Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet biraz daha uzun sure gerekiyor gibi ama 90'da bile baslasan 21 gunde 8 kilo cooook cok fazla.

Eve yeni girebildim dışardan :) Önce sizlerin yazdıklarını okudum. Hamile kalmak isteyen arkadaşlar umarım istediğiniz zamanda hayırlısıyla dünyaya gelir bebişleriniz. Sırıtarak okudum o kısımları.
Bir de deneme sürecinde olan arkadaşların endişesi var, umarım katılabiliriz takıma çünkü kendi adıma oldukça faydalı oldu diyeblirim. Grupta hem samimi bir ortam var hem motivasyon var.
Yediklerimi yazayım ,
Sabah, 1 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta ,1 dilim kaşar peyniri,2 zeytin, dereotu
Öğlen , 1 avuç yer fıstığı , 1 bardak yarım yağlı süt , 2 kuru kayısı
Ara 1 elma
Akşam 1 dilim çavdar ekmeği ,1 kepçe tarhana çorbası , 4 yemek kaşığı ıspanak yemeği ve 1 kase ev yapımı yoğurt.
Yemeklerimi çorbalarımı zeytinyağıyla yaptım hep :)) Zeytinyağı candır.
İçtiğim su iki litre oldu . Hala da içiyorum. 3 litreye tamamlayabilirim.
Akşam 9 da 3 mile Leslie yapacağım. Yaptıktan sonra da yazarım tabi ki .

Geçmiş olsun :) Dinlen bir an önce iyileşmeye bak. Meşhur grip salgınına yakalandıysan zaten hiçbir şey yiyemediğne eminim. Ben de iki hafta önce atlattım. İyileş de bir an önce katıl aramıza

vazgeçmek yook, hiç vazgeçmeyeceksin değil mi canımmm, meraklanma lütfen her şey kontrol altında... sen de diğer kızlar gibi hamile olabilirsin desen yaaa, illa menüme laf sokacaksın :)))) işin şakası bir yana hakkaten için rahat olsun tüm vitaminleri alıyorum ben, beslenmem gayet sağlıklı :)

bastır gamze:) bencede sağlıksız beslenme söz konusu değildir... gün içinde yumurta,bool peynir,yoğurt,salata,zeytinyağlı yemek ve et yiyorum daha ne yiyecem ayol çatlayayım mı, gamzecim sen de aynı şeyleri yiyorsun daha ne yiyebiliriz.. metabolizmam hızlı ve veriyorsam maşallah deyin geçin derim... öptüm hepinizi

Son düzenleyen: Moderatör:
kızım sen bir şey mi içtin orada sevdayla kahve içiyoruz ayağına ne içiyorsunuz bakiim siz :) kafa bi milyon... önce heveslendiriyorsun hamilesindir diye sonra da havalardandır... oldu mu şimdi bu

hahahahahaha hem davula hem tokmağına vurmak bu olsa gerek

masallah canim o zaman :)

herkes gitmişş ben de kaçtım kızlar iyi geceler herkese... yarın ola hayrola...

iyi akşamlar kızlarr amma döktürmüşsünüz yaa menüleri tek tek alıntılayamadım ama zaten siz birbirinizi çok güzel yorumlamışsınız sizlere teşekkür ederim yokluğumda boş kalmamış burası sanırım sağlam güçlü bir takım olma yolundayız gibi

takımdayız tatlım bende deneme altında takımdayım.

Sadece 1 hafta içinde vereceğin kilo ile değer biçecekler

yeni başlayan arkadaşlar için luci ve lily yeterli açıklamaları yapmış kızlar bu deneme süreçleri takımda sürekliliği sağlamak adına gerekli oluyor çünkü hevesli başlayıp 3-4 gün sonra bırakan arkadaşlar var o yüzden devamlılığı takım ruhunu oluşturabilmemiz için bu şekilde olmalıyız
şimdi gelelim asıl mevzuya şu an görünen takım listemiz 16 kişi diğer takımlara sorarak 15 sayısına ulaşabiliyoruz nserin arkadaşımızdan nerdeyse 2 haftadır ses yok purmelal arkadaşımız da bebeğinin rahatsızlığı sebebiyle izne ayrıldı bu hafta o iki arkadaşı izinli olarak göstereceğiz listeden haftaya çıkacaklar haftaya 14 kişi olacağız şimdi bana kaptan olarak ne önerirsiniz ben takımdaki katılım sayısını paylaşımda diğer kaptanlara sorarak 15 e çıkaracağım normalde 12 oluyor ama paylaşımdan sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama listeye 1 yada 2 kişi bu hafta değil önümüzdeki hafta girebilecekler bunun için öneriniz ne olsun?

