Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar takımdaki eski ve yeni arkadaşlar
şu anda eski arkadaşlara da baktım bir kaç arkadaşımız yeterli paylaşımda bulunmamış günlük 5 mesaj koşulumuz olduğu halde bazı arkadaşlarımız kk ya girip 5. takımda hiç birşey yazmamış
bu günden itibaren lütfen herkes sabahleyin ilk mesajda bir önceki gün kaç mesaj yazmış bildirmelidir. saolsun luci ilgilenecek ama sayımız arttığı için herkes mesajlarını kendisi takip edecek bu mesaj olayından ben ve luci ve lily86 kendimizi hariç tutuyorum çünkü her ikimizin de mesaj sayısı gün içinde haftaarası zaten 5 i geçiyor lütfen önümüzdeki haftaya kadar buna dikkat edelim önümüzdeki hafta takıma girişlerde bu mesaj sayıları da dikkate alınacaktır. Eski arkadaşlarda takımdayız diye lütfen kendinizi rahat sanmayın 5 mesajı sağlamayan arkadaşlar geçerli bir mazeretleri yoksa takımdan diskalifiye edilecektir.

Son düzenleme:
günaydın bayanlar menü paylaşımı da yapıyormuşuz meğer ama ben her gün bir öncekini yazabilirim sorun olmaz sanıyorum:)

sabah:domates,peynir,2dilim kepek ekmeği,şekersiz çay
öğle:çorba,kabak dolması,yoğurt
akşam:kereviz,ıspanak,salata
ara öğünlerde:1 elma,5 fındık
çay kahve bitki çayı gün içinde içerim severim allahtan içlerinde şeker oldum olası sevmem o yuzden sıkıntı yok:)

kızlar bir de bir şey diyeceğim ben su hep içerim yani çok içerim o yüzden de hiç bilemem kac litre içtiğimi hayatta da takip edemem çünkü bardağım hiç boş kalmaz:) bu konuda beni affetmenizi rica edeceğim :))

Menün harika umarım iyi haftalarr =)

su hiç yazmamışsın. Su içemeyen çok tanıdığım var benden küçük bir tavsiye sevdiğin hoşuna giden bir şişe alırsan senin için hem keyifli hemde daha kolay olur. Birde su içmek için susamayı bekleme.

İyi haftalarr

hahaaa ben bu yazını görmeden yazmışımm =)))

Hoşgeldinnnn Menün de güzelmiş bence kısa bir sürede ideal kilona ulaşacaksın

diğer yardımcı bendim canım

lily cim evet luci karıştırmuş sanırım diğer yardımcı sensin

canım senin de menünü düzelttim bundan sonra böyle bildirim yaparsın
ama öncelikle kaç adet kabak dolma?
kereviz ve ıspanak ne kadar bunların miktarlarını da yazman gerekli
ara öğünleri ne zaman yaptın bunlarda önemli su ne kadar içtin onu da yazacaksın
zaten ya akşam yatmadan ya da ertesi sabah menü bildiriminde bulunabilirsin canım

sevgili kaptanım, sonuna kadar katılıyorum... ben de takipte oldukça zorlanıyorum diğer gruplardan gelenler, yeni eklenen arkadaşlar derken, zaten maşallah yazışmamızda fazla, nooldu ne bitti demeden gün akıp gidiyor, tüm mesajlar numaralandırılsın...

bak sennn demek diğer yardımcı sendin lilycim ben gamze diye hatırlamışım kusura bakma, olsun üçümüz birden kaptanımızın yardımcısı olalım, olmaz mııı ?

olabilir eğer gamze de kabul ederse ona da sorarız çünkü ben olmadığım zaman kuralları bilen buraları idare edecek birileri olmalı ne kadar çok olursa bu işi bilen o kadar iyi olur

