- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.141
benim bildiğim 2 küçük kare bitter çikolata 1 meyve yerine geçiyor yani kalori açısından - bu şekilde düşünerek bir meyve ara öğününde çikolata yiyebilirsin tabii 1 kezRegli olmaya çalışıyorum bol çikolatalı diyet yaptım üç gün en sonra makarna yedim bugun detoksa geri döndüm
tamam canım aklımda bulunsun biraz zayıflayayım da çatlaklar en sona kalsın şu an onları düşünmüyorumAmilyat izime dermoksil çatlağıma bepanten ve bence fark ediyor
hadi hayırlısı ben de bu sabah başladım lahana çorbasına yeniden... kilo vermem durdu belki harekete geçirir
siz böyle zafiyet geçirceksiniz canlarım biraz besin alın az gitsin yeter ki gitsin ama kısa sürede bu kadar şoklama ne kadar iyi orasını bilemiyorum:44:Cumaya kadar sıvıyla beslenicem şuana kdar bir khve bir meyve suyu:) 2 bardak su
ben internetten araştırmıştım 1 meyve = 4 hurma diyordu diyetisyen 3 tane dedi ama ben hep 4 yedim çünkü çok seviyorum tabii diyetisyeni bırakmıştım ayrı mevzu... Senin listedeki besin öğeleri ne kadar yazar mısın? yani şu kadr ekmek şu kadar süt-meyve hakkım var şeklinde...1 porsiyon meyvede 5 tane yeme hakkım var d.kitapçığında yazıyor
canım seni ev işi topiğimize de beklerizkızlar herkez gün içinde yol almış gidiyor ben geç kalkmış değilim 7.30da kalkıp balkon yıkadım cam sildim 2 tane cam baalkonum var silmek öyle hoşuma gidiyor ki şimdi demeyin gel bizimkini de sil yakın olsaydınız yardıma gelirdim
evimi temizleyip oturmak öyle hoşuma gidiyor ki temiz düzenli mis gibi kokan ev ruhum çok hoşnut oluyor bir temizliyim çaya gelin tabi az kalorili pastalar yaparım korkmayın
liyl canım evet diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum ama az yediğim oluyor benim boy 164 kilo 67
kızlar eger gram veremiyorsanız elbet bir sebebi vardır bunun için tahlil verilmesi gerekiyor demiriniz azsa vücüt yağları depolıyor ve giderse sudan gider
bağirsaklarınız az çalışabilir farketmeyebilirsiniz simaneki içinde olan çaylar çok zararlı belki geçici fayda ağlıyor ve bağirsakları tembelleştiriyor bu sefer sürekli dışarı yöneliyoruz bazı bağirsak çalıştıran ilaçlar var bağırsaktaki bakterileri yada tüycükleri öldürüyor bu sefer yiyecekler bağirsakta çok durunca vucut besleniyor
ben hem sinameki hemde zararlı ilaç kullanmıştım şimdi fersah fersah uzaklaştım bağırsakları çalıştırmak için sarmısak kulanıyorum salatalarda yemeklerde önceden tabi bir kitapta okumuştum yanlış da hatırlayabilirim birde diyetisyenin verdiği ilaç var b.faydalı bağirsakları artırmak için
canım kaba taslak hesaplarıma göre 1300 kcal ama diyetisyenlere göre 1400 de olabiliryukardaki mesaj iki kere olmuş kusura bakmayın
diyetisyenin verdiği diyet
sabah 3 d.kepekli yada buğday ekmek 1 kibrit kutusu peynir 3-4 zeytin salata şekersiz çay
ara 1 çay bardaği süt 1 meyve
öğlen 2 d.ekmek 60gr et-tavuk-balık tan biri 4 susuz sebze yemeği 2 kaşik yoğurt salata
akşam 2 d.ekmek 30 gr et -tavuk -balık dan biri 4 susuz sebze yemeği 2 kaşık yogurt salata
değişiklik yapılabiliyor mesela 1 d.ekmek yerine 1 kepçe çorba yada 3 kaşik pilav makarna baklıgil
2lt su spor günlük 20 dk
hoşgördüm canım.... bi baktım eski takım arkadaşlarım yine yeniden 5. takımlı olmuş... dagyolu seni de gördüm nasılsın ... toplight zaten burda
sen bide bana sor gızzzz ... ne tüp tuttu ne aşılama olan bana oldu şiştimde şiştim
çok almamışsın be gülüm sen azimli hatunsun verirsin... arada sana mı takılsam feyz alırım belkim ... bak aklıma getirdin eliptiğimi kullanim artık ... hep aklıma sen geliyon eliptik deyince
iyi akşamlar
kızlar ufaklığı dr a götürdüm orta KULAK İLTİHABI OLMUŞ sıkıntısı ondanmış daHA sonra eve gectik büyk oğlan servisten ağlasyarak geldi onunda başı ve boğazı ağrıyormuş anlayacağınız benim anne olarak hastalanma lüksüm yok
sabah tartıldım haftasonunun maliyeti + 400 gr olarak geri geldi haftasonuna kadar bu kilo gitmeli daha da eksilere düşmeliyim
elakerem hayırdır ne oldu?
