- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.461
tatlım esmer bildirimini yaptı basrajı aştık şimdi canım sıkıntı yok ve listedesin
tatlım esmer bildirimini yaptı basrajı aştık şimdi canım sıkıntı yok ve listedesin
esmerim yaa nerde kaldın turşelara rağmen gene de yarım kilo gayet iyi tatlım
canım 17 günde 7,5kg az değil daha dün okudum haftada 0,5-1kg vermek ideal olanı ve ayda 6kgdan fazlası çok doğru birşey değil yazıyordu:44: hem haftada 1 kg en ideali canım - bence normal bir beslenme düzenine geç ki verdiklerin kalıcı olsunherkese günaydın kıslarrrr, cumamız mübarek olsun... keyifli neşeli bir gün olsun inşallah hepimiz için... bu hafta biraz hayal kırıklığı içindeyim koskoca bir hafta her şeye diren, yeme, bol su iç, balon gibi gez- spor yapacam diye canın çıksın tartıda sadece 1 kilocuk gitiğini gör... evet bu hafta bedenim, metabolizmam bana aşırı direndi, sebebini bilmiyorum ama durdu kilolar...şu an kilom 82,5... benim kilom ve bünyemdeki bir insanın rahat 1 haftada 3-4 kilo vermesi gerekiyordu... bu sebeple üzgünüm lakin totale baktığımda diyetimin 17.günü bugün, toplamda 7,5 kilo vermiş olmak da mutluluk verici... beden olarak ufaldım, çok iyi hissediyorum... bakalım metabolizmamın direnci ne zaman kırılacak... azimliyim haftaya görecem o 7 li kiloları inşalllahhhhh :) hadi bildirimlerinizi bekliyorum, öptüm hepinizi....
çok ölçülü maşallahhhdün gece word sayfası donunca kopyala yapıştır yapamadım şimdi yazıyorum menumu
Kalkış 500ml su
9.00 2 d.ekmek 3 zeytin peynir salata
11.00 1 çay b.süt 4 hurma
13.00 2 köfte kadar tavuk salata 3 kaşik nohut 2 kaşik yoğurt 1 parça ekmek
15.00 1 çay bardaği süt 4 hurma
17.00 1 köfte kadar tavuk 2 kaşık yoğurt
19.00 1 çay bardaği süt
2.5t su
15 dk e.bisiklet gün boyu ev temizliği
tebrik ediyorum canım bir ayda 5,5kg süper28 günde diyetisyenin tartısına göre 70.3 den 65 e düştüm
benim tartıma göre 71 küsürden 66 a düştüm
Günaydın1. mesajj
Deneme sürecinde olan benden 5. takıma Günaydınnnnnn
Kilom . 64.5
Hedef kilom ise : 55
İş yerindeyim,sabah menümmde kahvaltı hazırlayamadığım için ve poğaca acma simit gibi o yağlı yiyecekleride tüketmek istemediğim için special k sütle yiyorum
Size benden bir sır : Sabahları aç karnına 9lu çay içiyorum sekersiz. Ve inanın suan kahvaltımı etmek istemiyorum çünkü bildiğiniz tokum, kahvaltı yapmış gibiyim . Ama kahvaltı benim için oldukça önemli olduğundan kahvaltısız bir güne asla başlamam.
Hepimize iradeli toklu geçireceğimiz günlerr =)
ful protein olmuş - dukan mı yapıyordun? belki sormuşumdur da yeniler olunca bazen hatlar karışıyor kusura bakmahemen dünkü yediklerimide yazayım..
sabah: peynirli omlet ve 1 bardak light süt
öğlen : tavuk şiş ve yoğurt
ara : sade türk kahvesi
akşam : köri soslu tavuk ve yoğurt (bugün tavuk günü oldu gibi)
canım reglde olmasam bile bazen benim de sabahları çok ödemim oluyor seninki de kesin malum günlerdendir sıkma canını - haftaya eksileri mutlaka görürsünGünaydın arkadaşlar, herkese Hayırlı nurlu Cumalar diliyorum...
Hemen kilo bildirimi yapayım ardından da düşüncelerimi aktarıcam..Kilom malesef aynı kızlar yani 69.8 :26::26::26:
Diyet maceramda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, tüm hafta gram gitmedi :26: hafta ortası bir 300 gram gitti gibi, heralde normale döndüm diye düşünürken yine aynı çıktım :26: sanırım yaşanması gereken bir durum, illaki cozutmuşsundur diye düşünen arkadaşlarım olabilir, hemen açıklayayım..kesinlikle bir ödül öğünümden başka asla cozutmadım.. :26: sadece şu an regl olmaya çalışıyorum, çok fazla ödemim var ve karnım acayip ağırıyor :26:
Herşeye rağmen bırakmak ve vazgeçmek yok..Daha umutlu ve istekli devam diyorum arkadaşlarım..
