- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.201
34 yaşındayım. 2 çocuk(ikiz :) ) annesiyim. 3 yaşındalar. çalışıyorum. doğumdan önce 77 kilodum. 95 ile doğum girdim. sonrasında 2 ayda tekrar 77 kilo oldum ama süt olsun diye herşeyi yedim. sonrada aldığım kiloları veredim. 02 ocakta tartıldığımda 96 kiloydum. ve 3 ocakta başladım diyet yapmaya. şimdiye kadar 4 kilo verdim.
18 günde 4 kg süper34 yaşındayım. 2 çocuk(ikiz :) ) annesiyim. 3 yaşındalar. çalışıyorum. doğumdan önce 77 kilodum. 95 ile doğum girdim. sonrasında 2 ayda tekrar 77 kilo oldum ama süt olsun diye herşeyi yedim. sonrada aldığım kiloları veredim. 02 ocakta tartıldığımda 96 kiloydum. ve 3 ocakta başladım diyet yapmaya. şimdiye kadar 4 kilo verdim.
Beğenmene sevindim
Menülerinin takipçisiyim, güzel ve sağlıklı oluyor
Hoşgeldin canım, Çocuklarına rabbim hayırlı uzun ömür versin, cümlesine inşaallah..Kilo vermek için en güzel ortam bence kk fakat ben boyunu merak ettim, ne iş yapıyorsun? ayyy meraklı hissettim kendimi birden
Ben Gamze 30+1,5 yaşındayımevliyim, çocuğum yok, çalışıyorum.. başarılar dilerim hee unutmadan boyum 1.65 kilom şu anlık 69.7 gibi
18 günde 4 kg süpertebrik ediyorum zaten asıl kilo aldıran şey doğum değil doğum sonrası süt olsun diyerek dikkatsizce beslenmeymiş bunu Ayça Kaya demişti bir de süt olmasını istiyorsanız şekerlere,tatlılara yüklenmeyin demişti bir çok uzman da süt için bol su ve sağlıklı beslenmeyi öneriyor Bu arada hem çalışıyorsun hem de ikiz çocukların var maşallah diyorum Allah bağışlasın ve açıkçası bu tempoda sen bizden daha çabuk verirsin
mesela başlangıç olarak bize neler yaptın nasıl beslendin spor yaptın mı bu 4 kiloyu verirken neler yaşadın bunları anlatabilirsin
Beğenmene sevindimTeşekkür ederim Umarım birbirimizin desteğiyle kurtuluruz şu fazlalıklarımızdan hep beraber Bu arada 8 Şubat'ta da senin doğum gününü kutlarız inşallah
Aslında ben de 27,5 yaşındayım da 27 desem 2014e girdik ama ben yılın 2. yarısında doğdum - 28 desem sanki tarih değişince birden büyünür mü diye kendimi sorguluyorum
bu arada sen ne iş yapıyordun - öğretmensin diye hatırlıyorum da ne öğretmeni?
Hoşgeldin canım, Çocuklarına rabbim hayırlı uzun ömür versin, cümlesine inşaallah..Kilo vermek için en güzel ortam bence kk fakat ben boyunu merak ettim, ne iş yapıyorsun? ayyy meraklı hissettim kendimi birden
Ben Gamze 30+1,5 yaşındayımevliyim, çocuğum yok, çalışıyorum.. başarılar dilerim hee unutmadan boyum 1.65 kilom şu anlık 69.7 gibi
18 günde 4 kg süpertebrik ediyorum zaten asıl kilo aldıran şey doğum değil doğum sonrası süt olsun diyerek dikkatsizce beslenmeymiş bunu Ayça Kaya demişti bir de süt olmasını istiyorsanız şekerlere,tatlılara yüklenmeyin demişti bir çok uzman da süt için bol su ve sağlıklı beslenmeyi öneriyor Bu arada hem çalışıyorsun hem de ikiz çocukların var maşallah diyorum Allah bağışlasın ve açıkçası bu tempoda sen bizden daha çabuk verirsin
mesela başlangıç olarak bize neler yaptın nasıl beslendin spor yaptın mı bu 4 kiloyu verirken neler yaşadın bunları anlatabilirsin[/B]
Aslında ben de 27,5 yaşındayım da 27 desem 2014e girdik ama ben yılın 2. yarısında doğdum - 28 desem sanki tarih değişince birden büyünür mü diye kendimi sorguluyorum
bu arada sen ne iş yapıyordun - öğretmensin diye hatırlıyorum da ne öğretmeni?
