Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dağyolu kimdi? ben hatırlayamadım :44:

Sevda da çok iyi jujum, dün jujuyla konuştuk deyince aklı gittii..Çok sever seni oda benimle beraber veriyor alıyor, işte zaman zaman böyle dibe vuruşlarımız oluyor ve kilo alıyoruz jujum çok haklısın biliyormusun, bir al bir ver insan laçka oluyor iyice.. Ayyy acı ama gerçek olmuş bee jujummm

günaydın herkeslere... hasta olanlara geçmiş olsun, yolculuğu olanlara iyi yolculuklar, iş arayanlara Allah kolaylıklar versin...

Günaydınnnnnnnnnnnn okula gitmeden pc açtım ve sizlere selam vereyim dedim, selamun aleyküm dostlar, kilo uğruna cihadınız nasıl gidiyor bakalım ben sinir oluyorum yaaa, o kadar çabalıyorum kaç gündür gram gitmiyor.. Birden gidecek zahaarr deyip avunuyorum

Ayyyyy luciii ne güzell dua etmişsin beeee, süphaneke dinimiz aminn

Arkadaşlar ben çıkıyorum, öğleden sonra görüşmek üzere.. Aman haaa cozutmayınn

fıratın duası olmuş buu :) gamzecim aynı şeyi yazmak üzere girmiştim ki senin yazdığını görünce bi gülümsedim... yahu arkadaş akşam yürüyüşümü 1 saatten 1,5 saate çıkardım, gün içinde 20 dakika leslie yapıyorum aldığım kalori miktarı yerlerde geziyor pancarla besleniyorum sırf vitamin alayım diye yok arkadaş çakıldı kaldı kilolar canım çok sıkkın, eşimin de söylediği bir anda düşer tartıda sabret diyor ama sinir krizleri geçiriyorum cumadan beri az önce yine lahana çorbamı pişirdim 2-3 gün bi daha lahana detoksuna gireyim bakalım ne olacak... sakın kilo almayın haaa kaptırmayalım birinciliği bu hafta

günaydınlarrrr

jujum burda yerin herzaman hazır tatlım listeye girmesen bile uğra hergün canım benim
bu arada sorma evde büyük hasta küçük hasta eşim egldi gece izmirden o hasta aslında bende hastalanacam da bana sıra gelmiyor
geçmiş olsun canım benim çok zor bilirim benim evde de herkesler hasta

günaydın herkeslere... hasta olanlara geçmiş olsun, yolculuğu olanlara iyi yolculuklar, iş arayanlara Allah kolaylıklar versin...
günaydın luci cim

gamze cim dagyolu sen mezun olduktan sonra takıma girmişti tatlım o yüzden hatırlamazsın bu arada bende özledim sevda yı yaa çok selam söyle

kızlar güya akşama kadar bişey yememiştim ya akşam 15 cm büyüklüğünde cevizli sucuk yedim kendime çok ama çok kızdım ne yapacam bilmem affedin beni

kızlar güya akşama kadar bişey yememiştim ya akşam 15 cm büyüklüğünde cevizli sucuk yedim kendime çok ama çok kızdım ne yapacam bilmem affedin beni

kaptancım sen ne yaptın yahuuuuu, cevizli sucuk haaa, bak canım çekti şimdi

Herkese günaydın kızlarrrrr
Hepinizin güzel dileklerine ancak amin diyebilrim
Bu sabah biraz erken kalktım ve su ile 2 ceviz yedim sonra kahvaltımı da işte yaptım öğlen için yemek bile yaptım sabahın 7sinde İnanın şu 1 aydır evden hazırlayıp getiriyorum gerçekten emek vermek gerekiyor - ya akşamdan ya da sabahleyin ertesi günün beslenmesini hazırlıyorum ama işe yarıyor ve sağlıklı besleniyorum

ah be lilycim irade var da gitmiyor işte o kilolar o kadar çabuk
Gidecek inşallah canım moral bozmak yok

Üç gündür giremedim misafir çocuk.misafir varken çocuk ne zormuş.neyse akşam yolcu ettik misafirleri bugunde temizlik rahatladım.siz nasılsınız şekerler
hoşgeldin canım biz aynıyız işte diyet falan uğraşıyoruz sen nasılsın sayın avukatımmmm

canım doktor kontrolünde misin yoksa diyetisyen mi?
Bir de eğer ki diyetisyene gidiyorsan senin listeni bana özelden gönderir misin merak ettim ne vermiş? tabii boy kilo da yazarsan sevinirim çünkü senin bünyene göre vermiştir mutlaka

Sanırım hurmayı meyve yerine yiyorsun ama 5 hurma biraz fazla eğer ki o arada 2 meyve varsa birşey diyemem bir meyve= 4 hurma tabii iri olanlardansa 3 hurma onun haricinde menün güzel de bana biraz az geldi- diyetisyen menüsüne göre az yani...

