• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu günkü Menüm :56:

Sabah
1 kk peynir
1 yeşil, 1 siyah zeytin
1 domates
2 küçük yeşil biber

Ara: Yarım elma

Öğlen
3 yemek kaşığı kflex
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara: yarım armut
2 kaşık yoğurt

Akşam
1,5 kepçe çorba
6 adet çeri domates
1 adet kırmızı biber
1 kk peynir
1 bardak ayran

Ara: yok

Spor: 45 dk yürüyüş
1,5 saat spor :21:

Su: 2,5 litreye tamamlayacam :40:

Ben çıktım kızlar yarın sabaha görüşürüz inşallah:34:
iyi akşamlarrr

evet kızlar benim için şu an mutfak kapandı bugün ki menümü paylaşayım (malum lahana çorba diyetindeyiz)

sabah:
elma sirkeli karışım
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık

öğle:
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
yeşil çay limonlu

öğleden sonra:
1 kase lahana çorba

akşam:
1 kase lahana çorba
1 domates
1 salatalık

akşam da sirkeli karışımımdan içeceğim yine ve 3,5 litre su
19:00 gibi 1 saat yürüyüşe çıkacağım...
yorum yapamayacağım lahana diyeti :)

Sabah
1 kk peynir
1 yeşil, 1 siyah zeytin
1 domates
2 küçük yeşil biber

Öğlen
3 yemek kaşığı kflex
3 yemek kaşığı yoğurt

2 kaşık yoğurt

Akşam
1,5 kepçe çorba
6 adet çeri domates
1 adet kırmızı biber
1 kk peynir
1 bardak ayran

gamzem spor yürüyüş çok güzel ama bugün protein göremedim hiç listende protein ekle biraz tatlım sen de
benim içinde yavaş yavaş çıkma saati geldi ben de toparlanayım artıkın iyi akşamlarrrr

Açıktan okuyorum canım ama meslek seçtiğim için akşam okula gidiyorum, yüz yüze eğitim almam gerekiyor :26: Çocuk gelişimi-anasınıfı öğretmenliği seçtiğim meslek :40:

Topiğimiz öğretmen dolu. :D
Çocukları seviyorsan güzel seçim. :)

Çizelgem de tamamdır, hazırım :27:

:31:

.

evet kızlar benim için şu an mutfak kapandı bugün ki menümü paylaşayım (malum lahana çorba diyetindeyiz)

sabah:
elma sirkeli karışım
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık

öğle:
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
yeşil çay limonlu

öğleden sonra:
1 kase lahana çorba

akşam:
1 kase lahana çorba
1 domates
1 salatalık

Of, of, of... Hem de 1 kase...
Hadi bakalım, cumayı dört gözle bekliyorum.

Sabah
1 kk peynir
1 yeşil, 1 siyah zeytin
1 domates
2 küçük yeşil biber

Öğlen
3 yemek kaşığı kflex
3 yemek kaşığı yoğurt

2 kaşık yoğurt

Akşam
1,5 kepçe çorba
6 adet çeri domates
1 adet kırmızı biber
1 kk peynir
1 bardak ayran

Spor falan güzel de, şok rejim günü mü bugün? Normal gün için çok az geldi benim gözüme... :44:

:( maalesef içtikçe lezzetsiz gelmeye başladı... bi de sadece salatalık yiyorum ben sebze olarak... benim diyetteki 8.günüm bugün ben hiiiiç kaçamak yapmadım...1 dilim bile ekmek yemedim, makarna, pilav vs 1 kaşık dahi yemedim. 8 gündür ağzıma meyve şekerinden başka şeker girmedi... azimliyim bu sefer olacak ve geri almayacağım... bitecek kilo sorunum sonsuza dek!

Ölüp gidicez buralarda kimsecikler farketmiycek:43: çok acıktım ben geçmiyor günlerrrr:2: Ama bu iş olucak kızlar öyle yada böyle gidicek bu kilolarrr:14:

Ölüp gidicez buralarda kimsecikler farketmiycek:43: çok acıktım ben geçmiyor günlerrrr:2: Ama bu iş olucak kızlar öyle yada böyle gidicek bu kilolarrr:14:

hahahaaaa esmercim çok güldürdün beni :) haklısın vallahi, kurudu içimiz dışımız ... başım dönüyor artık... gidecek kilolar, bozmak yok, devam!!!

:( maalesef içtikçe lezzetsiz gelmeye başladı... bi de sadece salatalık yiyorum ben sebze olarak... benim diyetteki 8.günüm bugün ben hiiiiç kaçamak yapmadım...1 dilim bile ekmek yemedim, makarna, pilav vs 1 kaşık dahi yemedim. 8 gündür ağzıma meyve şekerinden başka şeker girmedi... azimliyim bu sefer olacak ve geri almayacağım... bitecek kilo sorunum sonsuza dek!

Mükemmel yani maşallah yarın bebeğin ananesi gelecek bol bol yürüycem. Akşam dışardayız salata yiycem çorbam yalan oldu ben kaçamak yapıyorum çikolataaaaaaa ah çok sewiyorum bayılıyorum gündüz yemesem gece kalkıp yiyorum.seni örnek almalıyım

yok arkadaş ben yarın şöyle yumurtalı peynirli hafif bir kahvaltıda protein alarak devam edeceğim bu lahana çorbasına dayanılır bir şey değil bu :) fikri olan var mı kızlar?

