Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esmerim yaa nerde kaldın turşelara rağmen gene de yarım kilo gayet iyi tatlım

kayınvalidem bizdeydi anca girebildim yeni gittide şimdi dışarıya çıkıcam biraz işlerim var.eve geli gelmez sonucu görmek için giricem tekrar :) görüşmek üzere bol şans

canım 17 günde 7,5kg az değil daha dün okudum haftada 0,5-1kg vermek ideal olanı ve ayda 6kgdan fazlası çok doğru birşey değil yazıyordu:44: hem haftada 1 kg en ideali canım - bence normal bir beslenme düzenine geç ki verdiklerin kalıcı olsun
çok ölçülü maşallahhh

28 günde diyetisyenin tartısına göre 70.3 den 65 e düştüm

benim tartıma göre 71 küsürden 66 a düştüm
tebrik ediyorum canım bir ayda 5,5kg süper

Günaydın ben de kahvaltı alışkanlığı olan biriyim evde yapamadıysam mutlaka hazırlayıp işte yiyorum - nesfit gibi şeylere zaman ayıramıyorum aslında yapasım vardı ama yazın daha çok yiyorum ondan çünkü canım yemek yemek istemiyor çoğu zaman

hemen dünkü yediklerimide yazayım..

sabah: peynirli omlet ve 1 bardak light süt
öğlen : tavuk şiş ve yoğurt
ara : sade türk kahvesi
akşam : köri soslu tavuk ve yoğurt (bugün tavuk günü oldu gibi)
ful protein olmuş - dukan mı yapıyordun? belki sormuşumdur da yeniler olunca bazen hatlar karışıyor kusura bakma

canım reglde olmasam bile bazen benim de sabahları çok ödemim oluyor seninki de kesin malum günlerdendir sıkma canını - haftaya eksileri mutlaka görürsün

durmak yok yola devam gamze cim inş haftaya vereceğiz bende kilo verememiş görünüyorum maalesef

tebrikler lily cim en güzel luci ve sen vermişsin
teşekkürler canım - şu an sayenizde daha dikkatli gidebiliyorum

kızlar öğle arasında mecburen çarşıya gideceğim fatura yatırmam lazım aslında Cuma vakti doğru değil ama bugun son günü dün de çıkamadım büroda kalmak zorundaydım mecbur bugune kaldı bu arada hızınıza yetişemiyorum bi de malum hafta sonu geliyor işler son anda ve acele bitirilecek diyerek geliyor önüme - bugun afalladım resmen ara öğünümü bile 11:30 yapabildim neyse ki öğleyi de geç yiyeceğim de dengelenmiş olacak

merhaba :) ben az önce bir liste gördüm bazı üyelerin ismi var. listede kendi adımı görmedim. bu durumda zayıflama yarışmasına katılamamış mı oluyorum. bilgi sahibi arkadaşlar cevap verebilir mi lütfen ?

aramıza yeni katıldığın için ve henüz geçen haftanın kilo durumu listemizde olmadığından senin adın haftaya listede olacak bu 1 hafta deneme süresindesin diğer yeni katılan arkadaşlarla birlikte
bildirimini bugun yap haftaya da yazıp ona göre ne kadar verdiğini göreceğiz

off bu liste heyecanlarini yasamak icin iki hafta beklemek zorunda olmak ne kotu
ee tatlım kolay değil burda bir ekibe dahil oluyorsunuz ve ekibin devamlılığını sağlamak adına belli bir deneme sürecinden geçiyorsunuz

kayınvalidem bizdeydi anca girebildim yeni gittide şimdi dışarıya çıkıcam biraz işlerim var.eve geli gelmez sonucu görmek için giricem tekrar :) görüşmek üzere bol şans
meraktan öldük esmerim yaaa neyse sonucun güzel hadi bakalım

hnd canım mesaj yazmadan önce sadece sen değil yeni ve eski bütün arkadaşlar en son yazdıkları mesaja bakıp daha sonra neler konuşulduysa onları okumanızı istiyorum takımda bir bütünlük olması anlamında
önceki mesajları okumuş olsaydın bu haftaki listede değil düzenli katılım ve paylaşımınız olduğu takdirde (deneme süreci sonucunda) haftaya listeye giriyorsunuz

anladım :) deneme süresindeyim.
bugün 71 kiloyum. peki yediklerimi yazcak mıyım deneme süresindeyken yoksa haftaya cumaya kadar sadece kilo verip vermediğimi verdiğim kiloyu mu yazmalıyım?

