Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende de sorun yok acaba anlık bir şey mi netten çıkıp bir daha girip denesen?

:))) çok şükür acı ile aram oldukça iyidir, yana yana içecez bakalım :)
afiyet olsun o zaman

kızlaaarrrr okuya okuya bulduğum bir şeyi daha paylaşayım sizlerle belki biliyorsunuzdur... madecassol diye bir krem var eczanelerde satılıyor, çatlaklara inanılmaz iyi geliyormuş. kilo alıp vermeden dolayı kollarımda ufak çatlaklar hissettim kolaltlarımda, mucize gibi diyorlar az önce aldım kullanmaya başlayacağım, bilginiz olsun. merak edenler için 7 TL.

dogru soyluyorsun aslında.demek ki vucudum bunkadar alınca verebiliyor.ne bilim bende daha az alırsam daha cabul verlrlm die dusunmustum ama verilenlerin kalıcı olması icin de vucudun ihtlyacına bakmak lazım aslında

Tesekkur ederim canım uyarın icin.dikkate alacagım

kızlar benim pc de yada işyerinde bir sıkıntı var sanırım pc yi açtım kapattım gene sonuç değişmedi artık bi süre bu şekilde idare edeceğim
bu arada haftasonu gelen misafirlerim karatay yapmışlar güzel de kilo vermişler benimde aklıma yattı gibi bugün karatay olarak başladım ama yarın ve perşembe gün ayran diyeti yapacam evde salatalık olmadığı için başlayamadım nohutu haşladım bulgur zaten 2 dk da haşlanır bakalım işe yarayacak mı?

Ya hic sorma :) bende merak var ya su merak herseye atlayasım geliyor.terzilikten anlamazdım.ama cokerak saldım dedim bi dikis makinası alayım yaparım ben bu isi.aldım ve basladım.2 ay oldu baslayalı ve ilk bir hafta makinaya ipligi takarken kan ter icinde kalıyordum ayarlarını yaparken falan.ama hlc bi zorlugu yokmus.suan kendi diktigim etekleri giyiyorum hep.arkadaslar her yeni bisi gordugunde bunu da mı sen diktim diyorlar hosuma gidiyor :) :)

benim o kadar cok dogum catlagım var kiii
Sen bi kullan canım bizi de bilgilendir olur mu
Aslında ben de hemen alsam cok iyi olacak

canım fırsat bulursan kk ve internetten araştır sen de istersen mucize krem diye bahsediyorlar ben sürdüm az önce hafif hafif yakmaya başladı, hücre yenileyiciymiş her türlü deformasyon, yanık, yara izi, derin çatlaklara iyi geliyormuş... mutlaka yazarım zaten sonuçları burada

benim de var çatlağım ama ameliyat izim de olduğundan dr.a sormam lazım sormadan kullanamam sanırım

canım bana da diyetisyen demişti ne eksik ne fazla ye diye ben de fittingo adlı siteye üye oldum orada kalori hesabı gidiyorum ama ben de yediklerimi arttırmayı düşünüyorum çünkü kaloriyi azalttıkça halsizleşiyorum

bn de salatalık yok diye yapmadım gerçi halim de yoktu - karatay bnm aklıma pek yatmadı ama sen dene belki sana yarar

ben de geçenlerde alsam mı dedim ama vazgeçtim evde ekstra eşya olmasın diye...

Son düzenleme:
Regli olmaya çalışıyorum bol çikolatalı diyet yaptım üç gün en sonra makarna yedim bugun detoksa geri döndüm

Amilyat izime dermoksil çatlağıma bepanten ve bence fark ediyor

Canım dene işe yararsa ondanda sürerim

Regli olmaya çalışıyorum bol çikolatalı diyet yaptım üç gün en sonra makarna yedim bugun detoksa geri döndüm

hadi hayırlısı ben de bu sabah başladım lahana çorbasına yeniden... kilo vermem durdu belki harekete geçirir

Canım dene işe yararsa ondanda sürerim

başladım ben dediğim gibi durumdacım mutlaka bilgi veririm bephanten için kıl köklerini uyarıp kıllanma yapıyor yazmışlar, ondan dolayı çekindim

Son düzenleyen: Moderatör:
1 porsiyon meyvede 5 tane yeme hakkım var d.kitapçığında yazıyor

kızlar herkez gün içinde yol almış gidiyor ben geç kalkmış değilim 7.30da kalkıp balkon yıkadım cam sildim 2 tane cam baalkonum var silmek öyle hoşuma gidiyor ki şimdi demeyin gel bizimkini de sil yakın olsaydınız yardıma gelirdim
evimi temizleyip oturmak öyle hoşuma gidiyor ki temiz düzenli mis gibi kokan ev ruhum çok hoşnut oluyor bir temizliyim çaya gelin tabi az kalorili pastalar yaparım korkmayın

liyl canım evet diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum ama az yediğim oluyor benim boy 164 kilo 67

kızlar eger gram veremiyorsanız elbet bir sebebi vardır bunun için tahlil verilmesi gerekiyor demiriniz azsa vücüt yağları depolıyor ve giderse sudan gider

bağirsaklarınız az çalışabilir farketmeyebilirsiniz simaneki içinde olan çaylar çok zararlı belki geçici fayda ağlıyor ve bağirsakları tembelleştiriyor bu sefer sürekli dışarı yöneliyoruz bazı bağirsak çalıştıran ilaçlar var bağırsaktaki bakterileri yada tüycükleri öldürüyor bu sefer yiyecekler bağirsakta çok durunca vucut besleniyor
ben hem sinameki hemde zararlı ilaç kullanmıştım şimdi fersah fersah uzaklaştım bağırsakları çalıştırmak için sarmısak kulanıyorum salatalarda yemeklerde önceden tabi bir kitapta okumuştum yanlış da hatırlayabilirim birde diyetisyenin verdiği ilaç var b.faydalı bağirsakları artırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…