Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla bu elektronik aletler şans işi bende sinbo nun mikrodalgası vardı çok iyi çıkmıştı ama işin doğrusu tartıda tefal vs daha iyi benim evdekini de media maketten almıştım iyi çıktı

canım hurmayı ben çok severim de başlayınca 5 te duramam öyle bir sıkıntı var benim fıstık manyaklığımda var yerfıstığında da gözüm dönüyo sende öyle bir durum yoksa yola devam

durumdacım günaydın, kolay gelsin canım sana... ben de evde leslie yapıyorum süper oluyor

ben sanırım hastalanacağım hapsurup öksürüp duruyorum yaa burnum da akıyor ben hasta olmak istemiyorum bu arada sabah kahvaltımı yaptım 2 saat sonra ayran çorbamı içtim bakalım ne olacak

Herkese günaydınlarrr kızlar ancak girebildim

Benim buzlukta hazır haşlanmış var annem sağolsun haşlayıp buzluğa attı - aslında çok az görünüyordu ama ben tabak tabak değil de kaşıkla ölçüp yiyince bana epey gidecek gibi bu hafta menümde nohutu bol bol göreceksiniz yani
şu ayran detoksunu yapamadım ya içimde kaldı bakalım sendeki etkilerini de çok merak ediyorum gerçekten faydası olacak mı ?

canım evet erken kapatmazsam hiç kapanmıyor yoksa o mutfak :) lahanaya bugün başladım yine, yarın da devam edip bırakacağım 2 günlük detoks olsun :) Allah kolaylık versin sana da..
Canım akşam yatmadan 3 saat önce 1 meyve yesen zarar vermez bana çok erken gibi geldi ama şu da var akşam 6dan önce akşam yemeğinin yenmesi metabolizma için iyi olan birşeymiş tabii sonrasında 1 meyve yenebiliyorbu arada lahanayı 2 günle sınırlamana sevindim

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bulursun bir iş ki sen avukatsın ben bulacağına inanıyorum
bu arada yediklerin bana 600kcal'den daha az gibi geldi 1 dolma o kadar kalori etmez ya...

Menün zaten diyetisyen menüsü ona göre dengeliyorsundur sanırım tek gözüme fazlalık gibi görünen şey ilk ara öğündeki fındık...

teşekkür ederim canım benim

Ev temizliğinden alaa spor mu olur yahu, adamın anası ağlıyor
valla haftasonu belim kopuyor resmen sil süpür balkon yıkamak zaten canına okuyor insanın

günaydın kızlar, geçen haftaki hareket yok bu hafta burada nerelerdesiniz? nasıl gidiyor beslenmeler?
Günaydın

ben sanırım hastalanacağım hapsurup öksürüp duruyorum yaa burnum da akıyor ben hasta olmak istemiyorum bu arada sabah kahvaltımı yaptım 2 saat sonra ayran çorbamı içtim bakalım ne olacak

toplightcım dikkat et kendine... ben bu hafta lahana çorbasına o kadar acı koymuşum ki etrafımdaki herkes grip, ben Allahtan canavar gibiyim.. sanırım acı koruyor beni... bünyeni zayıf düşürme... merak etmekteyim ayran çorbası diyetini

Günaydın tatlım

Günaydın... inşallah doğum gününe biraz daha zayıf girersin - kutlarız canım o gün de
menünü de açıkçası biraz karbonhidrat yüklü buldum tabii sen kendince bir rograma uymuşsun ve doğru olduğuna inanıyorsan birşey diyemem de bana öyle geldi gerçi misafirlikte kötüler içinden en iyi alternatifi seçmek gerekiyor maalesef
spor ve su süper
bu arada ben de misafirliğe gittiğimde az yediğimde hemen diyette misin/rejim mi yapıyorsun gibi sorular sorarlar ben de hayır diyette değilim uğraşamam diyorum :) sadece bu tür gıdaları çok yemiyorum ya da canım istemiyor veya yeni yemekten kalktık çok tokum falan diyorum çayın yanında sunulanlara da şu güzel görünüyormuş bi bakayım tadına deyip yiyorum senin gibi - hem ayıp olmasın diye hem de çok dikkat çekmemek için