Hoşgeldin ve paylaşım için teşekkürler ben de akşamları aç yatamıyorum kaldı ki diyetisyenden öğrndiğim yatmadan 3 saat önce bir ara yapmak yönünde... ben 10-11 gibi yattığım için gece ara öğünü yapmıyorum ama yazın son ara öğünümü 10da yaptığımı bilirim ki 1den önce yatılmıyor zaten bu yürürken koşma işine de bildiğim kadarıyla sprint deniyor formsantede okumuştum

sen de hoşgeldin akşam 9 geç ama eğer ki günlük düzenin buysa gece 12 gibi de yatıyorsan sorun yok

canım bu ne yaaaa??? azıcık yemişsin sen doydun mu bunlarla???:44: bu arada inşallah en kısa zamanda çalışma hayatına başlarsın - benim de sana hukuki bir sorum olacak özelden yazacağım canım

anladım canım tabii insan yalnız hissediyor kendini bazen... bu arada ben de yetişemiyorum çok lak lak etmişler bi de işteyim Cumaları da yoğun oluyoruz valla beynim döndü bi de yeni arkadaşlar gelmişler kim kimdi takip edemedim:44:

Hoşgeldin aramıza hnd - günlüğünü görmüştüm
boyuna göre kilon çok değil aslında ideal sınırlarda yani en ideali 65 kg olman 60 az değil mi?:44:

olabilir eğer gamze de kabul ederse ona da sorarız çünkü ben olmadığım zaman kuralları bilen buraları idare edecek birileri olmalı ne kadar çok olursa bu işi bilen o kadar iyi olur

bence de olur çünkü bazen işler yoğun olduğunda siteye giremiyorum o yüzden ne kadar çok yardım edecek ve sitede soruları yanıtlayabilecek biri olursa o kadar iyi

ay sorma sinir olurlar su içmeme.eski işyerimde damacananın yarı parasını istemişlerdi düşün yani:)) su hayattır bayılırım!!!

hahaaa saka yapıyor olmalısın. O kadar su içiyorsan az yemek yemen normal. Akşama kadar wc den nasıl çıkıyorsun ? =)))

Ben su içerim bizim şirkettekilerde bana sasırır. 1 bardağım var haznesi 3 bardağa eşit ondan 2 tane içiyorum birde ekstra olarak masamın başında olmadığım ve içtiğim sular var tabii.

Aslında çok değil ama kış ayında su içmeyene çok geliyor. sende bendensinn =)

arkadaşlar yukarda yazdığım uyarı ile ilgili luci den başka yorum yapan olmamış bu konuda herkesin yorumlarını bekliyorum

bir de bildirimlerde dün o kadar söyledik luci ile beraber hala durumda, nserin, purmelal ve esmer bildirim yapmadı kızlar bugün karne günü saat 14 de okulda olacağım o yüzden lütfen zaten takım kurallarında 14 de bildirim yapılacak diye belirtildi ama fırsatım olduğu bir zaman püsküüt e söyleyip bunu 12 ye çekeceğim eğer cumaları 12 ye kadar bildirim yapamayacak olan varsa perşembeden kilolarını bildirsinler

tatlım moral bozma kilo verme sürecinde bir süre durur kilo verme cok normal. esas olay yaaa artık zayıflayamıyorum diyip sukoyvermemekte. dönüşün muhteşem olacak:)

Sağol canım bu gibi telkinlere çok ihtiyacım var şu ara, birde benim regl günüm harbi pis olur muslukları açarım, biraz akıtmadan geçmez

Evet canım facebooktan aldım, bir arkadaşım paylaşmış orada gördüm

Canlarım bende 15 gün boyunca sık sık girerim ve tabiki herkese yardımcı olmaya çalışırım fakat ben senin yardımcılarının yardımcısı olmayı isterim Şahnurcuğum

cevap veriyorum wcden çıkamıyorum:))) ah ahhhh isterdim ki az yiyorum diyebileyim ama yok anacım iştahım da bir açıktır ki sorma bıraksan tüm gün yerim yani:)) neyse alışıyorum sağlıklı yaşama yeniden yavaş yavaş sonuç şahane olacak:)

bu arada dün de sarımsak çayına başladım kızlar bakalım işe yarayacak mı. çok memnun kalan arkadaşlarım oldu denemeden bilemem diyip aldım valla:)) en azından tadını sevdim bildiğiniz bitki çayı rahat içiliyor. fayda sağlamasa bile en azından zararı olmaz göreceğiz:)

bu kadar su içmeye bencede öyle olsun yanii. Aslında yemek yemek için mi yiyorsun yoksa acıktığın için mi ?

birde daha öncede yazdım 9lu çayı öneriyorum inanılmaz tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…