Dukan gibi popüler diyetleri pek doğru bulmuyorum hem yüksek proteinden dolayı hem de bırakınca hemen geri alınıyormuş yani bir ömür yasaklarla yaşıyorsun - zaten diyet yapmaktaki sorunumuz da bu bence, yani kilo verme sürecini sağlıklı bir beslenme eğitimi olarak görmek yerine zayıflayım da nasıl olursa olsun diye düşünüyoruz ben de bu konuda bilinçsizlik yaptım bugüne kadar, evde diyetle ilgili kitaplarım da vardır bilgi anlamında tamam ama uygulama kısmında sorun yaşıyordum neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmıyorum eee o zaman nasıl zayıflmayı düşünebilirim ki... Bu gruba katılırken düşüncem sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirmekti ve şu an emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum inşallah yaza kadar da istediğim kiloda olurum.boyum 1,60. muhasebeciyim.
aslında ben 16 ocaktan beri dukan diyeti yapıyorum. 6 günlük atak süresinde verdim bu kiloyu. bu sürede gidenin çoğu ödem aslında. şimdi seyir evresine geçtim. bugün seyir evresinin 1. günü.
hoşgeldin esmer cim istanbul u iyi abartmadan geçirmişsin diyelimbu arada herkes bana çok zayıflamışsın diyo :) farkedilmek ne hoşşş
hoşgeldin canım devam etmeyi düşünüyormusun eğer azimliysen hemen kilonu şu anki ve hedef kilonu alalımmerhaba herkese. ben aranıza yeni katıldım. swettdimple davetin için teşekkür ederim.
gamze ninde dediği gibi kıskançlıktır şekerim o erkekler söyler ama kızlar hiç söylemez böyle şeyleri :26::26::26::26:süppersin yaaa, ben 13 günde 6,5 kilo verdim geçen oturduk arkadaşlarla 3 saat kimse bir şey demedi bana, sinirimi bozdular, giremediğim kıyafetlerime giriyorum, annem, eşim, çok iyi zayıfladın diyor ama arkadaşlarda sorun var galiba
maşallah ikiz bebeler allah kolaylık versin canım benim de küçük oğlum 2,5 yaşında34 yaşındayım. 2 çocuk(ikiz :) ) annesiyim. 3 yaşındalar. çalışıyorum. doğumdan önce 77 kilodum. 95 ile doğum girdim. sonrasında 2 ayda tekrar 77 kilo oldum ama süt olsun diye herşeyi yedim. sonrada aldığım kiloları veredim. 02 ocakta tartıldığımda 96 kiloydum. ve 3 ocakta başladım diyet yapmaya. şimdiye kadar 4 kilo verdim.
hoşgeldin esmer cim istanbul u iyi abartmadan geçirmişsin diyelim
hoşgeldin canım devam etmeyi düşünüyormusun eğer azimliysen hemen kilonu şu anki ve hedef kilonu alalım
gamze ninde dediği gibi kıskançlıktır şekerim o erkekler söyler ama kızlar hiç söylemez böyle şeyleri :26::26::26::26:
maşallah ikiz bebeler allah kolaylık versin canım benim de küçük oğlum 2,5 yaşında
gamzem senin kilonda değişiklik yok mu tatlım yaa hiç kilo veremedin mi ben merak ediyom bu hafta sanki bize süpriz yapacaksın gibi geliyor
Dukan gibi popüler diyetleri pek doğru bulmuyorum hem yüksek proteinden dolayı hem de bırakınca hemen geri alınıyormuş yani bir ömür yasaklarla yaşıyorsun - zaten diyet yapmaktaki sorunumuz da bu bence, yani kilo verme sürecini sağlıklı bir beslenme eğitimi olarak görmek yerine zayıflayım da nasıl olursa olsun diye düşünüyoruz ben de bu konuda bilinçsizlik yaptım bugüne kadar, evde diyetle ilgili kitaplarım da vardır bilgi anlamında tamam ama uygulama kısmında sorun yaşıyordum neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmıyorum eee o zaman nasıl zayıflmayı düşünebilirim ki... Bu gruba katılırken düşüncem sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirmekti ve şu an emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum inşallah yaza kadar da istediğim kiloda olurum.
