Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim aksam tatli ve cerezi kacirma sebebin bence gun icinde cok az sey yemis olman. ogle en azindan corbanin yaninda protein alabilecegin bir sey olsaydi aksam iraden daha guclu olabilirdi. bir de ogleden sonra ara ogununde kuru kayisi sayisini yariya indirip yaninda bir bardak sut icersen hem kan sekerin dengede kalir hem de tok tutar.

fakat simdi kendini suclama, yarin guzel beslenir, bir saat fazla spor yapar telafi edersin.

saglik olsun tatlim yarina telfi edersin. bende az once gorumcecimin zoruyla kare seklinin yarisindan azi kadar etimek tatlisi yedim olumune yürümek istiyorum sistimmm

of bu akrabalar, arkadaslar yok mu? bence soz verelim takim olarak bu tur israrlara taviz vermeyelim. sorarlarsa "takim arkadaslarim cok kizar" diyebilirsiniz. hatta o yuzden

ayyyy canımsın yaaa, ne güzel söyledin..illaki bunları uygulayacağım..Harika bilgiler bunlar

bugunku son mesajim, malesef yazacak bisi bulamadigimdan 5'e tamamlayamayacagim bugun de.

benim icin iyi bir gundu, 11'de uyaninca ogle yemegini ara ile degistirmek durumunda kaldim.

uyaninca: elma sirkeli, balli ilik su
kahvalti: 2 dilim etimek, labne, zeytin ezmesi, domates, salatalik

ara: bir bardak yagsiz sut, bir havuc

ara: labne ve elma (elmayi ikiye kesip, cekirdegini cikarinca olusan bosluga labne koyarak)

aksam: yemekten once elma sirkeli, balli su
3 kepce sehriye corbasi, 3 kepce sade makarna, yarim kk kadar keci peyniri.

ara: 1 portakal

spor: 12 dk yuruyus. (soguk geldi hava erken dondum) 1 saat eliptik bisiklet

Son düzenleme:

biraz fazla kaçmış kızacağımızdan korkmakta haklısın Zaten tatlı öyle bir şey ki yemeye başladığında kendini durduramıyor insan kendisini ben de hep öyle oluyor.Senin de hem tulumba hem etimek tatlısı hem çikolata yemen bundan sanırım . Hareket edebilme imkanın varsa biraz spor yap en azından yediklerini yakmakta vücuduna yardımcı ol. Umarım bu pazartesi ve devamında çok daha iyi gider diyetin :)

kızlar menumu yazıp kaçıyorum misafirim var

Sabah 2 d.ekmek tel peynir 4 zeytin salata
Ara 1 çay b. Süt 5 hurma
Öğlen 100gr tavuk salata 4 kaşik yoğurt 2 d.ekmek
Ara 1 çay bardaği süt 4 hurma
Akşam yok
ara 1 çay bardaği süt
su 2lt olmuştur spor gün boyunca ev temizliği sonunda bitti

offffff regl döneminde en sevmediğim şey spor yapmak, ama kesinlikle bunları telafi edeceğim

aksamin olmamasi disinda guzel gorunuyor.

Canım sağlıklı olmuş diyetin hm sebze hem protein var. Hurmalar konusunu diyetisyene sorduğunu okuduğumu hatırlıyorum daha önce.Akşam da bir şey yememişsin .Ev işleri yapmak da bence ciddi ciddi spor :) Kalori harcadığına eminim.

edepsizsin kızımm o tatlıları bana dedem yedirmedi, sen yedirdin senn yarın beni uyarmaz, motive etmez, boyuna yemek yedirmek için teşvik edersen senin hakkında hiç hoş düşüncelerim olmayacaktır

.

Suphanekee dinimiz aminnnnnnnnnn ayyy sen ne tatlısın böylee yaaaa birde şey dicemmm :26: kaptanımız duymaz demi bu cozutmaları :18::18::18:

dettt döverim len seni tulumbaları ben yedirdiysem etimek tatlısını da sen yedirdin.... bak şahnur gelsin ben söylicem önce

canım baksana beni suçluyo topu topu 4 tane tulumba birde etimek tatlısı ne varki bunda

.

hahahahah tamam arkadaşım yarın pis başlıyoruzz

Suphanekee dinimiz aminnnnnnnnnn ayyy sen ne tatlısın böylee yaaaa birde şey dicemmm :26: kaptanımız duymaz demi bu cozutmaları :18::18::18:

kızlarrrr bi sürü şey yazmıştım sayfa kapanıp açıldı şimdi özet gecemem purmelal sen sıkma canını izinli yazarız bebiş toparlansın bi öncelikle

gamze ve sevda sizi birbirinize emanet ediyom ona göre ikinizde nefislerinize hakim olacaksınız biribirinizi aşka getşirmek yok sadece sporda aşka getirebilirsiniz

diğer arkadaşlar düzenli paylaşımlara devam edin lütfen
ben bu hafta izin aldım işyerindeki kadar aktif size katılamayacağım malum sömestr haftası bakıcıya da izin verdim 1 hafta çocukları gezdireceğim fırsat buldukça girerim endinize iyi bakın tozutmayın hepinizi kocaman öpüyorummm

Tamam kaptanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…