Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar herkez gün içinde yol almış gidiyor ben geç kalkmış değilim 7.30da kalkıp balkon yıkadım cam sildim 2 tane cam baalkonum var silmek öyle hoşuma gidiyor ki şimdi demeyin gel bizimkini de sil yakın olsaydınız yardıma gelirdim
evimi temizleyip oturmak öyle hoşuma gidiyor ki temiz düzenli mis gibi kokan ev ruhum çok hoşnut oluyor bir temizliyim çaya gelin tabi az kalorili pastalar yaparım korkmayın

liyl canım evet diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum ama az yediğim oluyor benim boy 164 kilo 67

kızlar eger gram veremiyorsanız elbet bir sebebi vardır bunun için tahlil verilmesi gerekiyor demiriniz azsa vücüt yağları depolıyor ve giderse sudan gider

bağirsaklarınız az çalışabilir farketmeyebilirsiniz simaneki içinde olan çaylar çok zararlı belki geçici fayda ağlıyor ve bağirsakları tembelleştiriyor bu sefer sürekli dışarı yöneliyoruz bazı bağirsak çalıştıran ilaçlar var bağırsaktaki bakterileri yada tüycükleri öldürüyor bu sefer yiyecekler bağirsakta çok durunca vucut besleniyor
ben hem sinameki hemde zararlı ilaç kullanmıştım şimdi fersah fersah uzaklaştım bağırsakları çalıştırmak için sarmısak kulanıyorum salatalarda yemeklerde önceden tabi bir kitapta okumuştum yanlış da hatırlayabilirim birde diyetisyenin verdiği ilaç var b.faydalı bakterileri artırmak için

yukardaki mesaj iki kere olmuş kusura bakmayın

diyetisyenin verdiği diyet

sabah 3 d.kepekli yada buğday ekmek 1 kibrit kutusu peynir 3-4 zeytin salata şekersiz çay

ara 1 çay bardaği süt 1 meyve

öğlen 2 d.ekmek 60gr et-tavuk-balık tan biri 4 susuz sebze yemeği 2 kaşik yoğurt salata

akşam 2 d.ekmek 30 gr et -tavuk -balık dan biri 4 susuz sebze yemeği 2 kaşık yogurt salata

değişiklik yapılabiliyor mesela 1 d.ekmek yerine 1 kepçe çorba yada 3 kaşik pilav makarna baklıgil

2lt su spor günlük 20 dk

Son düzenleme:
Regli olmaya çalışıyorum bol çikolatalı diyet yaptım üç gün en sonra makarna yedim bugun detoksa geri döndüm
benim bildiğim 2 küçük kare bitter çikolata 1 meyve yerine geçiyor yani kalori açısından - bu şekilde düşünerek bir meyve ara öğününde çikolata yiyebilirsin tabii 1 kez

Amilyat izime dermoksil çatlağıma bepanten ve bence fark ediyor
tamam canım aklımda bulunsun biraz zayıflayayım da çatlaklar en sona kalsın şu an onları düşünmüyorum

hadi hayırlısı ben de bu sabah başladım lahana çorbasına yeniden... kilo vermem durdu belki harekete geçirir

Cumaya kadar sıvıyla beslenicem şuana kdar bir khve bir meyve suyu:) 2 bardak su
siz böyle zafiyet geçirceksiniz canlarım biraz besin alın az gitsin yeter ki gitsin ama kısa sürede bu kadar şoklama ne kadar iyi orasını bilemiyorum:44:

1 porsiyon meyvede 5 tane yeme hakkım var d.kitapçığında yazıyor
ben internetten araştırmıştım 1 meyve = 4 hurma diyordu diyetisyen 3 tane dedi ama ben hep 4 yedim çünkü çok seviyorum tabii diyetisyeni bırakmıştım ayrı mevzu... Senin listedeki besin öğeleri ne kadar yazar mısın? yani şu kadr ekmek şu kadar süt-meyve hakkım var şeklinde...

canım seni ev işi topiğimize de bekleriz madem ev işini seviyorsun

canım kaba taslak hesaplarıma göre 1300 kcal ama diyetisyenlere göre 1400 de olabilir Ayrıca yukarıda verdiğin faydalı bilgiler için de teşekkür ederim kendi adıma ben pek öyle sorun yaşamıyorum ama yine de faydalı bilgiler...
bu arada benm elimdeki listelere benziyor gerçi ben beslenmemi bu tür listelere benzetmeye çalışıyorum elimden geldiğince, çok yapamasam da ... bundan sonra daha da dikkat edeceğim

O kadar yazıyorum bi menü yazmayı unutuyorum

Sabah - 08:30
- Yarım simit
- 1 kk light peynir
- 1 fincan limonlu yeşilçay (Lipton'un- demleme değil)

Ara - 10:30
- 2 tane ceviz

Öğlen - 12:30
- Yarım simit
- 1 kk light peynir
- 1 bardak çay

Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz (hazır tek içimlik paketten)

Akşam - 18:30
- 6 yk mantı (salçalı suda yağsız haşladım)
- 3-4 yk yoğurt

Su - 1,5 lt (az oldu)
Spor - yok

sabah peyniri kaba koydum geç kalmayayım diye vaktim olsa tost yapacaktım öğlene de yemeğim olmadığından ya 2 tost yapmış olacaktım ama simit alınca yarımşar simit yedim

yep yeni bir 5. takım kurulmuş hadi kolay gelsin kızlar.....bende 5. takımın eskilerindenim....

hoşgördüm canım.... bi baktım eski takım arkadaşlarım yine yeniden 5. takımlı olmuş... dagyolu seni de gördüm nasılsın ... toplight zaten burda

oyyyy jujum hoşgeldin tatlım...gamze söyleyince geldiğini dedim ki ona dur bende gelim....meltem canım herşeyin hayırlısı olsun ...rabbim evladın ve herkesin evladına uzun ömürler versin şişme konusuna gelince burdan ayrı kalmak kimseye yaramamış sanırım hep şiştik be jujum...neyse arada uğrayalım da birbirimize destek çıkalım..

