- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.661
4
Suphanekee dinimiz aminnnnnnnnnn :2u :ayyy sen ne tatlısın böylee yaaaa birde şey dicemmm :26: kaptanımız duymaz demi bu cozutmaları :18::18::18:
ooo asil dayaklik sensin demek ki
Haftasonu menüler havada uçuşuyor balımmgörememişizdir
kızlarrrr bi sürü şey yazmıştım sayfa kapanıp açıldı şimdi özet gecemem purmelal sen sıkma canını izinli yazarız bebiş toparlansın bi öncelikle
gamze ve sevda sizi birbirinize emanet ediyom ona göre ikinizde nefislerinize hakim olacaksınız biribirinizi aşka getşirmek yok sadece sporda aşka getirebilirsiniz
diğer arkadaşlar düzenli paylaşımlara devam edin lütfen
ben bu hafta izin aldım işyerindeki kadar aktif size katılamayacağım malum sömestr haftası bakıcıya da izin verdim 1 hafta çocukları gezdireceğim fırsat buldukça girerim endinize iyi bakın tozutmayın hepinizi kocaman öpüyorummm
of bu akrabalas, arkadaslar yok mu? bence soz verelim takim olarak bu tur israrlara taviz vermeyelim. sorarlarsa "takim arkadaslarim cok kizar" diyebilirsiniz. hatta o yuzden
gamzecim tamam yarın çok pis başlıyoruz ....sabah öğle akşam beraberiz...sıkıyosa benden habersiz bişeyler yede göreyim...
tamamdır kaptanım gamze bana emanet bende ona. şahnurum çocuklarla iyi vakit geçir iyi tatiller tatlım. sende sakın cozutma heee...
.
günaydın kızlarrrr, herkese iyi haftalar dilerim
geçmişi okuyunca hafta sonu cozutan arkadaşlar gördüüümçook ayıp vallahi, bu günden itibaren sizi diyete davet ediyorum gamzecim ve diğer arkadaşlar... cozutmak yok haaa
hadi bakalım hepimize kolay gelsinnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnhele şükür normale dönmeye başladım, grip ha geldi ha gelicek gibi devam ediyor fakat gittikçe rahatlamaya başladığıma göre sanırım geri gidecek.. Cozutmaya gelince hahahahahah her şey bitti artık cozutmayla aramızda AY-RIL-DIK yeni bir gün ve yepyeni umutlara MERHABA dedik
günaydınn güzel bir gün olsun kızlar cozutmaları unutalım diyete tam gaz sarılalım bakalım ben sabahleyin gayet güzel diyete uygun kahvaltımı yaptım şimdi bebelerle çıkacağız ondan sonra allah bilir akşama eve ancak girerim kolay gelsin hepinize
Tekrar tekrar geçiş olsun o haldee
herkese merhabalar:))))
bol kalori yakımlı bir hafta olsun hepimize
haftasonları forumu takip edemiyorum malesef. Haftasonu menülerimi yazıyorum şimdi
cumartesi:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, biraz maydanoz, bir parça peynir.
öğle: üşendim ve 1 elmayla geçiştirdim
akşam: bol yeşillikli ton balıklı salata ve ayran
haftalık kaçamak: bu haftaki kaçamağımı kendi yapımım 1 dilim ev keki ve yanında 1 bardak süt ile yaptım.
su: 2-3 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
pazar:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, 1 dilim sucuk(pazar kahvaltısında bu kadarla durdurdum kendimi)
öğle: 1 adet muz (kahvaltıyı geç yaptık da)
akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba bol limonlu, 1 kase cacık, 1 yemek kaşığı bezelye
gece ara öğün: 5 fındık, 3 badem, 10 beyaz leblebi
su: 2-3lt
spor: 1 saat plates
Gayet güzel atkatılmış haftasonu, tebrikler
.
Günaydın kızlarrr gününüz aydın olsun iyi haftalarr
Sabah kızımı bıraktım anneme yine geldim işe:2: Haftasonu alışınca ole kötü oluyorum ki haftabaşları annelik duygularım fena kabardı ya böle 1 sanıye bırakmak istemiyorum onu ama mecbur
Haftasonu diyetimde gayet güzel idi ama 2 öğün sabah ve akşam çünkü sabah kahvaltılarını geç yaptık.
