grubumuza katkı sağlayacaksa ne mutlu, bakalım kaç kilo gitmiş olacak cuma sabahı... sürpriz olacak...
ama ben takıma girmeden bir kaç gün önce diyete başlayıp 3 kilo (su-ödem ) atmıştım takıma girdiğimde yani su gitmişti o süreçte.. bakalım yağ ne kadar yakmışım... umarım hayal kırıklığı yaşamam...

yok tatlım senin ödem gitmiştir ama en çok dikkat eden şoklayan sesnsin hiç tartıya çıkmadın dimi?

yok tatlım senin ödem gitmiştir ama en çok dikkat eden şoklayan sesnsin hiç tartıya çıkmadın dimi?

canım geçen cuma 87 yi gördüm 90 dan indim, 2-3 gün önce tartıldım 86 yı gördüm ve açıkcası moralim bozuldu...bu kadar dikkat etmeme rağmen 1 kilocuk üzdü beni... o zamandan beri de tartılmıyorum cumayı bekliyorum

Kızlar şu an inanılmaz açımmm:56:
10 dk sonra mesaim bitecek ben eve gideceğim yani en geç 17:30da evdeyim Allahın izniyle... Gider gitmez birşeyler yerim açlığımı bastırmak için - sonra da yemek hazırlarım artık:50:

evet kızlar benim için şu an mutfak kapandı bugün ki menümü paylaşayım (malum lahana çorba diyetindeyiz)

sabah:
elma sirkeli karışım
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık

öğle:
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
yeşil çay limonlu

öğleden sonra:
1 kase lahana çorba

akşam:
1 kase lahana çorba