Günaydın ben de kahvaltı alışkanlığı olan biriyim evde yapamadıysam mutlaka hazırlayıp işte yiyorum - nesfit gibi şeylere zaman ayıramıyorum aslında yapasım vardı ama yazın daha çok yiyorum ondan çünkü canım yemek yemek istemiyor çoğu zaman

Aslına bakarsan benimde nesfit special k alışkanlığım yok canım cekerse yerim ama kahvaltım tam takır olsun isterim. Ancak çalıştığım için sabahları kahvaltı malesef yapamıyorm bende poça açma ile geçirştiriyorum. ama haftasonu affetmiyorum =))

Kızlar bu gün yeni bir dönemin başlangıcı olsun ve haftaya cuma takımımızın şampiyon olabilmesi için elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız, yediklerimizi birazcık azaltıp, spora ağırlık vererek ve tabiki sağlıklı beslenerek haftaya hepimiz inşaallah ggüzel kilo verelim :26: hem sağlığımız hemde takımımız için

anladım :) deneme süresindeyim.
bugün 71 kiloyum. peki yediklerimi yazcak mıyım deneme süresindeyken yoksa haftaya cumaya kadar sadece kilo verip vermediğimi verdiğim kiloyu mu yazmalıyım?

sanirim, gunluk menunu, sporunu yazmalisin. ayrica gunluk en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var, bunu da diger arkadaslarin menulerine yorumda bulunarak doldurabilirsin.

artık takımda olduğuna göre sabahları açma poaça yok ona göre

evet gamze cim gayet güzel yazmışsın

sanirim, gunluk menunu, sporunu yazmalisin. ayrica gunluk en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var, bunu da diger arkadaslarin menulerine yorumda bulunarak doldurabilirsin.

doğru söylemişsin kızlar ben az sonra okula oğlanı almaya gideceğim
kaçta alacağımız net belli değil o yüzden eğer nserin ve purmelal gelirlerse listeye kendilerini eklesinler ya da luci cim sen biliyorsun nasıl olacağını o şekilde yapabilirmisin?

evet canım her günün sonunda ya da ertesi sabah bi önceki gün yaptığımız menümüzü, sporumuzu, içtiğimiz suyu her şeyi yazıyoruz.. günde en az 5 mesaj zorunluluğu vardır, başlık kısmına mesaj numaralarımızı yazıyoruz...

canım tabiki eklemeyi yaparım ama takım ortalama yüzdesini nasıl alacağım ve gelmezlerse ne yapacağım kaça böleceğiz? sonra nereye yazacağız?

*** 5. TAKIM 345. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / ) kilo bildirmedi
nserin (74,30 / / / ) kilo bildirmedi
durumda ( 64,90/64,50 /0,40 /%0,62 )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,20)
esmer59 (64,50/64,00 /0,50 /%0,78 )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu13 e bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI :%0,38

şu anda nserin ve purmelal in kiloları olmadan listeyi hazırladım
eğer ben saat 3 e kadar gelemezsem luci cim senden ricam purmelal ve nserin karşısına kilo bildirmedi yazdım Kilo bildirimi olursa onları ekleyip sonucu toplam sonuca eklermisin? Bunu yazdıktan sonra da 3. takım kardeş takımımız oldu listemizi onların paylaşım alanına eklermisin? onlar kontrol etsinler eğer uygunsa ana paylaşıma ben akşam 6 dan önce bi şekilde eklerim
Bu arada eğer ki kilo bildirirse bu iki arkadaş takımın toplam kilosu ortalama da 3,38 onlarında yüzdeleri eklenip 9 a bölünecek şu an onları sıfır alarak takım ortalamasını buldum ne kadar anlaşılır oldu bilmiyorum ama

Başlığa 1 yazdım. ama aslında ilk mesajım değil. Çömezliğim nedeniyle iki üç mesaj attığım doğrudur. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
Sabah uyandığımda iki bardak su içtim.

Kahvaltım => 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurtayla 2 dilim salamdan yaptığım omlet, biraz maydonoz, şekersiz çay.

tamam canım anladım, gelmezlerse bu şekilde, gelirlerse ekleyip hesaplanacak önce 3.takıma paylaşılacak sonra genel paylaşıma.. lakin ben 2-2.30 gibi çıkmak zorundayım randevum var müşteri ziyaretine gideceğim 2 gibi baktım gelen giden yok yazar geçerim, olur mu?

toplightcım bi de nerede hata yapıyorum acaba toplamı alıp 9 a böldüğümde neden %0,39 buluyorum, ???

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…