- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.641
Aslında dün akşama kadar herşey çok normaldi..ben yediklerimi yazayım en iyisi de bana çok kızın :26:
Dün menüm şöyleydi
sabah 1 kase Special K
Ara 1 dilim ayva
Öğle 1 kase tarhana çorbası
ara 7-8 kuru kayısı
akşam (misafirlerle)
1 kase çorba + 3 köfte+ 1 baget + 3 kaşık pilav + yarım kase çerez + 3 etimek tatlısı + yarım çikolata :26:
Doğal olarak sabah o kadar tok uyandım ki öğleye doğru saat 11 gibi kahvaltı yaptım
1 kk peynir+ 3 zeytin+ 2 çatal tereyağı+ 2 çeri domates + 2 közlenmiş biber 3 dilim kadar ekmek
ara 1 kase karışık çerez
Akşam 1 ızgara balık (mezgit) + salata + 1 dilim ekmek
az önce de 1 etimek tatlısı ve 4 tulumba :26::26::26: öküz gibi yedim anlayacağınız ama midem bulanıyor şu an :26:
saglik olsun tatlim yarina telfi edersin. bende az once gorumcecimin zoruyla kare seklinin yarisindan azi kadar etimek tatlisi yedim olumune yürümek istiyorum sistimmm
canim aksam tatli ve cerezi kacirma sebebin bence gun icinde cok az sey yemis olman. ogle en azindan corbanin yaninda protein alabilecegin bir sey olsaydi aksam iraden daha guclu olabilirdi. bir de ogleden sonra ara ogununde kuru kayisi sayisini yariya indirip yaninda bir bardak sut icersen hem kan sekerin dengede kalir hem de tok tutar.
fakat simdi kendini suclama, yarin guzel beslenir, bir saat fazla spor yapar telafi edersin.
of bu akrabalar, arkadaslar yok mu? bence soz verelim takim olarak bu tur israrlara taviz vermeyelim. sorarlarsa "takim arkadaslarim cok kizar" diyebilirsiniz. hatta o yuzden
Aslında dün akşama kadar herşey çok normaldi..ben yediklerimi yazayım en iyisi de bana çok kızın :26:
Dün menüm şöyleydi
sabah 1 kase Special K
Ara 1 dilim ayva
Öğle 1 kase tarhana çorbası
ara 7-8 kuru kayısı
akşam (misafirlerle)
1 kase çorba + 3 köfte+ 1 baget + 3 kaşık pilav + yarım kase çerez + 3 etimek tatlısı + yarım çikolata :26:
Doğal olarak sabah o kadar tok uyandım ki öğleye doğru saat 11 gibi kahvaltı yaptım
1 kk peynir+ 3 zeytin+ 2 çatal tereyağı+ 2 çeri domates + 2 közlenmiş biber 3 dilim kadar ekmek
ara 1 kase karışık çerez
Akşam 1 ızgara balık (mezgit) + salata + 1 dilim ekmek
az önce de 1 etimek tatlısı ve 4 tulumba :26::26::26: öküz gibi yedim anlayacağınız ama midem bulanıyor şu an :26:
biraz fazla kaçmış kızacağımızdan korkmakta haklısınZaten tatlı öyle bir şey ki yemeye başladığında kendini durduramıyor insan kendisini ben de hep öyle oluyor.Senin de hem tulumba hem etimek tatlısı hem çikolata yemen bundan sanırım . Hareket edebilme imkanın varsa biraz spor yap en azından yediklerini yakmakta vücuduna yardımcı ol. Umarım bu pazartesi ve devamında çok daha iyi gider diyetin :)
kızlar menumu yazıp kaçıyorum misafirim var
Sabah 2 d.ekmek tel peynir 4 zeytin salata
Ara 1 çay b. Süt 5 hurma
Öğlen 100gr tavuk salata 4 kaşik yoğurt 2 d.ekmek
Ara 1 çay bardaği süt 4 hurma
Akşam yok
ara 1 çay bardaği süt
su 2lt olmuştur spor gün boyunca ev temizliği sonunda bitti
offffff regl döneminde en sevmediğim şey spor yapmak, ama kesinlikle bunları telafi edeceğim
regl doneminde spor agrilara da cok iyi geliyor, senin bayagi agrin vardi sanirim gecen gun. bir dene istersen
Canım sağlıklı olmuş diyetin hm sebze hem protein var. Hurmalar konusunu diyetisyene sorduğunu okuduğumu hatırlıyorum daha önce.Akşam da bir şey yememişsin .Ev işleri yapmak da bence ciddi ciddi spor :) Kalori harcadığına eminim.kızlar menumu yazıp kaçıyorum misafirim var
Sabah 2 d.ekmek tel peynir 4 zeytin salata
Ara 1 çay b. Süt 5 hurma
Öğlen 100gr tavuk salata 4 kaşik yoğurt 2 d.ekmek
Ara 1 çay bardaği süt 4 hurma
Akşam yok
ara 1 çay bardaği süt
su 2lt olmuştur spor gün boyunca ev temizliği sonunda bitti
edepsizsin kızımmo tatlıları bana dedem yedirmedi, sen yedirdin senn yarın beni uyarmaz, motive etmez, boyuna yemek yedirmek için teşvik edersen senin hakkında hiç hoş düşüncelerim olmayacaktır
.