Bugünki menüm kaçamaklarıyla
Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.

ohhh afiyet olsun canım benim.. :) bu güzel listede kek hoş durmamış da yapacak bir şey yok, kaçmış bi kere :)

Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.
Evet biraz kaçamaklar olmuş :1: ara öğün yapmıyo musun?

yok arkadaş ben yarın şöyle yumurtalı peynirli hafif bir kahvaltıda protein alarak devam edeceğim bu lahana çorbasına dayanılır bir şey değil bu :) fikri olan var mı kızlar?

canım bence sabah çorbanı iç, öğlen atıştır yumurta peynir filan, akşamda tekrar çorba :) daha iyi dayanılır araa normal bişey yersen, gibi geliyor bana :)

bende şimdi yemeğimi yemeye gidiyorum,daha sonra sizlerle paylaşıcam görüşürüzz...

canım bence sabah çorbanı iç, öğlen atıştır yumurta peynir filan, akşamda tekrar çorba :) daha iyi dayanılır araa normal bişey yersen, gibi geliyor bana :)

bende şimdi yemeğimi yemeye gidiyorum,daha sonra sizlerle paylaşıcam görüşürüzz...

evet yarına bir çözüm bulmam lazım :) afiyet olsun canım sana, görüşürüz

Bence de öyle yap. Tek başına yeterli değil. Hiçbir şey yemeyen insan zaten kilo verir, çorbanın bir mantığı olmaz bu durumda. Sen zaten ödemlerini daha gruba gelmeden atmışsın, çok fark da yaratmayabilir.

Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.

Çiğ köftenin peşine mi kek? :44:
Valla iyi dayanıyorsunuz o çorbayla kızlar. durumdacım bu liste hayatta 750 kalori etmez, onu da söyleyeyim. Tüm çorbayı bitirmiş olsan bile o kadar etmez. O çorba neredeyse 0 kalori. Çiğ köfteyi bilemem gerçi, salata da öyle... Kek desen, normal bir kalıpta 1 parmak kalınlığında ise iki birden herhalde anca 200-250 kalori ediyordur.

Merhabalar tekrar :)
MENÜM

Sabah
1haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5zeytin
3dilim kepek ekmeği (bugün biraz fazla kaçtı :( )
şekersiz açık çay

Ara
1elma ,3kuru kayısı

Öğlen
1dilim kepek ekmeği üzerine bal
açık şekersiz çay

Ara
yarım ayva

Akşam
1küçük tabak taze fasulye yemeği
3 kaşıkçıkta pilav :(

Birazdan bitki çayımıda içeceğim.

Spor
1saat yürüyüş

Su
2 litre (bukadarını zorla içtim )

Kızlar birde size birşey sorucam. lahana çorbası diyetini hamileler yapabilir mi? fikri olan var mı acaba? ben bu diyeti yapmak istiyorum ama hamile olabilirim :26:

Merhabalar tekrar :)
MENÜM

Sabah
1haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5zeytin
3dilim kepek ekmeği (bugün biraz fazla kaçtı :( )
şekersiz açık çay

Ara
1elma ,3kuru kayısı

Öğlen
1dilim kepek ekmeği üzerine bal
açık şekersiz çay

Ara
yarım ayva

Akşam
1küçük tabak taze fasulye yemeği
3 kaşıkçıkta pilav :(

Birazdan bitki çayımıda içeceğim.

Spor
1saat yürüyüş

Su
2 litre (bukadarını zorla içtim )

Kızlar birde size birşey sorucam. lahana çorbası diyetini hamileler yapabilir mi? fikri olan var mı acaba? ben bu diyeti yapmak istiyorum ama hamile olabilirim :26:

canııım hamişsen tebriklerrr :) ÇILDIRDIN MI SEN? hamileyken yapılır mı o işkence, sakın! bebişi beslemen gerek vallahi bayılır gidersin yollarda, olmaz sakın... deneyimlemiş biri olarak sakın diyorum, protein almalısın hamileyken, aman haaa....

doğrudur canım :34:- benim zaten az proteinli beslenmem gerekiyor gerçi bazen işin ucu kaçabiliyor ayrı mevzu da...sonuç olarak proteini az alıyorum çünkü 15 yıldır öyle besleniyorum (dr tavsiyesi:34:)

sabah:
elma sirkeli karışım
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık

öğle:
1 kase lahana çorba
1 adet salatalık
yeşil çay limonlu

öğleden sonra:
1 kase lahana çorba

akşam:
1 kase lahana çorba
1 domates
1 salatalık

Dikkat et hastalanma bağışıklık sistemin zayıflar. Nekadar sürecek bu şekilde

canııım hamişsen tebriklerrr :) ÇILDIRDIN MI SEN? hamileyken yapılır mı o işkence, sakın! bebişi beslemen gerek vallahi bayılır gidersin yollarda, olmaz sakın... deneyimlemiş biri olarak sakın diyorum, protein almalısın hamileyken, aman haaa....

ama bilmiyorumki hamilemiyim değilmiyim :( ama madem sen öle diyosan yapmıyayım emin olmadan başlamıyayım bu işkenceye :) kendi çapımda takılayım bi süre daha.

Back
X