Günaydın... Sanırım akşam kk bakımdaymış hepiniz aynı sorunu yaşadığınıza göre...

işte en kısa sürede bi tartı almalıyım kendime.bu böyle olmuyor eczanedeki tartıya her kiloda insan çıkıyor gerçek kilom kaç emin olamıyorum.du bakim bu akşam eşime diyim de gidelim bi :)
canım yarın A101'e tartı geliyor sanırım Sinbo'ydu bak istersen 20 TL falan civarında... renkli çok hoş görünüyor - ben de A101den almıştım markası king - arkadaşım var king marka ürün almıştı hatta beraber almıştık ütüydü sanırım ama hemen bozulmuştu ama ben 1 yıldır kullanıyorum bu tartımı gayet de memnunum yani marka kadar ürünle de alakalı - tamamen şans işte...

Hurma çok besleyici gerçekten hatta ben de özel diyetisyene gittiğim zamanlarda Ramazan ayıydı ve ben hurmayı çok sevdiğimden meyve öğünümde yiyordum ama bir ara öğünde hurma yiyorsam diğerinde elma- armut- şeftali falan yiyordum yazdı malum kavun-karpuz bile yiyordum tabii ölçüye dikkat ederk
Günaydın güzeller bugun spor yapma günüm:) ewde çikolata kalmadı çok şükür
No chocolateee bittiğine sevindim :)

işte herkesin bir zaafı var de

aman dikkat et bi de detoks yapacaksın bence meyve de ekle portakal falan ya da kuşburnu ıhlamur falan yap iç o bile fayda eder mutlaka

dikkat edecem canım saolasın haftaya bende lahana çorbası mı yapsam diyorum bakalım bende acıyı severim doldururum acıyı içine işe yarar bakarsın

bu arada kızlar nsreinden kaç gündür haber yok ben mi atladım ne diyorsunuz? luci cim sen yardımcı olacaktın ya bana lily ile beraber siz görüyormusunuz kızlar kaç gündür mesaj yazmıyor?

Evet canlarımmm geldik şimdi asıl mevzuya...Dün erken kalkmıştım dün bahsettim ya yemek bile yaptım :)

Sabah - 07:00
- 2 tane ceviz

Kahvaltı - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 tatlı k. kadar salça ile yaptığım yağsız tost
- 1 fincan limonlu yeşil çay

Ara - 10:45
- 1 tane yerli muz

Öğle - 12:30
- 5 yk nohut
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran

Ara - 15:30
- 1 küçük Amasya elması

Ara - 16:45 (çok acıkmıştım)
- 1 tane Etiform kepekli bisküvi

Akşam - 19:15
- 1 tane fırında Uskumru (150g)
- 1 tabak marul salatası (limonlu- yağsız)
- 1 dilim çavdar ekmeği

Ara - 21:00
- 3 tane gün kurusu kayısı

Su - 1,8lt
Spor - yok ama eve yürüyorum ya çok terledim demek ki ev-iş yürüyüşleri bile fayda ediyor

Kalori olarak : 1122 kcal...
Kızlar menülerimi bundan sonra bu şekilde doldurmaya çalışacağım az ama sık yiyince daha çabuk veriyorum - az gitsin kalıcı olsun

evet canım bu hafta biraz eksiğiz nserini cumadan beri görmedim sanırım, esmerde dün şehir dışında olacaktı ama o da yok ortalarda...başka kimler vardı bizde hatırlayamadım ki

Ben geldiiimmm
Dün dediğim gibi şehir dışına gitmiştim geç döndüm giremedim kızlar. diyete devam ediyorum dünkü menümü yazıcam (dışarda olmama rağmen öğlen hariç listemi hari harfine uyguladım :)
SABAH
1kk peynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
1şekersiz çay
2dilim kepek ekmeği

Öğlen biraz abarttım dışarda yedim çünkü:) yazmasam daha iyi :)

