- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.421
günaydın bayanlar menü paylaşımı da yapıyormuşuz meğer ama ben her gün bir öncekini yazabilirim sorun olmaz sanıyorum:)
sabah:domates,peynir,2dilim kepek ekmeği,şekersiz çay
öğle:çorba,kabak dolması,yoğurt
akşam:kereviz,ıspanak,salata
ara öğünlerde:1 elma,5 fındık
çay kahve bitki çayı gün içinde içerim severim allahtan içlerinde şeker oldum olası sevmem o yuzden sıkıntı yok:)
diğer yardımcı bendim canım
kızlar bir de bir şey diyeceğim ben su hep içerim yani çok içerim o yüzden de hiç bilemem kac litre içtiğimi hayatta da takip edemem çünkü bardağım hiç boş kalmaz:) bu konuda beni affetmenizi rica edeceğim :))
HoşgeldinnnnMenün de güzelmiş bence kısa bir sürede ideal kilona ulaşacaksın
günaydın bayanlar menü paylaşımı da yapıyormuşuz meğer ama ben her gün bir öncekini yazabilirim sorun olmaz sanıyorum:)
sabah:
domates,
peynir,
2dilim kepek ekmeği,
şekersiz çay
öğle:
çorba,
kabak dolması,
yoğurt
akşam:
kereviz,
ıspanak,
salata
ara öğünlerde:
1 elma,5 fındık
çay kahve bitki çayı gün içinde içerim severim allahtan içlerinde şeker oldum olası sevmem o yuzden sıkıntı yok:)
Arkadaşlar takımdaki eski ve yeni arkadaşlar
şu anda eski arkadaşlara da baktım bir kaç arkadaşımız yeterli paylaşımda bulunmamış günlük 5 mesaj koşulumuz olduğu halde bazı arkadaşlarımız kk ya girip 5. takımda hiç birşey yazmamış
bu günden itibaren lütfen herkes sabahleyin ilk mesajda bir önceki gün kaç mesaj yazmış bildirmelidir. saolsun luci ilgilenecek ama sayımız arttığı için herkes mesajlarını kendisi takip edecek bu mesaj olayından ben ve luci kendimizi hariç tutuyorum çünkü her ikimizin de mesaj sayısı gün içinde haftaarası zaten 5 i geçiyor lütfen önümüzdeki haftaya kadar buna dikkat edelim önümüzdeki hafta takıma girişlerde bu mesaj sayıları da dikkate alınacaktır. Eski arkadaşlarda takımdayız diye lütfen kendinizi rahat sanmayın 5 mesajı sağlamayan arkadaşlar geçerli bir mazeretleri yoksa takımdan diskalifiye edilecektir.
bak sennn demek diğer yardımcı sendin lilycim ben gamze diye hatırlamışım kusura bakma, olsun üçümüz birden kaptanımızın yardımcısı olalım, olmaz mııı ?
Hoşgeldin ve paylaşım için teşekkürlerumarım hepimiz için iyi olur:))
ben de durumumu paylaşayım:
kilo:63
boy:1.66
hedef kilo:54
daha evvel de diyetisyen kontrolünde 70 kilodan 53 kiloya düşmüş ve bunu uzun yıllar hiç zorlanmadan korumuş biri olarak ben de bir iki şey paylaşmak istiyorum sizlerle.
özellikle burada gördüğüm ve bana yanlış olduğu söylenen bir iki şeyle başlasam ukalalık yaptığımı düşünmezsiniz diye umuyorum.öncelikle akşam 7den sonra hiçbir şey yememeye özen gösteriyoruz ya o yanlış bir bilgiymiş. en tehlikelisi gece aç yatmak, karın gurultusuyla uyumak. aç yattığımız takdirde vücut beni aç bırakıyor diye bir sinyal veriyor ve sabah yediğimiz ilk şeyi yağa dönüştürüp depoluyor, bu da onun savunma mekanizması:) o yüzden benim önerim aç uyunmaması yönünde. bir salatalık,süt,yoğurt gibi olabilir. tavsiye edilen protein alınmasıdır. meyvede ne olursa olsun şeker olduğundan akşamları uygun bir ara öğün değildir.
ikinci olarak sabahlardan bahsetmek istiyorum. sabah kahvaltıya oturdugunuzda agzınıza ilk olarak peynirinizi(yani proteini) atıp uzun uzun çiğnemek gün boyunca tokluk hissini arttırıyor.