Bu arada kızlar bu sabah aç karnına tartıldım 79,2 çıktım hiç beklemiyordum çok sevindirik oldum:118:
luci şekerim sen yeni diyet araştırıyordun yaa elma diyeti varmış sabah onu ıokudum biraz bende şu ayran detoksundan sonra 4-5 gün de elma diyeti yapıp sonra mı sağlıklı beslenmeye geçsem diyorum
canım elma diyetini duymadım hiç bi araştırayım bakalım, ama aklım ayran detoksunda... benimde kilo vermem durmuştu, tartılmıyorum artık cumaya kadar... biraz normal beslenmeye geçeceğim ben de belki bu kadar şoklamanın üzerine duran kilo verimim hızlanır bir şeyler yersem :/
canım ayran diyeti sonuçları cumaya belli olur bu saate kadar arkadaşların diyetten vazgeçirme çabaları bi işe yaramadı ben azimle devam ediyorum bakalım cumaya sonuç ne olacak yalnız hastalığın verdiği halsizlik kötü bi de ayran içip durunca acaip bi uyku bastırdı sormayın gitsin
sen esmer yok demişsin kız hemen geldi- kulakları fena çınladı heral
luci şekerim sen yeni diyet araştırıyordun yaa elma diyeti varmış sabah onu ıokudum biraz bende şu ayran detoksundan sonra 4-5 gün de elma diyeti yapıp sonra mı sağlıklı beslenmeye geçsem diyorum
siz bilirsiniz tabii - bakalım bir devam edin ne olacak - gelişmeleri bizimle de paylaşın olur mu?doğru diyorsunuz ama ben bir süre denemek istedim dukanı.
canım elma diyetini duymadım hiç bi araştırayım bakalım, ama aklım ayran detoksunda... benimde kilo vermem durmuştu, tartılmıyorum artık cumaya kadar... biraz normal beslenmeye geçeceğim ben de belki bu kadar şoklamanın üzerine duran kilo verimim hızlanır bir şeyler yersem :/
uyu işte ne güzel hem diyet yap hem dinlencanım ayran diyeti sonuçları cumaya belli olur bu saate kadar arkadaşların diyetten vazgeçirme çabaları bi işe yaramadı ben azimle devam ediyorum bakalım cumaya sonuç ne olacak yalnız hastalığın verdiği halsizlik kötü bi de ayran içip durunca acaip bi uyku bastırdı sormayın gitsin
Kızlar en güzeli ne biliyormusunuz? o, bu, şu diyeti değil de, sağlıklı beslenerek ama en çokta irademize sahip çıkarak kilolarımızdan kurtulmamız en sağlıklı ve kalıcısı..Tamam kabul ediyorum verdiklerimi geri aldım ama sağlıksız beslendim..homini gırtlak ne bulduysam yedim :26:
Sağlıklı beslenerek verdiğim kilolarımı pis bir nefisle hiçe sayıp kendime saygısızlık ettim :26: Yani özetle; az ve öz beslenip, sporumuzu yaparsak gidiyor kilolar..
bence elma diyetini başka bir zamana ertele derim - art arda şok diyet bünyeni çok yıpratabilir
siz bilirsiniz tabii - bakalım bir devam edin ne olacak - gelişmeleri bizimle de paylaşın olur mu?
bu arada boy-kilo ve hedef yazarsanız listeye eklesin kaptanımız
diyet yöntemlerinde var paso elma yiyorsun
uyu işte ne güzel hem diyet yap hem dinlen
aynen öyle canımsenin uyguladığın belli bir diyetisyen listesi var mıydı? yoksa kendince mi bir liste yapıyorsun?
bence elma diyetini başka bir zamana ertele derim - art arda şok diyet bünyeni çok yıpratabilir
siz bilirsiniz tabii - bakalım bir devam edin ne olacak - gelişmeleri bizimle de paylaşın olur mu?
bu arada boy-kilo ve hedef yazarsanız listeye eklesin kaptanımız
diyet yöntemlerinde var paso elma yiyorsun
uyu işte ne güzel hem diyet yap hem dinlen
aynen öyle canımsenin uyguladığın belli bir diyetisyen listesi var mıydı? yoksa kendince mi bir liste yapıyorsun?
Yok bitanem, kendim uyguluyorum ama artık diyet konusunda neredeyse mastır yaptımbir diyetisyenin bilgilerine sahibim neredeyse mesela hangi gıda kaç kalori, vücutta en çabuk hazmolan nedir? ne daha fazla kalır vücütta vb. yanii herkes isterse kendi diyetisyeni olabilir..
Misal: 1 salatalık= 15 kalori, 1 sosis= 80 kalori (ortalama) yani yaklaşık 5 tane salatalık yiyebiliyorum 1 sosis yiyene kadar.. Hangisiyle daha çok doyarım? ama bu kıyası pekmez, bal, süt, yoğurt vb gibi sağlıklı gıdalarla yapmıyorum..yine misal sert bir şeker yaklaşık 20 kalori ve ağızda emerek yersek tüketimi 20 dk. sürebilir amaa bir çikolata yaklaşık 2 dk bile sürmez ve en küçük çikolata petito ve 64 kalori
canım zaten gözümden yaşlar gelmeye başladı halsizlik iyice arttı işyerinde olmasam uyuyacamda işyerinde olunca öyle bir şansımda yok dediğin gibi biraz ara vereyim olmazsa haftaya luci gibi lahana çorbası yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?