- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.181
valla bu elektronik aletler şans işi bende sinbo nun mikrodalgası vardı çok iyi çıkmıştı ama işin doğrusu tartıda tefal vs daha iyi benim evdekini de media maketten almıştım iyi çıktısinbo almıştım ben digital tartı 1 yıla varmadan bozuldu((( üstüste 5 kez çıkıyorsun birinde 100 çekerken diğerinde 50 çıkarıyor (( evde eski tip baskül vardı onu kullanıyorum ben de... bi araştırın isterseniz
bu hurmaları ben lezzetle yiyorum ama tepkiler günden güne artıryor sizede gönderebilirim neyse işin şakası da kızlar bunlar arabistanın şu küçük kahverengi hurmaları yoksa bizim bildiğimiz turuncu büyük olanlardan değil
Günaydın güzeller bugun spor yapma günüm:) ewde çikolata kalmadı çok şükür
durumdacım günaydın, kolay gelsin canım sana... ben de evde leslie yapıyorum süper oluyor
Benim buzlukta hazır haşlanmış var annem sağolsun haşlayıp buzluğa attı - aslında çok az görünüyordu ama ben tabak tabak değil de kaşıkla ölçüp yiyince bana epey gidecek gibi bu hafta menümde nohutu bol bol göreceksiniz yanisevdam canım gel valla hadi hemen tartıl seni de takıma alalım mesajını da gördüm geçmiş olsun tatlım
5. takımın yeni üyeleri var hepsi de birbirinden tatlı sizler gibi güzel bir ekipoluşturacağız zannımca ben gerçi arkadaşlar gibi azimli değilim ama bu yola baş koyduk
getir gamzem getir sevda da gelsin valla ben işyerinden göremedim resmi artık eve gidince bakarım eminim çok güzel olmuştur.
luci cim maşallah tatlım yaa sen pek bi erken kapatıyon mutfağı bende yarın ayran detoksu yapacam allah izin verirse bakalım
lily tatlım ben dün akşamdan nohut yemeği ile bulgur pilavı yapmıştım bi salata yapacam akşama o kadar
Canım akşam yatmadan 3 saat önce 1 meyve yesen zarar vermez bana çok erken gibi geldi ama şu da var akşam 6dan önce akşam yemeğinin yenmesi metabolizma için iyi olan birşeymiş tabii sonrasında 1 meyve yenebiliyorcanım evet erken kapatmazsam hiç kapanmıyor yoksa o mutfak :) lahanaya bugün başladım yine, yarın da devam edip bırakacağım 2 günlük detoks olsun :) Allah kolaylık versin sana da..
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bulursun bir iş ki sen avukatsın ben bulacağına inanıyorumBugun yine iş görüşmesine gittim sonra haber veririz dediler qma hiç sanmıyorum.bugunki menüm
2 kahve 2 kase çorba öğlen ve akşam bir dilim ekmek biber dolması bir tane 600 kalori:) lahana kaynatıp içicem yarın itibariyle
Menün zaten diyetisyen menüsü ona göre dengeliyorsundur sanırım tek gözüme fazlalık gibi görünen şey ilk ara öğündeki fındık...menum biraz yazmak geç oldu farkımdayım ama yorgunluğa yenik düştüm
Kalkış 500lt su
10.00= 2.5d.buğday ekmek 4 zeytin civil peynir salata
12.00=1 çay bardaği süt 6 hurma 3 fındık
14.00=3 kaşık yoğurt 1 kepçe çorba 4 kaşık susuz nohut 2 kaşık et salata
16.00 1 çay bardaği süt 3 hurma
18.00 1 kepçe çorba 2 kaşik yoğurt 1kaşik et
20.00 1 çay bardaği süt
2lt su
Spor ev temizliği
valla haftasonu belim kopuyor resmen
teşekkür ederim canım benim
Ev temizliğinden alaa spor mu olur yahu, adamın anası ağlıyor
Günaydıngünaydın kızlar, geçen haftaki hareket yok bu hafta buradanerelerdesiniz? nasıl gidiyor beslenmeler?