C.TESİ-PAZAR:Rutin kahvaltı :)
Akşam yemeklerimde şöle oldu 1 gün balık yedım, diğer günde ıspanak.
Ama itiraf edeyim 1 adet çikolata yedim :)))
Günaydın - ben de kahvaltısız yapamam yani güzel bir alışkanlık aslında...Herkese Günaydın ve İyi Haftalar Kızlarrr
Dünkü mesaj sayım : 5 ( malum pazar )
Ben tam bir kahvaltı hastasıyımdır. Hafta içi çalıştığım için haftasonu mesaim yoksa fix menü kahvaltı hazırlarım hazırlamayada bayırılırım. aşağıdakileri tüketiiğime inanamıyorum normalde o patates o peynir falan uçması lazımdı
Ayrıca yaz kış soğuk su içerim. Ancak eşim bu duruma inanılmaz kızıyor çünkü geçen ay fena bir hastalık geçirdim. Bu endenle bırakın dolaba su koymayı markette bilem alamıyorum. Ve bu nedenle haftasonu su tüketimim çok az. Ama elimden geldiğince buzluğa su koyuyorum eşim farketmeden içiyorum
Dünkü menümü hemen paylaşayım
Sabah 10:30
1 dilim beyaz peynir
3 tane zeytin
2 dilim salam
2 yemek kaşığı patates
1 haşlanmış yumurta
2 bardak sekersiz cay
Öğlen 16:30
1 tane etimek
1 adet limonlanmış haşlanmış brokoli
Ara öğün 17:30
Sekersiz cay
Akşam 19:00
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı tavuk
1 kase yoğurt
Ara öğün 21:00
1 meyve
su : 1 lt su içememişimdir.
Herkese iyi haftalarrr
GünaydınnnnGünaydınnnnnnnnnnnnnnnhele şükür normale dönmeye başladım, grip ha geldi ha gelicek gibi devam ediyor fakat gittikçe rahatlamaya başladığıma göre sanırım geri gidecek.. Cozutmaya gelince hahahahahah her şey bitti artık cozutmayla aramızda AY-RIL-DIK yeni bir gün ve yepyeni umutlara MERHABA dedik
günaydınn güzel bir gün olsun kızlar cozutmaları unutalım diyete tam gaz sarılalım bakalım ben sabahleyin gayet güzel diyete uygun kahvaltımı yaptım şimdi bebelerle çıkacağız ondan sonra allah bilir akşama eve ancak girerim kolay gelsin hepinize
Günaydın - menülerin hafta sonuna göre gayet güzelherkese merhabalar:))))
bol kalori yakımlı bir hafta olsun hepimize
haftasonları forumu takip edemiyorum malesef. Haftasonu menülerimi yazıyorum şimdi
cumartesi:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, biraz maydanoz, bir parça peynir.
öğle: üşendim ve 1 elmayla geçiştirdim
akşam: bol yeşillikli ton balıklı salata ve ayran
haftalık kaçamak: bu haftaki kaçamağımı kendi yapımım 1 dilim ev keki ve yanında 1 bardak süt ile yaptım.
su: 2-3 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
pazar:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, 1 dilim sucuk(pazar kahvaltısında bu kadarla durdurdum kendimi)
öğle: 1 adet muz (kahvaltıyı geç yaptık da)
akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba bol limonlu, 1 kase cacık, 1 yemek kaşığı bezelye
gece ara öğün: 5 fındık, 3 badem, 10 beyaz leblebi
su: 2-3lt
spor: 1 saat plates
GünaydınGünaydın kızlarrr gününüz aydın olsun iyi haftalarr
Sabah kızımı bıraktım anneme yine geldim işe:2: Haftasonu alışınca ole kötü oluyorum ki haftabaşları annelik duygularım fena kabardı ya böle 1 sanıye bırakmak istemiyorum onu ama mecbur
Haftasonu diyetimde gayet güzel idi ama 2 öğün sabah ve akşam çünkü sabah kahvaltılarını geç yaptık.
C.TESİ-PAZAR:Rutin kahvaltı :)
Akşam yemeklerimde şöle oldu 1 gün balık yedım, diğer günde ıspanak.
Ama itiraf edeyim 1 adet çikolata yedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?