- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.061
Örnek bir menü olmuş :) Hem protein var hem yeterince karbonhidrat. Spor da yapmışsın bence oldukça iyi
ama bu dengenin bozulması için aylarca dengesiz beslenmesi gerekmiyor mu? oysa o daha diyetinin 1. ayını bile doldurmadı, kaldı ki hiçte sağlıksız ve az beslenmiyor gibi..menülerini buraya geldiğimden beri takip ediyorum, gayet diyete uygun ve sağlıklı..Şimdi kilosu az biri için haftada 1 kilo vermek normal olabilir ama kilomuz biraz fazlaysa daha fazla vermemiz de mümkün gibi geliyor banaa.. :44::44::44::44:
Geçmiş olsun :) Dinlen bir an önce iyileşmeye bak. Meşhur grip salgınına yakalandıysan zaten hiçbir şey yiyemediğne eminim. Ben de iki hafta önce atlattım. İyileş de bir an önce katıl aramızaarkadaşlar dünde söylemiştim rahatsızım biraz diye. iyice şifayı kapmışım bençok fena grip oldum sürekli yatıyorum diyet miyet hikaye oldu bişey yiyemiyorum zaten. afınıza sığınarak bugün istirahat etmek istiyorum
cok hizli kilo veriyorsun, az yiyorsun diyorum da bana inanmiyorsun. iste yag dengen bozuldugu icin hormon dengen de bozuldu. cunku bu regl olayini duzenleyen hormonlar yag tabanli, yeterince yag alamazsan, bu hormonlar yeterince salgilanamaz ve boyle adet duzensizlikleri baslar. agri ya da sislik olmamasinin sebebi de vaktinden cok erken olmus olmasi.
canim lutfen yavas yavas haftada birer kilo birer kilo verecek sekilde yap diyetini ve sporunu. sabirli olmak gerekiyor malesef bu yolda. bunyene yazik.
ama bu dengenin bozulması için aylarca dengesiz beslenmesi gerekmiyor mu? oysa o daha diyetinin 1. ayını bile doldurmadı, kaldı ki hiçte sağlıksız ve az beslenmiyor gibi..menülerini buraya geldiğimden beri takip ediyorum, gayet diyete uygun ve sağlıklı..Şimdi kilosu az biri için haftada 1 kilo vermek normal olabilir ama kilomuz biraz fazlaysa daha fazla vermemiz de mümkün gibi geliyor banaa.. :44::44::44::44:
kızım sen bir şey mi içtin orada sevdayla kahve içiyoruz ayağına ne içiyorsunuz bakiim siz :) kafa bi milyon... önce heveslendiriyorsun hamilesindir diye sonra da havalardandır... oldu mu şimdi bu
hahahahahaha hem davula hem tokmağına vurmak bu olsa gerek
bastır gamze:) bencede sağlıksız beslenme söz konusu değildir... gün içinde yumurta,bool peynir,yoğurt,salata,zeytinyağlı yemek ve et yiyorum daha ne yiyecem ayol çatlayayım mı, gamzecim sen de aynı şeyleri yiyorsun daha ne yiyebiliriz.. metabolizmam hızlı ve veriyorsam maşallah deyin geçin derim... öptüm hepinizi
masallah canim o zaman :)
takımdayız tatlım bende deneme altında takımdayım.
Sadece 1 hafta içinde vereceğin kilo ile değer biçecekler
zeynepcim ağır olmuş sanki bu cümle bu takımdaki kimse kimseye değer biçmiyor ... sadece bir çok arkadaş bir hevesle takıma girmek istiyor ama 2 gün sonra ortalıklarda görünmüyor.. bu da takım ruhuna aykırı oluyor.. burada amaç katılımı ve gruba uyumu görebilmek. hepimiz gruba ilk girdiğimizde 1 hafta takımdaki uyumumuz gözlendi.. yanlış anlaşılmalara sebep olacak değerlendirmeler yapmayalım lütfen...