ben sanırım hastalanacağım hapsurup öksürüp duruyorum yaa burnum da akıyor ben hasta olmak istemiyorum bu arada sabah kahvaltımı yaptım 2 saat sonra ayran çorbamı içtim bakalım ne olacak
Günaydın tatlımGünaydın arkadaşlarrrrrrrr
Dün akşam tam girdim, yazılanlara yorum yapacaktım :26: sitede sorun var diye bir yazı çıktı önüme. Aman allahım çok kokrtummmmmmmmmm
Çok şükür ki sabah düzelmiş, artık daha az yoğun olucam malum tatil geliyor, kendi okulum tatil yaptı dün akşam, şükürler olsun
Bir kaç gün toparlanırım ve bu arada işim olan okulda tatil olur, sonrasında daha rahat sohbetlerimiz olurrr
Yine çıkmalıyım, günaydın demek istedim
Günaydın... inşallah doğum gününe biraz daha zayıf girersin - kutlarız canım o gün degünaydın canım
ben de gece girdim telefondan eror dedi çıktım :)
çok yoğun ya site sanırım o yüzden hata veriyor server lar
ben dershaneciyim bizim bu hafta sonu hızlandırma programı başlıyor.ooo asıl maraton şimdi.ama sonra tam doğum günümde tatil başlıyor 5 şubaaaattttt
Günaydın... Sanırım akşam kk bakımdaymış hepiniz aynı sorunu yaşadığınıza göre...günaydınlarrrrr
hayırlısı olsun durumda cım senin için en uygun iş hangisi ise o olsun
dağyolu canım sen hurmaya sardırmışsın arada başka meyvelerde ye tatlım gayet güzel
günaydın gamze cim hadi bakalım okulun tatil olmuş daha bir rahatlarsın şimdi kreş de tatile girince az kaldı
günaydınlarr
bende akşam mesaj yazacaktım error verince yazamadım sitede geçici olarak bakım var yazısı çıktı şimdiden doğum günün kutlu olsun
kızlar bu sabah itibari ile ayran detoksuna başladım sabahleyin tartıldım maalesef 600 gr fazlalık çıktı deli oldum ayran detoksuna güveniyorum bakalım cumaya sonucu ne çıkacak sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım ayranımı da hazırladım akşamdan işyerine getirdim artık 2 saatte bir içecem inşallah faydası olur diye ümit ediyorum
canım yarın A101'e tartı geliyor sanırım Sinbo'ydu bak istersen 20 TL falan civarında... renkli çok hoş görünüyor - ben de A101den almıştım markası king - arkadaşım var king marka ürün almıştı hatta beraber almıştık ütüydü sanırım ama hemen bozulmuştu ama ben 1 yıldır kullanıyorum bu tartımı gayet de memnunum yani marka kadar ürünle de alakalı - tamamen şans işte...işte en kısa sürede bi tartı almalıyım kendime.bu böyle olmuyor eczanedeki tartıya her kiloda insan çıkıyor gerçek kilom kaç emin olamıyorum.du bakim bu akşam eşime diyim de gidelim bi :)
Hurma çok besleyici gerçekten hatta ben de özel diyetisyene gittiğim zamanlarda Ramazan ayıydı ve ben hurmayı çok sevdiğimden meyve öğünümde yiyordum ama bir ara öğünde hurma yiyorsam diğerinde elma- armut- şeftali falan yiyordum yazdı malum kavun-karpuz bile yiyordum tabii ölçüye dikkat ederkbu hurmaları ben lezzetle yiyorum ama tepkiler günden güne artıryor sizede gönderebilirim neyse işin şakası da kızlar bunlar arabistanın şu küçük kahverengi hurmaları yoksa bizim bildiğimiz turuncu büyük olanlardan değil
No chocolateeeGünaydın güzeller bugun spor yapma günüm:) ewde çikolata kalmadı çok şükür
işte herkesin bir zaafı var devalla bu elektronik aletler şans işi bende sinbo nun mikrodalgası vardı çok iyi çıkmıştı ama işin doğrusu tartıda tefal vs daha iyi benim evdekini de media maketten almıştım iyi çıktı
canım hurmayı ben çok severim de başlayınca 5 te duramam öyle bir sıkıntı var benim fıstık manyaklığımda var yerfıstığında da gözüm dönüyo sende öyle bir durum yoksa yola devam
aman dikkat et bi de detoks yapacaksın bence meyve de ekle portakal falan ya da kuşburnu ıhlamur falan yap iç o bile fayda eder mutlakaben sanırım hastalanacağım hapsurup öksürüp duruyorum yaa burnum da akıyor ben hasta olmak istemiyorum bu arada sabah kahvaltımı yaptım 2 saat sonra ayran çorbamı içtim bakalım ne olacak
toplightcım dikkat et kendine... ben bu hafta lahana çorbasına o kadar acı koymuşum ki etrafımdaki herkes grip, ben Allahtan canavar gibiyim.. sanırım acı koruyor beni... bünyeni zayıf düşürme... merak etmekteyim ayran çorbası diyetini
dikkat edecem canım saolasın haftaya bende lahana çorbası mı yapsam diyorum bakalım bende acıyı severim doldururum acıyı içine işe yarar bakarsın
bu arada kızlar nsreinden kaç gündür haber yok ben mi atladım ne diyorsunuz? luci cim sen yardımcı olacaktın ya bana lily ile beraber siz görüyormusunuz kızlar kaç gündür mesaj yazmıyor?