Suphanekee dinimiz aminnnnnnnnnnayyy sen ne tatlısın böylee yaaaa birde şey dicemmm :26: kaptanımız duymaz demi bu cozutmaları :18::18::18:
canim aksam tatli ve cerezi kacirma sebebin bence gun icinde cok az sey yemis olman. ogle en azindan corbanin yaninda protein alabilecegin bir sey olsaydi aksam iraden daha guclu olabilirdi. bir de ogleden sonra ara ogununde kuru kayisi sayisini yariya indirip yaninda bir bardak sut icersen hem kan sekerin dengede kalir hem de tok tutar.
fakat simdi kendini suclama, yarin guzel beslenir, bir saat fazla spor yapar telafi edersin.
dettt döverim len seni tulumbaları ben yedirdiysem etimek tatlısını da sen yedirdin....bak şahnur gelsin ben söylicem önce
canım baksana beni suçluyo topu topu 4 tane tulumbabirde etimek tatlısı ne varki bunda
.
dettt döverim len seni tulumbaları ben yedirdiysem etimek tatlısını da sen yedirdin....bak şahnur gelsin ben söylicem önce
canım baksana beni suçluyo topu topu 4 tane tulumbabirde etimek tatlısı ne varki bunda
.
hahahahah tamam arkadaşım yarın pis başlıyoruzz
gozum ustunuzde olacak.
kimse benim menume yorum yazmiyor ama
kızlar bebeğim hasta o yüzden giremiyorum ve bir süre de giremeyeceğim sanırım
göz kapakları iltihaplanmış kuzum 3 gün gözleri şiş kızarmış ve sarı sarı akıntısı vardı açamıyordu gözlerini.şimdi ilaç kullanıyoruz damla ve antibiyotik ve ağrı kesici kullnıyoruz.günlerdir ilk defa dün gece uyudu yavrum.eşim de ben de uykusuzuz günlerdir perişan olduk.bir de dişi hala patlamamış o patlamak üzzere dedi doktorumuz.ta gözü daha iyi en azından gözünü açıp bzi görebiliyor derken dün de ateşi çıktı dişinden dolayı.
bir de salak ev sahibimiz kış günü evden çıkarıyor bizi.neymiş oğluyla geliniyle beraber yaşıyormuş bizdeki ev daha büyük diye oraya geçeceklermiş.
özetle bir de ev arıyoruz en kısa zamanda ev taşıyacağız.
beni 2-3 hafta izinli yazarmısınız?gruptan ve sizden ayrılmak istemiyorumatmayın beni olur mu?
şahnurum 329. etap ( 27 eylül - 4 ekim ) da izinli yazılmışım ... ama şu an çok kilo aldım 77.20....:26::26::26::26::26: biraz olumsuz etkileyebilirim, biraz deil bayağı bi olumsuz etkileyebilirim karar sizin arkadaşlar....
.
Suphanekee dinimiz aminnnnnnnnnnayyy sen ne tatlısın böylee yaaaa birde şey dicemmm :26: kaptanımız duymaz demi bu cozutmaları :18::18::18:
kızlarrrr bi sürü şey yazmıştım sayfa kapanıp açıldı şimdi özet gecemem purmelal sen sıkma canını izinli yazarız bebiş toparlansın bi öncelikle
gamze ve sevda sizi birbirinize emanet ediyom ona göre ikinizde nefislerinize hakim olacaksınız biribirinizi aşka getşirmek yok sadece sporda aşka getirebilirsiniz
diğer arkadaşlar düzenli paylaşımlara devam edin lütfen
ben bu hafta izin aldım işyerindeki kadar aktif size katılamayacağım malum sömestr haftası bakıcıya da izin verdim 1 hafta çocukları gezdireceğim fırsat buldukça girerim endinize iyi bakın tozutmayın hepinizi kocaman öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?