yeni başlayan arkadaşlar için luci ve lily yeterli açıklamaları yapmış kızlar bu deneme süreçleri takımda sürekliliği sağlamak adına gerekli oluyor çünkü hevesli başlayıp 3-4 gün sonra bırakan arkadaşlar var o yüzden devamlılığı takım ruhunu oluşturabilmemiz için bu şekilde olmalıyız
Kızlar biz luci ile daha 2 hafta önce girdik yani bu Cuma 3. bildirimimizi yapacağız ve biz de deneme sürecindeydik - ama hiç bir zaman acaba bizi kabul ederler mi ya da atarlar mı diye düşünmedim ben keza luci için de aynısı diye düşünüyorum - biz kendimizce katılmaya-paylaşmaya ve yazmaya çalıştık grubun kurallarına uymaya söz verdik yani kurallar size uyuyorsa kabul ediyorum demen lazım ilk girerken biz de kabul ettik ve verdiğimiz söze riayet etmeye çalıştık. Ben de kaptan toplight da hafta sonu giremiyoruz ama luci hep yazmış paylaşmış hatta kendi kendine idare etmiş topiği geçen hafta sizden önce yani... İlk Cuma bildirim yaptığımızda biz sizi kabul ettik gibi bir durum söz konusu olmadı paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ettik - lütfen "biz deneme sürecindeyiz bizi deniyorlar" düşüncesi olmasın aklınızda, bu durum daha önce de yazmış olduğum gibi hem listeye girecek önceden veri olmadığından hem de gruba ne kadar önem verip başta verdiğiniz sözü tutacak mısınız ne kadar paylaşım yapacaksınız bunu görmek için yksa olumsuz bir şey olacağından değil o yüzden luciye katılıyorum biraz ağır olmuş
Biz sadece bu gruptaki insanlara ve grubun kendisine karşı sorumlu değiliz, aynı zamanda diğer gruplara karşı da sorumluyuz. Diyet grupları başlığı altında açılan zayıflama gruplarının başta belirlemiş olduğu kurallar var biz de buna uymak zorundayız, forum kurallarına uymak kadar... Lütfen bunları da göz önünde bulundurarak yorum yapalım
canım hızlı kg vermekten olabilir üzgünüm sen bebek de bekliyorsun ama hakkında hayırlısı ne ise o olsungamzeee sen yardımcı olursun bana, ben bugün regl oldum ama çok garip regl olmadan önce mutlaka 2 kilo alırım ve henüz 10 gün var reglime, çok düzenlidir ilk defa böyle bir şey geldi başıma ve sabah tartıda 500 gr eksilmiştim bu nasıl bir durumdur yahu ve hep çok ağrılı gelir bu sefer ağrı vs hiç bir şey yok...
arkadaşlar dünde söylemiştim rahatsızım biraz diye. iyice şifayı kapmışım bençok fena grip oldum sürekli yatıyorum diyet miyet hikaye oldu bişey yiyemiyorum zaten. afınıza sığınarak bugün istirahat etmek istiyorum
iyi akşamlar kızlarr amma döktürmüşsünüz yaa menüleri tek tek alıntılayamadım ama zaten siz birbirinizi çok güzel yorumlamışsınız sizlere teşekkür ederim yokluğumda boş kalmamış burası sanırım sağlam güçlü bir takım olma yolundayız gibi
yeni başlayan arkadaşlar için luci ve lily yeterli açıklamaları yapmış kızlar bu deneme süreçleri takımda sürekliliği sağlamak adına gerekli oluyor çünkü hevesli başlayıp 3-4 gün sonra bırakan arkadaşlar var o yüzden devamlılığı takım ruhunu oluşturabilmemiz için bu şekilde olmalıyız
şimdi gelelim asıl mevzuya şu an görünen takım listemiz 16 kişi diğer takımlara sorarak 15 sayısına ulaşabiliyoruz nserin arkadaşımızdan nerdeyse 2 haftadır ses yok purmelal arkadaşımız da bebeğinin rahatsızlığı sebebiyle izne ayrıldı bu hafta o iki arkadaşı izinli olarak göstereceğiz listeden haftaya çıkacaklar haftaya 14 kişi olacağız şimdi bana kaptan olarak ne önerirsiniz ben takımdaki katılım sayısını paylaşımda diğer kaptanlara sorarak 15 e çıkaracağım normalde 12 oluyor ama paylaşımdan sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama listeye 1 yada 2 kişi bu hafta değil önümüzdeki hafta girebilecekler bunun için öneriniz ne olsun?