ARA
1dilim kek
açık şekersiz çay

AKŞAM
1kase çorba
bol yeşillikli salata
1kepçe nohut
2yemek kaşığı pilav

Bitki çayımı içtim
su 3litre
spor yapmadım ama bütük gün gezdim zten

bu arada herkes bana çok zayıflamışsın diyo :) farkedilmek ne hoşşş

süppersin yaaa, ben 13 günde 6,5 kilo verdim geçen oturduk arkadaşlarla 3 saat kimse bir şey demedi bana, sinirimi bozdular, giremediğim kıyafetlerime giriyorum, annem, eşim, çok iyi zayıfladın diyor ama arkadaşlarda sorun var galiba

Benimde tam tersi eşimde annemde farketmedi
Eşim hatta sanki dahada almışsın dedi. ben size katılmadan öncee diyet yapıyodu toplam 4 kilo verdim. bi 10 kilo vermeen tam anlamıyla farkedilmiycez galiba

Eşim hatta sanki dahada almışsın dedi. ben size katılmadan öncee diyet yapıyodu toplam 4 kilo verdim. bi 10 kilo vermeen tam anlamıyla farkedilmiycez galiba

gıcıklığına mı yapıyorlar ne :)

evet canım bu hafta biraz eksiğiz nserini cumadan beri görmedim sanırım, esmerde dün şehir dışında olacaktı ama o da yok ortalarda...başka kimler vardı bizde hatırlayamadım ki
sen esmer yok demişsin kız hemen geldi- kulakları fena çınladı heral

Dün de herkesin nohut günüydü galiba - şahnur da yapmış benim de evde hala var bu hafta götürür beni bi de sen yazmışsın
şaka bi yana menün güzel canım, dengelemişsindir eminim afiyet olsun

ne güzelllllll - inşallah o sözleri ben de duyarım

sorun bence onların fark edip içlerine sindirememesi kadın kadının kurdurur vesselam...

canım erkekler fark etmiyor ya ben birkaç kilo versem bile babam sen kilo mu aldın diyor:44: erkeklerin algısı farklı şekerim ben bunu anladım
merhaba herkese. ben aranıza yeni katıldım. swettdimple davetin için teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldin
Sweetdimple bizim grupta değil 3. grupta mıydı diye düşünürken gerçekten öyleymiş :) şimdi baktım o seni bize dahil etmiş - aramıza hoşgeldin
kendini tanıtır mısın?
Ben 28 yaşında - çalışan hayatı ev-iş ve diyet olan biriyim - ailemden 7 aydır ayrı yaşıyorum kendi kendime - gıda teknikeriyim gerçi başka işlerle uğraşıyorum o da ayrı - takım kaptanımız toplight arkadaşımız ama ben de yardımcısı olarak atandım
Zamanla daha iyi kaynaşırız eminim ben de bu takıma yeni katıldım sayılır
Kurallarımız ilk sayfada, bildirimler Cuma günü öğlen 12ye kadar aklına takılan bir şey olursa sor cevaplarız

34 yaşındayım. 2 çocuk(ikiz :) ) annesiyim. 3 yaşındalar. çalışıyorum. doğumdan önce 77 kilodum. 95 ile doğum girdim. sonrasında 2 ayda tekrar 77 kilo oldum ama süt olsun diye herşeyi yedim. sonrada aldığım kiloları veredim. 02 ocakta tartıldığımda 96 kiloydum. ve 3 ocakta başladım diyet yapmaya. şimdiye kadar 4 kilo verdim.

benimde 8 şubat

günaydınlarrrrr

günaydın gamze cim hadi bakalım okulun tatil olmuş daha bir rahatlarsın şimdi kreş de tatile girince az kaldı

Ana okulumuzda cuma günü tatil canımm, sonra ver eliniiii uyumalar, gezmeler, eğlenmeler ama asla yemekler değil

Lezzeti çok güzel olan şeyin kalorisi de bir o kadar yüksek oluyor canım

Menülerinin takipçisiyim, güzel ve sağlıklı oluyor

Kıskançlıktan balımm kıskançlıktaaannn Devam daha da güzel olucak herşey, işte o zaman istemeselerde söylemek zorunda kalıcaklar, vverdiğin kiloya bayıldım bu arada

gıcıklığına mı yapıyorlar ne :)

Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…