spor konusuna gelince. ısınmalar dahil 1 saatten fazla spor yapmak doğru değil.haftada ideali 3gün maksimumu 4gün. her gün spor yapmak da faydadan çok zarar sağlıyor. sporda amacınız kas yapmak değilse yağ yakmak için en hızlı yöntem ise şöyle: diyelim ki koşu bantındasınız 6.5 hızda hızlı tempolu yürüyorsunuz 2 dakika sonra hızınızı 8e çıkarıp koşun, 2 dakika sonra 6ya geri düşürün ve 2şer dakikalık periyodlar halinde temponuzu sürekli değiştirin. yağ yakmada en önemli şey nabızdaki değişkenlik arkadaşlar. ben bu şekilde spor yaptığımda aynı süre sadece koşan birinden daha fazla yağ yakıyorum. bunların hepsi uzman önerisi ve denendi:))hah derseniz ki o halde burda ne işin var? artık istediğim kilodayım diye fil gibi yedim ve yattım da ondan :))) 2sene dünyaları yedim yeniden sağlıklı olma zamanı:) hepinizi öperim
sen de hoşgeldinMerhabaaaa
Bende burada olmak istiyorum. Kendi kendime aldig kararlari cok cabuk bozuyorum (yemek konusunda)
Aslina bakarsaniz cokda yedigim yok ama bazi seyleri durdurup baI seylere baslamam sart ...
7aylik evliyim her aksam mecburi yemek hazirlamam gerekiyor eaim yemege acayip duskun dolayisiyla onunla yemekten alikoyamiyorum kendimi
Su an 65 kiloyum en dusuk kilom 50 bundan 4 sene once. Suan 60 -65 arasi gidip geliyorum ama hedefim 55 olmak hem fiziken bi kilo bana yakisiyor hemde kendimi en iyi hissetiigim kilom bu.
Ozel bir sirkette yonetici olarak calisiyorum ve oturarak calisiyorum. Evime 19.30 da geliyorum yemek faslimiz en gec 9da oluyor ama bu saat bana cok gec geliyor. Eger bu saatte cok ac olursam sebzeli bi yemek yiyorum ancak az cok degil. ve kesinlikli beyaz ekmek tuketmiyorum. Paylastigimdada goreceksiniz ki fazla yiyen biri degilim
Buraya katilma amacim kendi motivasyonumu yuksek tutmak ve birlikte basladigimiz yolda kendimi kandiriyor olsamda sizleri kandirmadan zayiflamak.Yani desteginize ihtiyacim var
Hepimiz icin hayirlisi
Bu arada her gun paylasim yapabilir ve yediklerimi paylasabilirim bildirimlerde tamamdir.
canım bu ne yaaaa??? azıcık yemişsin sen doydun mu bunlarla???:44: bu arada inşallah en kısa zamanda çalışma hayatına başlarsın - benim de sana hukuki bir sorum olacak özelden yazacağım canımSabah kahve
Öğlen misafirlikteydim kısır ve bir dilim börek ( ayıp olmasın diye)
Akşam kociş yoktu bır dilim ekmek biraz peynir azcıkta sucuğu haşadım( hiç fena değilmiş)
3 lt su bir kola zero.600 kalori
Bugunde iş görüşmesine gittim koşulları güzeldi inşallah olur ya bol bolda temizlik yaptım ;
anladım canım tabii insan yalnız hissediyor kendini bazen... bu arada ben de yetişemiyorum çok lak lak etmişler bi de işteyim Cumaları da yoğun oluyoruz valla beynim döndü bi de yeni arkadaşlar gelmişler kim kimdi takip edemedim:44:kızlar okunacak gibi değil ne kadar yazmışsınız öyle göz atmış ilk sayfalara daha çok liyl yazdığın yorumlara teşekkür ederim evliyim eşim geç geldiği için gün içinde yanlızlığımı dile getirdim menumu yazıp kaçıyım
Hoşgeldin aramıza hnd - günlüğünü görmüştümMerhaba 5. Takım :)
Ben de 24 Ocak Cuma itibarıyla sizlere katılmaktan dolayı mutluyum.
23 yaşındayım boyum 174 ve 71 kiloyum. İki sene önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama sonrasında hem dikkatli beslenmedim hem sporu azalttım ve üniversite bitince de evde sınavlara hazırlık sürecinde sürekli oturdum. Oturarak çalışmak ve abur cuburu kaçırmam yüzünden şimdi 71 kiloyum. Hedefimse 60 kiloya inmek. Zayıflama konusunda çok sabredebilen biri değilim yani vermem gereken tüm kiloyu 3 ayda veya 4 ayda vermek istiyorum. Çünkü devamlı sonuca odaklanan biriyimdir. Eğer kilo verdiğimi görürsem vermeye devam etmek isterim ama veremezsem motivasyonumu çabuk kaybediyorum. Neyse demek istediğim ayda 4 kilo verebilirsem çok sevindici olur.