bu hafta en çok paylaşımda bulunan arkadaşlarımız mı öncelikli olsun en çok kilo veren arkadaşlarımız mı bana bir fikir verin takım olarak siz ne derseniz ben onu uygulayacağım:26::26:
canım hızlı kg vermekten olabilir üzgünüm sen bebek de bekliyorsun ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun
gecmiş olsun canım sana da
şuanda küçük oğlum uyut beni diye geldi bugünki menümü yazamadım az sonra gelip yazmaya çalışacağım
takim sayisi ile ilgili kismi iki kere okudum, ikisinde de anlamadim. az miyiz, fazla miyiz? birilerini cikarmak mi gerekiyor? oncelik vereyim derken onu mu kastettin?
canım takım sayıları karar defterine göre 12 kişi ama diğer takımların onayı ile 15 e kadar çıkabiliyor ben onay konusunda sıkıntı olmadığını düşünüyorum diğer takımlar uygun görür diye düşünüyorum ama sorun şu bu hafta 2 arkadaşımız izne ayrılacak onların listede görünmesi gerekiyor öyle olunca hepimizi yazarsak 16 kişi oluyor takım bu da uygun değil diye biliyorum 2 arkadaş haftaya izinli olacakları için listede olmayacaklar o zaman 14 kişi olacağız sorun yok o yüzden bu hafta listeye 1veya 2 arkadaşımız giremeyecek haftaya girecek onların belirlenmesini nasıl yapalım bilm,yorum yeteri kadar açıklama oldu mu tatlım:26::26::26::26:
dinlen canım sen dikkat et kendine, en kısa zamanda toparlarsın inşallah
Soğukta çk kaldım 2gün.ondan mıdır hamileliktenmidir Bilmiyorumki canım yaa inşallah vardır ama içime yok gibi doğuyo. kafamı başka şeylerle meşgul etmeye,düşünmemeye çalışıyorum. eğer sabredebilirsem 5inde test yapıcam.yoksada yapıcak bişey yok Allahım ne zaman vereceğini bilir. ya sabır deyip o günü bekliycez :) bakıyorumda sen benden heycanlısın,sendemi çocuk istiyosun yoksa :)hahahahah hamilesinnnnngriple gelirmiş
geçmiş olsun dikkat et kendine
.
Geçmiş olsun :) Dinlen bir an önce iyileşmeye bak. Meşhur grip salgınına yakalandıysan zaten hiçbir şey yiyemediğne eminim. Ben de iki hafta önce atlattım. İyileş de bir an önce katıl aramıza
gecmiş olsun canım sana da
Soğukta çk kaldım 2gün.ondan mıdır hamileliktenmidir Bilmiyorumki canım yaa inşallah vardır ama içime yok gibi doğuyo. kafamı başka şeylerle meşgul etmeye,düşünmemeye çalışıyorum. eğer sabredebilirsem 5inde test yapıcam.yoksada yapıcak bişey yok Allahım ne zaman vereceğini bilir. ya sabır deyip o günü bekliycez :) bakıyorumda sen benden heycanlısın,sendemi çocuk istiyosun yoksa :)
HEPİNİZE TEK TEK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADŞLAR EKSİK OLMAYIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?