teşekkürler canımdurmak yok yola devam gamze cim inş haftaya vereceğiz bende kilo verememiş görünüyorum maalesef
tebrikler lily cim en güzel luci ve sen vermişsin
aramıza yeni katıldığın için ve henüz geçen haftanın kilo durumu listemizde olmadığından senin adın haftaya listede olacak bu 1 hafta deneme süresindesin diğer yeni katılan arkadaşlarla birliktemerhaba :) ben az önce bir liste gördüm bazı üyelerin ismi var. listede kendi adımı görmedim. bu durumda zayıflama yarışmasına katılamamış mı oluyorum. bilgi sahibi arkadaşlar cevap verebilir mi lütfen ?
ee tatlım kolay değil burda bir ekibe dahil oluyorsunuz ve ekibin devamlılığını sağlamak adına belli bir deneme sürecinden geçiyorsunuzoff bu liste heyecanlarini yasamak icin iki hafta beklemek zorunda olmak ne kotu
meraktan öldük esmerim yaaa neyse sonucun güzel hadi bakalımkayınvalidem bizdeydi anca girebildim yeni gittideşimdi dışarıya çıkıcam biraz işlerim var.eve geli gelmez sonucu görmek için giricem tekrar :) görüşmek üzere bol şans
merhaba :) ben az önce bir liste gördüm bazı üyelerin ismi var. listede kendi adımı görmedim. bu durumda zayıflama yarışmasına katılamamış mı oluyorum. bilgi sahibi arkadaşlar cevap verebilir mi lütfen ?
aramıza yeni katıldığın için ve henüz geçen haftanın kilo durumu listemizde olmadığından senin adın haftaya listede olacak bu 1 hafta deneme süresindesin diğer yeni katılan arkadaşlarla birlikte
bildirimini bugun yap haftaya da yazıp ona göre ne kadar verdiğini göreceğiz
anladım :) deneme süresindeyim.
bugün 71 kiloyum. peki yediklerimi yazcak mıyım deneme süresindeyken yoksa haftaya cumaya kadar sadece kilo verip vermediğimi verdiğim kiloyu mu yazmalıyım?
artık takımda olduğuna göre sabahları açma poaça yok ona göre[
Aslına bakarsan benimde nesfit special k alışkanlığım yok canım cekerse yerim ama kahvaltım tam takır olsun isterim. Ancak çalıştığım için sabahları kahvaltı malesef yapamıyorm bende poça açma ile geçirştiriyorum. ama haftasonu affetmiyorum =))
evet gamze cim gayet güzel yazmışsınKızlar bu gün yeni bir dönemin başlangıcı olsun ve haftaya cuma takımımızın şampiyon olabilmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız, yediklerimizi birazcık azaltıp, spora ağırlık vererek ve tabiki sağlıklı beslenerek haftaya hepimiz inşaallah ggüzel kilo verelim :26: hem sağlığımız hemde takımımız için
sanirim, gunluk menunu, sporunu yazmalisin. ayrica gunluk en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var, bunu da diger arkadaslarin menulerine yorumda bulunarak doldurabilirsin.
sanirim, gunluk menunu, sporunu yazmalisin. ayrica gunluk en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var, bunu da diger arkadaslarin menulerine yorumda bulunarak doldurabilirsin.
artık takımda olduğuna göre sabahları açma poaça yok ona göre
evet gamze cim gayet güzel yazmışsın
doğru söylemişsin kızlar ben az sonra okula oğlanı almaya gideceğim
kaçta alacağımız net belli değil o yüzden eğer nserin ve purmelal gelirlerse listeye kendilerini eklesinler ya da luci cim sen biliyorsun nasıl olacağını o şekilde yapabilirmisin?
*** 5. TAKIM 345. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / ) kilo bildirmedi
nserin (74,30 / / / ) kilo bildirmedi
durumda ( 64,90/64,50 /0,40 /%0,62 )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,20)
esmer59 (64,50/64,00 /0,50 /%0,78 )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu13 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%0,38
şu anda nserin ve purmelal in kiloları olmadan listeyi hazırladım
eğer ben saat 3 e kadar gelemezsem luci cim senden ricam purmelal ve nserin karşısına kilo bildirmedi yazdım Kilo bildirimi olursa onları ekleyip sonucu toplam sonuca eklermisin? Bunu yazdıktan sonra da 3. takım kardeş takımımız oldu listemizi onların paylaşım alanına eklermisin? onlar kontrol etsinler eğer uygunsa ana paylaşıma ben akşam 6 dan önce bi şekilde eklerim
Bu arada eğer ki kilo bildirirse bu iki arkadaş takımın toplam kilosu ortalama da 3,38 onlarında yüzdeleri eklenip 9 a bölünecek şu an onları sıfır alarak takım ortalamasını buldum ne kadar anlaşılır oldu bilmiyorum ama
artık takımda olduğuna göre sabahları açma poaça yok ona göre
hahaa elbette yok zaten su sevmediğim istemediğim seyleri üzerimden atmak için buradayım. =))
insallah basaracağım.
*** 5. TAKIM 345. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / ) kilo bildirmedi
nserin (74,30 / / / ) kilo bildirmedi
durumda ( 64,90/64,50 /0,40 /%0,62 )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,20)
esmer59 (64,50/64,00 /0,50 /%0,78 )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu13 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%0,38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?