bu arada herkes bana çok zayıflamışsın diyo :) farkedilmek ne hoşşş
süppersin yaaa, ben 13 günde 6,5 kilo verdim geçen oturduk arkadaşlarla 3 saat kimse bir şey demedi bana, sinirimi bozdular, giremediğim kıyafetlerime giriyorum, annem, eşim, çok iyi zayıfladın diyor ama arkadaşlarda sorun var galiba
merhaba herkese. ben aranıza yeni katıldım. swettdimple davetin için teşekkür ederim.
hoşgeldin canım :)
Benimde tam tersi eşimde annemde farketmedi
Eşim hatta sanki dahada almışsın dedi. ben size katılmadan öncee diyet yapıyodu toplam 4 kilo verdim. bi 10 kilo vermeen tam anlamıyla farkedilmiycez galiba
sen esmer yok demişsin kız hemen geldi- kulakları fena çınladı heralevet canım bu hafta biraz eksiğiz nserini cumadan beri görmedim sanırım, esmerde dün şehir dışında olacaktı ama o da yok ortalarda...başka kimler vardı bizde hatırlayamadım ki
Dün de herkesin nohut günüydü galiba - şahnur da yapmış benim de evde hala var bu hafta götürür beni bi de sen yazmışsınBen geldiiimmm
Dün dediğim gibi şehir dışına gitmiştim geç döndüm giremedim kızlar. diyete devam ediyorum dünkü menümü yazıcam (dışarda olmama rağmen öğlen hariç listemi hari harfine uyguladım :)
SABAH
1kk peynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
1şekersiz çay
2dilim kepek ekmeği
Öğlen biraz abarttım dışarda yedim çünkü:) yazmasam daha iyi :)
ARA
1dilim kek
açık şekersiz çay
AKŞAM
1kase çorba
bol yeşillikli salata
1kepçe nohut
2yemek kaşığı pilav
Bitki çayımı içtim
su 3litre
spor yapmadım ama bütük gün gezdim zten
ne güzelllllllbu arada herkes bana çok zayıflamışsın diyo :) farkedilmek ne hoşşş
süppersin yaaa, ben 13 günde 6,5 kilo verdim geçen oturduk arkadaşlarla 3 saat kimse bir şey demedi bana, sinirimi bozdular, giremediğim kıyafetlerime giriyorum, annem, eşim, çok iyi zayıfladın diyor ama arkadaşlarda sorun var galiba
canım erkekler fark etmiyor ya ben birkaç kilo versem bile babam sen kilo mu aldın diyor:44: erkeklerin algısı farklı şekerim ben bunu anladımBenimde tam tersi eşimde annemde farketmedi
Eşim hatta sanki dahada almışsın dedi. ben size katılmadan öncee diyet yapıyodu toplam 4 kilo verdim. bi 10 kilo vermeen tam anlamıyla farkedilmiycez galiba
Aramıza hoşgeldinmerhaba herkese. ben aranıza yeni katıldım. swettdimple davetin için teşekkür ederim.
günaydın canım
ben de gece girdim telefondan eror dedi çıktım :)
çok yoğun ya site sanırım o yüzden hata veriyor server lar
ben dershaneciyim bizim bu hafta sonu hızlandırma programı başlıyor.ooo asıl maraton şimdi.ama sonra tam doğum günümde tatil başlıyor 5 şubaaaattttt
günaydınlarrrrr
günaydın gamze cim hadi bakalım okulun tatil olmuş daha bir rahatlarsın şimdi kreş de tatile girince az kaldı
bu hurmaları ben lezzetle yiyorum ama tepkiler günden güne artıryor sizede gönderebilirim neyse işin şakası da kızlar bunlar arabistanın şu küçük kahverengi hurmaları yoksa bizim bildiğimiz turuncu büyük olanlardan değil
Evet canlarımmm geldik şimdi asıl mevzuya...Dün erken kalkmıştım dün bahsettim ya yemek bile yaptım :)
Sabah - 07:00
- 2 tane ceviz
Kahvaltı - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 tatlı k. kadar salça ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan limonlu yeşil çay
Ara - 10:45
- 1 tane yerli muz
Öğle - 12:30
- 5 yk nohut
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran
Ara - 15:30
- 1 küçük Amasya elması
Ara - 16:45 (çok acıkmıştım)
- 1 tane Etiform kepekli bisküvi
Akşam - 19:15
- 1 tane fırında Uskumru (150g)
- 1 tabak marul salatası (limonlu- yağsız)
- 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 21:00
- 3 tane gün kurusu kayısı
Su - 1,8lt
Spor - yok ama eve yürüyorum ya çok terledim demek ki ev-iş yürüyüşleri bile fayda ediyor
Kalori olarak : 1122 kcal...
Kızlar menülerimi bundan sonra bu şekilde doldurmaya çalışacağım az ama sık yiyince daha çabuk veriyorum - az gitsin kalıcı olsun
bu arada herkes bana çok zayıflamışsın diyo :) farkedilmek ne hoşşş
gıcıklığına mı yapıyorlar ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?