bu hafta en çok paylaşımda bulunan arkadaşlarımız mı öncelikli olsun en çok kilo veren arkadaşlarımız mı bana bir fikir verin takım olarak siz ne derseniz ben onu uygulayacağım:26::26:
canım hızlı kg vermekten olabilir üzgünüm sen bebek de bekliyorsun ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun

gecmiş olsun canım sana da

şuanda küçük oğlum uyut beni diye geldi bugünki menümü yazamadım az sonra gelip yazmaya çalışacağım

takim sayisi ile ilgili kismi iki kere okudum, ikisinde de anlamadim. az miyiz, fazla miyiz? birilerini cikarmak mi gerekiyor? oncelik vereyim derken onu mu kastettin?

3mile Lesliemı de yaptım yordu baya beni. Bir an önce bahar gelse de yürüyüşü koşuyu dışarda yapabilsek. Sizce 3mile leslie yapıldığnda kaç kalori yakılır?

takim sayisi ile ilgili kismi iki kere okudum, ikisinde de anlamadim. az miyiz, fazla miyiz? birilerini cikarmak mi gerekiyor? oncelik vereyim derken onu mu kastettin?

canım takım sayıları karar defterine göre 12 kişi ama diğer takımların onayı ile 15 e kadar çıkabiliyor ben onay konusunda sıkıntı olmadığını düşünüyorum diğer takımlar uygun görür diye düşünüyorum ama sorun şu bu hafta 2 arkadaşımız izne ayrılacak onların listede görünmesi gerekiyor öyle olunca hepimizi yazarsak 16 kişi oluyor takım bu da uygun değil diye biliyorum 2 arkadaş haftaya izinli olacakları için listede olmayacaklar o zaman 14 kişi olacağız sorun yok o yüzden bu hafta listeye 1veya 2 arkadaşımız giremeyecek haftaya girecek onların belirlenmesini nasıl yapalım bilm,yorum yeteri kadar açıklama oldu mu tatlım:26::26::26::26:

tamam canim anladim. istersen kura cekelim yeni uyeler arasinda, hangimize kismetse o bir hafta beklesin.

dinlen canım sen dikkat et kendine, en kısa zamanda toparlarsın inşallah

hahahahah hamilesinnnnn griple gelirmiş
Soğukta çk kaldım 2gün.ondan mıdır hamileliktenmidir Bilmiyorumki canım yaa inşallah vardır ama içime yok gibi doğuyo. kafamı başka şeylerle meşgul etmeye,düşünmemeye çalışıyorum. eğer sabredebilirsem 5inde test yapıcam.yoksada yapıcak bişey yok Allahım ne zaman vereceğini bilir. ya sabır deyip o günü bekliycez :) bakıyorumda sen benden heycanlısın,sendemi çocuk istiyosun yoksa :)

geçmiş olsun dikkat et kendine
.

Geçmiş olsun :) Dinlen bir an önce iyileşmeye bak. Meşhur grip salgınına yakalandıysan zaten hiçbir şey yiyemediğne eminim. Ben de iki hafta önce atlattım. İyileş de bir an önce katıl aramıza

gecmiş olsun canım sana da

HEPİNİZE TEK TEK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADŞLAR EKSİK OLMAYIN.

hahahahahaha ben yıllardır istiyorum ama yokk

Arkadaşlar şekeri hayatımızdan çıkarmaya çalışalım

KAN ŞEKERİNİN YÜKSEKLİĞİ VÜCUTTA TAHRİBAT YAPMAKTADIR

Sağlıklı bir vücuda girmemesi gereken yiyeceklerin başında 'en tatlı zehir' olarak kabul edilen, şekerler gelmektedir. Her türlü şeker, bal ve pekmezin glisemik indeksi çok yüksek olup, 100'dür.

Ülkemizde çok sevilen, en ucuz olan ve en fazla tüketilen içecek çaydır. Gün boyu 8-10 bardak çay içen bir kişinin, her çay bardağına iki kesme şeker attığını düşünelim. Bu kişinin kan şeker ve insülini bütün gün yükselip inecektir ya da hep yüksek kalacaktır. Tabii gün içinde üç öğün yemeğini, ara öğünleri de tüketeceğini düşünecek olursak, o kişinin kan şeker ve insülin değerleri daima yüksek olacaktır.

Şeker (diyabet) hastası olmayan normal kişilerde dahi, kan şekerinin (kısa bir süre yüksek kalmasının bile) serbest oksijen radikallerinin yapımını artırdığından dolayı, insülin ve leptin direncini artırarak vücutta tahribat yaptığı gösterilmiştir.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…