Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar ve sevgili jujummm okula çıkmalıyım ama sana hiç doyamadım kii, yine gel uzun uzun konuşalım olurmu, özledim valaa

Üç gündür giremedim misafir çocuk.misafir varken çocuk ne zormuş.neyse akşam yolcu ettik misafirleri bugunde temizlik rahatladım.siz nasılsınız şekerler

Üç gündür giremedim misafir çocuk.misafir varken çocuk ne zormuş.neyse akşam yolcu ettik misafirleri bugunde temizlik rahatladım.siz nasılsınız şekerler

hakikaten neredesin be durumdacım... noolsun ben aynı... diyetle uğraşıp duruyorum.. geçmiş olsun sana da, atlatmışsın misafir telaşını.. dinlendir artık kendini.. nasıl geçti bozmadın değil mi diyetini?

çok teşekkür ederim bende uzun zaman sonra gelince sakin geldi biraz motivem düşer gibi oldu ama sonra dan baktım burası yıkılmış topliğhtcım yanlış hatırlamıyorsam senin ufaklık çok sık hastalanıyor neden acaba geçmiş olsun

merhaba aramıza hoşgeldin şu an diyetsiyene devam ediyor musun peki?
kendimi tanıtayım da sen de tanıtırsan seviniriz tabii :)
27 yaşındayım gerçi artık 28 dimi :) 86lıyım - gıda teknikeriyim ama şu an başka iş yapıyorum - kısacası evle iş arasında bir hayatı olan ve şu aralar da beslenmeme odaklanmış biriyim
[/QUOTE] evet evet bırakırmıyım inş tabi bir arkadaşida götürdüm özel bir hastane doktorunda çok hastası olmayınca arkadaşimla beraber kadının kafasını şişiriyoruz aklımıza ne gelirse soruyoruz çok faydası oluyor bilinçlenince diyet noktasında daha bir özgüven sağlıyor
ben dışarda çalışmıyorum ev hanımıyım açıktan önlisans okuyorum bu sene kpssye hazırlanacam inş aynı doğumluyuz boyum 164 sizin kilo ve boy kaç

kızlar bugün biraz rahatsız gibiyim pek giremiyorum kusura bakmayın. ama diyete dewam.akşam yazıcam menümü
geçmiş olsun

biraz akşam sabaha göre fazla ama sabahda az olmuş gibi geldi ama çok süper menu

hoşgördüm canım.... bi baktım eski takım arkadaşlarım yine yeniden 5. takımlı olmuş... dagyolu seni de gördüm nasılsın ... toplight zaten burda
jujum sen beni sormak çok şaşırdım duygumu saklamıyacağim dört köşede oldum yani çok teşekkür ederim çok şükür iyiyim malumunuz tedaviyi yarım bıraktım senin gibi banada aşilama tüp bebek dediler şuan düşünmüyorum başka bir doktorla ilaç tedavisi alacam eger olmazsa deneyecem o aşamaları şimdi bir zayıflayım sonra kısmetse şifamı arayacağim artık hangi şehir olursa sen nasılsın

ah be lilycim irade var da gitmiyor işte o kilolar o kadar çabuk
bende doktora dedim ki bana hızlı bir diyet verirmisiniz sonra korumaya çalışacağim bana dedi ki
ben sana 1000 yada 750 yada 500 kalorilikte bir diyet veririm ama sonra verdiğinin iki katını alırsın kilo verip almak metobalizma için zararlı verip almaktansa aynı kiloda kalman vücüt için daha sağlıklı
hem hızlı kilo kas su kaybı ben bunu gördüm 15 gün sonra kontrole gittim 1 kilo yağdan 2 kilo civarı kastan gitmiş çünkü ben onun verdiği diyeti harfiyen uygulasaydım kastan gitmezdi en önemli sabır sabır işte benim aceleceğim

evet aslında yavaş ve kalıcı verebilmek önemli.. ama kilo fazla olunca bi şoklama yapmak gerekiyor başlangıçta... hoşgeldiniz bu arada...

evet aslında yavaş ve kalıcı verebilmek önemli.. ama kilo fazla olunca bi şoklama yapmak gerekiyor başlangıçta... hoşgeldiniz bu arada...
hoşbulduk luci şoklama hakkında bilgim yok o yüzden sana birşey yazamıyorum doktara gittiğimde sormak isterim bilgilenmem açisindan

Son düzenleme:
hoşbulduk luci şoklama hakkında bilgim yok o yüzden sana birşey yazamıyorum doktara gittiğimde sormak isterim bilgilenmem açisindan

:))))) bu benim tabirim metabolizmayı şok etmek anlamında kullanıyorum diyetisyenlerde ya da tıp literatüründe mevcut mu emin değilim...