şahnurum kaptanlığın hayırlısı olsun balım...sen nasılsın tatlım ...msj ını şimdi gördüm ozaman bi kapadım bir daha hiç açmadım...özelden yazdım sana ondan sebeptir sanırım baya bir dünyaya küstüm sanki..

gel tabiki de jujum valla bende fırsat buldukça gelirim yeni arkadaşlarla da tanışırız ....

.

ben beğendim menün güzel abartılı deil ...
ayhh birden görünce yorum yapayım dedim...

.

siz böyle zafiyet geçirceksiniz canlarım biraz besin alın az gitsin yeter ki gitsin ama kısa sürede bu kadar şoklama ne kadar iyi orasını bilemiyorum:44:

canım az beslensek de vitaminli gıdaları almaya çok özen gösteriyorum, meraklanma sen

ben beğendim menün güzel abartılı deil ...
ayhh birden görünce yorum yapayım dedim...

.

Merhaba hoşgeldinnn
Eskilerdenim demişsin de tanışaydık :)
Bu arada menümü beğenmene sevindim - tabii ki herkes yorum yapabilir zaten yorumlansn diye yazdım

Arkadaşlarrrrrrrrr öldüm yorgunluktan, şahnurum sevdayı da getiricem buraya işten çıktığımdan beri ritim aleti yapıyorum, bu gün müzikten sınavımız var aletlerden size de göstermek istedim

Davul, marakas, zil, ritim çubukları.. Hepsi el yapımı hepsini ben katlettim

şahane olmuş vallahi her biri, ellerine sağlık :)

Menüme gelince

Sabah
Çeyrek simit
1 tatlı kaşığı kadar beyaz peynir (krem peynir gibiydi)

Ara 1 adet eti burçak

Öğle
3 kaşık nohut
1,5 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Ara 3 badem, 2 fındık, 5 sarı leblebi (üşenmedim saydım)

Akşam
1 kuru ve minik ekmek
1 kase çorba
1 yeşil biber ve üzerine yoğurt (biber hafif yağda kızarmış)

Spor 45 dk. yürüme
3 saat oyuncak yapımı (geberdim ama)

Su: durmak yok, içmeye devam

benim mutfak bugünlük kapandı... menüm:

uyanınca elma sirkeli karışım
sabah:
1/2 simit
1 kk süzme peynir
1 domates
2 acı biber

öğle:
büyük kase lahana çorba
haşlanmış pancar nar ekşisi ile

ara:
lahana çorbası

akşam:
lahana çorbası
haşlanmış pancar nar ekşisi ile

yeşil çay+ 3,5 litre su
20 dakika leslie 1 mil

akşama 1,5 saat açık havada yürüyüş

herkese iyi akşamlar şimdidennnn... kolay gelsin hepimize

Merhaba hoşgeldinnn
Eskilerdenim demişsin de tanışaydık :)
Bu arada menümü beğenmene sevindim - tabii ki herkes yorum yapabilir zaten yorumlansn diye yazdım

hoşbuldum canım...ben eski 5. takımlı sevda 2 çocuk annesiyim...ev hanımıyım...gamzenin de üst kat komşusuyum...yemeğini yiyebilirse birazdan kahve içcez ama daha zıkkımlanamadı herhal...

kız ben geldim bile burdayım.bu arada yaptıkların çok güzel görünüyolar ellerine sağlık.
hadi kızım daha zıkkımlanamadınmı seni bekliyorum...

.

Kızlar siz maşallah mutfakları kapamışsınız da ben daha eve gideceğim yemek yapacağım 7yi bulurum heralde yemek için...

Luci - canım lahanaya devam sanırım menün güzel bol da su içmişsin afiyet olsun

Gamze - canım menünü beğendim oyuncaklarını da

yaaaaa ne güzelllll benim de burada tanıştığım çok sevdiğim bi arkadaşım vardır bizim de hayalimiz komşu olmaktır gerçeğini görünce şaşırdım

sevdam canım gel valla hadi hemen tartıl seni de takıma alalım mesajını da gördüm geçmiş olsun tatlım
5. takımın yeni üyeleri var hepsi de birbirinden tatlı sizler gibi güzel bir ekipoluşturacağız zannımca ben gerçi arkadaşlar gibi azimli değilim ama bu yola baş koyduk

getir gamzem getir sevda da gelsin valla ben işyerinden göremedim resmi artık eve gidince bakarım eminim çok güzel olmuştur.

luci cim maşallah tatlım yaa sen pek bi erken kapatıyon mutfağı bende yarın ayran detoksu yapacam allah izin verirse bakalım
lily tatlım ben dün akşamdan nohut yemeği ile bulgur pilavı yapmıştım bi salata yapacam akşama o kadar

canım evet erken kapatmazsam hiç kapanmıyor yoksa o mutfak :) lahanaya bugün başladım yine, yarın da devam edip bırakacağım 2 günlük detoks olsun :) Allah kolaylık versin sana da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…