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun yaaa bu ne böyle topikte herkes hasta ya da ailesinden biri Rabbim şifa versin
Menüne gelince yine fıstığa sarmışsın biraz fazla olmuş sanki... Bir de akşam yemek yemiyor musun?

maşallah kız menün tam diyetisyen menüsü gibi olmuş

menün iyi canım size de ailecek geçmiş olsunnnn bu arada tuzsuz turşuyu nasıl yapıyorsun?

lahana çorbamı yaptım yalnız bu sefer özellikle çook acı yaptım, acının kilo verdirmedeki etkisini biliyorum yağ yakıyor resmen...bol isot ve şu ince süs biberleri, nane, karabiber ile yaptım şahane olmuş ezogelin gibi... hadi hayırlısı

hem de 15cm??? afiyet olsun kaptanım

ya ben birşey soracaktım şimdi hedef kiloya ulaşınca mezun olunuyormuş ya birkaç gruba baktım da - şimdi ben hedefi 70 tuttum ama boyuma göre o da çok fazla ben küçük hedefler koyayım ki ulaşmam kolay olsun istedim şimdi 70e ulaşınca hedefi daha da düşürüp devam edebilir miyim?

Kızlaarrr
Cuma gunı etek dikmistim kendime haftasonu kacamaklarım da oldu diye egzersize yonelmistim.etegi giydim bu sabah
Bol geliyor iyi mi :) tartıda sizin gibi bol eksiler goremesem de sanırım yuruyus ve egzersizle vucudum kendini toparlama basladı.cok sevindim ya

oyy anacım yanarsın cayır cayırrrr dikkat et
ben hayatta acı yiyemiyorum bir kere akşam geç çıkmıştım marketten şu yeni çıkan makarnksten alayım dedim domates soslu güzel oluyor ama farkına varmadan acı soslu almışım aman Allahım yoğurt döke döke zar zor bitirdim
karabiber bile acı geliyor bana biraz fazla ekince

ne güzel bir haber bu zaten önemli olan tartıdaki kadar bedende de sıkılaşma olması...
benm de basenler biraz geniştir o yüzden bir pantalon almıştım 46 beden ama paçaları uzun terziye götürüp düzeltilmesi lazım haftasonu denedim basenden bollaşmış belden de tam oluyor ama hiç sıkmıyor dedim biraz daha dursun bakalım belki yanlardan da aldırırım terziye

Bir de affedin reklam gibi olacak ama diyetkolik diye bir site var.oraya uye oldum.sonra onun android icin programı var programı indirdim ve 1 aylık uye oldum.kilomu saglık bilgimi yeni dogum yaptıgımı astım hastası oldugumu heerrrbiseyimi yazdım.haftada 1 bucuk kilo verebilmek icin gunde 1600 kalori almam gerekiyormus.tabi ben daha azını alıyorum malum kilom cakılı kaldı.su takibi de yapıyorum programda.ve en guzeli her ogun ve ara ogunu sabah kalktıgım saate gore ve yedigim saatlere gore saat ve kalori olarak hesaplıyor.bu ogun su kadar kalorilik yiyebilirsin diye.ve her ogunde en az 4 alternatif menu gosteriyor.ister bunları ye ister kendine gore bu kaloride ye diye.ve hergun durumuma gore egzersiz oneriyor.su kadar set halinde sundan yapacaksın.hatta demosu bile var bak boyle yaparsan burdan soyle yaparsan surdan yaglar gider kaslar calısır diyee.

Ben bayıldımmm kullanıyorum iki gundur.ve kalori ve egzersizim takipli oldugu icin istedigimi yiyorum tabi planlanan kaloriyi gecmemek kaydıyla.hem kafam rahat hem de egzersizleriyle gercekten bugun bile kendimi sıkı hissediyorum.dogumdan sonra lombur lombur oldugumu dusunursek harika :)

oyy oyy oyy bu pek bi fena olmus ates basmıstır seni :)
canımcım sen simdi 3 set halinde 20 mekik cek cekebilirsen.telafi edersin kısmen de olsa.
tamam canım akşam eve gidince çekeceğim mekikleri söz veriyorum

canım hadefine yaklaşınca değiştirebiliyorsun hedefini sorun değil

maşallah terzilikde mi var sende ne güzel yaaa

müthişsin canım yaa, hadi hayırlısı gitsin artık şu kilolarrrr :) etek de bol gelmiş, şahane vallahi...

kızlar yaa sitede bi sorun mu var ben sadece buraya girebiliyorum paylaşım alanına geçemiyorum burayı da en son yazan kişi 5. takımdan olunca girdi tam anlatamadım sorunu ama anladınız mı siz sürekli ana forum sayfası geliyor

:))) çok şükür acı ile aram oldukça iyidir, yana yana içecez bakalım :)

ben de bi sıkıntı yok canım, hatta diğer topikleri geziyordum

canım ben üye olmuştum ama ücretli sanırım ve ben netten beceremedim belki telefonda olsa indirebilirdim de... bir de sana ufak bi tavsye eğer 1600 kcal al diyosa o kadar al altında beslenme o zaman daha kolay kilo veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…