Sabah 2 d. buğday ekmek 3 zeytin civil peynir salata

Ara 1 çay bardaği süt 4 hurma

Öğlen 2 fırında tavuk ızgara 2 d. b.ekmek salata

Ara limonlu çay 5 hurma

Akşam 1 kepçe çorba salata

Ara 1 su bardaği süt 1 hurma

1.5 litre su

Spor kış temizliği yapınca eyi bir yorulma olunca bugun s.salonuna gidemedim

Son düzenleme:

Aslında benim için iyide oluyor jujum, eğlence çıkıyor bana.. Ye iç al ver sende başla hemen yaaaa, olsun tutmasın, onda da vardır bir hayır, Rabbim evladına hayırlı uzun bir ömür versin inşaallah..Haydi kur eliptiği katıl bize

Bizim bir arkadaş vardı böyle hurma sever kulakları çınlasın menün güzel ama hurmalar az biraz kaçmış gibi canım yaaa.. :44:

iyi akşamlar
kızlar ufaklığı dr a götürdüm orta KULAK İLTİHABI OLMUŞ sıkıntısı ondanmış daHA sonra eve gectik büyk oğlan servisten ağlasyarak geldi onunda başı ve boğazı ağrıyormuş anlayacağınız benim anne olarak hastalanma lüksüm yok
sabah tartıldım haftasonunun maliyeti + 400 gr olarak geri geldi haftasonuna kadar bu kilo gitmeli daha da eksilere düşmeliyim
elakerem hayırdır ne oldu?
luci cim eline sağlık yazmışsın çok da güzel olmuş
jujum seni görünce çok mutlu oldum tatlım
durumda cım sende benim gibi misafir magduru imişsin
dagyolu hadi bakalım sen diyetisyen takibinde gidiyorsun bize yardımcı olursun,
kızlar ben şu bebelerle ilgileneyim biraz bu arada bugünki menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
1,5 kk peynir

ara
20 yer fıstığı

öğle (saat 3.40 da)
bol salata 1 tavuk pirzola ızgara olarak

ara
1 elma

günü böyle tamamlamayı düşünüyorum
iş hastane çocuklarla koştururken düzensiz bir menü oldu spor maalesef yok
su 2 lt ye tamamlayacağım

Arkadaşlar ve sevgili jujummm okula çıkmalıyım ama sana hiç doyamadım kii, yine gel uzun uzun konuşalım olurmu, özledim valaa

artık gelirim arada sevdiklerim burda olunca 5 takım artık tatsız bir yer değil benim için :)

aaaa niye sormayayım canım sende eski takım arkadaşım değilmisin... hoşuma gitti eski tanıdıklara rastlamak... valla bebek işi rabbime kaldı sana da tedavinde hayırlar dilerim ...

yok be gamzeee keşke hiç almayaydın ben yıldım al ver gülümden .... sevda nasıl bu arada selamlarımı söyle ...

ahhh şahnurum sende birini iyileştiriyon diğer hastalanıyo kız ne çektin bu sene hastalıktan yana...

Son düzenleme:

canım çook geçmiş olsun ben de olmuştum 1 ay ağrısından duramayıp gece yarısı sırf ağrı kesici iğne için acil servislere taşınmıştım.. Allah kolaylık versin. aklının bi kenarında bulunsun zinnat isimli antibiyotik(doktor kontrolünde tabi) orta kulak iltihabı için muhteşem bi ilaçtır..

yazı için de : rica ederim bu arada ne demek, görevim :)

Öncelikle geçmiş olsun dileklerini yazan herkese teşekkür ederim:) şimdi daha iyiyim tansiyonum düşmüştü biraz.

Gelelim bugünkü menüme (hasta olmama rağmen elimden geleni yaptım

SABAH
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
1şekersiz açık çay (genelde sabah kahvaltılarım aynı)

ARA
1kase netle nesfit

Öğlen uyuduğum için yemek yemedim

AKŞAM
1kase çorba
1kepçe tavuk sote
3yemek kaşığı pilav
bol yeşillikli salata

Bitki çayımıda içtim.

su 2,5 litre

Bu arada arkadaşlar yarın istanbula gdiyorum. akşama kadar nete giremiycem haberiniz olsun.

Slm kızlar
Gribi ben atlattım diye sevinirken ogluma bulastırmısım perisanız dunden beri.nasıl blr hayat bu ya biri bitmeden digerl baslıyor...bosuna degil imtihan dunyası ...

Menumu paylasıp cıkacagım kızlar affedin

Sabah iki dilim tam bugday ekmegi beyaz peynir 1 adet sosis 5 zeytin sekersiz cay
Oglen iki dilim tam bugday ekmegi beyaz peynir cay (oglan hasta olunca hicbisey yapamadım)
ara azıcık sade dondurma
Aksam bir tabak bamya yemegi iki yemek kasıgı fırın makarna ve karnıbahar tursusu azıcık (tuzsuz)
ara birkac fındık fıstık ve blr bardak sekersiz cay
Su miktarım 2 litre
Spor yarım saat dans yarım saat egzersiz

günaydın herkeslere... hasta olanlara geçmiş olsun, yolculuğu olanlara iyi yolculuklar, iş arayanlara Allah kolaylıklar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…