- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #101.701
gercekten cok iyi konsantre olmussun aman bozulmasin nazar degmesin ♥♥
amiiiin canım :) yalnız bu lahana çorba diyeti sinirleri zorlayıcıymış itiraf edeyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercekten cok iyi konsantre olmussun aman bozulmasin nazar degmesin ♥♥
iyi akşamlarrrBen çıktım kızlar yarın sabaha görüşürüz inşallah![]()
yorum yapamayacağım lahana diyeti :)evet kızlar benim için şu an mutfak kapandı bugün ki menümü paylaşayım (malum lahana çorba diyetindeyiz)
sabah:
elma sirkeli karışım
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
öğle:
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
yeşil çay limonlu
öğleden sonra:
1 kase lahana çorba
akşam:
1 kase lahana çorba
1 domates
1 salatalık
akşam da sirkeli karışımımdan içeceğim yine ve 3,5 litre su
19:00 gibi 1 saat yürüyüşe çıkacağım...
Bu günkü Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 yeşil, 1 siyah zeytin
1 domates
2 küçük yeşil biber
Ara: Yarım elma
Öğlen
3 yemek kaşığı kflex
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara: yarım armut
2 kaşık yoğurt
Akşam
1,5 kepçe çorba
6 adet çeri domates
1 adet kırmızı biber
1 kk peynir
1 bardak ayran
Ara: yok
Spor: 45 dk yürüyüş
1,5 saat spor
Su: 2,5 litreye tamamlayacam
Açıktan okuyorum canım ama meslek seçtiğim için akşam okula gidiyorum, yüz yüze eğitim almam gerekiyor :26: Çocuk gelişimi-anasınıfı öğretmenliği seçtiğim meslek![]()
Çizelgem de tamamdır, hazırım
.
evet kızlar benim için şu an mutfak kapandı bugün ki menümü paylaşayım (malum lahana çorba diyetindeyiz)
sabah:
elma sirkeli karışım
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
öğle:
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
yeşil çay limonlu
öğleden sonra:
1 kase lahana çorba
akşam:
1 kase lahana çorba
1 domates
1 salatalık
Bu günkü Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 yeşil, 1 siyah zeytin
1 domates
2 küçük yeşil biber
Ara: Yarım elma
Öğlen
3 yemek kaşığı kflex
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara: yarım armut
2 kaşık yoğurt
Akşam
1,5 kepçe çorba
6 adet çeri domates
1 adet kırmızı biber
1 kk peynir
1 bardak ayran
Ara: yok
Spor: 45 dk yürüyüş
1,5 saat spor
Su: 2,5 litreye tamamlayacam
Of, of, of... Hem de 1 kase...
Hadi bakalım, cumayı dört gözle bekliyorum.
maalesef içtikçe lezzetsiz gelmeye başladı... bi de sadece salatalık yiyorum ben sebze olarak... benim diyetteki 8.günüm bugün ben hiiiiç kaçamak yapmadım...1 dilim bile ekmek yemedim, makarna, pilav vs 1 kaşık dahi yemedim. 8 gündür ağzıma meyve şekerinden başka şeker girmedi... azimliyim bu sefer olacak ve geri almayacağım... bitecek kilo sorunum sonsuza dek!
Ölüp gidicez buralarda kimsecikler farketmiycekçok acıktım ben geçmiyor günlerrrr:2: Ama bu iş olucak kızlar öyle yada böyle gidicek bu kilolarrr
![]()
maalesef içtikçe lezzetsiz gelmeye başladı... bi de sadece salatalık yiyorum ben sebze olarak... benim diyetteki 8.günüm bugün ben hiiiiç kaçamak yapmadım...1 dilim bile ekmek yemedim, makarna, pilav vs 1 kaşık dahi yemedim. 8 gündür ağzıma meyve şekerinden başka şeker girmedi... azimliyim bu sefer olacak ve geri almayacağım... bitecek kilo sorunum sonsuza dek!
yok arkadaş ben yarın şöyle yumurtalı peynirli hafif bir kahvaltıda protein alarak devam edeceğim bu lahana çorbasına dayanılır bir şey değil bu :) fikri olan var mı kızlar?
Bugünki menüm kaçamaklarıyla
Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.
Bence sabah kahvaltı uygundur yani
Evet biraz kaçamaklar olmuşBugünki menüm kaçamaklarıyla
Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.
yok arkadaş ben yarın şöyle yumurtalı peynirli hafif bir kahvaltıda protein alarak devam edeceğim bu lahana çorbasına dayanılır bir şey değil bu :) fikri olan var mı kızlar?
canım bence sabah çorbanı iç, öğlen atıştır yumurta peynir filan, akşamda tekrar çorba :) daha iyi dayanılır araa normal bişey yersen, gibi geliyor bana :)
bende şimdi yemeğimi yemeye gidiyorum,daha sonra sizlerle paylaşıcam görüşürüzz...
Bugünki menüm kaçamaklarıyla
Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.
Merhabalar tekrar :)
MENÜM
Sabah
1haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5zeytin
3dilim kepek ekmeği (bugün biraz fazla kaçtı)
şekersiz açık çay
Ara
1elma ,3kuru kayısı
Öğlen
1dilim kepek ekmeği üzerine bal
açık şekersiz çay
Ara
yarım ayva
Akşam
1küçük tabak taze fasulye yemeği
3 kaşıkçıkta pilav
Birazdan bitki çayımıda içeceğim.
Spor
1saat yürüyüş
Su
2 litre (bukadarını zorla içtim )
Kızlar birde size birşey sorucam. lahana çorbası diyetini hamileler yapabilir mi? fikri olan var mı acaba? ben bu diyeti yapmak istiyorum ama hamile olabilirim :26:
doğrudur canım- benim zaten az proteinli beslenmem gerekiyor gerçi bazen işin ucu kaçabiliyor ayrı mevzu da...sonuç olarak proteini az alıyorum çünkü 15 yıldır öyle besleniyorum (dr tavsiyesi
)
evet kızlar benim için şu an mutfak kapandı bugün ki menümü paylaşayım (malum lahana çorba diyetindeyiz)
sabah:
elma sirkeli karışım
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
öğle:
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
yeşil çay limonlu
öğleden sonra:
1 kase lahana çorba
akşam:
1 kase lahana çorba
1 domates
1 salatalık
canııım hamişsen tebriklerrr :) ÇILDIRDIN MI SEN? hamileyken yapılır mı o işkence, sakın! bebişi beslemen gerek vallahi bayılır gidersin yollarda, olmaz sakın... deneyimlemiş biri olarak sakın diyorum, protein almalısın hamileyken, aman haaa....