Daha önce hiç bir zayıflama grubuna katılmamıştım. Forumda diyet günlüğüm var arada yazıyorum ama yarışma beni gaza getirecek bundan eminim. Yarın yediklerimi ve yapmışsam sporumu yazdığımda görüşmek üzere. Herkese diyetlerinde bol azim ve az kalori dilerim , iyi geceler :)
hahaaa ben bu yazını görmeden yazmışımm =)))
Hoşgeldin ve paylaşım için teşekkürlerben de akşamları aç yatamıyorum kaldı ki diyetisyenden öğrndiğim yatmadan 3 saat önce bir ara yapmak yönünde... ben 10-11 gibi yattığım için gece ara öğünü yapmıyorum ama yazın son ara öğünümü 10da yaptığımı bilirim ki 1den önce yatılmıyor zaten bu yürürken koşma işine de bildiğim kadarıyla sprint deniyor formsantede okumuştum
sen de hoşgeldinakşam 9 geç ama eğer ki günlük düzenin buysa gece 12 gibi de yatıyorsan sorun yok
evet 12 gibi yatıyorum ama dediğim gibi hafif seyler yiyorum eğer kızartma vs yiyorsam kendimi cezalandırıyorum haydi mekik diye bakalım burada nasıl olacakk.
Teşekkürler
olabilir eğer gamze de kabul ederse ona da sorarız çünkü ben olmadığım zaman kuralları bilen buraları idare edecek birileri olmalı ne kadar çok olursa bu işi bilen o kadar iyi olur
ay sorma sinir olurlar su içmeme.eski işyerimde damacananın yarı parasını istemişlerdi düşün yani:)) su hayattır bayılırım!!!
tatlım moral bozma kilo verme sürecinde bir süre durur kilo verme cok normal. esas olay yaaa artık zayıflayamıyorum diyip sukoyvermemekte. dönüşün muhteşem olacak:)
HoşgeldinnnnMenün de güzelmiş bence kısa bir sürede ideal kilona ulaşacaksın
Hoşgeldin aramıza
Eksik ve hatalarının farkında olduğuna göre artık bunlara dikkat edersin
bu arada 3ü 1 aradaya ben de iş yerindeki arkadaşlara uyup bi ara fena sarmıştım ama çok şekerli geliyor o yüzden 2si bir arada alıp 1 şeker atıyordum amam kestimsen de çok seviyorsan 2si 1 arada alıp içine daha az şeker atarak ve gün içindeki miktarı azaltarak başlayabilirsin birden kesip sonra aynı hızda başlamaktansa kademeli olarak azaltıp sonrasında tamamen bırakmak uygun olabilir tabii kendini en iyi sen tanırsın
turşu benm de dikkatimi çekti ama genel olarak iyi
ben de hostes konuşması gibi hissettim okurken çok hoş bir üslup kullanmışsın şekerim
kurallar aynen öyle - hoşgeldin aramıza
bu yağ yakımını sağlamıyor sadece bağırsakların daha etkin çalışmasını sağlayıp kabızlığı önlüyor - hiç bir gıda tek başına yağ yakımına, kilo vermeye sebep olmaz sadece destek olur sağlıklı beslenme sürecinde
sen de mi facete bir sayfadan aldın tatlım bunu - dün görmüştüm de
canım benim hamile olma ihtimalin var baksana turşunun dibine vurmuşsunbak bakalım test falan yap mutlu haberini bekliyoruz hamileyken de beslenmene dikkat ederek devam edebilirsin kilo vermesen de almamış olursun - zaten kilolu bir insan eğer ki hamileyse 5-6 ay kilo almadan da hamileliğini devam ettirebilirmiş dikkat ederse...
olabilir eğer gamze de kabul ederse ona da sorarız çünkü ben olmadığım zaman kuralları bilen buraları idare edecek birileri olmalı ne kadar çok olursa bu işi bilen o kadar iyi olur
hahaaa saka yapıyor olmalısın. O kadar su içiyorsan az yemek yemen normal. Akşama kadar wc den nasıl çıkıyorsun ? =)))
Ben su içerim bizim şirkettekilerde bana sasırır. 1 bardağım var haznesi 3 bardağa eşit ondan 2 tane içiyorum birde ekstra olarak masamın başında olmadığım ve içtiğim sular var tabii.
Aslında çok değil ama kış ayında su içmeyene çok geliyor. sende bendensinn =)
cevap veriyorum wcden çıkamıyorum:))) ah ahhhh isterdim ki az yiyorum diyebileyim ama yok anacım iştahım da bir açıktır ki sorma bıraksan tüm gün yerim yani:)) neyse alışıyorum sağlıklı yaşama yeniden yavaş yavaş sonuç şahane olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?