Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

*** 5. TAKIM 345. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/64,50 /0,40 /%0,62 )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,19)
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu13 e bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI :%

son durumumuz bu kızlar

bu kadar su içmeye bencede öyle olsun yanii. Aslında yemek yemek için mi yiyorsun yoksa acıktığın için mi ?

birde daha öncede yazdım 9lu çayı öneriyorum inanılmaz tok tutuyor

yok canım ben baya yemek yemek için yaşayanlardanım. yeni şeyler deniyim onu da yiyim bunu da yiyim pişireyim millete yedireyim bayılırım yani:) rejime başlayalı beri de kendimi tatmin etmek adına habire kek börek pişiriyorum kokusuyla mutlu oluyorum:) evdekilerde bir bayram havası. ben de böyle bir ruh hastasıyım işte napacaksın:) 9lu çayı duymamıştım stoklarım tükensin bir de onu deniyelim bakalım

kızlar eğer purmelal, esmer ve nserin kilo vermemiş olarak gelirlerse sarı kart alıyoruz haberiniz olsun gecen haftaki birincilikten sonra bu hiç hoş olmayacak o durumda gamze cim sen kilo veremediğin için bu hafta listeden çıkarabilirim tatlım haberin olsun

umarım ideallerine kavusursun o halde

Bende bu çay etki yaptı denemekte yarar var bakalım düzenli kullanınca işe yarayacakmı...

Canın sağolsun canım :26: şu an o kadar çok karnım ağırıyor ki hiç bişi kalmadı gözümde :26: ağrıdan ölücek gibiyim

Canın sağolsun canım :26: şu an o kadar çok karnım ağırıyor ki hiç bişi kalmadı gözümde :26: ağrıdan ölücek gibiyim

canım benim yaa senin hep ağrılı mı geçerdi regli dönemin geçmiş olsun inşallah diğer arkadaşlar kilo vererek gelmiş olurlar da böyle bişeye gerek kalmaz sen evdemisin şimdi bugün yok mu okul?

canım benim yaa senin hep ağrılı mı geçerdi regli dönemin geçmiş olsun inşallah diğer arkadaşlar kilo vererek gelmiş olurlar da böyle bişeye gerek kalmaz sen evdemisin şimdi bugün yok mu okul?

öğleden sonra gidicem canım..evet hep böyle ağrılı oluyorum:26:

bu mesaja cevap istiyorum ya da yorumlarınızı sanırım gözden kaçtı

eveeet, ilk kilo bildirimimi yapiyorum. 100.6 kg.

iki hafta sonra yaris sonuclarina katilmayi da sabirsizlikla bekliyorum, bakalim neler olacak.

Benim durumum kritik bu yüzden şimdilik yorumsuz kalayım..

canım neden senin durumun kritik lütfen sen takımdasın o zaman az önce yazdığımı unutuyorsun sen bu hafta kesin listedesin canım ne olacak hiç önemli değil lütfen yorumlarını yaz

canım neden senin durumun kritik lütfen sen takımdasın o zaman az önce yazdığımı unutuyorsun sen bu hafta kesin listedesin canım ne olacak hiç önemli değil lütfen yorumlarını yaz

Ayyy şahnurum algılamada zorluk çekiyorum inan şu an kafam karışık, du biraz ağlatyıp geleyim ben ilaç aldım inşaallah en kısa zamanda geçer ve beyin olarakta geri dönerim :26: dediğim gibi normal zamanda bile kilomuzun 1-2 kilo fazla gelebiliyoruz..ben regl olduğum için şu an aynı çıkmam kilo verdiğim anlamına geliyor gibi düşünüyorum...:26:

haaaaa şimdi anladımmm, takım sarı kart görmesin diye çıkartıcannn :44: ayy çok özür dilerim canım yaaa, ben çok ağrılıydım onu okurken, rabbime şükür ilaç sanırım etkisini göstermeye başladı :26:

kesinlikle şu an sen eminim hele hafta içindeki menülerine göre benim düşünceme göre en az 1-1,5 kg arasında verdin tek sorun reglinin bugün başlaması benim bu hafta listeye yazmayalım diye söylememin sebebi ise sadece %0,30 un altında kalıp nota almamak içindi ama bu kararımdan vazgeçtim çünkü senin motivasyonun düşecek o yüzden bu hafta kesin listedesin ve haftaya da eminim sen 67 li bir rakamla geleceksin listeye

Dünkü turşular verdiğim kiloları geri aldırdı galiba pek fark yok bu hafta.

geçen hafta 64.5
bu hafta 64

yüzde oranım 0.77

bu haftalık böyle oldu :26:

ayyyy tatlım yaaa benim motivasyonum takımdan tamamen çıkarılıcam diye düşmüştü ama şimdi daha iyi algılayabiliyorum, evet şahnurum eğer takıma - bir durum olmayacaksa listede kalayım çünkü haftaya zaten ben iyi kilo vereceğim buna çok eminim hemde şu 15 tatilde 2 hafta var zaten bunun 1 haftası listede olmadan geçmesin..

*** 5. TAKIM 345. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/64,50 /0,40 /%0,62 )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,20)
esmer59 (64,50/64,00 /0,50 /%0,78 )
Lily86 (79,9 /79,2 /0,70 /%0,88 )
Gamze_M (69,80/69,80 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
dagyolu (65,30 / 66 / -0,05 /-%0,08) 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrıldı kilosu13 e bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI :%

ekledim şimdi nserin ve purmelal vermemiş olsa bile barajı aştık hele şükür

tatlım esmer bildirimini yaptı basrajı aştık şimdi canım sıkıntı yok ve listedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…