luci cim eline sağlık yazmışsın çok da güzel olmuş
jujum seni görünce çok mutlu oldum tatlım
durumda cım sende benim gibi misafir magduru imişsin
dagyolu hadi bakalım sen diyetisyen takibinde gidiyorsun bize yardımcı olursun,
kızlar ben şu bebelerle ilgileneyim biraz bu arada bugünki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir
ara
20 yer fıstığı
öğle (saat 3.40 da)
bol salata 1 tavuk pirzola ızgara olarak
ara
1 elma
günü böyle tamamlamayı düşünüyorum
iş hastane çocuklarla koştururken düzensiz bir menü oldu spor maalesef yok
su 2 lt ye tamamlayacağım
artık gelirim arada sevdiklerim burda olunca 5 takım artık tatsız bir yer değil benim için :)
aaaa niye sormayayım canım sende eski takım arkadaşım değilmisin... hoşuma gitti eski tanıdıklara rastlamak... valla bebek işi rabbime kaldı sana da tedavinde hayırlar dilerim ...
yok be gamzeee keşke hiç almayaydın ben yıldım al ver gülümden .... sevda nasıl bu arada selamlarımı söyle ...
ahhh şahnurum sende birini iyileştiriyon diğer hastalanıyo kız ne çektin bu sene hastalıktan yana...
O kadar yazıyorum bi menü yazmayı unutuyorum
Sabah - 08:30
- Yarım simit
- 1 kk light peynir
- 1 fincan limonlu yeşilçay (Lipton'un- demleme değil)
Ara - 10:30
- 2 tane ceviz
Öğlen - 12:30
- Yarım simit
- 1 kk light peynir
- 1 bardak çay
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz (hazır tek içimlik paketten)
Akşam - 18:30
- 6 yk mantı (salçalı suda yağsız haşladım)
- 3-4 yk yoğurt
Su - 1,5 lt (az oldu)
Spor - yok
sabah peyniri kaba koydum geç kalmayayım diye vaktim olsa tost yapacaktım öğlene de yemeğim olmadığından ya 2 tost yapmış olacaktım ama simit alınca yarımşar simit yedim
siz böyle zafiyet geçirceksiniz canlarım biraz besin alın az gitsin yeter ki gitsin ama kısa sürede bu kadar şoklama ne kadar iyi orasını bilemiyorum:44:
ben beğendim menün güzel abartılı deil ...
ayhh birden görünce yorum yapayım dedim...
.
Arkadaşlarrrrrrrrr öldüm yorgunluktan, şahnurum sevdayı da getiricem burayaişten çıktığımdan beri ritim aleti yapıyorum, bu gün müzikten sınavımız var aletlerden size de göstermek istedim
Davul, marakas, zil, ritim çubukları.. Hepsi el yapımı hepsini ben katlettim
şahane olmuş vallahi her biri, ellerine sağlık :)
Spor 45 dk. yürüme
3 saat oyuncak yapımı (geberdim ama)
Merhaba hoşgeldinnn
Eskilerdenim demişsin de tanışaydık :)
Bu arada menümü beğenmene sevindim- tabii ki herkes yorum yapabilir zaten yorumlansn diye yazdım
yaaaaa
hoşbuldum canım...ben eski 5. takımlı sevda2 çocuk annesiyim...ev hanımıyım...gamzenin de üst kat komşusuyum...yemeğini yiyebilirse birazdan kahve içcez ama daha zıkkımlanamadı herhal...
kız ben geldim bile burdayım.bu arada yaptıkların çok güzel görünüyolar ellerine sağlık.
hadi kızım daha zıkkımlanamadınmı seni bekliyorum...
.
sevdam canım gel valla hadi hemen tartıl seni de takıma alalım mesajını da gördüm geçmiş olsun tatlımyep yeni bir 5. takım kurulmuş hadi kolay gelsin kızlar.....bende 5. takımın eskilerindenim....
oyyyy jujum hoşgeldin tatlım...gamze söyleyince geldiğini dedim ki ona dur bende gelim....meltem canım herşeyin hayırlısı olsun ...rabbim evladın ve herkesin evladına uzun ömürler versin şişme konusuna gelince burdan ayrı kalmak kimseye yaramamış sanırım hep şiştik be jujum...neyse arada uğrayalım da birbirimize destek çıkalım..
şahnurum kaptanlığın hayırlısı olsun balım...sen nasılsın tatlım ...msj ını şimdi gördüm ozaman bi kapadım bir daha hiç açmadım...özelden yazdım sana ondan sebeptir sanırım baya bir dünyaya küstüm sanki..
gel tabiki de jujum valla bende fırsat buldukça gelirim yeni arkadaşlarla da tanışırız ....
.
Kızlar siz maşallahmutfakları kapamışsınız da ben daha eve gideceğim yemek yapacağım 7yi bulurum heralde yemek için...
Luci - canım lahanaya devam sanırım menün güzel bol da su içmişsin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?